Seksikästä asua peliin!

pääsiäismuna :)

Seksyä asua peliin naiset nyt ! Lopettakaa edes pääsiäisenä se virttyneitten "mummomaisten" asujen pitämien ja ostakaa uudet seksyt alusvaatteet. Kauniit rintaliivit tai korsetti kerrankin sukkanauhat ja sukat. Laittautukaa ja huolehtikaa itsestänne älkääkä mummuotuko ennen aikojanne(30 ) Sängyssä saa olla myös kinkyt korkosaappat jalassa...hot...Ja mies viihyy kotona eikä ala nuorempia katselemaan..

60

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ujo anonyymimies

      Samaa toivon minäkin mutta vaimo pitää vaan perussloggeja,,,ja sillä on hyvä peppukin,,

    • vtun mummoilijat

      Pukeutukaa naiset perunasäkkiin minun puolesta :D

    • NiinpäN

      Ostakaa miehet naisillenne niitä kivoja alusvaatteita, alushousuissa kannattaa otta kokoa isommat, koska mikään ei ole ällötävämpää kuin liian tiukat. Lisäks tosi monet yli 30 vuotiaat ovat liian mukavuudenhaluisia.

      Itse pukeudun aina (no melkein) pitsiin ja välillä silkkisiin yms, kroppa on hyvä, mutta miestä kiinnostaa eniten silloin jo olen helvetin rumissa yöhousuissa ja jossain pinkissä pikkutopissa.. :( Tykkää aina riisua multa vaatteet. Oliskin hienoa jos mies syttyisi kunnon viettelystä.Haluaa kuitenkin olla se joka "päättää koska meillä harrastetaan seksiä".

      Harvoin toimiva suhde toimii täydellisesti myös seksin osalta, usein niiden kunnon orgasmiuroiden kanssa ei kemiat toimi muuten..

    • pistä 1000e

      Eipä ole rahaa ostella hepeneitä, hyvä kun rahat riittävät peruselämiseen.

    • Evalikes

      No sitten ei ole varmaan naisellasikaan.. Tai ei halua käyttää viimeisiä rahojaan tyydyttäkseen himosi, jos ei itse nauti esteettisistä alusvaatteista.

      Ei sinun auta kuin riisua hänet Eevanasuun :) Vie hänet vaikka suihkuun, pese hiukset, ja hiero.. ;)

      • pistä 1000e

        Ilmeisesti vastasit minulle?

        Laitoit väärään kohtaan vastauksesi, aluksi luin sitä vastauksena aloittajalle, eikä siinä tuntunut olevan päätä eikä häntää.

        Kuule, teet aivan päättömiä oletuksia. Olen nainen, eikä minulla ole rahaa ostella hienoja alusauja. Mitään en puhunut siitä, mikä minua miellyttää tai ei.

        Älykkyys on muuten seksikästä. Sinun viestistäsi ei sitä löytynyt, eli sinun on parasta jatkaa hepeneiden parissa.


    • mies xz

      Mikäs kumma siinä on että naiset ei pidä useammin (seurustelu hääyö) seksyjä alusvaatteita?..

    • kerran ..

      Kyllä se piisaa jos kerran on vähän seksympää ollut. Ei se parisuhde sitä tarkoita että ollaan herraa vastassa pelkät stringit ja sukkanauhat päällä ovella vastassa...

    • mukavuus

      No en kyllä taatusti käytä rahaa käyttökelvottomiin hepeneisiin, jossa tuntisin oloni epämukavaksi, vain miestä miellyttääkseni. Jos seksikkyyteni on siitä kiinni, niin ei hyvin mene miehellä.

      • mummokalsarit

        Jos ei miestään halua ymmärtää eikä koskaan miellyttää, niin ei tosiaan mene hyvin miehellä kun on sinunlaisesi kanssa yhteen päätynyt.


      • mukavuus
        mummokalsarit kirjoitti:

        Jos ei miestään halua ymmärtää eikä koskaan miellyttää, niin ei tosiaan mene hyvin miehellä kun on sinunlaisesi kanssa yhteen päätynyt.

        Ehkäpä miellytän miestäni tavoilla, jotka eivät tunnu minusta epämiellyttäviltä. Ei parisuhteessa pidä joutua tekemään asioita, jotka tuntuvat inhottavilta. Ja kiitos kysymästä, suhteemme voi erittäin hyvin!


      • mummokalsarit
        mukavuus kirjoitti:

        Ehkäpä miellytän miestäni tavoilla, jotka eivät tunnu minusta epämiellyttäviltä. Ei parisuhteessa pidä joutua tekemään asioita, jotka tuntuvat inhottavilta. Ja kiitos kysymästä, suhteemme voi erittäin hyvin!

        Kysy vielä miehesi mielipidettä. Mikäli hän uskaltaa vastata rehellisesti.


    • miehen sana

      Täällä on mies joka kyllä kuumenee heti jos naisella on seksyt kuteet ja vaikka jalkoja nuolevat kinkyt saapikkaat hukiella koroilla tai korkkarit..Grr...LIIN usein kuitenkin tarjotaan sitä mielikuvitusketonta muumimamma-muotia ja yhtä tylsää vuoteessakin.Kyllä TE naiset saisitte panostaa alusvaatteisiin ja myös intiimihygieniaan ja posliinia oltava.

      • 4w26ta6t4w2

        Nainen, joka vihaa seksikkäitä vaatteita, vihaa itseään.


    • aijaaaaaa

      Ai jaa, sellaisia miehiä on siis todella olemassa? Minä nimittäin itse tykkäisin pukeutua ties mihin pornoihin juttuihin, mutta ketään miestä koskaan ei ole kiinnostanut. Niinpä lopetin, miksi sitä itseään varten. Miehiä siis on ollut ja seksiä, mutta suoraan sanotaan että ihan sama mitä sulla on päällä. Ja vakkarit ei ole reagoineet, kun ilmestyn nenän eteen törkeän läpinäkyvässä, on naureskeltu kun olen pukenut sukkanauhaliivit, yms reaktiota. Ei siis läheskään kaikki miehet välitä. Ja joo, en ole läski ja mulla on ihan sexy kroppa, jota kyllä ylistetään. Ehken sitten vain tarvitse mitään turhia, kun olen niin upea ;)

      Joskus kyllä pukeudun ihan muuten vain, itselle ja fiiliksen vuoksi omasta mielestä kivoihin alusvaatteisiin vaikkapa kaupungille. Ne kuitenkin roiskaisen pois kun naimaan aletaan, ei niitä vältsiin edes mies huomaa, kun mitä sitä strippaamaan, vaan vessassa vaan retaleet pois ja miehen luo alasti.

      • "kun ilmestyn nenän eteen törkeän läpinäkyvässä, on naureskeltu kun olen pukenut sukkanauhaliivit, yms reaktiota"

        -Olet valitettavasti törmännyt henkisesti keskenkasvuisiin idiootteihin.


    • sinkkutyttö

      Olisikin sellainen mies, joka ymmärtäisi seksikkäitten asujen päälle, eikä olisi saman tien riisumassa kaikkea. Pukeutuisin sellaisiin oikein mielelläni ja on niitä alusvaatelaatikkoon jo vähän kertynytkin.

      Kai viihdytän niillä lähinnä itseäni.

      • varattu nainen

        Mulla sama juttu. Ihan sama mitkä hepeneet/virttyneet rätit sinne vaatteiden alle laittaa. Mies ei kiinnitä mitään huomiota mun alusvaatteisiin. Sille pääasia on riisua mut vaan mahd. äkkiä kaikista vaatekappaleista.. Välillä ois kiva vähän aikaa "keimailla" jossain seksikkäissä pitsihepeneissä, mut ei ku äkkiä vaan kaikki pois.. Tuskin se ees tajuais jos mulla ois jotkut hirveet beigenväriset mummokalsarit...


    • Niinpä niin.....

      Niinpä niin...:-)

      En muita alusvaatteita käytäkkään...., siis aina stringit, pitsiset rintaliivit, stay-upit, usein korsetti tai sukkanauhaliivit...ei koskaan sukkahousuja.

      Ja aina piikkarit, paitsi lenkillä :-).

      Ja mitä....miehet riisuu kaiken HETI !!!!!!!!! Miksi ?????

    • ksjfsdkojgioj

      Harmaat pieruverkkarit ja virttynyt telttapaita päälle jossa joku ketäänkiinnostamaton kulahtanut teksti.

      • pata&kattila

        No nehän sopii kivasti yhteen niiden puhki pieraistujen nukkaisten kalsareiden kanssa, jotka mies sai joululahjaksi vuonna -82.


    • toivoton tapaus

      Mä olen jo liian vanha pukeutumaan seksyihin asuihin. Ei oikeasti mummoikäinen näytä kovin sexyltä tuollaisissa hepeneissä. Enempi menis naurettavan puolelle. Eikä miehet näin vanhoja, melkein 50v., naisia edes katsele vaan he ovat niiden nuorempien ja näteimpien naisten perään. Ei ruman naisen kannata muutenkaan mihinkään hepeniin rahaansa tuhlata, ei miehet näin rumasta ole olleet kiinnostuneita, joten ihan sama vaikka onkin mummotyyliset vaatteet päällä. Ei näin ruma miestä saa edes pukeutumalla hienoihin hepeneihin =D

      • 53q5t3q

        Haista sinä mummo paska.


      • Riippuu mistä roikkuu
        53q5t3q kirjoitti:

        Haista sinä mummo paska.

        Riippuu siitä kuka niitä seksyjä alusvaatteita käyttää. Merkkaa että onko ne kauniin ja hoikan naisen vai tavallisen/ ruman läskin päällä.


      • toivoton.........
        53q5t3q kirjoitti:

        Haista sinä mummo paska.

        Kiitos!


    • hot babe

      Kyllä käytän juuri hotteja alusvaatteita ja niillä on sellaien vaikutus mihiin että ne "räjähtää" heti ja hyvä jso stringit kerkiää riisua-se oli siinä!

    • "Ja mies viihyy kotona eikä ala nuorempia katselemaan.. "

      -Uskollisuus on periaate-kysymys. Eikä suinkaan riipu siitä miten kumppani pukeutuu, käyttäytyy, tms..

      • ..............

        Osaa naisetkin pettämisen taidon. Lähtevät hakemaan jotain parempaa, etsivät jonkun jolta saavat ihailua osakseen. Pettäjät hakevat seikkailua tai nauttivat vallasta millä saavat miehiä. Jotkut naiset käyttävät kauneuttaan saadakseen miehiä, käyttävät miehiä samalla tavalla kuin miehet käyttävät naisia.


      • kuulolle

        Ehkä se miehen epätoivoinen vetoomus että nainen pukeutuisi joskus hotist makuuhuoneen puolella..


      • .............. kirjoitti:

        Osaa naisetkin pettämisen taidon. Lähtevät hakemaan jotain parempaa, etsivät jonkun jolta saavat ihailua osakseen. Pettäjät hakevat seikkailua tai nauttivat vallasta millä saavat miehiä. Jotkut naiset käyttävät kauneuttaan saadakseen miehiä, käyttävät miehiä samalla tavalla kuin miehet käyttävät naisia.

        "Osaa naisetkin pettämisen taidon"

        -Onko joku muuta väittänyt..?!

        Pettäminen on aina ja poikkeuksetta väärin ja halveksittavaa, sukupuoleen katsomatta. Mitään lieventäviä asianhaaroja ei ole. Tämä on niitä harvoja täysin musta-valkoisia asioita.


      • kuulolle kirjoitti:

        Ehkä se miehen epätoivoinen vetoomus että nainen pukeutuisi joskus hotist makuuhuoneen puolella..

        Ottakoon sitten ennemmin eron jos on noin epätoivoinen...


    • En mene ansaan

      NO MIKÄ siinä on että naiset pukeutuu vaan seksikkääseen asuun kun haluaa miehen itselleen? Sitten alkaa naisen henkinen ja fyysinen alaspäimeno..Ei enää spontaania seksiä-Helvetillinen yöpuku(hepenien sijaan) joka on kuin vauvan potkupuku -Takuulla muodot piilossa...MITÄ TEILLE NAISET TAPAHTUU? Ei kiinnosta seksi eikä enää välitetä ulkonäöstä muutenkaan !

      • Tämä kyllä pätee yhtä lailla miehiin.

        Samaan tahtiin ne miehetkin alkaa rupsahtamaan ja kaljamaha roikkumaan. Eikä enää panosteta naiseen ja anneta hänelle samalla tapaa huomiota kuin suhteen alussa...

        Naurettavaa lähteä syyllistämään vaan jompaakumpaa osapuolta parisuhteen seksielämän (ja lopulta itse suhteen) kariutumisesta.
        Parisuhteessa kun on kaksi osapuolta, josta KUMPIKIN ovat vastuussa sen suhteen hyvinvoinnista.


    • kertokaa vinkkejä

      Minkälainen alusasu on seksikäs? Käytän (mustia) stringejä melkein aina ja mieskin kuulemma tykkää niistä, mutta mikä muu on seksikästä? Muuten olen aika peruslinjalla alusvaatteiden kanssa, mustia ja valkoisia perusrintaliivejä - tai osa on push-uppeja, mutta en usko että mies edes huomaa.

      • ----

        Kysypä ihan siltä mieheltäsi. Makuja on monia.


    • tasoa

      Läpikuultava babydoll-mekko ja stay upit ..ja sellaiset kohottavat rintaliivit ja huikeat korkokengät..

    • kuuma mies

      Seksikästä tummat ja läpikuultavat rintsikat ja niukat alushoust.Sitten stay up-sukat ja sukkanauhat ja korkkarit jalkaasi nainen. Sitten annat vartalosi kaarien näkyä kun hitaasti keikistelet edessäni ..saat mennä kontilleen ja kiusoitella miestä.

    • ewrrewre

      Korkkarit ja stayupit on jotain niin typerän näköistä akoilla sänyssä, pitsi ja valkoinen on seksikästä

    • varattu x

      Makuja on monia..jokus tykkää että naisella ei ole yhtään vaatetusta :D Joku sitten saa kicksit korsetti-sukkanauhajutuista -yai kumiasta/nahasta....Minä tykkään kyllä jos naiseni laittaa läpikuultavat alusvaatteet ..Toivoisin että laittaisi useamminkin ne päällensä.

    • huokaus c

      Joo-oon samaa mieltä.Eukollani kamala virttynyt pitkä yöpuku ja aina ostaa niitä mummotyylisiä kukallisia pikkuhousuja.Rintaliivejä ei osaa ostaa kuin perusmallia.

    • Ei auta

      Joo pukeuduin just noin mutta mies vietti iltaa kavereiden kanssa joten ei auttanut. Se urpo ei huomaa vaikka tekisin mitä kikkakolmosia. Tietokone, kännykkä ja mieskaverit vetää aina voiton....ja jos sattuu ikkunan alta kulkemaan se nuorempi nainen niin sekin riittää...

    • Ei onnistu

      Vaikka olen nättikroppainen nainen en pidä itseni esittelystä. Tunnen itseni naurettavaksi jossain pitsihärpäkkeissä sen verran olen niitäkin kokeillut. Korkokengät menee nippa nappa mekon kanssa mutta kaikki pornahtava jää kyllä kaapin pohjalle. Noloa.

      • ......

        Hyväksy itsesi. Sulla on vaan huono itsetunto, siksi häpeilet vartaloasi.


    • riitikko m

      MUTTA KUN ME MIEHET TYKÄTÄÄÄN niistä seksyistä asuista.ME olemme visuaalisia ja tarvitsemme silmillemme "karkkia". Miehet rakastelee silmillään ja naiset korvillaan-pitänee paikkansa.

      • onko näin?

        Pitääkö tämä kaikkien miesten kohdalla paikkansa? Onko sitten niin, että jos se oma kulta ei kysymyksistäni huolimatta osaa sanoa, mikä on hänen mielestään seksikäs asu minulla, niin se tarkoittaa vain sitä, ettei hän kehtaa tai osaa sanoa, on siis estoinen? Ja joo, olen samoissa mitoissa kuin tavatessamme. Silloin hän oli ihan fiiliksissä jo ihan tavallisesta pyjamastani. Ei kuulemma kaipaa mitän ekstroja.


      • estrangelo edessa

        Naiset rakastelevat tuntoaistilla. Mikään lirkuttelu ei toimi, jos ei kosketus sytytä....
        ...mutta jos kosketus sytyttää, ei tarvita puhetta. Yksi hipaisu voi sähköistää koko naisen päästä varpaisiin. Joskus ei tarvita kuin kuuma hengitys :) tai hyväily, sängen karheus, kevyt suudelma - ja kaikki alusvaatteet ovat toissijaisia. Molemmille.


      • ei ole
        onko näin? kirjoitti:

        Pitääkö tämä kaikkien miesten kohdalla paikkansa? Onko sitten niin, että jos se oma kulta ei kysymyksistäni huolimatta osaa sanoa, mikä on hänen mielestään seksikäs asu minulla, niin se tarkoittaa vain sitä, ettei hän kehtaa tai osaa sanoa, on siis estoinen? Ja joo, olen samoissa mitoissa kuin tavatessamme. Silloin hän oli ihan fiiliksissä jo ihan tavallisesta pyjamastani. Ei kuulemma kaipaa mitän ekstroja.

        Ei pidä. Keskimääräisyyksiä voidaan sanoa, mutta yksilön kohdalla se on merkityksetöntä. Yksinkertaistettuna: On naisiakin, jotka ovat visuaalisia, ja on miehiäkin, jotka eivät ole visuaalisia.


      • onko näin?
        ei ole kirjoitti:

        Ei pidä. Keskimääräisyyksiä voidaan sanoa, mutta yksilön kohdalla se on merkityksetöntä. Yksinkertaistettuna: On naisiakin, jotka ovat visuaalisia, ja on miehiäkin, jotka eivät ole visuaalisia.

        Varmasti näin. Uskon kyllä oman mieheni olevan visuaalinen, mutta rakastelu on aina kahden yksilön välinen juttu ja siitä muodostuu omanlaisensa kaikilla pareilla. Miehestä tuntuisi varmaan oudolta ja nololta jos yhtäkkiä alkaisin keikistellä hepeneissä, kumpikaan kun emme ole mitään kikkailijoita eikä oikein osata niitä juttuja. Kuulemma takkatuli ja eevan asu luo the moodin paremmin. Minäkään en osaisi luontevasti olla missään pornoasuissa, vaan koko juttu menisi pilalle, koska jännittäisin tilannetta. Miehen pitäisi osata rohkaista ja oma mieheni ei osaisi, koska kokisi tilanteen ihan yhtä hermostuttavana. Seksi meillä on silti aivan upeaa, mutta ihan perusjuttua ilman ylimääräisiä juttuja. Joskaan en niitä mitenkään katso pahalla, mutta vaikea uskoa, että toimii kaikilla. Parin dynaamikka sen määrää.


      • haöfaö
        onko näin? kirjoitti:

        Varmasti näin. Uskon kyllä oman mieheni olevan visuaalinen, mutta rakastelu on aina kahden yksilön välinen juttu ja siitä muodostuu omanlaisensa kaikilla pareilla. Miehestä tuntuisi varmaan oudolta ja nololta jos yhtäkkiä alkaisin keikistellä hepeneissä, kumpikaan kun emme ole mitään kikkailijoita eikä oikein osata niitä juttuja. Kuulemma takkatuli ja eevan asu luo the moodin paremmin. Minäkään en osaisi luontevasti olla missään pornoasuissa, vaan koko juttu menisi pilalle, koska jännittäisin tilannetta. Miehen pitäisi osata rohkaista ja oma mieheni ei osaisi, koska kokisi tilanteen ihan yhtä hermostuttavana. Seksi meillä on silti aivan upeaa, mutta ihan perusjuttua ilman ylimääräisiä juttuja. Joskaan en niitä mitenkään katso pahalla, mutta vaikea uskoa, että toimii kaikilla. Parin dynaamikka sen määrää.

        Aivan, voihan se visuaalisuuskin olla monenlaista. Jollekin miehelle ne hepenet on tosiaan vain turhia härpäkkeitä, kun tykkää katsella sitä oman naisen alastonta vartaloa.


      • Tavan einstein
        estrangelo edessa kirjoitti:

        Naiset rakastelevat tuntoaistilla. Mikään lirkuttelu ei toimi, jos ei kosketus sytytä....
        ...mutta jos kosketus sytyttää, ei tarvita puhetta. Yksi hipaisu voi sähköistää koko naisen päästä varpaisiin. Joskus ei tarvita kuin kuuma hengitys :) tai hyväily, sängen karheus, kevyt suudelma - ja kaikki alusvaatteet ovat toissijaisia. Molemmille.

        Miehet rakastelee munallaan, naiset pillullaan.


    • visualistimies

      Ei todelalkaan heikennä seksuaalista libidoani jos naisellani on jotain hottia yllä. Mutta ilman kuteitakin toimii. :D

      • Seksikäs

        Alusvaatteet eivät saa olla epäkäytännölliset, mutta kyllä pitää silti olla kauniit. Mulla on useita läpinäkyviä hipsterseitä, jotka on päällä kuin "mummokalsarit", mutta näyttää syötäviltä. Otan miehen usein mukaan alusvaateostoksille ja se saa olla mukana valitsemassa. Tajuaa myös millaiset alusvaatteet tuntuu ikäviltä ja ostaa lahjaksikin oikeita ;)

        Itse en kyllä pidä mistään tosi kinkyistä, vaan sellaisista tyylikkäistä ja vihjailevista. Sitten tepastelen niissä aina kotona. Meillä siis avioliittoa 10v . Näytän omasta mielestäni hyvältä. Hoikka, mutta hieman lihaksikas, hieman keskikokoa pienemmät, vielä napakat rinnat imetyksistä huolimatta. Mutta valitettavasti vatsaa on siunattu raskausarvilla. Kannan niitä kuitenkin ylpeydellä :)

        Joku totesi, että 50 ei voi käyttää seksikkäitä alusvaatteita, mutta musta voi ja itse aion. Ei varmaan samoja kuin 20v., mutta hyvillä alusvaatteilla on mahdollista peittää ja korostaa oikeassa suhteessa. Sitten 80 harkitsen enemmän...


      • hessahtaneita
        Seksikäs kirjoitti:

        Alusvaatteet eivät saa olla epäkäytännölliset, mutta kyllä pitää silti olla kauniit. Mulla on useita läpinäkyviä hipsterseitä, jotka on päällä kuin "mummokalsarit", mutta näyttää syötäviltä. Otan miehen usein mukaan alusvaateostoksille ja se saa olla mukana valitsemassa. Tajuaa myös millaiset alusvaatteet tuntuu ikäviltä ja ostaa lahjaksikin oikeita ;)

        Itse en kyllä pidä mistään tosi kinkyistä, vaan sellaisista tyylikkäistä ja vihjailevista. Sitten tepastelen niissä aina kotona. Meillä siis avioliittoa 10v . Näytän omasta mielestäni hyvältä. Hoikka, mutta hieman lihaksikas, hieman keskikokoa pienemmät, vielä napakat rinnat imetyksistä huolimatta. Mutta valitettavasti vatsaa on siunattu raskausarvilla. Kannan niitä kuitenkin ylpeydellä :)

        Joku totesi, että 50 ei voi käyttää seksikkäitä alusvaatteita, mutta musta voi ja itse aion. Ei varmaan samoja kuin 20v., mutta hyvillä alusvaatteilla on mahdollista peittää ja korostaa oikeassa suhteessa. Sitten 80 harkitsen enemmän...

        Voi herttilei. Meillä kyllä kumpikin ostaa alusvaatteensa ilman makutuomaria ja mahdollisimman käytännöllisiä, mukavia ja pesua kestäviä eikä mitään pornoasusteita.

        Ja naurettavaa pelleilyä vielä lahjaksi alusvaatteita...en voisi kuvitellakkaan miestäni jossain naisten alusvaateosastolla hiplaamassa ämmien hepeniä. Täytyy olla aika naismainen epeli miehen joka ämmien alusvaateosastolla viihtyy.

        Kauhea esitelmä vanhalla ämmällä jostain rapistuvasta rungosta ja alusvaatteistaan niin että ketä oikein kiinnostaa nahkapussisi. Vaikka ilmastointiteipillä teippaisit pystyyn.

        Jaa että vanhuksillekkin vielä seksiasuja...


    • sinkkumies2

      Kauniilla ja oikein valituilla alusasuilla saa vartalonkin näyttämään hotilta. Mutta se on sitten naisesta kiinni että viihtyykö enemmän niissä mummumaissa vetimissä. Monesti naiset ovat todella laiskoja jos jotain pitäisi tehdä parisuhteen eteen.

      • Hah, hah, haa

        Lyö ite ne pornoasusteet päällesi. Nahkainen kalupussi, ruoska ja nahkalätsä.

        Miehethän vasta laiskoja ovatkin. Ei ole muuta kuin halpahallin mikkihiiri lökäpöksyt.


      • Yök
        Hah, hah, haa kirjoitti:

        Lyö ite ne pornoasusteet päällesi. Nahkainen kalupussi, ruoska ja nahkalätsä.

        Miehethän vasta laiskoja ovatkin. Ei ole muuta kuin halpahallin mikkihiiri lökäpöksyt.

        Niissäkin vauhtiraita perässä.


    • nahka+ruoskamies

      Mielelläni laitan jos saan hieman läiskäåepulle sinua..

      • nahka +ruoskamies

        läiskiä pepulle sua ruoskalla ja kädellä,,,


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe