Eikö nyt koko Suomen kristityistä löydy?!!

Etsivä.

Eikö nyt koko Suomen kristityistä löydy sellaisia Kristittyjä, jotka kykenisivät laittamaan pystyyn, Kristillisen ja Kristillisesti toimivan, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, / sitä Jumalan valtakunta yhteyden ja yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava. Hänessä jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, yhtä olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa / Raamatun UT mukaisuudessa YKSI mielisesti, kaikessa YHTENÄ jäsenistönään täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisesti rakentavaa, asiallisesti / rakkaudessa rakentavasti mahdollisuus, keskustelufoorumia…

Johon tulisi paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset asiat, keskustelu osastot, ym. yhteiseksi hyväksi tarpeelliset asiat ja kysymykset, osastot, tarpeen mukaan lisäys mahdollisuuksineen. Ja mitä kaikkea muuta edellyttää Oikein, Raamatun UT mukaisesti, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi Rakkaudessa rakentavasti toimiakseen / vaikuttaakseen, ja kullekin jäsenelleen mahdollisuus osansa antamiseen, ja sen hyvän osansa, kutsumuksensa / armoituksen mukaisen viran tai palvelus paikkansa löytääkseen / saadakseen.

Jollaiseen Rakkaudessa rakentavaan Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen kasvamisen ja pääsyn mahdollisuutta, ei näillä foorumeilla ole. Eli, ei voi muulla, kuin tuolla em. tavalla mahdollisuutta. Vain tähän herätykseksi aiheille ja sanomille, ja vähän niistä jotenkin, muille mielenkiinnon, siihen vasta Oikeasti, Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herättäviksi, keskusteluiksi. Vaikka enimmäkseen onkin sitä Oikeaa Kristillisyyden vastaisia, vain Raamatun UT mukaiselle Kristillisyydelle häpeäksi aloituksia, sen pimeyden puolen ruhtinaan mieleisiä, eli synnyttää ja vaikuttaa niitä asiattomasti / rakkaudettomasti, kullekin tuomioksi puhumisia. ”Jokaisesta turhasta sanatakin kun joutuu tilille” !

Jossa Oikeasti Krist. foorumilla sitten kaikki muutkin ns. epätietoisuudesta, ns. kysymysmerkkiset, alkaisi selkiintymään kullekin Kristuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi elämään ja toimimaan / vaikuttamaan haluavalle. Niin, että pääsisi / voisi alkaa käytännön arkielämässä toimimaan ja vaikuttamaan Raamatun UT opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti. Sitä kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa. Jossa tämä netti mahdollisuus olisi valtavana apuna siihen ja siinä alkuun ja yhteyteen / saumattomaan yhteistyöhön ja toimintaan pääsemisessä.

Sillä Kristillisellä keskustelu foorumilla, jota nyt ihan ns. ”kipeästi” ja nopeasti tarvittaisiin, sitten enemmän tästä, Oikeasta , kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, että mikä vasta on, ja mitä kaikkea edellyttää. Että voi siksi käytännön elämällä ja toiminnalla todistavasti osoittautua. Kunhan ensin saataisiin sellainen, vaikka ensin edes jonkinlainen aikaiseksi. Jossa olisi mahdollisuus asiallisiin ja Rakkaudessa rakentaviin, niihin Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, ne UT Kristuksen Jeesuksen apostolisen seurakunnan ja seurakuntiensa virat sisältävien, rakentaviin keskusteluihin mahdollisuus.

Kristuksen Jeesuksen nimessä etsivä, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi apostolin tehtävään, ja tämän kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehdon rakentamisen puolesta toimivaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa.

5

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etsivä.

      Eikö täällä ole ketään jotak kiinnostaisi Raamatgun UT mukainen apostolinen seurakunta yhteys ja elämä? Se kaikille hyväksi "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, pelastukseksi Kristillisyys, se ylöstempaukseen kelvollisuuteen, tahrattomaksi ja rypyttömäksi PUHTAAKSI seurakunnakseen / seurakuntalaisekseenkasvamisen mahdollistava, kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava, vasta Oikeasti Kristillisyys? Jota kaikille hyväksi ja pelastukseksi mahdollisuudeksi, "Jumalan valtakuntaa ja Häenn vanhurskautta", jne.. Hän kehoitti uskoviaan ihan ensin etsimaan, jonka ohessa sitten (vasta) se KAIKKI kuunkin tulisi. Josta Krist. Rakkaus, joka on kaiken Lain / Laillisuuden täyttymys mukaisesta, joka ei ole kenellekään pahaksi, Pelastukseksi Krist. vaitoehdosta ja sitä rakentavaksi pääsyyn / yhtymisesta tässä nyt on kysymys.

      Ettei kävisi kuin niille Nooan aikaisille, jotka kiinnostuivat siitä Nooan arkista ja pelastuksestaan mahdollisuudesta, liian myöhään. Siksi saivat tuomionsa / hukkuiuvat siinä, silloselle pahan valtaan, saatanaa tuomiokseen palvelemaan anatuneelle, Jumalan sanan vastaisesti elämään taipunneelle ihmiskunnalle LOPUKSI vedenpaisumuksessa. Josta vain ne Jumalan sananlle uskollisesti ja kuukiaiset vanhurskaat pelastui, ne: sen pelastukseksi vaihtoehdon, Nooan arkin rakentajat. Yht. vain 8 ihmistä! silloisesta ihmiskunnasta!!

      Jeesuksen nimessä...

      • Etsivä.

        Missä on Suomen Oikeasti, Ramatun UT mukaisesti Kristityt. Kristuksen Jeeusksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Hänen, apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, Hänessa YHTÄ olevasti ja kaikessa, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, YHTÄ pitävästi, Totuudessa / Raamatun UT mukaisuudessa keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi kutsutut??! Kun ei kuulu eikä näy! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi nääkyä ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedoksi / herätykseksi.


    • toistovillelle

      Toistat itseäsi jatkuvasti. Olisikohan jostain haettava apuva tuohon omauskoisuuteen.

      • Etsivä.

        Niin, Raamatun UT mukaan kuulu tehdäkin, "muistuttaa joka päivä"


    • Etsivä.

      Ei tunnu Sumesta löytyvän Raamatun UT mukaisesti elämään haluavia Oikeasti Kristittyjä. Kaikkiko antautneet EPÄ kristillisyyteen, Kirisillisyyden VASTAISESTI Toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti, = laimin LYÖVÄSTI, pimeyden puolen ruhtinasta tuomiokseen palvelevasti eläviksi, toimiviksi / vaikuttaviksi. Kuin Nooan aikaiset!!..

      Ne, jota saivat tuomionsa siinä silloiselle, pahan vallan alaisuuteen antautuneelle / taipuneelle ihmiskunnalle maailman LOPUKSI vedenpaisumus tuomiossa.

      "Löytäneekö uskoa" ?!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe