nyt riittää!!!

lesboäiti

Järkytyin kun luin tällasen teksin äsken täältä:
"Nelivuotias lapseni aloitti päiväkodissa, jossa työskentelee lesbo. Asumme lähellä tätä lastentarhanopettajaa, ja olemme nähneet hänet kävelemässä tyttöystävänsä käsipuolessa kaupassa käydessämme. En voi mitään sille, että minua kauhistuttaa ja kuvottaa se, että tällainen ihminen hoitaa lastani päivät! Pahinta on, että lapseni vaikuttaa tykkäävän tästä tatuoidusta ja siilitukkaisesta "tädistä". Työssään hän on vaikuttanut ulkoisesti asialliselta mitä olen hänen kanssaan keskustellut, mutta jokainen äiti varmasti tajuaa, ettei tässä ole kyse vain asiallisuudesta vaan syvemmistä arvoista ja siitä, onko lapsi pidemmän päälle turvassa väärinkäytöksiltä, vaikutteilta ja propagandalta.Voinko tehdä muuta kuin vaatia lapselle uutta päiväkotipaikkaa? Mitä olette mieltä lasten kanssa työskentelevistä homoseksuaaleista, olivat sitten miehiä tai naisia? Onko teidän kohdallenne osunut samanlaisia tapauksia? Meidän perhe olisi nyt aidosti neuvoja vailla."

SIIS MITÄ VITTUA OIKEESTI? EN TAJUA NÄIT IHMISII ENÄÄ... Itse lesbo ja kahden lapsen äiti. Mua alkaa kohta kuvottamaan noi heterot kerran mekin kuvotetaan niitä. Tää ei todellakaan ole oikein. Mikseivät suoraan opeta myös lapsilleen et afrikkalaiset on valkosten orjia ettei niistä tarvitse pitää. Mä oon omille muksuilleni opettanu et kaikkien kanssa pitää tulla toimeen mutta kenestäkään ei tarvitse tykätä. Omilleni opettanu jo pienestä pitäen että vaikka toinen olisikin erillaienen, musta, kiinalainen, homo jne, sen ystävä voi olla eikä siinä ole mitään väärää. Mua on haukuttu huonoksi äidiksi koska olen lesbo ja mulla on naisystävä. Omasta mielestäno ainakin paljon parempi kun noi heterovanhemmat ketkä opettaa että meitä lesboja ja homo pitäö syrjiä tai edes jotain sinne päinkään. Niiden lapset joutuvat kuitenki kohdata joskus todellisuuden etteivät kaikki ole samanlaisia. Mitä mieltä te ootte? Onko samanlaisia kokemuksia? Haukuttu huonoiksi vanhemmiksi jne?

30

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f*ck

      vaikka tuo kuulostaa todella syvältä ja on täysin sieltä, niin tuollaisia ihmisiä on olemassa, ne on huolissaan lapsistaan ettei niihin kukaan tartuta mitään väärää ja ainoat jotka niitä lapsia myrkyttää ovat he itse. Tyhmyys on tuollaista.
      Koitat vain muistaa että jos antaa niiden vetää sut tasolleen, ne voittaa aina kokemuksella. Niiden järkeilyt ja totuudet on niin hulluja että vain tuollaiset ihmiset voivat sellaisia keksiä.
      Heihin ei voi enää vaikuttaa ne on sitä kuollutta painoa tällä telluksella. Anna noiden mennä ohi ja pidät perheestäsi huolta. Paljon on fiksujakin ihmisiä ja jos tämä hlö esim menisi päiväkodissa avautumaan niin tuskin sieltä saisi kannatusta taakseen.

      Jos sulle tullaan avautumaan äitiydestä yms ja ne on noita aivokuolleita, niin jatka vain matkaa, sanakin niille on ihan liikaa ja turhaa.

    • Pro Family

      No Teidän mielestännehän tätä mieltä ei tietenkään saisi olla, mutta täytyy kyllä todeta, että näin lapsettomanakin ymmärrän hyvin tuota aloittajan lainaamaa 4-vuotiaan lapsen äitiä. Ja jos minulla olisi lapsi(a), vaihtaisin kyllä itsekin päiväkotia viime kädessä vaikka muuttamalla, jos siellä joku lesbo olisi opettamassa lapsille omaa törkyelämämalliaan.

      Kyllä lesbot ja homot ovat ihan ok, mutta ei sitä asiaa saisi tuoda julkisuuteen eikä etenkään lasten nähtäville.

      • jossullaoisaivot

        Sunlaiset ihmiset taas ei ole ok, ime siitä. Onneksi sulla ei ole lapsia, kusipäisyys kun varmasti pakostikkin tarttuu.


      • .....

        Jos olet tosissasi etkä mikään puhdas provo, kerro perustelut ja vähän tarkennusta, mitä ihmeen "törkyelämämallia"?

        Mitä sinäkin pelkäät?


      • *_*
        ..... kirjoitti:

        Jos olet tosissasi etkä mikään puhdas provo, kerro perustelut ja vähän tarkennusta, mitä ihmeen "törkyelämämallia"?

        Mitä sinäkin pelkäät?

        Itseään ja omia ajatuksiaan seksuaalisuudestaan, ei mitään muuta. Kuvottavia törkyilijöitä noi itsensä kieltävät.


      • arvot kovenee

        Kyllä huomaa, että työttömyys pahenee ja arvot kovenee, ihmiset muuttuvat yhä julmemmiksi, itsekkäimmiksi ja kiusaavat sekä syrjivät muita ihmisiä, koska itsellä on niin paha olla, ollaan työttöminä ja ei ole muuta tekemistä elämässä kuin muiden ihmisten kiusaaminen. Kateus ja kauna menestyviä ihmisiä kohtaan kasvaa. Ollaan taantumassa kovaa vauhtia sinne 90-luvulle niin sisä- kuin ulkopolitiikassa sekä taloudessa.


      • lesboäiti

        Sut pitäs Pro Family viedä ladon taakse. Ei ne lapset ala meistä ottamaan mallia et "hei ei vigtu noihan on lesboja, nainen ja nainen yhessä, mäki haluun!" ei, eivät ala. Ne kyllä ite vanhempana tajuuvat mitä haluavat. Jostain syystä haluisin et jos saat lapsia, toivottavasti et saa ku opetattaisit niil tollasta paskaa, et sun lapsi ois joku vähemmistöistä. Transeksuaali ois kaikista paras koska sillo joutuisit alkaa ymmärtää meitäkin koska oma lapses ois yks vähemmistöä myös.


    • wlkerjew

      Kuinkahan monia lesbopäiväkotitätejä löytyykään - kaikkihan eivät suinkaan näytä ilmiselvästi butcheilta. Siinäpä on huolestuneille äideille selvitettävää. Kyllä tällaisissa vihapuheissa on aina takana omaan seksuaalisuuteen liittyvät ongelmat.

    • Maailmassa virtauksi

      Ajattelinkin koska tämä vaihe tulee esille, kun esitetään että samalla tapaan kuin heteronormatiivista yhteiskuntaa syytetään siitä, että monet sen ajamana ajautuvat toimimaan normatiivisten linjausten mukaan. On luonnollista että yhteisön painetta pelkäävät luulevat lapsensa omaksuvan siinä vallitsevan asianlaidan normatiivisena, ja alkavan toimimaan sitten siten mikä olisi kuitenkin heidän luontaisia taipumuksia vastaan.

      Liioiteltua pelkoa tietysti laajemmassa mittakaavassa tietysti, mutta pienyhteisöt/lahkot tietysti saavat jäsenet käyttäytymään vaikka miten päin jos sen uskotellaan olevan "oikein". Kuten Suomessakin meinannut välillä käydä oikea on väärää ja toisinpäin eikä kukaan tunnu ymmärtävän mikä sitä oikeasti on kun musta valkoisena esitetään, kun halutaan todistella oikeaoppisuuttaan asioiden käsittelyssä ym.

      Sen takia homoseksuaalien esittäminen ryhmänä "omanlaisinaan" johtaa ko kaltaisiin reagtioihin kun uskotellaan että ko suuntaus on oikein ko ryhmälle.

      Vanhemmat sittennpelkäävät että lapset omaksuvat "ryhmän" ja siinä olevat virtaukset, mitkä automaattisesti eivät ole oikein tai hyväksi. Liioiteltuja kauhukuvia nuokin, mutta todellisperäisiä.

      Tosiasiassa eihän edes miehet ole naisista sukupuolisesti kiinnostuneita älyllistasolla, biologia vain ohjaa heidät lisääntymään ja naiset hoivaamaan lapsiaan. Rakkaudet ym omat henkilöiden/persoonien välisiä juttuja, joita sattuu silloin tällöin. Joten homojen väitteet olemme kiinnostuneita vain samasta sukupuolesta, sen takia ovat omassa ryhmässään nimeten itsensä täysin lesboiksi/homoiksi ontuu. Kun taustalla/tekijöissä on paljon muutakin.

      Se ja sama kuka kenenkin jalkaa hinkkaa ja miksi niin tekee, paljon tähdellisempää olisi pohtia, miten normatiivisuus käsitteenä saataisiin laajenemaan, eikä mentäisi ryhmiin jotka kilvan uskottelevat siinä sisällä olevan normatiivisesta normatiivisempia. Mikä johtaa sitten tuohon pelkoon että joku ryhmä pääsisi vaikuttamaan epäsuotuisasti.

      Mutta noin toivorikasta ei kannata toivoa, parempi katsella kun ryhmikkäät esittävät etteivät kuulu ryhmiin, eikä kukaan koskaan voi ryhmien avulla vaikuttaa kehenkään. Ei, ei edes uskonnollislahkoissa.

      • ##$£!!

        Ladon taakse #%>>!! kirjoittavat, hyvin asiapitoista asian käsittelyä, jos ko päiväkotiin tulisi lestadiolainen, josta sen huomaisi, moni vanhempi kävisi jossain toteamassa: raamattua ei sitten tuoda esille! Ja lapsi pois tuollaisesta paikasta. Suvivirttä saa vielä kouluissa lauleskella kun sen on todettu olevan uskonnossävytön.

        Mitä ihmettä sitten homoseksuaalit edustavat? Sivistynyttä ja toisia arvostavaa kulttuuria (nyt tukehdun nauruun). Leikki sikseen, tosiasiassa kyse on varmaankin siitä, että yhteen aikaan, jonkin verran vieläkin pyrittiin rakentamaan erityistä homoidentiteettiä, jonka piti vahvistua nimenomaan homoryhmän sisällä ja tukemana. Siten muodostuu niitä toistensa kopioita samaan tapaan kuin pienien piirien muutkinnilmentymät, puhuvat, ajattelevat ja pyrkivät elämään samalla tapaan. Kauhistuvat ihmiset sitten noita ilmentymiä, sellaisia aivopestyjä identiteeteiltään, joita ei sama käsityskyky ja elämän näkemykset tavoita enään ollenkaan.

        Ja kun tietää että miten noita identiteettijä on pyritty rakentamaan homoidentiteeteiksi hyväksymällä ryhmän pakkomielteet ulkonäköjen ja tekojen suhteen ei mikään ihme, että moni haluaisi pysytellä erossa noista ryhmistä, ja varsinkin siitä että tuollaisia olisi lasten vaikutuspiirissä.(esim. Vanhempi/nuorempi opettelusuhteet yleisiä, puskapanot homoilla jne. Yletön panemiskorostaminen)

        Tämä vain sen takia että ymmärtäisitte mitä voi olla tuollaisten ihmisten ajatusten takana.

        Onko tuollaisia ryhmänäkemystä enään homoseksuaalien takana? Onko tuollaisten
        vanhempien huolet turhia, mitä ihmeen arvoja tavallinen siilitukka tatuoitu nainen edustaa ja mistä tulee mielleyhtymät törkyelämään? Onko oikein että ko hlö yhdistetään ryhmiin johon hän ei ehkä ole vaikuttamassa tai elä samalla tavalla?

        Eipä kai, mistä sitten huoli, että lapset voisivat kuulla "homoarvoja" (olemme aina oikeassa ja vittuilua tulee jos toista näkemystä esität, pitää näyttää ulkoisesti oikealta, jotta kelpaatte ryhmiin, nämäkö ne arvot ovat?)

        Tietysti useammat homoseks elävät taviselämää, jos vielä lapsia, ns avioelämäkin yhtä vilkasta kuin heteroilla ( ei ollenkaan). Niinpä ei mitään erityistä ja ei minkään "erikoisryhmän" arvoisia. Tavallisia, joilla omat tapansa korostaa "erityisyyttään).

        Vanhemmat odottavat parhaimmilta tasapuolisuutta, säädyllisyyden tajua, kunnioitusta heidän lasten "erityisyyttä" kohtaan, jos ja kun huomaavat noiden asioiden täyttyvän, asiat rupeavat sujumaan. Mutta ei se kaikilta vanhemmilta helposti tule kuin ei tulisi lestadiolaisen kohdallakaan. Tuskin asioita kuitenkaan edistää ##%!!!!


    • well, I see

      Olen ajatellut ottaa lapseni pois päiväkodista, koska siellä on Vapaakirkkoon kuuluvien hihhuleiden lapsia. En halua, että lapseni oppivat heiltä vääriä arvoja. Päiväkodin johtaja on ateisti ja hänkin levittää vääriä arvoja. Hoitajat ovat epäpäteviä, vaihtuvat ja ovat ties mitä, en uskalla edes kuvitella. Plus että muidenkin lasten kautta leviää vääriä arvoja kun heidän vanhempansa ovat työttömiä, köyhiä ja sitä sun tätä. Maahanmuuttajiakin on heidän joukossaan.

      Ehdotan, että jokainen kasvattaa lapsensa yksin kotonaan niin pääsemme näistä ongelmista. Mielestäni myös kotikoulu on oltava mahdollinen lukioikään saakka. Haluan, että porsimani geenit säilyvät mahdollisimman täydellisinä myös sosiaalisessa mielessä.

      • kröhöm

        Siinä on sellainen pienen pieni ongelma kun yrität kasvattaa kotona lukioikään asti lastasi kotona, että saako lapsesi pätevää opetusta eri aineissa ja kasvatuksessa. Muistathan, että sinun tarvitsee hallita joka ikinen opetettava aine samalla tavoin kuin muodollisesti pätevät ja kokeneet opettajamme lastentarhoissa, peruskouluissa ja lukioissa. Toki varmaan pystyt olemaan siis yhtä pätevä kuin kuka tahansa muodollisesti pätevä lastentarhaopettaja, peruskoulun luokanopettaja /aineenopettaja ja lukion aineenopettaja. Toki varmasti hallitset opetettavat aineet yhtä syvällisesti kuin muodolisesti pätevät opettajat, jotka ovat opiskelleet omaa ainettansa vuosia yliopistossa, kröhöm. Tietysti sinun pitää myös hallita tuo kurinpito ja kasvatuksellinen puoli ettei vaan lapsesi kasva jotenkin yhteiskuntakelvottomaksi. Ai niin ja tietysti tärkeää lapsen on oppia toimimaan ja työskentelemään erilaisten ihmisten ja erilaisista kulttuureista tulleiden ihmisten kanssa, sillä ilman sitä taitoa on aika vaikea sopeutua yhteiskuntaan ja työelämään aikuisena. Voipi käydä niin, että loppujen lopuksi lapsesi ei saa tarpeeksi pätevää opetusta siellä sinun kotonasi. On aika haastavaa hallita jokainen opetettava aine ja opetettava taso sieltä lastentarhasta lukioikään saakka ammattimaisesti, varsinkin kouluja käymättömälle ja asiasta mitään tietämättömälle. Tietysi jos vielä lapsesi on erityislapsi, joka tarvitsisi erityistä tukea niin sinun pitäisi hallita psykologin, kuraattorin, koulunkäyntiavustajan, luokanvalvojan ja erityisopettajan tiedot, taidot ja pätevyydet.

        Aikamoinen mestari sinä olet, jos samaan aikaan onnistut olemaan muodollisesti pätevä lastertarhaopettaja, keittäjä, siivooja, kuraattori, luokanvalvoja, peruskoulun opettaja, yläkoulun aineenopettaja, psykologi, laaja-alainen erityisopettaja ja vielä lukion aineenopettaja joka ikisessä lukion aineessa plus vielä sille lapselle pitäisi olla niitä koulukavereitakin...Eli sinä toimisit myös koulukaverina ja samanikäisenä seurana lapselle samaan aikaan kun olisit lapsellesi myös auktoriteetti, vanhempi ja kaikki nuo luettelemani ammatit vielä päälle.

        Uups, muista, että jonakin päivä sinä itse voit olla työtön ja niin, köyhäkin. Juu ja mitenköhän sinun aikasi riittää tuohon kaikkeen, ihan oman työsi rinnalla? Öhöm.


    • AAARGGHH!!!

      Itse ainakin kahden lapsen heteroäitinä olen sitä mieltä,että toivon omien lasteni kasvavan sellaiseen ajatusmaailmaan missä kaikki ja kaikenlaiset ihmiset hyväksytään sellaisina kuin he ovat.Jos lapseni päiväkodissa olisi lesbo tai homo niin ei tulisi mieleenikään,että tarvitsisi saada lapseni pois sieltä.Itse olen saanut
      ystäväkseni aivan mahtavan naisen joka on lesbo.Ja tästä koululaislapseni kanssa on puhuttukin,että ei ole ainoastaan nais-miespareja.Eikä se ole mikään tae hyvästä äitiydestä että on hetero!Oikein ärsyttää ihmisten ahdasmielisyys ja että vielä nykyäänkin ajatellaan noin!!!!!

    • gillis.

      Yhtä lailla heteroissakin voi olla pimpoja

      • Höpsistä

        Aarggh, olen tutustunut yhteen aivan mahtavaan loistavaan, avarakatseiseen heteroon, sen myötä voin todeta, en usko!


      • AARGGGHH!!!
        Höpsistä kirjoitti:

        Aarggh, olen tutustunut yhteen aivan mahtavaan loistavaan, avarakatseiseen heteroon, sen myötä voin todeta, en usko!

        Öööömmm,yksinkertainen kun oon niin mitä et usko?


      • gillis.
        Höpsistä kirjoitti:

        Aarggh, olen tutustunut yhteen aivan mahtavaan loistavaan, avarakatseiseen heteroon, sen myötä voin todeta, en usko!

        Ei oo oikein että jotakin lesboa sorsitaan työpaikkalla vain sen takia että on lesbo


    • kannattaako1

      Toisaalta kun tarkemmin ajattelee, niin voihan jehova tai lestadiolainenkin joutua syrjityksi työpaikallaan työntekijänä tai koulussa koululaisena, vähemmistöä kun ovat... Joten siis, kannattaako sitä lasta kasvattaa jehovaksi tai lestaksi kun joutuu kuitenkin vähemmistönä kiusatuksi ja syrjityksi=) ? Muut lapset ja aikuiset kuitenkin kiusaavat vähemmistönä olevaa ääriuskista, poikkeava kun on muista lapsista.

      • Amish no shame

        Niin, hyvää tarkoittavat vanhemmat opettavat heidän mielestään oikeaa suhtautumista alkoholin ym käyttämisiin, seurusteluiden aloittamisiin, valehteluun, toisia huomioivaan käyttäytymisiin, missä itseään ei saa korostaa liiaksi.

        Amishit vapaalla (ohjelma) toisaalta näytti etteivät he erilaisia ole kuin muut nuoret, mutta hyvin paljon tietoisempi mikä käytös on heidän piireissään juuri sitä oikeata.

        Onnetonta se olisi uskovaisten(kin) nuorten osalta jos joutuisivat vanhempien valintojen (ts ennakkoluulojen) takia syrjityksi. Mitä tietysti tapahtuu osittain automaattisestikin kun useimmilla muilla välinpitämätön hällä väliä kasvatus taustalla yllämainuttujen asioiden suhteen, jolloin "enemmistö" voi uskotella itselleen että se olisi oikea tapa olla (esim joka vkonloppu kännit, pakonomainen tarve merkkitavaroiden avulla päteä ym)

        Kuka sitten olisi tasapainottamassa tilannetta, ettei joku " enemmistö" uskottele että heidän sen hetken yleistä menoa ja trendejä seuraava ajankuva olisi ehdottoman oikea tapa? Sopeutujatko? Kai jossain on selvillä kultainen keskitie, oikeus ja kohtuus, totuus ja tie..


    • en tajua

      En nyt oikeasti ymmärrä miten jonkun ihmisen seksuaalinen mieltymys liittyy mitenkään henkilön tekemään työhön.

      Tarhansetä Samuli pitää naisista ja se on ok, mutta jos tarhantäti Jenni sattuu pitämään naisista, niin se on pervoa ja kamalaa ja väärin? Miten aikuisista naisista pitäminen mitenkään liittyy tarhassa työskentelyyn? Sehän on vain oma henkilökohtainen mieltymys, sama kuin pitäisi enemmän banaanijäätelöstä kuin suklaajäätelöstä.

      Suosittelisin ihmisille tutustumista tavallisiin lesboihin, niin ehkä he huomaisivat, että "sellainen" nainen on ihan tavallinen ja samanlainen kuin kaikki muutkin. Ihminen on niin paljon enemmän kuin joku seksuaalinen suuntautuminen, se ihmisten pitäisi ymmärtää.

      • Kuspäitä?...

        Banaanijäätelöstä mieltyneet kerääntykää yhteen!

        Toisaalta esim. Pridekulkueessa olemme saattaneet tuijotella pelkkiä kuspäitä, mutta no hätä ovathan he homoseksuaaleja siten suotuisasti ylistettävä sen "mieltymyksen" johdosta.

        Ihminen on niin paljon enemmän, eikö siten olisi parempi nähdä ihminen kuin mennä perse edellä puuhun ja uskotella tuon "mieltymyksen" jalostavan automaattisesti ihmiseksi, jolla olisi yhteisölle jotain annettavaa?

        Kaljaa kittaavia, muille vittuilevat, muista yhteisön tapahtumista täysin välinpitämättömiä ylimielisiä laahustajia, hip hurraa!

        Tavis, toki ei ihmisiltä pidäkään odottaa enempää kuin muilta, oli mieltymykset mitkä tahansa.

        Kysehän on vain siitä, millä tavalla mieltymyksensä perustelevat ja kuinka suuren yksimielisyyden sen suhteen haluavat saavuttaa ja ajaa läpi, jotta näkisivät "ihmisen" suuntautumisen takaa..

        Tutustelkaa, nehän voi paljastua peliksi nolliksi tai sitten vain oman seks.ympärillä puhujiksi tyhjäpäiksi tai taviksiksi, ihan mahtaviksi frendejä


      • Haikara kävi
        Kuspäitä?... kirjoitti:

        Banaanijäätelöstä mieltyneet kerääntykää yhteen!

        Toisaalta esim. Pridekulkueessa olemme saattaneet tuijotella pelkkiä kuspäitä, mutta no hätä ovathan he homoseksuaaleja siten suotuisasti ylistettävä sen "mieltymyksen" johdosta.

        Ihminen on niin paljon enemmän, eikö siten olisi parempi nähdä ihminen kuin mennä perse edellä puuhun ja uskotella tuon "mieltymyksen" jalostavan automaattisesti ihmiseksi, jolla olisi yhteisölle jotain annettavaa?

        Kaljaa kittaavia, muille vittuilevat, muista yhteisön tapahtumista täysin välinpitämättömiä ylimielisiä laahustajia, hip hurraa!

        Tavis, toki ei ihmisiltä pidäkään odottaa enempää kuin muilta, oli mieltymykset mitkä tahansa.

        Kysehän on vain siitä, millä tavalla mieltymyksensä perustelevat ja kuinka suuren yksimielisyyden sen suhteen haluavat saavuttaa ja ajaa läpi, jotta näkisivät "ihmisen" suuntautumisen takaa..

        Tutustelkaa, nehän voi paljastua peliksi nolliksi tai sitten vain oman seks.ympärillä puhujiksi tyhjäpäiksi tai taviksiksi, ihan mahtaviksi frendejä

        Suuri tarkoitus pridella ja muilla on tietysti juhlavasti esittää, että banaanijäätelön kaltainen mieltymys on mieltymys siinä missä suklaajäätelöönkin mieltyneet, eikä yhtään erilaisia kuin ko henkilöt..

        Tiedetään, ministeritkin ylpeinä joukossa mukana antamassa moraalisen tukensa keppihevosilleen.

        Pohjimmiltaan kyse on oikeussuojan olemassaolosta yhtenäisesti.

        Se on tietysti perusprinsipiitti. Koomista hyvin koomista asioiden ajamiset kylläkin ovat.siihen lisättynä keppihevosilleen annettu pönkitys, minkä turvin kus valahtaa päähän, ja sitten voikin esittää mustan valkoiseksi ym. Kuten kunnon lahkoilijoiden tulee tehdä. Seksuaalisuudesta ja sen hyväksymisestä ei pelkästään ole kyse, vaan mihin se kytketään ja mitä sen turvin pyritään ajamaan.

        Kyse siis oli, onko vanhempien huoli turha sellaisesta vaikutusmahdollisuudesta lapsiin, joka katsottaisiin epäsuotuisaksi. Jotkut sanovat että tuo seksuaalisuuden mieltymyksen korostaminen tutustuttaa lapset lian aikaisin seksuaalisuuden ympärille.

        Koska heterosrksuaaleille haikara tuo lapset.

        Tuohon ei nykyaikana usko erkkikään. Mutta pitäisikö teidät päästää niin helpolla että toteaisi, ei saa seksuaalisen mieltymyksen takia moukat puhua alentuvasti toisesta? Ei saa. Jaa.


      • näinhän se menee

        Kyllähän se sillä tavalla liittyy kun on olemassa kateellisia ihmisiä, jotka kadehtivat toisten työpaikoista, niitä, joilla on paha olla ja purkavat sen sitten viattomiin ihmisiin ja yrittävät kylvää pelkoa ja ahdistusta, sitten on niitä, jotka haluaisivat siihen paikalle töihin jonkun kaverin tuttavan kummiserkun tytön ja sitten on niitä korruptoituneita työnantajia/rikollisia, jotka ostavat pois jonkun jostakin työpaikasta.


    • noniinnuorimies

      *Respect*

    • hklhk

      Aloittaja, joo pikemmin vois harkita ton kirjoittajan erottamista lapsistaan. Kuten hän itse sano, jokainen varmaan ymmärtää, että tässä on kysymys siitä, ettei sen lapsille välity täysin pimeitä käsityksiä asioista. Tämmöistä ajattelua perussuomalaiset agitoivat

    • tennarityttö

      Mulle tulee aina tämän tyylisistä kirjoituksista mieleen, että miksi aloittajan kaltaiset ihmiset viettävät aikaansa lesbopalstalla?

      • tennarityttö

        ...siis en tarkoittanut aloittajaa vaan tätä nelivuotiaan kauhistunutta äitiä


    • Pro Family

      Tuskinpa moni viettääkään enempää kuin sen verran, mitä puheenvuoron lähettäminen tällaiselle palstalle vaatii: tekstin siirtäminen copypastella, jos ei halua suoraan viestikenttään kirjoittaa, nimimerkin kirjoittaminen, spämmiestovarmenteen naputtelu ja Grande Finale - lähetä-painikkeen klikkaaminen. Sen jälkeen kone voi vielä "jauhaa" jonkin aikaa.

      Taitaa viedä aikaa noin minuutin.

      En puhu kokemuksesta, mutta luulisin, että nelivuotiaan vanhempi ei varmaankaan "vietä aikaa" lunkisti missään. Oman ajan viettäminen taitaa olla mahdollista seuraavan kerran sitten, kun lapsi on kasvanut murrosikäiseksi ja kun se viipottaa kaupungilla vinkkua juomassa, paperossia polttelemassa, seksiä vonkaamassa (tytöt pojilta ja pojat tytöiltä of course) ja kolttosia tekemässä.

    • 1234567890+´+

      Kyllä minuakin alkaa kuvottamaan teidän heteroitten porno, porno ja kaikki paska mitä olette aikaan saaneet, päin helvettiä kaikki. Esim hetero ämmät ovat todella tyhmiä kun ylipäänsä synnyttävät poikalapsia ja myös lesbo ämmille jotka tekevät samoin.

    • <50

      Sen vaan sanon, että kyllä jäis aika moni penska, pitkispuolen potilas ym. ilman hoitopaikkaa, jos kaikki hoitoalalla työskentelevät meikäläiset päättäisivät vaihtaa alaa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe