Vanhukset ja eläkeläiset taloyhtiöissä!

Pahansuovat vanhat

Aiheuttavat monenlaista harmia. Aina valittamassa jostain olemattomasta. Eivät ole tyytyväisiä mihinkään. Milloin mikäkin on mielestään "pielessä" tai vialla. Joukkkoon mahtuu henkisesti epäterveitä yksilöitä.

Ovat monesti kerrostalokyttääjiä. Kun ollaan kotona lähes jatkuvasti, normaalielämää viettävät työssäkäyvät ihmiset ovat "kiinnostavia" ja heidän elämäänsä pitää tarkkailla ja kytätä. Mistään ei saisi kuulua mitään ääntä. Itse kuitenkin huonokuuloisina huudattavat telkkaria ym.

Vaativat nuoremmilta tervehtimistä ja talotalkoisiin osallistumista. Ei kai kenenkään ole mikään pakko tervehtiä. Ja siksihän kerrostaloon tullaan asumaan, ettei tarvitse mitään pihatöitä tehdä.

Mikään ei saisi maksaa mitään -> Yhtiökokouksissa vastustavat kaikkea joka maksaa. Talot menevät huonoon kuntoon, kun ei mitään korjauksia ja remontteja tehdä. Itselle näille vanhuksillehan se on yhdentekevää kun kuolevat kohta pois.

21

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälittävät pässit

      Oman kokemukseni mukaan ikävimmät naapurit ovat ehdottomasti olleet 1970-luvulla syntyneet luonnehäiriöiset pariskunnat. Eivät tule kenenkään kanssa toimeen, haastavat riitaa lähes jokaisen naapurin kanssa, eivät noudata kirjoittamattomia sosiaalisia sääntöjä, olevinaan "omistavat" asuntoyhtiön, tekevät mitä haluavat, mutta muut eivät saisi tehdä yhtään mitään, kiusaavat vanhuksia, jne. jne. On paljon mukavampi asua ikäihmisten naapurina kuin itsekkäiden uusavuttomien vapaan kasvatuksen tuotosten naapurina.

      • hallitukse jäsen

        Komppaan ap:ta, vaikka oli aika kärjistetty... Mutta Joo, meidän talon yhtiössä on vähän samoja oireita. Muutama eläkeläinen valittavat joka asiasta ja keksivät vielä omia sääntöjä. Mm. Sunnuntaisin 12-16 on "päiväuni aika" ja silloin tulee olla hiljaa. Ja HE omistavat huoneistonsa ja HE päättävät mitä remonttia omaan asuntoon tehdään. Ainoa hyvä asia on, että ovat talonyhtiössämme vähemmistö;)


      • yökisijaäitsy

        Lapsiperheet kyllä vie voiton meteliä uhoavia vanhempia ja lapsilla ei mitään kuria. Trampoliinit rajalle, maalit keskellä tietä etc :( isi huutaa ja äiti narisee kaukaa lapsilleen lähelle ei voi mennä sanomaan asiaansa.


    • kerrostalossa

      Eräässä taloyhtiössä oli sellainen sääntö ettei sunnuntaisin saanut siivota, kun piti pyhittää lepopäivänä

      • 60+++++

        Huh, onneksi olen pysynyt moisista taloyhtiöistä kaukana. Oliko se oikein järjestyssäännöissä?


      • Miksi siivota su

        Toi on muuten järkyttävän hyvä että pyhitettäisiin sunnuntai lepopäiväksi. Tämä on ollut entisajan ihmisillä tapana ja meilläkin niin tehtiin lapsuudessa. Sillähän sunnuntai on punaisella merkattu almanakkaankin.

        Meillä käytiin kylässä sunnuntaisin tapaamassa iäkkäitä sukulaisia tai sitten vaan ihan oltiin kotona ja rauhoituttiin.

        Mitäs tuo yksi lepopäivä viikossa sitten haittaa? Eikö arkipäiviä ole viikossa tarpeeksi jotta voi melua aiheuttavat työt suorittaa arkisin.


    • 66+

      Kannattaa räimetessään muistaa, että jokaisesta tulee joskus vanha. Aloittajakin voi laittaa kirjoituksensa talteen ja kaivaa sen esiin sitten 50 vuoden päästä.

    • 60+++++++

      Aika ihmeellistä vanhusvihaa taas. Itse olen yli kuusikymppinen ja mukana työelämässä ja aion olla vielä vuosia.

      Asunnossa haluan olla omissa oloissani ja rauhassa. Kunhan ei tule mitään meteliä (= kovaäänistä musiikkia tai juoppomelua) niin kaikki on hyvin.

      En edes halua tietää muista ihmisistä ja naapureista mitään. Jos mahdollista, siis. No eihän se tietenkään ole, joten tervehdin.

      Niin ja siivoan sunnuntaina, jolloin on useimmiten eniten aikaa. Olen täysi pakana ja jos siivousäänet päivällä rikkovat jonkun kirkkorauhaa, niin aion olla siitä välitämättä. Menneet ajat on menneitä.

      Miksi tama vanhusviha palstalla? Enempi joutiloita työtävieroksuvia nuoremmissa on. Ja keski-ikäisissäkin.

      • Julkeatkin.

        Työelämässä vielä vuosia? Voi sitä ahneuden määrää. Etkö antaisi paikkaasi jo jollekin nuoremmalle? Vaikka sehän se on se AHNE SUURI IKÄLUOKKA.


      • Niimpä

        Vanhat korppikotkat ovat itsekkäitä ja ahneita. Miksi ne juopot ja musan luukuttajat sinunkaan rauhasta välittäisivät kun et kunnioita uskovaisten seuroja ja kirkkorauhaa.


      • 60++++++++
        Julkeatkin. kirjoitti:

        Työelämässä vielä vuosia? Voi sitä ahneuden määrää. Etkö antaisi paikkaasi jo jollekin nuoremmalle? Vaikka sehän se on se AHNE SUURI IKÄLUOKKA.

        Ei työelämässä ole automaattisesti tiettyä määrää paikkoja. Ehkä Lidlin kassalla tai liukuhihnalla tai jossain muussa työssä, jossa ei vaadita sen suurempaa ammattitaitoa.

        Meiltä jäi hiljattain eläkkeelle yksi 68-vuotias.

        Onneksi on paikkoja, joissa ei ole ikärasismia. Minä tykkään työnteosta ja aion olla työelämässä vielä pitkään. Kyse ei ole rahallisesta ahneudesta, vaan mielekkäästä tekemisestä. En viitsi hissuttaa kaduilla tai ruveta jonkun vielä vanhemman tukihenkilöksi höpöttämään menneisyydestä.

        Asunto on vain paikka, jossa nukutaan ja vaihdetaan vaatteet ja sen pitää olla rauhallinen. Muutoin on ihan sama, millainen luukku on. Elämä ei todellakaan kaikilla pyöri asumisen ympärillä. Työnteon lisäksi on myös harrastuksia, jotka pitävät ihmisen asunnon ulkopuolella.


    • Eutanasiaa kehiin

      Kyllä kaikille 60 pitää välittömästi antaa eutanasia, säästyy rahaa ja useita sairasvuosia vanhuksilta.

    • Ammi Hinaaja

      voidaanko vanhat kieltää taloyhtiön järjestyssäännöissä? eli ei saisi olla vanhoja ollenkaan taloyhtiössä.

    • Marko mansesta

      Jokainen finninaama tulee ja kasvaa perässä, elämä opettaa, vaikka korvien väli onkin syntymästä tyhjä.

      • finninaamat

        Saa kulkea vain raudoisa!


    • mertsu.

      Kakarat hiiteen, aikuiset ihmiset osaa asua.

    • Kuulostaa tutulta

      Meidän talon kerrostalokyttääjät on nuoria aikuisia, sama ongelma kuin monilla eläkeläisillä, ei mitään omaa elämää. Ei työtä, ei opiskelua, ei ystäviä.
      Kotona nyhjöttävät kaksin ja kontrolloivat naapureita. Varmaan alkoholistiperheestä, sellaiset lapsethan on tottunut kontrolloimaan muita.

      Taloyhtiöille on ilmoitettu asiattomasta käytöksestä / vainoamisesta.

      • hehhee1

        Hmmm. Jos ei itsekin ole aina kotona, ja äärimmäisen kiinnostunut muista, ei kiinnitä hiljaisten ihmisten kotona olemiseen huomiota. Meluavaa ei tietenkään tarvitse kytätä, se kuuluu.


      • Kuulostaa tutulta
        hehhee1 kirjoitti:

        Hmmm. Jos ei itsekin ole aina kotona, ja äärimmäisen kiinnostunut muista, ei kiinnitä hiljaisten ihmisten kotona olemiseen huomiota. Meluavaa ei tietenkään tarvitse kytätä, se kuuluu.

        Tiskien laittaminen koneeseen, pesukoneen käyttö, tv:n katselu, ihmisten kanssa kotona puhuminen (puhelimessa tai kasvotusten), ikkunoiden avaaminen, radion kuuntelu, imurointi ym ym. aiheuttavat näiden naapureiden taholta seiniin hakkaamista. Jos asunnossamme on aivan hiljaista alkaa pattereiden naputtelu, vasaralla listojen hakkaaminen ym. kiusanteko. Tämä on päivittäistä ja jatkuvaa. Usein tapahtuu myös klo 23 jälkeen.

        Täällä haukutaan usein ulkomaalaisia. Suomalaisten muusta maailmasta eristäytyminen on vähintään yhtä suuri ongelma. Naapuritilanteemme on tullut puheeksi työpaikalla ja tuttavien kanssa. Yleisin neuvo on, että ottakaa samat keinot käyttöön. Hakatkaa seiniä ja pattereita, koputtakaa listoja yms. aiheetta, vainotkaa ja kytätkää. Taloyhtiöstä neuvoivat soittamaan poliisille.


    • ei yleistetä

      Kyllä fiksuja vanhoja on olemassa. Ei kaikki vanhat kyttää. Eiköhän sitä kuspäitä löydy jokaisesta ikäryhmästä. Itse asun kerrostalossa jossa on tosi mukavia vanhoja ihmisiä.

      • xvcvcbcbvc

        Jos saisin valita niin ottaisin mieluummin vanhoja naapurikseni kuin lapsiperheitä.. :(

        Kamalaa mekkalointia koko ajan ja muista ei piitata ollenkaan. Ja jos joutuu sanomaan niin heti haistatellaan. :(

        Vanhemmat ihmiset osaa käyttäytyä paremmin kuin meidän sukupolvi ja katsottiin myös naapureiden tilanne hyväksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe