Elokuussa 2014 Agia Napaan

Atlantica Sungarden

Olemme lähdössä Elokuussa Finnmatkojen matkalle Agia Napaan, hotellina meillä on Blue Star Atlantica Sungarden. Matkalle lähtee meidän kahden aikuisen lisäksi 4,5v ja 15v tytöt.

Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä esim. retkien ja muiden aktiviteettien suhteen? Etenkin kaikki kokemukset ja vinkit erilaisista "veneretkistä" kiinnostaa. Entä vesipuisto? Tai onko kokemuksia Throdos vuoriston retkistä (mies lähinnä olisi kiinnostunut, minä jäisin lasten kanssa).

Mietimme myös pyörien vuokraamista. Onko kenelläkään siitä kokemusta eli pääseekö hyvin pyörällä liikkumaan, mistä vuokrata ja missä hintaluokissa pyöriin.

Toki myös kaikki muut kommentit ja vinkit on tervetulleita. Olisi kiva myös kuulla kokemujksia jos joku on tuossa hotellissa vasta käynyt tai mahdollisesti jopa tulossa samaan aikaan (meidän lennot lähtee pe 8.8 ja 2 viikkoa ollaan)

8

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostunut1

      Ollaan menossa elokuussa mutta vasta loppupuolella. Olisi kiva kuullu kokemuksia kyseisestä hotellista, meillä myös lapsia lähdössä mukaan. Ja Kyprokselle ekaa kertaa menossa.

    • Atlantica Sungarden

      Pitääpäs muistaa kirjoitella kokemuksia reissun jälkeen. Mekin ollaan ekaa kertaa Kyproksella. Jonkin verran olen lukenut ulkomaisilta sivuistoilta kommentteja tuosta hotellista (tältäkin vuodelta) ja pääsääntöisesti kokemukset ovat ollet hyviä. Mutta sittenpäs sen näkee kun itse paikalle menee.

    • Skuffy

      Ollaan parin kaverin kans lähdössä 8.8.2014 Agia napalle. Hotellin nimi on Barbara ja jotenki ei vaan malttais odottaa sinne menoa ku ei ole koskaan tullut käytyä. Mitä olen lukenut niin paikka kuulostaa köyhien Ibizalta.

    • Viikko sitten kotiut

      Lapsille varmasti olisi kiva retki sunnuntain retki jossa käydään ensin markkinoilla, joissa muuten tavara oli selvästi edullisempaa kun Ayia Napan keskustan krääsämyymälöissä. Tämän jälkeen käydään kamelipuistossa jossa pääsee kokeilemaan kameliratsastusta ja saa syöttää noille erämään laivoille kohteen kaupoissa myytäviä herkkuja.
      Retki ei varmasti ole liian pitkä eikä uuvuttava pienimmäisellekkään.
      Ayia Napan keskustaa myöhäisiltaan en suosittele. Se on täynnä kännääviä brittinuoria, jotka käyttäytyvät sikaimaisesti.
      Itselläni oli isompi lapsi mukana mutta hänkin pyöritteli melkoisesti silmiään ko. touhulle.
      Vesipuisto on ihan ehdottomasti koettava. Kohteessa on huippuliukuja, ainoa ongelma on että joihinkin pääsee vain kaksi tai kolmisin. Tosin kun menimme siihen paikkaan, jossa pääsee laskemaan vain kolmisin, löytyi pojalleni heti kyyti kahden brittitytön lauttaan :)
      Itsekin mietimme pyörien lainaamista mutta keli oli niin kuuma, ettei fillarireissua voinut ajatellakkaan. Autoa en suostu taas ajamaan vasemman liikenteen vuoksi.
      Suosittelen myös Luna Parkkia, isompaa lastanne saattaisi kiinnostaa slingshot kyyti jos saa mukaansa teistä jomman kumman :) Myös 5D leffa oli ihan ok kokemus, samoin kun katsella Ayia Napaa iltavalaistuna maailmanpyörästä.

      Toivottavasti tästä oli jotain apua

    • Atlantica Sungarden

      Kiitoksia paljon kokemuksista! Lomakuume kasvaa koko ajan...

      Tuo markkkinat kamelipuisto retki oli itselläkin sellainen jota mietin. Voisikin melkein jo varata ko. retken. Varasitteko muuten retkiä etukäteen vai vasta paikan päältä?

      Vesipuistoa meillä tuntuu kaikki odottavan tosi paljon ja etenkin nuorimmalle on pitänyt monta kertaa näyttää kuvia netistä. Saas nähdä kuinka suuri on pettymys kun ei varmaan ikänsä puolesta kovin moneen "mäkeen ja härveliin" pääse vaikka "uimataidon ilman kellukkeita" on omannut jo 3 vuotiaasta. Mutta varmasti sieltä löytyy pienemmällekin kivoja juttuja.

      Tuosta yöelämästä olenkin kuullut, että on aika "villiä" mutta onneksi meillä ei juurikaan myöhäisiltaan varmaan tule liikuttua siellä.

      • Pari viikkoa sitten koti

        Varasimme nimenomaan tuon markkina ja kamelipuistoretken etukäteen. Retki on scandinaavinen eli meillä ainakin mukana oli ruotsinkielinen opas.
        Pari asiaa oli pakko tarkastaa enganniksi vaikka ruotsia olenkin vuosia koulussa opiskellut :)
        Itse petyin paikan olemattomiin shoppailumahdollisuuksiin. Siis näitä matkamuistomyymälöitä oli kyllä runsaasti, mutta tavaravalikoima on lähes sama kaikissa.
        Vesipuistossa on myös hyvät ravintolat ja pienemmillekin lapsille tekemistä kyllä pitkäksi aikaa.
        Vinkkinä, katsokaa että taksit pistää mittarin päälle jos käytätte heidän palveluitaan. Julkinen eli bussit on todella edulllinen tapa liikkua.
        Youtubesta löytyy Ayia Napasta vesipuistosta ja Lunaparkista, ainakin slingshotista videoita.

        Ei muuta kun mukavaa matkan odotusta ja onnistunutta lomaa kun sen aika on.


    • aloitta1

      Pikakpmmentteja ns.paikanpäältä. Lomaa Viel pari pvä jäljellä. Hotelliin ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Allasalue on kyllin iso ja puhdas, ruoka on hyvää ja vaihteluakin on. Iltaohjelmakin pääsääntöisesti hyvä. Henkilökunta huippua ja tosi auttavaista. Lähellä hyvä hiekkaranta (laskeudutaan alas rantaan, hotelli siis reilusti merenpinnan yläpuolella). Hienot maisemat, hotellin kohdalla kalliossa luolia joihin voi snorklata. Huoneistot aika "perus" mut siistit ja toimivat. Meillä oma terassi ja pikkupiha, takaovesta pääsee suoraan altaalle (10m). Öisin hiljaista, bilehumusta ei tietoakaan. Keskustaan kävelymatka mut bussitkin kulkee hyvin ja läheltä. Pari pientä kauppaa ihan hotellin vieressä ja niistä saa kaiken tarpeellisen. All inclusive toimii hyvin, pullovesikin kuuluu "pakettiin". Mielelläni vastaan kysymyksiin, etenkin sitten olen kotona koneen äärellä

      • kaneli77

        Mies on huolissaan mitä olutta saa All Inclusivesta? Ja saako olutta pullosta vai tarjoillaanko muovituopista? Heh kummat huolet miehellä :) ollaan siis menossa myös tähän Atlantica sungarden hotelliin,kaks lasta mukana. Nuoremmalla riittää ranta/allaselämä,vanhempi haluaisi shoppailla. Voi olla että isänsä kanssa heittävät yhden reissun Larnakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe