Stubb tuo mahdollisuuden IPUlle

Nyt muutos

Suuri osa kokoomuslaisista on hyvin tyytymättömiä Kataisen tekoihin ja Stubb tulee muskaamaan koko puolueen säpäleiksi. Eihän oikea kokoomuslainen voi mitenkään hyväksyä talouspolitiikkaa jolla ryöstetään rikkaiden ja säästäväisten ihmisten rahat ja omaisuus muutamassa vuodessa rosvojen taskuihin.
Nyt IPUlle on tarjolla sekä Kokoomuksen että Keskustan äänistä niin paljon että siitä voi tulla jopa PSää suurempi voima Suomeen. Epäisänmaallinen vehkeily ulkomaitten kanssa luo epäluuloa näitä ihmisiä kohtaan. IPUlle on tarjolla rahansa hävittäneiden kokoomuslaisten ja Keskustan maaseutuväestön iso äänestäjä kunta. He ovat isänmaallisia ja kansantaloutta arvostavia ryhdikkäitä suomalaisia jotka eivät hyväksy eläimellistä keinottelua nollakorkoineen ja tukiaisilla pyöritettävällä inflaatiolla. Se ei tuo suomalaisille muuta kuin köyhtymistä ja ongelmia.

17

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuskon blogista

      Huusko: " Näistä stubbilaisista teemoista syntyy valtavasti keskustelua,puolesta ja vastaan ,mikä on suomalaisen demokratian kannalta aivan erinomaista. Kenen näkemykset voittavat suuremmat kansanjoukot puolelleen?"

      Marjukka Kaakkola: "Keskustelu on hyväksi ja välttämätöntä,mutta kansanjoukkojen mielipidettä ei voi tietää,ellei sitä kysytä kansalta kansanäänestyksillä. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa,sitä EI kysytä".

      Niinpä niin, suomalaisen demokratian kannallta olisi aivan erinomaista ,jos me täällä siirtyisimme suoraan demokratiaan ja lopettaisimme tällaisen median ylläpitämän mielikuvilla manipuloinnin,jolla ei edistetä Suomen menestystä millään tavalla.Huuskon blogin keskustelijoista Kaakkolaa lukuunottamatta ,kukaan ei puhunut ja pohtinut ainakaan tähän mennessä todellista ja aitoa demokratian lisäämistä mitenkään.

      Se on mielenkiintoista huomata ,kun puhutaan EU:n demokratiavajeesta niin keinovalikoista ei juuri löydy kansanäänestyksiä ? Tämä on aivan käsittämätöntä.

      Marjukka Kaakkola on omalta osaltaan pitänyt keskustelua yllä kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien kehittämisessä , toivottavasti jatkossakin. Minä pidän kovasti hänen käytännön läheisestä tyylistä keskustella kyseisestä aiheesta,kiitos siitä.

    • sanoa saa.

      En tunne enkä tiedä lainkaan tätä Kaakkolaa mutta kuulostaa
      hyvältä, niinpä olin ajatellut aloittaa keskustelun sananvapaudesta,
      mutta se spoinee jatkoksi tähän.

      Mitä oikeastaan on sananvapaus Suomessa?
      Onhan minulla oikeus sanoa mitä haluan, keskustelukumppaneille,
      ja kirjoittaa vaikka päiväkirjaani ja tännekin,kunhan aihe pysyy
      pienessä piirissä, julkisuuteen niitä ei haluta eikä saa.

      Olen muutaman kerran kirjoitellut yleisönosastoihin juttuja joissa
      olen arvostellut päättäjiemme toimia , ja asioiden salailua, siis
      niiden asioiden jotka kuitenkin vaikuttavat, vaikeuttavat,koko
      kansan elämää ja jotka me, kansalaiset joudumme rahoittamaan,
      arvatkaa onko niitä julkaistu?

      Tästä siis syntyy päätelmä, sananvapaus on vain niillä joilla on
      rahaa niin että voi ylläpitää omaa mediaa tai vaikuttaa siihen mitä
      YlE,kin julkaisee, tämähän on itsestäänselvyys mutta se liitetään yleensä jonnekin muualle kuin Suomeen, esim, Italiaan.

      Yksi hyvä esim, 0n tämä:
      Liuta vaiettuja äänestyskäytöksiä julkaistiin. Ketkä mepit avustivat EU:n ja USA:n välistä TTIP-vapaakauppasopimusta paljastumasta? Katso myös mm. ketkä mepeistä ovat tukeneet rahan syytämistä Kreikan kautta Saksan pankeille tai vastustivat salaseurojen jäsenyyksien julkistamista.

      Uutisblogi: Arhi Kuittinen
      22.5.2014, Verkkomedia.org



      9 suomalaismeppiä vastusti TTIP-kauppasopimuksen paljastamista

      TTIP-sopimuksen paljastamista vastustivat nämä mepit:

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10709

      Kuinka monessa mediassa tätäkään on käsitelty?

      • Noin se on

        Monet on kirjoittaneet tärkeistä asioista ,mutta kun mediat ei ole tarttuneet aiheisiin ei synny edes keskustelun poikasta. Laajat keskustelut oikeista asioista olisi välttämättömiä, jotta kansalaisten ymmärrys lisääntyisi nimenomaan tärkeissä asioissa.

        Yhtenä esimerkkinä on tuo Vesa Kanniaisen ryhmän tutkimus eron hyödyllisyydestä Suomelle. Se on käytännössä vaiettu mediassa kuoliaaksi,mutta niin se taitaa olla koko Suomikin? Mitä virkaa meillä on ,kun emme saa päättää omista asioistamme suoraan vaan olemme alistuneet muiden holhoukseen ?, siitäkin pitäisi puhua ja paljon.


      • puhukaa suu puhtaaks
        Noin se on kirjoitti:

        Monet on kirjoittaneet tärkeistä asioista ,mutta kun mediat ei ole tarttuneet aiheisiin ei synny edes keskustelun poikasta. Laajat keskustelut oikeista asioista olisi välttämättömiä, jotta kansalaisten ymmärrys lisääntyisi nimenomaan tärkeissä asioissa.

        Yhtenä esimerkkinä on tuo Vesa Kanniaisen ryhmän tutkimus eron hyödyllisyydestä Suomelle. Se on käytännössä vaiettu mediassa kuoliaaksi,mutta niin se taitaa olla koko Suomikin? Mitä virkaa meillä on ,kun emme saa päättää omista asioistamme suoraan vaan olemme alistuneet muiden holhoukseen ?, siitäkin pitäisi puhua ja paljon.

        Kokoomushan kaappasi koko median ja siitä lähtien ei ole sananvapautta ollut ylessä ja lehdissä. Täällä voimme ajoittain puhua vapaasti mutta jotkut ipulaisetkin yrittävät estää keskustelua.


      • IPUn paikka
        puhukaa suu puhtaaks kirjoitti:

        Kokoomushan kaappasi koko median ja siitä lähtien ei ole sananvapautta ollut ylessä ja lehdissä. Täällä voimme ajoittain puhua vapaasti mutta jotkut ipulaisetkin yrittävät estää keskustelua.

        Suomessa mafia kaappasi vallan 1994. Sitten tuli netti ja sananvapaus mutta mafia ryhtyi vääristämään kaikkia asioita niin että nyt ei kukaan enää tajua mikä totuus on.Emme tarvitse enää hesaria jonne meiltä estettiin lakien vastaisesti kirjoittaminen. Nyt tarvitaan oma media jota mafia ei pysty peukaloimaan. Ja tietysti ihmisiä jotka ymmärtävät tilanteen.


    • Suomessa

      Kaikkien suurien ja puolisuurien lehtien päätoimittajat ovat toisilleen solidaarisia ja omistajan talutusnuorassa. omistusten luisuessa vähitellen samoihin käsiin helpotuu päätösten tekeminen.

      Ennen EU:ta Hesarin ,Aamulehden ja Turun Sanomien hallitukset päättivät yhteisesti tukea jäsenyyttä,jonka myyminen kansalle onnistuikin täydellisesti.

      Miten rivitoimittajat saadaan tekemään vajaalaatuista työtä ja kirjoittamaan hömppää? Miksi kukaan ei tartu oikeasti tärkeisiin aiheisiin?

      Toimittajakunta voidaan jakaa karkeasti kahtia. Toiset ovat opportunisteja,ja he käyttävät tilasuuden hyväksi rahastaessaan viihteellä. Toinen puolisko pelkää omistajia.

      Toimittaja oppii työssään nopeasti ,mistä saa kirjoittaa ja mistä ei. Uutisia on tarjolla enemmän kuin lehteen mahtuu, ja toimittajan tehtävä on valita niistä turvallisimmat ,jottei omistajan käskyjä rikota. Itsesensuuri muodostuu huomaamattomaksi omaksitunnoksi.

      Systeemissä pääsee kaikkein helpoimmalla,kun vain nostaa palkkaansa eikä vaivaannu ajattelemaan. Toimittajien enemmistöä kiinnostaa vain oman työpaikan säilytys pitämällä suunsa kiinni.

      Toisinajattelijat ahdetaan vähitellen marginaaliin ja lopulta erotetaan,jos he eivät suostu pysymään hiljaa.

    • hullu maailma,

      GMO-viljelyn rajoittamisesta toimiva ratkaisu
      Julkaissut: Kalle. 13.6.2014 | Klo 6.31

      EU:n ympäristöministerit löysivät yhteisymmärryksen geenimuunneltujen kasvien viljelyn rajoittamisesta eilen 12. kesäkuuta ympäristöneuvoston kokouksessa. Suomea Luxemburgissa edusti ympäristöministeri Ville Niinistö, joka piti puheenjohtajan kompromissi-ehdotusta toimivana.

      "Asetusehdotuksen mukaan jäsenmaassa tai sen tietyllä alueella on käytännössä mahdollista kieltää kaikkien geenimuunneltujen kasvien viljely. Kiellot tehtäisiin lajikekohtaisesti. Tätä olemme itse ajaneet: ratkaisu mahdollistaa GMO-vapaaksi alueeksi julistautumisen", Niinistö sanoi.

      Geenimuunneltujen kasvien viljelyn rajoittamista on valmisteltu useita vuosia. Nyt aikaan saatu sopu erottaa viljelyn siitä sääntelystä, mitä kaupoissa saa myydä, eli vaikka tuote olisi hyväksytty markkinoille, ympäristöpoliittisten tavoitteiden pohjalta viljelykielto on mahdollinen. Seuraavaksi asetus menee EU-parlamentin käsittelyyn.

      http://www.ekofokus.com/2014/06/gmo-viljelyn-rajoittamisesta-toimiva.html
      ___________
      Tämä on taas huijaus, siemenet ja myrkyt leviää naapuripeltoon,
      sen jokainen viljelijä tietää, onhan siitä tutkimuksiakin tehty,
      Miten Ville ei muka tiedä?
      Tämä sallii sitten geenimuunnellun ruuan tulon kauppaan, eikä sitä saa merkitä muunnelluksi, se on kaupan este,
      TTIP;n hyväksymistä tämä pohjustaa.
      ___________________________________

      Korvauksia yhtiöille

      Suojalausekkeita sisältyy useimpiin vapaakauppasopimuksiin maailmalla, ja ylikansalliset yritykset pystyvät niiden nojalla vaatimaan valtioilta korvauksia toimintansa vaikeuttamisesta, sanoo Corporate Europe Observatory -järjestön (CEO) asiantuntija Pia Eberhardt.

      Brysselissä toimiva CEO on painostanut Euroopan komission paljastamaan salaisten neuvottelujen sisältöjä. Järjestön mukaan komissio ajaa ominaan näkemyksiä, joita yritysten lobbarit sille syöttävät.

      Esimerkkinä korvausten vaatijoista mainitaan tupakkayhtiö Philip Morris. Yhtiö perää Uruguaylta kahta miljardia dollaria menetyksistä, joita maan tupakoinnin vastainen lainsäädäntö sille aiheuttaa.

      Öljy- ja kaasuyhtiö Lone Pine Resources vaatii 250:tä miljoonaa dollaria Kanadalta, joka on estänyt sitä käyttämästä vesisärötysmenetelmää Quebecin Saint Lawrence -joella. Yhtiön mukaan kielto on vastoin Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimusta.

      Valtioita kiristetään

      http://www.kepa.fi/uutiset/10785

      Mistähän Suomi saa miljardeja sakkomaksuihin?

      • ministerihuumoria

        Jos emme päätä asioista itse niin muut päättävät puolestamme. EU oi edes kunniota demokratiaa vaan toimii salassa niinistöjen kanssa meiltä mitään kysymättä. Ministerit ovat pelkkiä aaseja joilla ei ole suitsia saati ohjastajaa.


    • nenästävetäjät

      Keskustelua sananvapaudestakin
      tai siis harhaanjohdostakin

      Hesari, Yle, iltalehdet


      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12076947
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12043630
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12103807


      ESIMERKKI

      Tyypillinen väärennös
      kun venäläinen tappoi suomalaisen (nyt ei ole kyse siitä kuka on syyllinen
      vaan siitä, että venäjänkaupan kannattajien on otettava tappiona huomioon
      venäläisten ajamat kolarit ja suomalaisten kuolemat tämän puuhan takia)

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12043630#comment-66943541

      SENSUROITU UUTINEN HESARISSA
      Rekkaa kuljettanut mies selvisi vammoitta.

      http://www.hs.fi/kotimaa/Mies kuoli rekkakolarissa Ikaalisissa/a1395804900364

      SENSUROIMATON STT -UUTINEN TURUN SANOMISSA
      Rekkaa kuljettanut venäläismies selvisi vammoitta.
      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/611286/Henkiloauton kuljettaja kuoli tormattyaan rekkaan Ikaalisissa

    • juoruämmät

      SOINI PALJASTAA SIRKUSKLOVNI STUBBIN ESIKUNNASTA PERUSSUOMALAISISTA KANSAINVÄLISELLE
      MEDIALLE PANETTELUA LEVITTÄNEET JUORUÄMMÄT

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12291251#comment-68660238

      • Stubb itse

        Onhan tunnettua että juuri tuppi on pyörittänyt itse tätä toimintaa netin alkuajoista lähtien. Ei tllut yllätyksenä tämä juoruämmäpaljastus.


    • Koroljov

      Itsenäisyyspuolueen linjan voittoa Suomessa povatessa ei kannata kiinnittää huomiota puolueen mahdollisiin kannatuslukuihin, jotka eivät koskaan tule nousemaan korkealle tai edes pienen eduskuntapuolueen tasolle. Itsenäisyyspuolue on ja pysyy pienenä sirpaleryhmänä. Mutta muutaman sadan kilometrin päästä alkaa Venäjä, jota jatkuu Kiinaan saakkaa... Tämä vain vihjeeksi. Ei Itsenäisyyspuolueen ongelma ole "venäläismielisyys", vaan juuri se, ettei tuota ratkaisevaa askelta uskalleta puolueessa ottaa. Miksi tuen pyytäminen Moskovalta olisi jotenkin häpeällisempää kuin ohjeiden hakeminen Brysselistä ja Washingtonista sekä Bilderberg-tapaamisista, kuten Suomen poliittinen johto tekee?

      • pikku ongelma

        Nykyisessä mielipuolisessa poliittisessa tilanteessa tuokin vaihtoehto on hyvä pitää mielessä. Mitä se tuen pyytäminen sitten olisi........eihän sieltä mitään suoraa tukea voi saada. Kai se tarkoittaisi sitä, että puolue toteaisi, että mieluummin sitten tähdätään vaikka osaksi Euraasian unionia kuin ollaan osa EU/USA/NATO-hökötystä. Että IPU on aina ajanut oikeaa puolueettomuutta, mutta että jos neutraali kansallinen asema ei kerta kaikkiaan kelpaa, niin selvä on, sitten on parempi siirtyä vaikka selkeästi itäiseen leiriin sekä taloudellisista että turvallisuuspoliittisista syistä, kuin hirttäytyä sotaa lietsovaan läntiseen leiriin, mikä tuhoaa Suomen tässä maantieteellisessä paikassa täydellisesti.

        Eli jos paras vaihtoehto ei kansalle kelpaa, niin pitäisikö IPUn alkaa edistää toiseksi parasta/maantieteellisesti toiseksi luonnollisinta? Ainakin huomattavasti luonnollisempaa kuin EU-kytkentä, jo kartalta katsottuna. Onhan sekin isänmaallista politiikkaa verrattuna tähän nykylinjaan, joka tulee tuhoamaan koko maan. Ja on suurelta osin jo tuhonnut.

        Isänmaallista politiikkaa on se, että ajetaan ensisijaisesti linjaa joka on kotimaan kannalta paras toteutettavissa oleva linja, mutta jos paras linja ei jostakin syystä mene läpi, niin sitten ajetaan kotimaan kannalta toiseksi parasta linjaa.

        Ehkä on niin, kuten on todettu, että "suomalaiset eivät ole valtiota muodostava kansa, vaan suurempien valtioiden rakennusainetta". Ehkä täyden itsenäisyyden aika oli historiallinen poikkeus eikä luonnollinen olotila Suomen kohdalla. Jos sitten siitä lähdetään, että Suomi ei olisi jatkossakaan täysin itsenäinen valtio, vaan jollakin tavalla osa suurempaa kokonaisuutta, niin mihin kuppikuntaan sen pitäisi kuulua?

        Hedelmistään puu tunnetaan. 20-vuotinen EU-jäsenyys on köyhdyttänyt maan. Se on velkaannuttanut Suomen korviaan myöten. Kansallisomaisuus on lähes myyty, tai käytännössä lahjoitettu ulos. Ainakaan EU ei voi olla Suomen viiteryhmä jatkossa, jos ylipäätään jotenkin aiotaan pärjätä.

        Venäjä taas on lähes velaton maa, kun otetaan samalla huomioon, että siellä luonnonvarat omistaa valtio. Ja samalla maassa toimii vapaampi markkinatalous kuin lännessä nykyisin. Venäjän kokoisen maan markkinat, aivan vieressä, ovat suhdannetilanteesta riippumatta valtava mahdollisuus Suomelle. Jo Pietarissa asuu Suomen väestö. Venäjän takaa löytyy kaikki Keski-Aasian maat ja Kiina. Venäjällä on sama raideleveys kuin Suomessa. Pitämällä hyvät välit Venäjään, energian hinta Suomessa pysyy matalana, mikä on keskeinen talouskasvun moottori. Tämä ei estä kehittelemästä uuden sukupolven kotimaista energiantuotantoa.

        Nykyisten vallanpitäjien EU/USA/NATO -linja on kaikkein epäisänmaallisin, koska se johtaa kotimaan täystuhoon kaikinpuolin ja lisäksi perustuu epärehellisesti toteutettujen poliittisten päätösten varaan jo 90-luvulta lähtien. Tämä perustuslainvastainen projekti on johtanut tilanteeseen, jossa maasta on viety kaikki mitä vietävissä on, ja todellinen työttömyys huitelee 90-luvun laman lukemissa. Ja tilanne on pysyvä: EU-politiikan keinoilla ulospääsyä ei ole.

        "Tuen pyytäminen Moskovalta" olisi varmasti viisaampaa kuin lännen rähmäily, mutta nykytilanteessa kansa pitää sitä häpeällisenä. Miksi pitää? Kolmas valtiomahti nimeltä media on aivopessyt kansan ajattelemaan niin. Kansan maailma on sellainen, kuin minkä valtamedia sille tarjoilee. Harvalukuisten nettiaktiivien maailma on aivan toisenlainen kuin keskiverto kengänkuluttajan.


    • turhana

      IPU tulee menestymään juuri itsenäisyysvaatimuksellaan,
      Venäjän apua siinä ei kaivata,se olisi puolueen loppu.

      Ystävälliset suhteet täytyy säilyttää mutta ei mitään liittoja.

      Aika on nyt kypsymässä, tehkäämme töitä itsenäisyyden puolesta,
      siksihän tämä puolue on olemassa.

      Puolue ei saa olla itseisarvo, tavoite on tärkeä, jos sitä ei saavuteta
      niin puolue voidaan lopettaa.

      • samaa mieltä.

        Parhaat toiminta edellytykset ovat itsenäisellä ja puolueettomalla maalla. Vielä olisi mahdollisuus tällaiseen vaihtoehtoon ,ennen kun meidät sotketaan johonkin mistä enää ei voi perääntyä. Venäjä ei mielestäni ole uhannut Suomea mitenkään ja maalla on kaikkea enemmän kuin meillä ,mutta kun kuulumme tuohon vertaansa vailla olevaan unioniin joudumme kärsimään sivullisina esim. pakotteista ja euro-alueen ikuisesta kriisistä.

        Sen sijaan ,että täällä keskustellaan tai oikeammin harrastetaan mielipide manipulaatioa sen puolesta ,että liittyisimme johonkin täysin turhaan sotilasliittoon pitäisi keskustella laajasti talouden toimintaedellytyksistä. Suomen talous supistuu niin kauan kun olemme meille vieraassa valuutassa. Meillä ei ole samanlaista työkalua Ruotsin tapaan ,jolla voisimme oikeasti päästä talouden umpikujasta.

        Eiköhän nyt ole pikkuhiljaa käännetty kivet ja kannot ero- valuutan kaskessa ja on syytä kääntää katse jäljellejääneeseen valuvikaan. Suomi nousee vai omalla päätösvallalla ja valuutalla ,jos on noustakseen.


    • Outoja tapauksia

      Ovat ehkä yhteistyössä vaikea pala?

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12434385

      Ketjuissa poistetaan tekstit sisällön tai linkin tai minkä tahansa takia. Mielestäni "poliittisen ajattelun" takia, mutta siitähän ne alkaa heti syytellä. Joten seura on ehkä väärä. Ihan pakko jättää tuollainen, vaikka olisivat tohtoreita.

    • Kokoomus kumoon

      Kyllä nyt kelpaa Sinivihreänkin naattia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe