Millainen on Kuopion Steinerkoulu?

tuula6

Onko laadukas? Hyvät opettajat? Yhteishenki?

14

3135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • figiggji

      Samanlainen avohoitolaitos kuin muutkin stenut.

    • HD3000

      paska

    • Seepio

      Niinpä, samanlainen eurytmiaa ja muuta skeidaa lapsille tuputtava laitos. Steinereista ja niiden taustalla olevasta ajatusmaailmasta löytyy kyllä netistä tietoa. Kannattaa laittaa penskat oikeaan kouluun.

      • meeeh

        Harmi vaan, kun siellä ei ole eurytmiaa optetettu 2011-2012 lukukausien jälkeen.


    • nuorehko2

      En suosittele! Ei tule saamaan yhtä hyvää opetusta kuni muissa kouluissa.. Epäpätevät opettajat Jos lapsellasi on vaikka 1-2lk vaikeuksia lukemisen ynm. kirjoittamisen kanssa Steineri on täyttä helvetiä lapsellesi!!

      Joo yhteishenki on todella hyvä, Lapset kiusaavat toisia minkä kerkiävät, yhdessä on hyvä kiusata!! Opettajat katsovat muille tai ei piittaa ollenkaan.. Onhan tuokin yhteishenkeä!

      Laadukas? Jos lapsesi joutuu tekemään itse vihot jne. Paperin sivuista??...

      0/10 pistetttä tuolle koululle!! Pohjantienkoulu on aivan loistava paikka 10/10 Ja jynkänkoulut 6/10 pts..

      • Opetele kirotamaan

        Sinä "nuorehko2", sinusta huomaa että olet käynyt kyseistä koulua; et osaa kirjoittaa luettavaa suomenkieltä.

        * "kuni" kiroitetaan kylläkin "kuin"

        * -merkin jälkeen EI TULE ISOA KIRJAINTA tuossa tapauksessa

        * "ynm" kirjoitetaan "ym", mikäli tarkoitat lyhennettä sanasta "ynnä muuta"

        * "helvetiä" kirjoitetaan "helvettiä", eli kahdella t-kirjaimella

        * Pilkun jälkeen EI TULE ISOA KIRJAINTA jos ei ole kyse ihmisen nimestä, paikan nimestä tai muusta vastaavasta erillisnimestä

        * Opettajat katsovat MUUALLE, ei MUILLE

        * "..tai ei piittaa" ---> "..EIVÄT piittaa", koska kyse on monikosta

        * "vihot" kirjoitetaan "vihKot"

        * jne -lyhtenteen jälkeen EI tule isoa kirjainta, jos ei ole kyse ihmisen nimestä, paikan nimestä tai muusta vastaavasta erillisnimestä

        * "pistetttä" -sanaan riittää kolme t-kirjainta (pisTeTTä)

        * Sana "pistettä" lyhennetään pst, eikä pts.


    • Pehmeä lasku?

      Steiner-koulut ovat jo lähtökohtaisesti hakoteillä. Moni kuvittelee että siellä ne lapset ovat jotenkin turvatummassa asemassa pahaa maailmaa vastaan. Että on pieni koulu jossa on pehmeä alku koulumaailmaan. Tavallinen koulu nähdään helposti Steineriin lapsensa laittavien mielestä mörkönä ja joten huonompana vaihtoehtona. Ainahan kaikissa kouluissa on omat ongelmansa mutta niin on myös Steiner-kouluissa. Steiner ei tarjoa mitään sen parempaa verrattuna tavalliseen kouluun. Jos tykkää piirrellä, tehdä vihkoja, heilutella metallisauvoja ja kuunnella satuja tietopohjaisten asioiden sijaan niin sitten Steineriin.

    • wertyu

      Pelkästään hyvää sanottavaa Kuopion Steinerista. On varmaan ihan fiksuinta käydä itse paikalla tutustumassa henkilökuntaan ja tehdä sitten päätökset. Ainahan ei vaan voi tulla toimeen kaikkien kanssa ja silloin aikuisten välit vaikuttavat myös lapsen koulufiilikseen.

    • Eevi5

      Ainut asia tuolla hyvää oli tuo paikanpäällä tehty ruoka, mutta nyt on vaihtuneet keittäjät ja on tullut monia valituksia ainakin meidän ruokapöydässä. Rehtorista ei tykkää kumpikaan.

    • tavalliseen kouluun

      Laita lapset toki tavalliseen kouluun, en voi steineria suositella. Kokemusta on ja se kokemus on erittäin huono. Epäpätevät opettajat, ei pedagogiikkaa. Opetus perustuu mielivaltaan, samoin ns "kurinpito", ei todellakaan tätä päivää. Kiusaamisiin ei puututa ja erityisopetusta et tule saamaan, ainakaan pätevää sellaista. Tavallisissa kouluissa Kuopiossa oikein hyvä opetus lähes kaikissa ja rehtori kantaa vastuun kuten pitääkin.

    • Oikea totuus

      Steinerkoulu on tarkoitettu mielevikaisten nousukasvanhempien lapsille. Tero-Kyllikille eikä Pirkko-Petterille anneta rokotuksiakaan, johtuen vanhempien mielenvikaisuudesta. Koulu ainoastaan pönkittää mielnvikaisten vanhempien huono itsetuntoa.

    • ei hihhulismille

      "wertyo" nimimerkki ylempänä kertookin ihan itse suoraan millaista steinerissa on: "ainahan ei vaan voi tulla toimeen kaikkien kanssa ja silloin aikuisten välit vaikuttavat myös lapsen koulufiilikseen." Steinerissähän se on juuri näin; jos vanhempien naama ei miellytä niin lapset saavat sen tuta. OIKEASSA KOULUSSA PÄTEVÄT OPETTAJAT eivät anna henkilökohtaisten asioiden vaikuttaa lapsen koulufiilikseen ja se on nimenomaan opettajasta kiinni. Opettaja on se, jolla on valta ja vastuu myös väleistä vanhempien suuntaan, opettaja voi tänäkin päivänä saada tuollaisessa suljetussa huuhaayhteisössä paljon pahaa aikaan. Ilman koulutusta menee hiekkalaatikkoleikeiksi kuten steinerissa on tapana opettajien taholta, kun ei vaan osata olla ammatillisia, puuttuu se koulutus nääs. Tavallisessa koulussa rehtori ja muut opettajat seuraavat toistensa tekemisiä, on huomattavasti parempi sisäinen kontrolli kuin steinerissa ja siten tavallinen koulu on ympäristönä lapsille turvallisempi.

    • Anonyymi

      Steiner-kouluihin lapsensa laittavat joutuvat sitoutumaan Steiner-ideologiaan. Mikäli vanhemmat eivät ole itse steinerilaisia tai stenerilaismielisiä, vaikeuksia on taatusti odotettavissa. Itse arvostan kaikista korkeimmalle steinerilaista hoitopedagogiikkaa, jota annetaan vammaisille, kehitysvammaisille, autisteille, nepsyille, ja erityispedagogiikkaa vaativille lapsille ja nuorille. Tähän on erikoistuttu Silvia-kodissa Lahdessa. Se on puhtaasti parasta, mitä vammaisille tms. voi antaa. Ei, ei, omat lapseni kävivät normikoulut, koska en ole muutoin steinerilainen ajatusmaailmaltani.

    • Anonyymi

      Laadukkaat oppimateriaalit on kirjat joihin ei saa kirjoittaa, lukuisat monisteet tasoa esikoulu ja liidutkin pirää itse ostaa koululta. Kiusaamista ei saada loppumaan vaan kiusaajan kanssa pitäisi vielä leikkiä. Kouluun on laitettu lapsia jotka kuuluisivat erityisopetukseen ja muut oppilaat saavat kärsiä. Mistään on turhaa sanoa, ketään ei kiinnosta kuin osallistumisesi eri rahankeräyshankkeisiin joita piisaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe