Onkohan naiset

Yin ja yang

Ovatkohan naiset pidemmällä evoluutiossa, kun ovat karvattomampia ja vähemmän lihaksikkaita kuin miehet?

Keskiverto mies on myös ideologioiltaan konservatiivisempi kuin keskiverto nainen. Mitä jos kyse on siitä, että miesten evoluutio laahaa jostain syystä jonkin verran perässä?

Naisen on myös helpompi sopeutua nyky-yhteiskuntaan kuin miehen - miehellä tuntuu olevan voimakkaammat vietit, joiden vietävissä he ainakin itse usein kertovat olevansa. Usein seksi on miehelle tärkeämpää kuin naiselle, samoin joukkuepelit, joissa monien tutkimusten mukaan tyydytetään alkukantaista viettiä yhdessä metsästämisestä. Moni mies myös kokee tarvetta purkaa aggressioitaan pelaamalla tietokonepelejä pitkälle aikuisuuteen, kun taas nainen jättää barbie- ja pehmoleluleikit yleensä jo varhaisteininä.

Jokainen järjellä ajatteleva ymmärtää myös, että sodissa ei ole kuin häviäjiä, mutta silti jokin alkukantainen vietti saa miehet aloittamaan sotia vuosisadasta toiseen. Historia tuntee varsin vähän sotaisia naisia. Toki niitäkin on, mutta hyvin pieni vähemmistö.

Naisen keskeisin vietti puolestaan on hoivavietti, jonka senkin nainen kykenee tarvittaessa työntämään sivuun ja ajattelemaan järjellisesti esim. työuraansa tai taloudellista tilannetta.

14

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • komeampi sukupuoli

      Miehillä on ollut aina komeampi karvoitus, niin kuin nisäkkäillä yleensäkin ja linnuilla vastaavasti höyhenet. Hiukset taas harvenee kun korkeammalla evoluutiossa olevalla miehellä on isommat ja tehokkaammat aivot, tarvitsevat enemmän jäähdytystä. Naiset tarvitsee hiuksia ettei aivot jäätyisi käytön puutteessa.

      Mamuttaminen ja hyysäys ei ole kehittynyttä vaan tyhmyyttä, tyypillistä naisille.

      Hah hah, akat eivät pärjäisi keskenään alkuunkaan, käytännössä kaikki keksinnöt miesten tekemiä. Naiset laahaa evoluutiossa kaukana perässä, pärjäävät joten kuten vain kun akkoja suositaan lainsäädännöllisesti. Pelit ovat varmasti monellekin hyvä keino, ettei tarvitse akkaa kuunnella.

      Naiset ovat tosiaan alkukantaisia, aina nyrkit pystyssä kun häviävät miehille väittelyssä ja häviävät tappelussakin )) Tappavat enemmän lapsia ja yrittävät miehiä, puukkojen kanssa onnistuvatkin. Pitäisi tosiaan laittaa akat armeijaan, saisitte puolustaa ihan itse itseänne. Akat siellä venäjälläkin eniten yllyttää sotaan.

      Naisen keskeisin vietti on seksivietti, tutkimuksen mukaan kiihottuvat kaikesta alastomuudesta ja jopa eläinten parittelusta. Himojensa seurauksena kehittyvät lapset laittavat tosiaan helposti syrjään, 10 000 aborttia vuodessa Suomessa. Hoivavietti naisilla on hyvin voimakas, pyrkivät hoivaamaan itseään etsimällä mahdollisimman rikkaita miehiä huijattavaksi yhteiskunnan lisäksi.

    • Yin ja yang

      Olin liian optimistinen, kun toivoin järjellisiä kannanottoja. Tunne vei taas miestä, kuinkas muutenkaan.

      • naisten tutkimukset

      • totta 1

        Yin ja yang
        Olit tosiaan liian optimistinen kun menit alkukantaiselle akupunktio meridiaani linjoille nimimerkilläsi.
        Vertailu mies ja nainen ei anna aihetta kommentoida koska se enemmän repii kuin rakentaa varsinkin vertailu on pahasta.
        Löytyisikö jotain sellaista joka yhdistää ja on yhtä tai meidän rakkaat lapset että lasten lapset. Kannattaisin mieluimmin tämän tyyppisiä myönteisesti kehittäviä aiheita jotka olisivat elämän läheisempiä aiheita.
        Ei mennä n.1870 luvulle jolloin aihe sai alkunsa jolla ei näytä loppua tulevan.
        Tyydyn seuraamaan keskustelun joustavaa kulkua etu vasemmalle lippalakki oikealle kallellaan. Tämä oli tämän päivän kevennys joten otetaan tunteetta muutoin antakaamme tunteille tilaa kaikenlaisille tunteille sillä tunteet puhdistaa kuin konsanaan pesuaine.


    • Outsider

      Tai sitten osa miehistä eivät edes halua mukautua nyky-yhteiskuntaan.

    • loviaatiot

      "Ovatkohan naiset pidemmällä evoluutiossa"

      Ovulaatiossa. Ovat pidemmällä ovulaatiossa. Ja taajempaan.

    • Hienosti huomattu

      Varmaan joo. Nainen muistuttaa enemmän lasta, joka myöskin on karvaton, vähemmän lihaksikas ja suhtautuu kaikkeen ennakkoluulottoman uteliaasti. Ja toden totta, lapset eivät sodi ollenkaan.

      Nyt vain on niin, että kaikki eivät jää kehityksessä lapsen tasolle.

    • JarnoKoski

      Miehet ovat aina menestyneet tiedemiehinä, keksijöinä ja teknologian osaajina naisia paremmin. Matematiikka ja fysiikka ovat tieteenhaaroina edelleenkin hyvin miesvaltaisia, kuten myös tekniset koulutusalat ja esim. it-ala. Tässä mielessä miehet ovat pidemmällä evoluutiossa. Ovathan tiede ja teknologia historiamme merkittävimpiä kehitystä eteenvieviä voimia. Eläisimmekö vieläkin kivikaudella, jos miehiä ei olisi?

      Lisäksi, yleistyksesi miesten konservatiivisuudesta on ontuva. Esimerkiksi uskonnollisista ihmisistä valtaosa on naisia, kun taas ateisteista suurin osa on miehiä. Naiset ovat myös miehiä useammin teknologiavastaisia ja vastustavat esimerkiksi geenimanipulaatiota. Yhteiskunnallisissa muutoksissa miehet ovat aloitteentekijöitä ja ryhtyvät taisteluun vallanpitäjiä vastaan, kuten Ukrainassa nähtiin. Riipuu ihan siitä mitä asioita painottaa.

      • .....

        Tuliko mieleen että ennenvanhaan naisia on pienestä asti aivopesty ajattelemaan että paikka on kotona? Lisäksi vielä nykyään naisia jotka ovat kiinnostuneet "miesten aloista"pidetään kummajaisina ja heitä solvataan.


      • Tuliko mieleen?
        ..... kirjoitti:

        Tuliko mieleen että ennenvanhaan naisia on pienestä asti aivopesty ajattelemaan että paikka on kotona? Lisäksi vielä nykyään naisia jotka ovat kiinnostuneet "miesten aloista"pidetään kummajaisina ja heitä solvataan.

        Kuka solvaa? Ettei vaan olisi naisten ominta alaa tuo toisten kyttääminen.

        Ennenvanhaan taas ei koske sinua mitenkään. Emme me miehetkään enää missään asiassa vetoa tsaarinajan sortoon.


    • Naiset eivät ole eri lajia kuin miehet. Ei ole olemassa mitään miesten evoluutiota. Miesten käytösmallit ovat hyvin pitkälti kulttuurisidonnaisia. Konservatiivisuus johtuu usein tiedon puutteesta ja kuten tiedetään, koulumaailmasta on tullut hyvin negatiivinen paikka pojille ja poikien arvosanat ja tulostaso ovat laskeneet hurjasti. Konservatiivisuus liittyy myös kulltuuriimme, joka asettaa miehelle rajavartian ja sotilaan roolia hyvin pienestä pitäen.

      Sitä paitsi, olen kuullut muuten hyvin älykkään naisen haukkuvan homoja. Tunnen naisia, jotka olisivat halunneet maata ulkomaalaisen kanssa lähinnä siksi, että ulkomaalainen tumma mies tuntui eläimellisemmältä kuin suomalainen. Tämähän on rasismia. Naisten suvaitsevaisuus on monesti opeteltua ja teennäistä. Pinnanalla saattaa piillä erittäin konservatiivinen ihminen.

      Olet ymmärtänyt evoluution väärin, jos luulet että evoluutio kulkee kohti jotakin superihmistä. Evoluutiossa on kyse sopeutumisesta, jopa tyhmentyminen on mahdollista, jos tarve järjen käytölle vähenee ja elämässä pärjää tyhmänäkin yhtä hyvin kuin älykkäänä.

      Seksi ei ole tärkempää miehelle kuin naiselle. Tämä on myytti. Naiset vain saavat seksiä helpommin kuin miehet, siksi heillä ei ole painetta ruikata seksiä kokoajan. Miehet ruikkaavat seksiä, vaikka ei hirveästi edes tekisi mieli, mutta kun peliä pitää pitää yllä, koska ei tiedä milloin onnistuu. Usein pidetään yllä juttuja, että parisuhteissa nainen ei anna ja mies ruikkaa, mutta todellisuudessa tämä lienee 50/50.

      HUOH! MIEHET EIVÄT ALOITA SOTIA. Sotia aloittavat yläluokka ja ideologiset tahot, eivät miehet. Miehiä vain käytetään sotien resursseina ja usein miehille sanotaan, että näin sinä puolustat perhettäsi. Vaikka kaikki maailman päättäjät olisivat naisia, niin sotia tulisi lisää. Sodissa on kyse rahasta ja vallasta, ei miehistä.

      Esim. Ukrainan sota. Oliko ne vain miehet, jotka mielenosoittivat siellä? Olivatko ne vain miehet, jotka halusivat liittyä Eurooppaan. Oliko Krimillä vain miehet ilakoimassa väkivaltaista eroa Ukrainasta? EI. Naiset ovat aina olleet mukana näissä juonissa, mutta miehet ovat ne joita sodissa hyväksi käytetään.

      Minä olen Suomen puolustusvoimien reservissä vasten tahtoani. Minulla ei ollut munaa totaalikieltäytyjäksi ja sivariinkin meno tuntui riskiltä, mutta tippaakaan minussa ei ole sotilasta enempää kuin naisissa. Sota ei voi olla millään tavalla minun syyni ja olisin sodan viaton uhri sotiluudestani huolimatta.

      Miehet voisivat kyllä estää sodat ryhtymällä kaikki omien polkujen miehiksi (MGTOW) ja kieltäytymällä kaikista velvoitteista naisia ja valtiota kohtaan.

      Naiset kykenevät väkivaltaan, ilkeyteen ja puhuuteen siinä missä miehetkin. Hoivavietti on hormonaalinen tila, jonka laukaisee vauvan tai muun söpön näkeminen. Hoivaamisesta seksuaalisen mielihyvän kaltaista tyydytystä. Siitä huolimatta lapsi kuolee kaikkein todennäköisimmin äitinsä käsittelyssä.

    • Jabba

      Ai miten niin naisilla on vähemmän karvoitusta?

    • totta 1

      Naiset ovat käsittämättömän paljon erilaisimpia kuin miehet. Samoin miehistä voi sanoa samoin naisiin verrattuna .Hyvä näin sillä erilaisuus on todellinen elämän suola.
      Eikö olisi kammottavaa olla samanlainen sillä haluan olla ensisijassa yksilö.
      Erilaisuus asettaa haasteita sopeutua ja ymmärtää varsinkin parisuhteissa mutta ei se mahdoton yhtälö ole. Ymmärryksen laajentaminen auttaa sopeutumaan.
      Hyväksytään vaan että ollaan erilaisia mutta ei naista ja miestä tule asettaa kilpailutilanteeseen paremmuudesta sillä kilpailu kuuluu urheiluun.
      Oma sijamme etsiminen ja sopeutuminen vallitsevaan elämän tilanteeseen voisi olla avuksi laadukkaaseen elämään.
      Minusta hyödyllistä olisi keskustella mikä meissä hyvää on ja miten hyvyyttä voisimme elämäämme saada lisää ja mitä pahaa jonka voisimme jättää jälkeemme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe