Huono iho, pakko käyttää meikkiä !

kasvonionongelma

Minulla on huono, osittain kuiva ja rasvainen iho (finnejä mustapäitä) en voi olla käyttämättä meikkiä.
-Mistä löytyisi halpoja, hyviä irtopuutereita ja meikkivoiteita (jotka mieluusti ei tukkisi ihohuokosiani)?
-Halpoja, hyviä meikinpoisto- ja ihonpuhdistustuotteita jotka jopa voisivat auttaa huonoon ihoon?( naamarasvoja)

11

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en vaihda pois

      Osta Rimmelin Stay Matte meikkivoide.Sitä on nyt uusittu ja se peittää todella mahtavasti Itselläni myös pientä näppyä,arpea ja couperosaa,niin olen kyllä ollut todella tyytyväinen. :) Sitä saa ihan marketista ja maksaa alle kympin. Rimmelin samanmerkkinen puuteri on myös loistava.

      • kasvonionongelma

        Pitää kokeilla ! :)


      • ei rimmeliä

        Kannattaa kokeilla mineraalimeikkejä, ne eivät tuki ihohuokosia. Rimmel on mineraalista kaukana.


      • Makeupguru
        kasvonionongelma kirjoitti:

        Pitää kokeilla ! :)

        Kyseinen meikkivoide on hyvin paksu joten sitä ei kannata hirveästi käyttää jos on herkkä iho eikä halua tukkia ihohuokosia :)


    • Kosmetologi1

      En suosittele, että ostat halppis kosmetiikkaa, koska ne vasta tukkivatkin ihohuokoset. Kannattaa satsata kunnon kosmetiikkaan, mieluiten luonnonkosmetiikkaan.

      • en vaihda pois

        Kuuleppa,jos jollekkin tulee helposti näppyjä, niin minulle. Nämä Rimmelin tuotteet eivät todellakaan ole huonontaneet ihoa, päinvastoin! Ihoni on nykyään paljon paremmassa kunnossa. Turhaa laittaa kenenkää hirveesti rahaa meikkeihin tai puhdistustuotteisiin, kun halvemmallakin saa hyvät tuotteet. Olen sen miljoonan kerran huomannut, että edullisempi tuote on ollut paljon parempi kuin kallimpi tuote!!

        Aloittajaa kehoitan kokeilemaan, ja se iltapuhdistus on sit tärkee. :)


    • Herkkäihoinen

      Hei!

      Ihonhoitoon voisin suositella apteekista saatavia ihonhoitotuotteita. Ovat kohtuu hintaisia ja sopivat myös herkkäihoisille. Acolla ja Avenella ainakin on minun pintakuivalle sekaiholle sopivia tuotteita. Paras irtopuuteri on mielestäni Punanaamiosta saatava Grimasin sävytetty irtopuuteri- Grimasin meikit ovat muutenkin todella hyviä. Hinta ei ole paha ja myös suuri osa ammattimalleista käyttää niitä. Punanaamion tuotteita saa myös verkkokaupasta näppärästi, jos omalla paikkakunalla ei satu olemaan myymälää ...

    • kalle3

      Prismassa ja s-marketeissa on hyvää rainbow puhdistusainetta ja kasvovettä maksaa noin 3 euroa kpl. Samoin herbinan puhd.aine ja kasvovesi hyviä ja halpoja. Meikeistä kannattaa valita lumene. Naamarasvoiksi tarjoustalon eveline päivä ja yövoide tai lumene tarjouksesta noin 5 euroa purkki. Muista pestä meikit joka ilta pois ja pidä joskus meikitön päivä.

    • jotain vinkkiä

      Älä käytä liian puhdistavia tuotteita kun hoidat ihoasi, esim. itse käytän ihan lidlin mietoa puhdistusmaitoa, sillä kun saa meikit myös tosi hyvin puhdistettua, maksaa muistaakseni reilun 2 €... Ja alkoholiton kasvovesi on myös hyvä näppyläisen ihon hoitoon. Voisi ajatella et kuivattavat tuotteet ovat hyväksi näppyläiselle iholle, ja saattaakin näennäisesti auttaa vähän aikaa, mutta ihin kuivuminen sitten taas taas saa ihon työntämään talia pintaan joka taas tekee uusia näppylöitä. Siitä tulee kierre. Siksi suosittelen mietoja puhd.aineita jotka ei kuivata ihoa.
      Kasvovoiteeksi joku ei liian rasvainen tuote... yksi jota kokeilin oli anttilassa myytävä simple merkkinen kasvorasva, oli tosi hyvä ja edullinen. Sarjaan kuuluu myös puhdistusmaito ja kasvovesi, mutta niitä en ole kokeillut.
      Puuteriksi mineeralipuuteri.

    • Sannnnnnni

      Öljypuhdistuksesta olen kuullut paljon hyvää; kun on juuri tämä suomalainen iho joka on epäpuhdas ja kuiva ja rasvainen ja herkkä, kaikkea samaan aikaan. Sekoitetaan risiiniöljyä ja normiöljyä (esim oliivi), levitetään iholle, ja höyrytetään saunassa. Ajatus on se että rasvaliukoinen lika huokosissa ei liukene veteen, mutta vain niin rankkoihin puhdistusaineisiin että ne tekevät ihosta vielä punaisemman ja ärtyisämmän ...tai rasvaan, eli öljyyn. Öljy pestään sitten pois hyvin miedolla puhdistusaineella ja avot.
      Itselläni ei toimi niin täydellisen kaikenpelastavasti (ärtyisä iho on, on aina ollut, ja tulee aina olemaan) kuin internet mainostaa mutta toimii kuitenkin hyvin, eikä maksa juuri mitään.

      • f y

        Tuo höyryttäminen ei tosin tee hyvää juuri sellaiselle iholle, joka on taipuvainen punotukseen ja laajentuneisiin verisuoniin. Tee kaksoispuhdistus ilman höyrytystä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe