Rustolävistystä ottamassa! Help!!

12v.haaveilia

Laitoin nuorten puolelle tän ku olen 12v. Anteeksi k-virheet ku kirjotan puhelimella...:s Olen haaveillut rustolävistyksestä normista tai induscrealista..ymmärrätte kai mitä tarkotan no rustoon kumminki.
Hinta? Parantumis aika? Kipu (oon yli herkkä ja piikki kammonen)? Millanen tapahtuma tai kokemus? Niillä joilla ei ole nii jotai tietoo ja joilla on oma nii kaikki mahollinen. Help me, please!!! Korvikset ei tuntunu missää et iha ku pihdeillä ois painettu vähä mut on korva eri ku korvan rusto tai no...niihjhh...
Onko parempi ottaa syksyllä vai kesällä?

8

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaveriKertoi

      Muistaakseni kannatti ottaa kesällä ku syksyllä on kylmä voi tulehtuu? Onko vanhaa tietoo?

      • ExLävistetty

        Mieluiten ei kesällä, koska lämmin ilma saa lävistyksen vain mätimään.
        Kokemusta koruista tähän mennessä; entiset venytykset 14mm (otin pois, jäljellä normaalit 1,2mm bcr-renkaat), kolme huulikorua (kaikki ottanut pois), kolme kulmakorua (yksikään ei ole jäljellä), industrial (rusto halkesi ja otin korun pois), ja kielikoru joka on vielä olemassakin.


    • lävistetty

      Oikeasti, jos oot kovin piikkikammonen niin älä missään nimessä industrialia ota. Neula tökätään kahesta paikkaa ja se on kyl vietävän kipee :s (mut kaunis joten ... :D) no mul on siis indu ja toises korvas on yks normi rustokoru. se ei tuntunu kovin kipeeltä mut sitä täytyy sit hoitaa (siis molempii ofc) toi rustokoru oli kipee jälkeen ja yhessä kohtaa tulehtukin, että ei ollut kovin kivuton rosessi. mihin ikinä päädytkin älä aattele sitä neulaa. se vaan menee läpi. sit laitetaan koru, thats it. joka tapauksesa onnea :)

    • tyttö

      Itse otin 2lk rustoon sattui vähän mut maksoi vaan sillo 5 euroo

    • Rustoilija

      Itellä laitettiin joskus 7-vuotiaana korvikset ampumalla ja olin sillon vielä sen verran kersa etten osannu niitä ite hoitaa tai laittaa korvakoruja. Äiti lähti sitten jonnekin matkalle pariksi päiväksi ja mummi tuli hoitamaan meitä lapsia (vanhemmat eronneet). Olin ottanut korvikset pois yön aikana ja aamulla en saanut niitä enään takaisin, eikä mummikaan. Sitten kun äiti tuli takaisin, pääteltiin, että reiät ovat menneet umpeen.
      Sitten 5. luokalla eräs kaveri sanoi, että oli työntänyt korvikset vaan umpeen menneiden reikien läpi, joten minäkin kokeilin, ja yllätys, sain toiseen korvaan korviksen, mutta toiseen en. Meinattiin käydä sitten ottamassa uusiksi, mutta ei koskaan muistettu tai ehditty.
      7. luokalla sain joululahjaksi äidiltä lahjakortin yhteen kauneudenhoitoliikkeeseen. Lahjakortilla sai kahdet vaaleanpunaiset timanttikorvakorut, jotka olivat kyllä todella kauniit. Liikkeessä sai rei'ityksen ilmaiseksi jos osti korvakorut. Olimme jo äidin kanssa puhuneet rustokorusta, joten tiesin mitä varten äiti oli ostanut kahdet korut.
      Menimme sitten talvella ottamaan ne korvakorut ja päätin ottaa rustoon ensimmäiseksi, koska minulle oltiin puhuttu, että rusto sattuu enemmän. Sitten se meni läpi ja tajusin, ettei se edes sattunut kovin paljoa. Sitten laitettiin normaaliin kohtaan ja se tuntui yhtä vähän kuin rustokin, ehkä jopa vähän enemmän, koska korvanlehdessä on paksumpi kohta lävistää kuin rustossa. Minulla lävistettiin siis molemmat ampumalla.
      Nyt korvani ovat parantuneet ja voin sanoa, että rustoon on helpompi laittaa koru, kuin normaaliin reikään. Kannattaa siis ottaa talvella, koska silloin ei ole liikkeellä niin paljon bakteereja kuin kesällä. Ja muistakaa puhdistaa reiät aina korun ympäriltä sillointällöin desinfiointiaineella ja pyöritelkää koruja suihkussa ;) Ps. Olen 13-vuotias, pian 14

      • Rustoilija

        Niin ja vielä se, että ne timanttikorvikset ammuttiin suoraan korvaan, eikä laitettu mitään järkyttävän rumia harjoituskorviksia. :D


      • UNiTE
        Rustoilija kirjoitti:

        Niin ja vielä se, että ne timanttikorvikset ammuttiin suoraan korvaan, eikä laitettu mitään järkyttävän rumia harjoituskorviksia. :D

        Kannattaa ottaa sillo ku on koulu-uinnit ;) no ei. Ei satu laittamisvaiheessa kauheesti, mut sen jälkee se oli tosi kipee ettei pystyny nukkuu kylellää mut seki kesti about 2 vko. Ja ite otin helmikuussa eikä mihinkää tulehtunu :D ja kannattaa eka ottaa vaa yhteen korvaa jos ei oo iha varma koska rustostahan se reikä ei voi käytännössä mennä umpeen ollenkaa.


      • quilembry
        UNiTE kirjoitti:

        Kannattaa ottaa sillo ku on koulu-uinnit ;) no ei. Ei satu laittamisvaiheessa kauheesti, mut sen jälkee se oli tosi kipee ettei pystyny nukkuu kylellää mut seki kesti about 2 vko. Ja ite otin helmikuussa eikä mihinkää tulehtunu :D ja kannattaa eka ottaa vaa yhteen korvaa jos ei oo iha varma koska rustostahan se reikä ei voi käytännössä mennä umpeen ollenkaa.

        En ite pystyis ottaa mitää lävistyksiä, mulla on nii matala kipukynnys ja muutenki kauhea ajatus :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe