Läheinen skeittipaikka häiritsee kesäisin

Kyllästynyt

Hei!

Onko kenelläkään tietoa tällaisesta ongelmasta, mitä voisi tehdä, kun läheinen skeittipaikka häiritsee? Nuhjuinen skeittipaikka on melkein kerrostalomme pihalla ja siinä käy todella paljon nuoria, jotka skeittaamisen lisäksi (ärsyttävä ääni) pitävät muuta ääntä mm. kirosanoja kuuluu tämän tästä.

Omaamme ison lasitetun parvekkeen, jossa tykkäämme kesäisin olla todella paljon. Mitään muuta meluhaittaa alueella ei ole, kuin tämä. Mihin voisi siis ottaa yhteyttä? Tai auttaako se mitään? Asumme Helsingissä!

8

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihme valittajia

      Muuta maalle, jos melu haittaa!!

    • Kyllästynyt

      Ymmärrän kyllä liikenteen ynnä muut äänet, ne ovat ns. normaaleja ääniä.. On myös hienoa, että nuorilla on liikuntapaikkoja ja nuoret liikkuvat. Olen itsekin siis nuori, 22 vuotias, en mikään vanha nipottaja. MUTTA tuo melu tuolta on todella raivostuttavaa, sellainen kolina ja rullailun ääni. Se oikein kaikuu noista kerrostalon seinistä. Ja sen lisäksi tosiaan kuuluu koko ajan kaikkea rivouksia ja huutamista.. Tässä lähistöllä on myös paljon uudempi ja hienompi skeittipaikka kuin tuo vanha laho..

    • Ymmärtäjä

      On ärsyttävää. Voisiko soittaa kaupungin liikuntavirastoon, jos vaikka voisi ainakin rajoittaa aikoja.

      Olin kerran ravintolan terassilla, jonka vieressä nuoret skeittasivat ja huusivat. Ei kuullut mitä pöytäseurue puhui. Ja tämä tapahtui vain yhden kerran, miten ihmeessä jaksaisi jos melu olisi kodin vieressä.

      Koska skeittailu ei ole säänöllinen ääni kuten kaupungin melu tai esim. juna-aseman äänet (itse asunut lähellä asemaa ja totuin kohta), siihen ei totu.

    • dsfdsfdsf

      Itse asun jonkinsortin kentän vieressä joka jäädytetään talvisin ja kesäisin pelataan pesistä sun muita. On se aika inhottavaa tosiaan kun pitävät niin kovaa meteliä kun pelaavat. Minun puolestani saavat pelata ja hyvä, että urheilua harrastavat, mutta pitääkö siinä huutta vittua kokoajan ja muutenkin huutaa?

    • l lkmm pkm pkm pkm p

      Kokemusta.

      Urheilupaikoille käytännössä ei mahda mitään. Eräs syy on kaava. Jos on kaavoitettu joksikin urheilualueeksi, ei sitä kaavaa ihan helpolla saa muutetuksi, iso projekti. Meluhaittoja voisi vähentää melualleilla/meluaidoilla. Mikäpä siinä, ne maksavat rahaa, eikä sellaisia rahoja löydy mistään budjetista, jos niitä ei alunperin ei ole ole rajennettu.

      Urheilu ihan sama asia kuin monet muutkin pyhät lehmät, tabu, mistä ei saa pahaa sanaa sanoa. Samanlaisia tabujahan mm. uskonto, isänmaa, lapset, eläkeläiset, pääsiäistrullit, maanviljely jne. Ei kukaan täyspäinen politiikko ala tuollaia asioita vatustamaan. Ja kaikkihan on politiikkaa, kun tuollaisia asioita käsitellään.

      Itse menettänyt hermot potkupallokentän takia. Aikanaan ostettiin asunto nimenomaan rauhallisuutensa takia. Vieressä oli juu kenttä, mutta ei siitä mitään harmia ollut kymmeneen vuoteen. Sitten tapahtui muutoksia, se ryömi lähemmäs, aidattiin rämisevällä aidalla, keinonurmi, valot. Ja nyt onkin elämä ollut kokolailla wittumaista sen jälkeen. Hirvittävä witun huutaminen, aita rämisee jatkuvasti, pallot rikkovat tavaroita ihmisten pihoilta, ikkunoitakin rikkoontunut. Valitettu kyllä on, ja paljon ja korkealle tasolle. Nojoo, saahan sitä valittaa.

      Eräs ongelma on erityisen hankala. Asuntojen arvon romahtaminen laajalta alueelta ja rauhattomuuksien lisääntymisen takia koko kaupungin osassa. Jaa miten niinkä koko kaupunginosassako. Noh, ennen kakarat ja muutkin pääsi kentälle pelailemaan aika vapaasti. Remontin jälkeen siellä pelaa lähinnä seurat, jotka maksavat maksuja. Koska kaupungeissa ei oikein ole edes kokoontumispaikkoja, etenkin nuoriso häiriköi jokapaikassa, koska eivät pääse pelaamaan palloakaan energiaa purkaakseen. Ja pelaavat muuten palloa ihan kaikkialla muualla, paitsi siis kentällä. Siis häiriöt levinneet todella laajalle.

      Sellainen mahdollisuus on, käyttötarkoitusta muutetaan jostain muusta syystä. Olemassa tapauksia, että rampit purettu pois, koska niissä ollut muuta häiriötä. Huumeita, juopottelua, siis sellaista huliganismia, millä ei ole skeittaamisen kanssa mitään tekemistä. Ei sen puoleen, on tuossa pallokentälläkin ollut kaikenlaista kännykkävarkauksista jne alkaen, mutta urheilussa liikkuu isot rahat, ne lasketaan vain satunnaisiksi tapauksiksi.

      Niettä lirissä olet. Ainoa mahdollisuus olisi, että em. syistä rampin tilalle rakennetaan vaikkapa minigolfrata tms, missä meno rauhallisempaa.Tai sitten jostain syystä kaavoitetaan asunnoiksi tms.

      • dsfdsfdsf

        Totta joka sana. Ja mielellänihän minäkin katselisin kuinka lapset ja nuoret harrastaisivat liikuntaa ja kuinka oppisivat tiimityöskentelyä jo lapsesta asti. Meillä ei niinkään hajoa mikään, ei varastelua tai ilkivaltaa vaan ne huudot. Nyt v**tu se s**tanan pallo tänne, V*tun homo ja ties mitä saa päivät pitkät kuunnella


    • Kyllästynyt

      Kiitoksia asiallisista vastauksista! Taidan ottaa liikuntavirastoon yhteyttä ja kysästä onko tämä paikka edes "laillinen". Mielestäni paikkaan on kaavoitettu jokin rakennus, jonka rakentaminen aloitetaan kai 2016. Skeittipaikka näyttää muutenkin niin surkealta, voihan se olla, että on itserakentama kun pojat useasti lapion kanssakin siellä heiluu.

      Voisi ottaa asian puheeksi myös taloyhtiön hallituksen kokouksessa joka on piakkoin..

    • turhaa narinaa

      Elä ja anna muidenkin elää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe