Järkyttävää - hirviörokote paljastui luonnontuotteeksi!

Voi ei!

"Kiinalaisesta ruokakulttuurista kertoo jotain myös se, että niin inkiväärillä, tähtianiksella kuin sichuaninpippurilla on myönteisiä terveysvaikutuksia.

Tähtianiksesta uutettua sikimihappoa käytetään myös influenssalääkkeiden valmistukseen. Näin valmistettu Tamiflu-lääke on toistaiseksi ainoa lääke, jonka on havaittu ehkäisevän ja parantavan ihmiselle vaarallista lintuinfluenssaa.

Vuonna 2005 tähtianiksesta oli markkinoilla jopa puutetta lääkeyhtiöiden kysynnän vuoksi."
http://fi.gbtimes.com/elama/kiinalaisia-mausteita-inkivaari-tahtianis-ja-sichuaninpippuri

Sikimihappo:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sikimihappo

Miten... Miten voin koskaan KESTÄÄ tämän totuuden?!? Minä pidin Tamifluta luonnottomana, keinotekoisena murhaajarokotteena!

6

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ufoytcfoiyt

      Juuri on usealta taholta uutisoitu siitä, että Tamiflun teho on paljon mainostettua huonompi. Ja eihän Tamiflu mikään rokote ole. Kirjoittelet asioista, joista olet ihan pihalla.

      Seuraavassa skeptikko "paholaisen asianajaja" purkaa Tamifluvyyhtiä melko ansiokkaasti:

      http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/04/paha-laaketeollisuus-tamiflu.html

      Katsokaas kun skeptikko voi kirjoittaa myös lääketeollisuutta vastaan, kosa totuus on tärkeämpää. Kyseinen blogi on kunnostautunut myös huuhaahoitojen kuten homeopatian vastustajana.

      • Sillä ei ole

        mitään merkitystä, missä muodossa aine jaettiin, rokotteena tai tablettina. Vain sillä on merkitystä, että sinä menit hysteeriseksi silloin kun sitä jaettiin, ja nyt paljastuikin, että kyseessä oli luontaistuote. Siis juuri sellainen, jota sinä ja kaltaisesi suositte oikeiden lääkkeiden sijasta.


      • Skepo...
        Sillä ei ole kirjoitti:

        mitään merkitystä, missä muodossa aine jaettiin, rokotteena tai tablettina. Vain sillä on merkitystä, että sinä menit hysteeriseksi silloin kun sitä jaettiin, ja nyt paljastuikin, että kyseessä oli luontaistuote. Siis juuri sellainen, jota sinä ja kaltaisesi suositte oikeiden lääkkeiden sijasta.

        Haukut väärää puuta. Satun nääs olemaan skeptikko, kuten myös "Paholaisen asianajaja" blogin ylläpitäjä. En ole koskaan käyttänyt kyseistä tuotetta, mutta luotan lääketieteeseen; en huuhaahoitoihin.
        En siis mennyt hysteeriseksikään, mutta tosiasia on, että Tamiflu on lääkkeenä varsin köppanen, on se luontaistuote tai ei. Tamiflu lyhentää sairautta jokin aika sitten julkaistun metatutkimuksen mukaan keskimäärin puolisen päivää, eikä näyttöä sen tehosta jälkitautien ehkäisyssä ole saatu. Tällä kertaa taustalla on todellakin lääketehtaan (Roche) antamista vääristä tiedoista.

        Aito skeptikko epäilee tasapuolisesti.


    • 4evolution

      se sinun luonnontuote
      usan thl kertoo omilla sivuillaan kuinka rokotteet sisältää alumiinia ja elohopeaa

      Aluminum gels or salts of aluminum which are added as adjuvants to help the vaccine stimulate a better response. Adjuvants help promote an earlier, more potent response, and more persistent immune response to the vaccine.
      See also: "Aluminum in Vaccines: What you should know Adobe PDF file [2 pages]External Web Site Icon" Also available in Spanish Adobe PDF file [2 pages]External Web Site Icon
      Antibiotics which are added to some vaccines to prevent the growth of germs (bacteria) during production and storage of the vaccine. No vaccine produced in the United States contains penicillin.
      Egg protein is found in influenza and yellow fever vaccines, which are prepared using chicken eggs. Ordinarily, persons who are able to eat eggs or egg products safely can receive these vaccines.
      Formaldehyde is used to inactivate bacterial products for toxoid vaccines, (these are vaccines that use an inactive bacterial toxin to produce immunity.) It is also used to kill unwanted viruses and bacteria that might contaminate the vaccine during production. Most formaldehyde is removed from the vaccine before it is packaged.
      Monosodium glutamate (MSG) and 2-phenoxy-ethanol which are used as stabilizers in a few vaccines to help the vaccine remain unchanged when the vaccine is exposed to heat, light, acidity, or humidity.
      Thimerosal is a mercury-containing preservative that is added to vials of vaccine that contain more than one dose to prevent contamination and growth of potentially harmful bacteria

      http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe