HP Deskjet 3520 muste ei vain tule ulos.

sukkavaras

Juttu on tämä, että tulostimesta tulee ulos papereita, mutta mustetta on vain pieninä viiruina siellä täällä, tämä siis jos tulostaa mustavalkoisena. Jos tulostaa värillisenä, niin kaikki muut värit on normaalisti paitsi musta ei ollenkaan. Kasetit ovat uusia, tänään ostettu, ja katsoin että kunnossa on, ei siis ole valmiiksi kuiva patruuna, mutta ilmeisesti se juttu, joka kaivaa sen musteen ulos sieltä patruunasta, on mustan värin kohdalta rikki. onko muilla ollut näin? ymmärsikö kukaan mitä tarkoitin? kannattaakohan yrittää korjata/korjauttaa vai ostaa vain uusi tulostin?

31

13490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entiiä

      Täällä sama juttu. Ei mitään tietoa, mitä tulisi tehdä. Perkele!!

    • ei tietoa

      Meillä sama vika. Todella rasittavaa. Epäilen kyllä että meillä olisi kuivunut muste. Yllättävän huonolaatuiset kasetit kyllä on jos näin on käynyt, koska ei ole montaa kuukautta vanha tulostin ja jos jo nyt olisi kuivuneet. Ei olla käytetty vähään aikaan...

    • ei enää koskaan HP

      Todella surkea vekotin tuo HP Deskjet 3520 tulostin. RRRRRRRR!

      • Eisaatanataas

        Surkea mikä surkea! Voi saatana että otti taas päähän kun ostin mustetta ja katsoin tarkasti että sopiiko tähän HP Deskjettiin . Noh sitten tulen kotiin ja sopiiko muste boxi tulostimeen? NO VITTU EI! sen jälkeen katson sopivuutta uudestaan ja niin siellä vaan lukee että pitäs kaiken jären mukaan passata tähän rötisköön. En ymmärrä . Olenko käsittänyt jotain väärin.


    • vanha tapa

      Itse aikanaan korjasin tällaisia laittamalla tipan sinolia yms. alkoholia tee-vadille ja mustekasetin pään tarkasti siihen pystyyn yöksi. Sitten talouspaperia vähän ympärille, ettei roisku ja kunnon heilautus kasetille - tai pari heilautusta. Suurin osa sieraimista aukesi tällä ja loput ajamalla tulostimen puhdistusojelmaa.

    • tupiri

      Sama täällä hermot menee, vaihdoin toisenkin uuden mustan patruunan, mutta mustaa ei tule. Värilliset tulostaa.

      • KylPotuttaa

        Ja täälläkin sama juttu. 2 vuotta vanha kone ja täydet patruunat koneessa ja vielä yhdet varapatruunatkin... eikä patruunoihin sopivaa tulostinta saa oikein mistään enää... =(


      • pskatulostin

        Sama juttu. Kesken tulostuksen yhden normaalin mustan sivun jälkeen tulostus loppui kuin seinään. Vaihdoin kaikki kasetit uusiksi. Värit tulostaa muttei mustaa. Koneen tulostuspään puhdistustaak ei auttanut. Vähän yli 2 v vanha kone. Oli halpa mutta huono. Kasetteja kului. Skannauskoneelle ainoa positiivinen asia.


      • samavikarahikaisella

        Aivan sama kokemus kuin pskatulostimella. Noin 1 kk sitten hieman yli 2 v ikäinen (takuu ei voimassa) HP deskjet 3524 lopetti mustan tulostamisen mutta muut värit tulostaa. Vaihdoin kaikki kasetit uusiin ja tulostuspäät puhdistettu. Testisivuissa toimii normaalisti kaikki muut paitsi musta. Kasetin tulostuspäässä on väsiainetta. Onkohan joku huono valmistuserä kun tällä tulostimella sama viak näin usein. Toimiikohanse sinoli-testi todellisuudessa?


      • samavikarahikaisella
        samavikarahikaisella kirjoitti:

        Aivan sama kokemus kuin pskatulostimella. Noin 1 kk sitten hieman yli 2 v ikäinen (takuu ei voimassa) HP deskjet 3524 lopetti mustan tulostamisen mutta muut värit tulostaa. Vaihdoin kaikki kasetit uusiin ja tulostuspäät puhdistettu. Testisivuissa toimii normaalisti kaikki muut paitsi musta. Kasetin tulostuspäässä on väsiainetta. Onkohan joku huono valmistuserä kun tällä tulostimella sama viak näin usein. Toimiikohanse sinoli-testi todellisuudessa?

        Vika selvisi. Wordissa oli printterin lisäasetuksissa "korkealaatuinen harmaa sävy". Vaihdoin sen optioon "vain mustaa väriainetta" ja tulostus toimii nyt normaalisti muutaman kuukauden tauon jälkeen. Kaikki printterin asetukset ja optiot kävin läpi ja mikään aiemmin ei toiminut. Vika olikin sovellutusohjelman astuksista kiinni.


    • paperin_tunnistus

      HP tulostimissa on jänniä ominaisuuksia. Minun HP tulostin ilmoittaa "lisää paperia" vaikka paperilokero on TÄYNNÄ paperia eli 150 arkkia mitä sinne mahtuu.
      Ei suostu tulostamaan kun ei usko, että laitteessa on paperia. Hallintasivu kyllä näyttää mustepintojen tasot.
      Millä tempulla HP tulostimen saa näkemään sen, että siihen on ladattu paperia?
      Vai onko tunnistus sidottu tiettyyn paperin tuotemerkkiin? Onko HP:lla oma paperitehdas?

    • erikoista

      Uudesta paketista patruunat sisälle mustalla tulostusta. Papereita oli tullut n.100 yjksipuolisena ulos niin ilmoitti varautumisesta kasetin vaihtoon. Nyt näyttää olevan vielä hyvin vähän mustaa kun tulosteita on tullut n. 150. Osa arkeista sisältää hyvin vähän tekstiä. Luvattusta 250 arkin tulostuksesta jää kauaksi!!!!!
      Tulostuis oli yhtäjaksoista, joten puhdistukseen eikä muuhun ylimääräiseen toimintaan sitä kulunut.

      • Starter-kasetit

        .

        Näissä kotitalousvehkeissä on yleensä ns. "starter-kasetit" eli valmiiksi vajaat

        Vasta seuraava uusi mustepaketti on ns. täysi lataus

        .


    • harmittavaa

      Tuntuu olevan sama vika useamalla. Musta ei tulostu vaikka uudet väripatruunat vaihdettu ja tulostuspäät putsattu. Eikä kuulemma kannata korjaajalle viedä kun tulee kalliimmaksi kuin uuden osto =(
      Harmittaa kun on ostettuna uusia väripatruunoitakin ja tarvitsisi tulostinta.

    • Jotakin_vinkkejä
    • mintlinux-mään
    • hpdeskjet

      Sama ongema. Musta väri ei tule, muut värit kyllä. Ei lähtenyt toimimaan vesi- eikä alkoholiliotuksella. Oli kyllä viimeinen kerta kun HP:n tulostimen ostin.

      • heikunkeikunkeikku

        Musteet näkyy olevan ainakin yhtä huijausta. Printtaat muutaman mustavalko tekstisivun niin vehje ilmoittaa et tankit on tyhjät. Oli kyllä kans vika HP merkki mihinkä ikinä tulen ehrehtymään. Vai onko kaikki printtaaminen samaa huijausta nykyisin, muste kohta kultaakin arvokkaampaa.


    • samavikarahikaisella

      Vika selvisi. Wordissa oli printterin lisäasetuksissa "korkealaatuinen harmaa sävy". Vaihdoin sen optioon "vain mustaa väriainetta" ja tulostus toimii nyt normaalisti muutaman kuukauden tauon jälkeen. Kaikki printterin asetukset ja optiot kävin läpi ja mikään aiemmin ei toiminut. Vika olikin sovellutusohjelman asetuksista kiinni.

    • Herra_HP

      Lidlin värit halpoja ja toimineet hyvin ko. tulostimessa.

    • Ritu1959

      Sain HP Officejet 4620 tulostamaan aik. ohjeella, jossa neuvottiin korjaamaan tulostimen lisäasetuksista "vain mustaväritulostus". Oli ollut tulostin n. puoli vuotta tulostamatta ja uudet mustekasetit vaihdettuna ja nyt heti ensimmäinen sivu tulostui!
      Kiitos vinkistä! Oisko jossain päivitysvaiheessa muuttanut asetuksia, kannaatta siis tarkistaa ne seur ongelmatapauksessa, ehkei kuitenkaan kasetin vika.

    • Korjausohje

      Ensimmäisenä kannattaa kostuttaa väripatruunoiden alapuoli vedellä muutamaan kertaan ja koittaa käsipaperilla pyyhkimällä että tuleeko mustetta paperiin kunnolla. Sen jälkeen kannattaa koeajella tulostinta muutaman kerran. Itsellä lähti uudehkot pitkään käyttämättömät patruunat toimimaan toimenpiteen jälkeen. Toisinsanoen värin kuivuessa patruuna tukkeutuu.

    • hr3520

      eikö tule halvemmaksi kun ostaa musteet ja itse täyttää ei jää ylimääräisiä kasetteja jos menee rikki

    • hoopr

      On vaativa homma puhdistaa , silloin kun tulostimen oma puhdistustoiminta ei toimi.esim YouTube nimellä . How to Clean HP Officejet and Deskjet Printers
      Jos tuo ei auta niin joudut purkamaan laitetta You tube nimellä
      HP Druckkopf 364 ausbauen reinigen wechseln | 364-Patronen bei Photosmart OfficeJet DeskJet
      Ja voihan olla että muste on jo kuivunut liikaa. Mutta painepaljepumpulla tuossa näyttää suutin aukeavan.
      Как сделать чистку и восстановление печатающей головки HP.

    • Anonyymi

      Canon pixma ei saanut uudesta mustasta kasetista väriä ulos ja vesihuuhtelu ei auttanut. Musta kasetti pois, tipautin yhden tipan Remo-wax korvanpuhdistusainetta siihen pikkuaukkoon eli onkohan "tulostuspää", mihin mustekasetin aukko osuu. Luukku kiinni ja kone sammuksiin yöksi, aamulla jo tulostui lähes moitteetta. Toinen tippa vielä yhdeksi yöksi.
      Toimii!

    • Anonyymi

      Niin kuin tuolla ylempänä kerrottiin voi auttaa sekin että kastaa sen värikasetin alapuolen vesilautaselle - mutta vain se alapuoli ei yhtään syvemmälle veteen kuin vajaan milli

    • Anonyymi

      Minun Canon Pixma toiminut vuosia moitteetta. Niin, että ei ne kaikki ole susia.

    • Anonyymi

      On olemassa puhdistus nestettä, jolla olen tuollaiset ongelmat korjannut. Tiputetaan kirjoitus päähän, ei kasettiin.
      jos kasetti on uusi, tai täysi ei sitä saa pistaa, koska se silloin luetaan käytetyksi, eikä toimi.
      sprii toimii myös.

    • Anonyymi

      Ei tule kirjoitusta, vaikka laitoin uuden mustan musten suihkun. kiroitti aikaisemmin sinisellä värillä

    • Anonyymi

      matkaliput pitäisi ssada ulos tuolta

      • Anonyymi

        Koeta kastaa sitä kasetin alapuolta kahvilautasella ja tarvittaessa kuivaa ne sähkökupariosat jos sattuu kastumaan


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe