Kopioin tämän toisesta keskustelusta omaksi aloituksekseen!

Mestarienmestari

Nimimerkki "antipaska" tuossa toisessa keskustelussa puhuu täyttä asiaa, apurahat ja muut julkiset tuet pois taiteelta ja kulttuurilta ja jos taidetta tarvitsee tukea, niin järjestetään taiteilijoille myyntipaikkoja, joissa taiteilijat voisivat myydä teoksiaan ja niiden oheistuotteita.

Jos valtio esimerkiksi taiteen nykyisien tukien sijaan vuokraisi tilat joissa taiteilijat voisivat päiväsaikaan olla myymässä teoksiaan ja niiden oheistuotteita, korjaisi se taidekenttää roimasti parempaan suuntaan. Samoin näin tavalliset taiteen kuluttajat voisivat itse päättää omilla rahoillaan tuetusta taiteesta, mitä taidetta ja ketä taiteilijaa haluavat tukea.

Samoin valtio voisi palkita niitä taiteilijoita jotka myyvät eniten teoksiaan tai niiden oheistuotteita kuukausittain. On täysin selvää että koko nykyinen kuvataiteen kenttä on pahasti vääristynyt ja tukia jaetaan aivan muiden syiden perusteella kuin taiteellisten ansioiden.

Tämä esitetty juttu, ei vain korjaisi taiteen kenttää, vaan tulisi myös halvemmaksi valtiolle ja edistäisi sitä todellista ihmisten haluaman taiteen näkyvyyttä. Koska sisäpiiri ei voisi päättää mitä taidetta tuetaan, taiteilijat olisivat samalla viivalla ja taiteen ostajat päättäisivät itse rahoistaan. Tämä vähentäisi myös turhaa ja tarpeetonta byrokratiaa, koska kaikki taidetoimikunnat ja vastaavat voitaisiin lopettaa!

Ainoa ketä tämä haittaisi, olisi taidekentän läpimätä sisäpiiri ja taiteen virkamiehet. Jotka tosiasiassa ovat alalla aivan turhaan vääristämässä kilpailua ja jakamassa tukia KAVEREILLEEN JA SAMANMIELISILLEEN!

Onhan täysin järjetöntä että tällä hetkellä valtio ottaa valtavat määrät velkaa ja sillä rahoitetaan esimerkiksi taidetta josta kukaan ei koskaan tule olemaan kiinnostunut!

Olisin mielelläni kuullut lisää kehitysehdotuksia, miten vääristynyttä taiteen kenttää korjattaisiin parempaan, tasapuolisempaan, yhdenvertaisempaan ja vähemmän virkamiesvoittoiseen suuntaan? Löytyisikö näitä ehdotuksia palstan taiteilijoilta?

50

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oheistuotteita!!!

      Kukaan muu ei puhu "oheistuotteista" kuin yksi ja taas ympyrä on kiristynyt ja ympyrässä olet jälleen kerran sinä. Tätä keskustelua on turha jatkaa.
      Ole hyvä! Katsotaan mitä saat tällä kertaa aikaan yksiksesi. Senhän sä osaat! ;)

    • prokuraattori

      Tehdään eräästä palstalla trollaavasta "vainotusta" älyköstä taiteen "kunniakansleri". Koska parasta taidetta on aina se mistä yleisö pitää esim. Smurffit ja Cheek on parasta ja muu paska on homosaatiota. Siksi emme tarvitse apurahoja. Eläköön tissit, pimppi ja nussinta ja porno ja kaikki mistä suurin osa tykkää eli jääkiekko ja jalis.

    • Aloittajan...

      ...tekemiä loistavia ehdotuksia vastustavat tietenkin ne sellaiset taiteilijat, jotka eivät usko omiin kykyihinsä ja teostensa kantavuuteen. Ne jotka tietävät etteivät pärjää avoimessa kilpailussa, samalta viivalta lähdettäessä muiden taiteilijoiden kanssa, ne jotka ymmärtävät teostensa kantavan vain sisäpiirien samanmielisten joukossa. Kun osaamaton tukee taitamatonta ja he kerjäävät tukia valtiolta keskenään, ja valtio jakaa niitä näille vääristäen kilpailua ja sitä että ihmiset saisivat päättää omista rahoistaan, on taidekin sosialisoitu taiteen virkamiehille. Ja tällainen sosialisoitu taide ei koskaan tule olemaan sitä oikeaa taidetta!

      Taide on vaikea ja hankala ala, ja on hyvä että valtio tukee taidetta, mutta se miten tuet jaetaan ja millälailla taidetta tuetaan, on pahasti vääristynyt tällä hetkellä. Ylikoulutettut alisuorittajat jakavat tuet keskenään lastentason taiteille ja taiteilijoille, poliittisilla mandaateilla samanmielisille, ottamatta lainkaan huomioon taiteellisia ansioita! Kansalaisten rahat menevät täysin hukkaan ja valuvat pois oikeasta kansalaisia kiinnostavasta taiteesta! Dunnig-Kruger ilmiö loistaa taidealalla kenties enemmän kuin millään muulla alalla, lastentason sisäpiiriläiset kuvittelevat olevansa huipputekijöitä, kun jakavat sisäpiirissä julkiset tuet toisilleen taputellen toisiaan juhlavasti selkään!

      Kun julkiset tuet siirrettäisiin tukemaan taiteilijoiden työtä samanarvoisesti ja yhdenvertaisesti, esimerkiksi juuri vaikkapa myyntipaikkoja lisäämällä ja poistamalla taiteen myynnistä ALV:t, vapauttaisi ja tasapuolistaisi se taiteen kenttää huomattavasti ja siirtäisi taidealaa pois taiteen byrokraateilta, jotka ovat alalla vain haittaamassa taiteen luonnollista ja normaalia kehityskulkua!

      Näin kansalaiset voisivat myös itse päättää mitä taidetta ja ketä taiteilijaa haluaisivat omilla rahoillaan tukea!

    • prokuraattori

      jos oikeasti lopettaisit vaan ton mäkinän täällä palstalla ja maalaisit vaikka. Todella monet taiteilijat eivät saa mitään tukia mutta he eivät mäkise mitään netissä ja maalaavat ja pitävät näyttelyitä

      • prokuraattori

        Ja huvittavaa jos olet "oikeudeton" ja puhut Dunning-Kruger ilmilöstä joka niin kuvaa sinua.. jos et ole niin anteeksi :)


      • Kaikki palstaa...
        prokuraattori kirjoitti:

        Ja huvittavaa jos olet "oikeudeton" ja puhut Dunning-Kruger ilmilöstä joka niin kuvaa sinua.. jos et ole niin anteeksi :)

        ...seuraavat ovat nähneet nimimerkki prokuraattorin vuosikausien vainon "oikeudetonta" kohtaan ja nytkin hän jatkaa nimimerkkinsä suojasta samaa vainoamistaan!

        Oikeudettoman kanssa voi verrata teoksia koska tahansa, ovathan ne toisin kuin prokuraattorin teokset, kaikkien palstalla pyörivien tiedossa! Kateushan se prokuraattoria ajaa eteenpäin ja vainoamaan vuodesta toiseen kateutensa kohdetta! Jos prokuraatturi kykenisi, hän laittaisi teoksillaan "oikeudettoman"hiljaiseksi, mutta kun ei kykene, niin ei kykene!

        Mutta vuosikausien vainoamiseen prokuraattorista kyllä on! Ei prokuraattorilla muuten ole itse puhuttavaan aiheeseen mitään sanottavaa?


    • makerock

      Kuusi vastausta, kuusi lukukertaa. Markun synkkä monologi.

      • Niinpä hihi!

        Voi saatana kun se luulee meitä yksinkertaisiksi!!!!


      • Ei luule...
        Niinpä hihi! kirjoitti:

        Voi saatana kun se luulee meitä yksinkertaisiksi!!!!

        ...vaan tietää teidät yksinkertaisiksi ja nyt sen tietävät kaikki muutkin. Jatkatte meinaan vainoamistanne perättömien väitteiden muodossa ja mainiten vieläpä nimeltä vainonne kohteen!

        8 vastausta ja 7 lukukertaa pitäisi kertoa tyhmemmällekin että nämä 8 vastausta voivat olla 1-7 eri kirjoittajan tekemiä. Paitsi tietenkin kaikkein yksinkertaisimmat kuvittelevat että 8 vastausta ja 7 lukukertaa, ovat kaikki saman kävijän, eivät tajua tosiasiaa vaikka itsekin käyvät palstalla!

        No onhan vainon kohde otaksunut etteivät nämä vainoajat ihan täysipäisiä ole ja nythän sekin tuli todistettua! Mutta ei teillä neropateilla olisi hyviä perusteluita väitteillenne, olisi mukavaa saada päivän päätteeksi vielä kunnon naurut teidän älykääpiöiden ja järjen jättiläisten kustannuksella!

        Kiitän muuten kovasti ja en vain siitä että näytitte taas kerran miten jatkatte vainoanne nimeltä mainiten, vaan myös siitä että todistitte yksinkertaisuutenne, joka tietenkin on ollut jo aikaisemminkin vainonne kohteen tiedossa!


    • Huomioita jatkoon

      Teille jotka täällä väännätte.
      Kyseinen "oikeudeton" ei ole koskaan kyseenalaistanut nimimerkki "prokuraattorin" älyä. Hän ei koskaan haasta prokuraattoria. Muita kirjoittajia hän hyvinkin mielellään nimittelee "sairaiksi" ja muutenkin tuohon tyyliin. Ei kuitenkaan koskaan prokuraattoria vaikka se jopa nimeää "oikeudettoman" oikealla nimellään.
      Tosin niitä "maneerejaan" hän käyttää myös prokuraattoria kohtaan mutta usein nekin tyssääntyy juuri siihen. Eli niitä tavanomaisia "jatkoja" ei tule.
      Kaiken lisäksi koskaan "oikeudeton" ei ole uhannut viedä prokuraattorin "mölähdyksiä" rikosoikeudelliseen tutkintaan vaikka hän törkeällä tavalla nimeää "oikeudettoman" omalla nimellään saatikka uhkailut häntä ilmiannoilla kuten muita kirjoittajia täällä.
      Tehkää siitä johtopäätöksiä. Ei pitäisi olla vaikeaa! Nämä jutut voitte hyvin todeta kun palaatte ketjuissa taaksepäin ja luette "prokuraattorin" aloituksia.

      Ainakin minä uskon että kyseisen nimimerkin takana on itse "oikeudeton" tai se hänen peräkamaripoikakaverinsa. Uskon että oikeudeton itse, hänet tuntien.

      • Väite että...

        ...nimimerkki "prokuraattori" olisi nimimerkki "Oikeudeton" itse, on täysin naurettava ja vieläpä perätön sellainen. Ja peräkammarinpoikaverilla tarkoitat ilmeisesti tuon nimisen animaation toista tekijää, jonka kanssa nimimerkki "Oikeudeton" ei ole ollut missään tekemisissä vuoden 2008 jälkeen. Lukuunottamatta eräitä syntymäpäiviä, johon molemmat oli kutsuttu!

        Olet täysin hakoteillä harhailevien ajatuksiesi kanssa ja se kertonee sinun älykkyysosamäärästäsi, joka tämän ketjun perusteella voitaisiin luokitella samalla numerolla, kuin kengännumerosi, ruumiinlämpösi tai jopa vielä matalammaksi!

        Käsittämättömiä julkisia syytteitä nimimerkin suojasta ammuttuna raukkamaisesti, palstalla kaikkien nimeltä tietämästä taiteilijasta! Ja kun näitä vastaavia heitellään vuosikausia, on kyseessä sairaan ihmisen kateellinen vainoa, itseään lahjakkamasta taiteilijasta!


      • Pieni jatko!
        Väite että... kirjoitti:

        ...nimimerkki "prokuraattori" olisi nimimerkki "Oikeudeton" itse, on täysin naurettava ja vieläpä perätön sellainen. Ja peräkammarinpoikaverilla tarkoitat ilmeisesti tuon nimisen animaation toista tekijää, jonka kanssa nimimerkki "Oikeudeton" ei ole ollut missään tekemisissä vuoden 2008 jälkeen. Lukuunottamatta eräitä syntymäpäiviä, johon molemmat oli kutsuttu!

        Olet täysin hakoteillä harhailevien ajatuksiesi kanssa ja se kertonee sinun älykkyysosamäärästäsi, joka tämän ketjun perusteella voitaisiin luokitella samalla numerolla, kuin kengännumerosi, ruumiinlämpösi tai jopa vielä matalammaksi!

        Käsittämättömiä julkisia syytteitä nimimerkin suojasta ammuttuna raukkamaisesti, palstalla kaikkien nimeltä tietämästä taiteilijasta! Ja kun näitä vastaavia heitellään vuosikausia, on kyseessä sairaan ihmisen kateellinen vainoa, itseään lahjakkamasta taiteilijasta!

        Esität myös tuntevasi nimimerkki "Oikeudettoman" mutta et tiedä ettei hän ole ollut luulemasi ja kuvittelemasi animaation toisen osapuolen kanssa missään tekemisissä vuoden 2008 jälkeen. Joten näiltäkin osin yrität valheellisin keinoin saada itsellesi uskottavuutta väärille väitteillesi!

        Aikamoisen raukkamaista vainoamista nimimerkin suojasta, kaikkien nimeltä tietämää taiteilijaa kohtaan!


      • Kas, silloinhan....
        Pieni jatko! kirjoitti:

        Esität myös tuntevasi nimimerkki "Oikeudettoman" mutta et tiedä ettei hän ole ollut luulemasi ja kuvittelemasi animaation toisen osapuolen kanssa missään tekemisissä vuoden 2008 jälkeen. Joten näiltäkin osin yrität valheellisin keinoin saada itsellesi uskottavuutta väärille väitteillesi!

        Aikamoisen raukkamaista vainoamista nimimerkin suojasta, kaikkien nimeltä tietämää taiteilijaa kohtaan!

        ...toi varmistuikin!!! Eli suoraan myönnät että itse olet nimimerkkien "prokuraattori, antipaska, mestarienmestari"...jne....takana! Olet häpeämätön valehteleva ja umpikiero luuseri. Noinko ales pitää miehen vajota tyhmänylpeytensä vuoksi!
        Häpeä!


      • Ja vainoaminen...
        Kas, silloinhan.... kirjoitti:

        ...toi varmistuikin!!! Eli suoraan myönnät että itse olet nimimerkkien "prokuraattori, antipaska, mestarienmestari"...jne....takana! Olet häpeämätön valehteleva ja umpikiero luuseri. Noinko ales pitää miehen vajota tyhmänylpeytensä vuoksi!
        Häpeä!

        ...vain jatkuu perättömien väitteiden muodossa. Voi sinua raukkista kun toit sen älykkyytesi kaikkien nähtäväksi ja vieläpä ketjussa jossa selvästi vainoat kateutesi kohdetta, esittelemällä hänestä jatkuvasti valheellisia väitteitä!

        Kateellinen ja katkera ressukka, on tainnut seota lopullisesti! Niin koville ottaa kun tajuaa ettei itse kykene koskaan samaan kuin kateutensa kohde!


    • luulisi hävettävän!

      luulisi hävettävän kun jäit kiinni tuosta jälleen kerran! mietippäs millaasen kuvan annat itsestäsi vaikkapa taiteilijana. temppuja temppujen perähän luullen jotta lukijat menöö halpaan. sinuna en kehtaasi enää näyttäytyä täällä millähän nimimerkillä kun ne aina paljastuu sun kirjoottamaksi. menisit kasvamahan ihmisenä jonneki vaikkapa laitoksehen!

      • Ja raukkiksen...

        ...vaino sen kun jatkuu edelleen. Kyllä se lahjattomuus ottaa sitten koville, varsinkin kun näkee huippulahjakkuutta johon ei itse koskaan kykene!!

        Voi nimimerkin suojasta ampuvaa raukkista!


      • Pikku jatko!
        Ja raukkiksen... kirjoitti:

        ...vaino sen kun jatkuu edelleen. Kyllä se lahjattomuus ottaa sitten koville, varsinkin kun näkee huippulahjakkuutta johon ei itse koskaan kykene!!

        Voi nimimerkin suojasta ampuvaa raukkista!

        Pitäiskö sinun nimimerkin suojasta ampuvan raukkamaisen vainoajan vaihtaa itselesi kuivat vaipat ja laittaa tutti suuhun?


      • hehehe...
        Pikku jatko! kirjoitti:

        Pitäiskö sinun nimimerkin suojasta ampuvan raukkamaisen vainoajan vaihtaa itselesi kuivat vaipat ja laittaa tutti suuhun?

        ...hehehehe etkö parempahan pysty ukkorukka? tuo on niin alkehellista. :D


      • Parempaa...
        hehehe... kirjoitti:

        ...hehehehe etkö parempahan pysty ukkorukka? tuo on niin alkehellista. :D

        ...pyytää nimimerkin suojasta vainoava raukkis, miksi?

        Yrittäisit itse näyttää muutaki kuin keskenkasvuisen kakaran tapoja!


    • ---

      Mikä helvetin skitsofreenikko tälläkin palstalla pyörii?

      • Niitä...

        ...pyörii useampia, erään huippulahjakkaan taidot aiheuttavat tätä mainitsemaasi tautia!


      • ---
        Niitä... kirjoitti:

        ...pyörii useampia, erään huippulahjakkaan taidot aiheuttavat tätä mainitsemaasi tautia!

        Sinä olet se skitsofreenikko! Käy lääkärissä laittamassa pollasi kuntoon, niin jää nuo harhat pois.


      • No mutta...
        --- kirjoitti:

        Sinä olet se skitsofreenikko! Käy lääkärissä laittamassa pollasi kuntoon, niin jää nuo harhat pois.

        ...eiköhän se nyt ole jo monen vuoden jälkeen, tullut selville kuka se skitsofreenikka ja perusteellinen raukkis oikein onkaan! Onhan tuo nyt sanoinkuvaamattoman raukkamaista vainota yhtä taiteilijaa kahdeksatta vuotta nimimerkin suojasta ja esitellä hänestä jatkuvia perättömiä väitteitä! Eiköhän tuo nyt kerro taas kerran, että vainoaja syyttää kateutensa kohdetta, siitä mitä itse tekee ja mitä itse on!


    • Apurahoista / tuista

      Apurahat ja julkiset tuet olisi syytä muuttaa pikimmiten joksikin toisenlaisiksi taiteen tuiksi. Nykyinen systeemi ruokkii vain systeemiä, joka on aikalailla kieroutunut. Taiteen virkamiehet jakavat julkiset tuet nepotismien, hyvien kavereiden ja sisäpiirin uskollisten kesken keskenään. Eikä järjestelmä aja enää taiteen asiaa, jota sen ensisijassa pitäisi ajaa.

      Systeemi missä apurahojen ja muiden julkisten tukien sijaan, valtio auttaisi taiteilijoita pärjäämään omillaan, esimerkiksi taiteen ja taiteilijoiden verojen vähentämisen muodossa ja järjestämällä taiteilijoille myyntipaikkoja, jossa taiteilijat itse voisivat olla myymässä ja esittelemässä taidettaan, olisi selkeä muutos parempaan suuntaan.

      Kun taiteilijoilla olisi mahdollisuus olla myymässä teoksiaan ja niiden oheistuotteita, se myös loisi työpaikkoja näiden oheistuotteiden valmistajille ja edistäsi taideteollisuutta. Näistä tulisi myös ennenpitkää uusia innovaatioita ja ideoita ja myös kansainvälistä menestymistä, aivan uudessa muodossa.

      Tämä myös antaisi kansalaisille sen vallan mikä heille pitäisikin kuulua, saada itse päättää omista rahoistaan ja siitä minkälaista taidetta he haluaisivat tukea omilla rahoillaan. Samalla se vähentäisi turhaa byrokratiaa, niin taiteen turhia virkamiehiä, kuin valtion verovirkamiehiäkin. Myös museoiden ja valtion, kaupunkien ja kuntien kokoelmien sijasta taide tulisi kansalaisten kokoelmiin säilymään tulevaisuuteen, joka mös vähentäisi turhia virkamiehiä.

      Valtiomme velkaantuu kymmenisen miljardia vuosittain ja tällä velkarahalla rahoitetaan näitä apurahataiteilijoita ja muita taiteen virkamiehiä, joihin meillä ei itseasiassa ole varaa tällä hetkellä. Aika jolloin taidetta rahoitettiin julkisella rahalla veronmaksajilta väkisin otetuilla rahoilla, jotka jaettiin sisäpiirin hyvävelijärjestelmän mukaan kaverilta kaverille, tulee jäämään historiassa taiteen alennustilojen aikakaudeksi. Ajaksi jollon työtä ja osaamista ei osattu arvostaa lainkaan.

      Nyt ennenkuin konkurssi tulee ja systeemi romahtaa kokonaan, pitäisi jotain tehdä ja järjestelmää muuttaa hallitusti, ennenkuin se romahduksen takia muuttuu väkisin ja hallitsemattomasti.

      Se keltä systeemin muuttaminen on pois, olisi vain taiteen turhilta virkamiehiltä ja niiltä taiteilijoilta, jotka eivät kykene tekemään uskottavia teoksia, sellaisia joita ihmiset ostaisivat. Näin tämä korjaisi automaattisesti myös huonolaatuisen taiteen pois markkinoila kuleksimasta, sen mitä tänä päivänä usein rahoitetaan julkisilla tuilla, ilman muuta vastiketta tuille, kuin samanmielisyys tukia jakavan virkamiehen kanssa.

      Tämä poistaisi hyvävelijärjestelmän ja nepotismin alalta ja laittaisi taiteilijat yrittää tekemään parempaa taidetta ja keksimään taiteelleen muitakin kohteita ja tarpeita, joihin sitä voisi käyttää. Hyödyt taiteelle olisivat valtavat.

      • Kopioit taas...

        ...nämä teesisi tänne. Yrittäisit nyt edes joskus jotain uutta! Noissa nimittäin ei ole yhtään järkeä.


      • Antipaska
        Kopioit taas... kirjoitti:

        ...nämä teesisi tänne. Yrittäisit nyt edes joskus jotain uutta! Noissa nimittäin ei ole yhtään järkeä.

        Kirjoituksessahan nimenomaan on järkeä. Mutta osaamattomille ja loisille ajatus on kauhistus....


      • Loiseläin...
        Antipaska kirjoitti:

        Kirjoituksessahan nimenomaan on järkeä. Mutta osaamattomille ja loisille ajatus on kauhistus....

        ...on tyhmä jos ajaa isäntäeläimen kuoliaaksi, koska kuolee samalla itsekin, sen takia loiseläimen kannatta loisia vain sen verran että isäntäeläin pysyy hengissä. Nyt taidealan loiseläimet ovat tulleet pisteeseen, jossa isäntäeläin -veronmaksajat-ovat kuolemassa loiseläimen verenimemiseen ja tällä hetkellä tätä loiseläintä ruokitaan velkarahalla ja loiseläimen kannattaisi nyt tehdä kaikkensa jotta ymmärtäisi asian oikean laidan!

        Loiseläimen tulisi käsittää että nyt loiseläimen tulisi muuttaa tapojaan ja yrittää saada oma ammattiala tuottamaan edes jotain kortensa keoksi. Eli nyt loiseläimen taidealalla tulisi muuttaa systeemiä siten että yritteliäitä, innovatiivisia ja osaavia taiteilijoita kannustettaisiin etsimään alalta uusia ideoita ja tuottavuutta!

        Nyt riittää lastentason taiteen julkinen rahoittaminen ja julkiset tuet pitää muuttaa kannustamaan taiteilijoita omaehtoiseen pärjäämiseen ja antaa niille taiteilijoille tuet joilla olisi tämä mahdollisuus. Ja nimenomaan siten että kannustettaisiin näitä taiteilijoita uusiin ideoihin ja innovatiivisuuksiin, jotta ala ei söisi isäntäeläintä kuoliaaksi!

        Taidealan loiseläimen tulee nyt ymmärtää, että kun isäntäeläin velkaantuu siten ettei saa enää velkaa, niin koko systeemi romahtaa ja isäntäeläimen tehdessä kuolemaa, myös loiseläin kuolee. Eli taidealan loiseläimen tulisi nyt käyttää järkeä, jos sitä on vähänkään annettu! Tosin systeemiin tutustunut, ymmärtää että tätä järkeä tuskin on tällä taidealan loiselänparvella! Koska jos sitä järkeä olisi, olisi systeemiä muutettu jo ajat sitten ja ennakoitu tiedetty tuleva tilanne, joten kiville ja karille mennään kovaa vauhtia ja siten että loiseläin kuolee itse satavarmasti.

        Taidealan loiseläimen kannattaa muistaa myös ettei isäntäeläin kuole, vain loiseläin kuolee, kun isäntäeläimen rahat loppuvat, eikä velkaakaan enää saa ja isäntäeläimen rahathan ovat tosiasiassa jo loppuneet, koska loiseläin elää isäntäeläimen velaksi ottamilla rahoilla!


      • Voi hyvä tavaton!
        Loiseläin... kirjoitti:

        ...on tyhmä jos ajaa isäntäeläimen kuoliaaksi, koska kuolee samalla itsekin, sen takia loiseläimen kannatta loisia vain sen verran että isäntäeläin pysyy hengissä. Nyt taidealan loiseläimet ovat tulleet pisteeseen, jossa isäntäeläin -veronmaksajat-ovat kuolemassa loiseläimen verenimemiseen ja tällä hetkellä tätä loiseläintä ruokitaan velkarahalla ja loiseläimen kannattaisi nyt tehdä kaikkensa jotta ymmärtäisi asian oikean laidan!

        Loiseläimen tulisi käsittää että nyt loiseläimen tulisi muuttaa tapojaan ja yrittää saada oma ammattiala tuottamaan edes jotain kortensa keoksi. Eli nyt loiseläimen taidealalla tulisi muuttaa systeemiä siten että yritteliäitä, innovatiivisia ja osaavia taiteilijoita kannustettaisiin etsimään alalta uusia ideoita ja tuottavuutta!

        Nyt riittää lastentason taiteen julkinen rahoittaminen ja julkiset tuet pitää muuttaa kannustamaan taiteilijoita omaehtoiseen pärjäämiseen ja antaa niille taiteilijoille tuet joilla olisi tämä mahdollisuus. Ja nimenomaan siten että kannustettaisiin näitä taiteilijoita uusiin ideoihin ja innovatiivisuuksiin, jotta ala ei söisi isäntäeläintä kuoliaaksi!

        Taidealan loiseläimen tulee nyt ymmärtää, että kun isäntäeläin velkaantuu siten ettei saa enää velkaa, niin koko systeemi romahtaa ja isäntäeläimen tehdessä kuolemaa, myös loiseläin kuolee. Eli taidealan loiseläimen tulisi nyt käyttää järkeä, jos sitä on vähänkään annettu! Tosin systeemiin tutustunut, ymmärtää että tätä järkeä tuskin on tällä taidealan loiselänparvella! Koska jos sitä järkeä olisi, olisi systeemiä muutettu jo ajat sitten ja ennakoitu tiedetty tuleva tilanne, joten kiville ja karille mennään kovaa vauhtia ja siten että loiseläin kuolee itse satavarmasti.

        Taidealan loiseläimen kannattaa muistaa myös ettei isäntäeläin kuole, vain loiseläin kuolee, kun isäntäeläimen rahat loppuvat, eikä velkaakaan enää saa ja isäntäeläimen rahathan ovat tosiasiassa jo loppuneet, koska loiseläin elää isäntäeläimen velaksi ottamilla rahoilla!

        Voi juupeli tuota naivistista kirkasotsisuutta! Nyt tuli "Loiseläintä" ihan täyslaidallinen! Tunnetko ihan olevasi näppärä nero? Et sitten yhtään osaa miettiä miltä toi näyttää aikuisen miehen kirjoittamana!?
        No, omapa on maineesi ja totisesti olet sen itse ansainnut.
        Kiitos noista mukavista ja makeista nauruista mitä tämä kirjoitus aikaansai minussa!! Enkä totisesti ole ainoa jota toi naurattaa. :D :D


      • Neron kanssa...
        Voi hyvä tavaton! kirjoitti:

        Voi juupeli tuota naivistista kirkasotsisuutta! Nyt tuli "Loiseläintä" ihan täyslaidallinen! Tunnetko ihan olevasi näppärä nero? Et sitten yhtään osaa miettiä miltä toi näyttää aikuisen miehen kirjoittamana!?
        No, omapa on maineesi ja totisesti olet sen itse ansainnut.
        Kiitos noista mukavista ja makeista nauruista mitä tämä kirjoitus aikaansai minussa!! Enkä totisesti ole ainoa jota toi naurattaa. :D :D

        ...voi aina kilpailla esitelemällä teoksiaan neron teosten kanssa rinnakkain, eikä vainota vuosikausia nimimerkin suojasta kateellisen katkerana!

        Ja jos loiseläintä naurattaa, niin nauru loppuu julkisten tukien loppumiseen ja siihen ei mene kauan!


      • Ei tuossa...
        Neron kanssa... kirjoitti:

        ...voi aina kilpailla esitelemällä teoksiaan neron teosten kanssa rinnakkain, eikä vainota vuosikausia nimimerkin suojasta kateellisen katkerana!

        Ja jos loiseläintä naurattaa, niin nauru loppuu julkisten tukien loppumiseen ja siihen ei mene kauan!

        ...mielestäni kehuskeltu "teoksilla"!!!! Naureskeltiin taas vain sun uusinta keksintöäsi "loiseläintä" jolla sitten lyötkin taas "varmat pöytään" korttipelikielellä. Eikä hän kyllä vaikuttanut mitenkään katkeralta mutta ehkä vähän kateelliselta tuon uusimman neronleimauksesi / keksintösi vuoksi. Sitäpaitsi hän oli iloinen minun mielestäni.....olisko jopa hieman vahingoniloakin joukossa.

        Ei kuule taida naurut edelleenkään loppua kovin herkästi. Olet nimittäin vakaasti päättänyt jatkaa täällä meidän viihdyttämistämme ja meillehän tuollainen sopii. Ei taida kuitenkaan sua itseäsi naurattaa kaikesta päätellen.


      • Kateuden...
        Ei tuossa... kirjoitti:

        ...mielestäni kehuskeltu "teoksilla"!!!! Naureskeltiin taas vain sun uusinta keksintöäsi "loiseläintä" jolla sitten lyötkin taas "varmat pöytään" korttipelikielellä. Eikä hän kyllä vaikuttanut mitenkään katkeralta mutta ehkä vähän kateelliselta tuon uusimman neronleimauksesi / keksintösi vuoksi. Sitäpaitsi hän oli iloinen minun mielestäni.....olisko jopa hieman vahingoniloakin joukossa.

        Ei kuule taida naurut edelleenkään loppua kovin herkästi. Olet nimittäin vakaasti päättänyt jatkaa täällä meidän viihdyttämistämme ja meillehän tuollainen sopii. Ei taida kuitenkaan sua itseäsi naurattaa kaikesta päätellen.

        ...siis tunnustat viimeinkin, mutta katkeruutta et, edistystä alkaisi tapahtua ehkä jossakin muodossa! Vaikkakin hitaanlaisesti! Mutta ei teillä älyköillä olisi itse puhuttavaan aiheeseen mitään sanottavaa?


      • Eiköhän toi...
        Kateuden... kirjoitti:

        ...siis tunnustat viimeinkin, mutta katkeruutta et, edistystä alkaisi tapahtua ehkä jossakin muodossa! Vaikkakin hitaanlaisesti! Mutta ei teillä älyköillä olisi itse puhuttavaan aiheeseen mitään sanottavaa?

        ...."kateus" ollut tarkoitettu osoittaa "karrikatyyrin" tavoin sinulle. Ja näköjään kaikki tollanenkin sinuun näyttää uppoovan! ;) Sanotaanhan että hukkuva tarttuu jopa hiukseen pelastuksen toivossa. Tässä taas nähtiin että et todellakaan ole mikään ruudin keksijä. hihi!


      • No mutta...
        Eiköhän toi... kirjoitti:

        ...."kateus" ollut tarkoitettu osoittaa "karrikatyyrin" tavoin sinulle. Ja näköjään kaikki tollanenkin sinuun näyttää uppoovan! ;) Sanotaanhan että hukkuva tarttuu jopa hiukseen pelastuksen toivossa. Tässä taas nähtiin että et todellakaan ole mikään ruudin keksijä. hihi!

        ..eiköhän se sinun oma ruudinkeksimisesi tule ketjussa esille aivan mainiosti


      • Vbhgb
        Antipaska kirjoitti:

        Kirjoituksessahan nimenomaan on järkeä. Mutta osaamattomille ja loisille ajatus on kauhistus....

        Niin totta!


    • Vanha sanonta

      Totuuden puhujalla ei ole yösijaa majatalossa näyttänee pitävän paikkansa! Puhumalla ja kertomalla totuuden virallisen taidekentän asioista ja esittämällä tarpeellisia uudistuksia, joutuu noitavainojen kohteeksi vielä nykypäivänä!

      • Siis "uudistuksia"?!

        Luehan vielä kerran niistä! Eihelvetti, Onko muitakin noin yksinkertaisia ihmisiä?!


      • Ainahan...
        Siis "uudistuksia"?! kirjoitti:

        Luehan vielä kerran niistä! Eihelvetti, Onko muitakin noin yksinkertaisia ihmisiä?!

        ...sitä voisi esitellä omiakin ajatuksia uudistuksista tai ottaa esille miten hyvin vanha järjestelmä toimii, mutta ei taida kyvyt riittää siihenkään!?


      • Puhut "kyvyistä"
        Ainahan... kirjoitti:

        ...sitä voisi esitellä omiakin ajatuksia uudistuksista tai ottaa esille miten hyvin vanha järjestelmä toimii, mutta ei taida kyvyt riittää siihenkään!?

        Tiedätkö Markku että se on sinun avoin esitys omasta henkilöllisyystodistuksestasi. Kukaan muu ei käytä tuota termiä!


      • Ai samojen...
        Puhut "kyvyistä" kirjoitti:

        Tiedätkö Markku että se on sinun avoin esitys omasta henkilöllisyystodistuksestasi. Kukaan muu ei käytä tuota termiä!

        ...sanojen käyttö, jotka ovat aivan yleisessä käytössä, kertovat kuka viestit tekee? Ja mitä sitten vaikka sanat olisivat luullemasi taiteilijan tekemiä, hänhän vain puolustautuu kaltaistasi raukkamaista vainoajaa vastaan!


    • Minun lusikka

      Pistän lusikkani soppaanne minäkin. Minä ITE.
      En ole taiteen ammattilainen, enkä siten varmaankaan asiantuntija, mutta siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi olen sitä mieltä, että kaikenlainen taiteen ja samoin myös urheilun suora rahallinen tuki pitäisi lopettaa.
      Toiminnalle voi kyllä luoda mahdollisuuksia, mutta taloudestaan vastatkoon jokainen itse, vaikka sitten sponsoreiden avulla.

      Olen näet tullut siihen tulokseen, että kun tekee töitä ja jättää hiiteen sen erikoisuuden tavoittelun niin tälläkin pärjää. Oma tyylinsä on tietysti hyvä löytää tai mahdollisesti pari kolmekin tyyliä. Ihan vaan siltä varalta, että jonain päivänä joku tyyli lakkaa vetämästä.

      Minulla ei ole kuvataiteen saralle juuri mitään koulutusta. Olen levyseppä, metsuri, suutari... Pariin otteeseen yritin käydä kursseja, mutta ensimmäinen päättyi kiivaaseen sananvaihtoon ohjaajan kanssa ja sitä seuranneeseen kurssilta lähtööni. Tosin tuo kyseinen ohjaaja tuli myöhemmin pyytämään anteeksi.
      Olin kuulemma väärällä kurssilla, koska se oli tarkoitettu vasta-alkajille.
      Sittemmin kävin kurssin joka kesti muistaakseni 14 päivää. Ei tosin yhtäjaksoisesti.

      Tuon kurssin ohjaaja puolestaan kehotti minua heittämään realismin "romukoppaan" ja antamaan periksi mieliteoilleni.
      Olin näet läväyttänyt "oman tyyliseni" teoksen kankaalle ja sen nähtyään tämä ohjaaja oli ihan täpinöissään.
      Aika pian sen jälkeen loppui asiakaspalvelu-urani eli lopetin tlaustyöt ja hyppäsin ns. kylmään veteen, mutta ei hätää, en kangistunut vaan aloin "uida".
      No nyttemmin valmistuu 1-3 työtä viikossa. Välillä maalaan ja välillä taas väännän rautaa mutkille tai värkkään "juttuja" nahasta. Nekin tosin yleensä maalaan.
      Myyn itse tuotteeni. "Teosten" hinnat eivät hirvitä, mutta verojen jälkeenkin tällä elää, eikä ollenkaan huonosti.
      Olen siis sitä mieltä, että jos taiteilija ei elä omalla työllään, taiteilijana, taiteen opettajana tms. niin sitten ei pidä "leikkiä" taiteilijaa.
      Sitten pitää mennä vaikka kaupan kassaksi.
      Apurahataiteilijakin joutuu tosin tekemään töitä. Ainakin paperitöitä, mutta ei kai se apuraha voi olla itseään arvostavan tavoite.
      Niin yksinkertaista se on.

      • Voivoi voi!!!!

        Mihin kaikkeen sä olet valmis!!!! NYT olet muka MUKA jopa hitsari!!!! Voi helevetti mitä soopaa yksi kunniansa perään haikaileva harrastelijamaalari on valmis tällä palstalla pukkaamaan perseestään! Paskaaaa jota se on pukannut eri nimimerkeillä ja sopivin väliajoin jotta päästäisiin siihen hänen mieliaiheeseensa "apurahataiteilijoihin"! Aina sä kuule paljastut juurikin noihin omiin demoneihisi ja "pelkoihisi" että sinä jäät unholaan pelkkänä Suomi24- taidepalstan häirikkönä. Sitä sä kuule olet, pysyt ja kuoletkin unohdettuna kuten muutkin kaltaisesi. Ei voi kun valittaa!!!! sorry!!!! Mutta tämä yritys oli riman alitus sinulta!


      • Et mitenkään...
        Voivoi voi!!!! kirjoitti:

        Mihin kaikkeen sä olet valmis!!!! NYT olet muka MUKA jopa hitsari!!!! Voi helevetti mitä soopaa yksi kunniansa perään haikaileva harrastelijamaalari on valmis tällä palstalla pukkaamaan perseestään! Paskaaaa jota se on pukannut eri nimimerkeillä ja sopivin väliajoin jotta päästäisiin siihen hänen mieliaiheeseensa "apurahataiteilijoihin"! Aina sä kuule paljastut juurikin noihin omiin demoneihisi ja "pelkoihisi" että sinä jäät unholaan pelkkänä Suomi24- taidepalstan häirikkönä. Sitä sä kuule olet, pysyt ja kuoletkin unohdettuna kuten muutkin kaltaisesi. Ei voi kun valittaa!!!! sorry!!!! Mutta tämä yritys oli riman alitus sinulta!

        ...rohkenisi syyttää nimeltä maiiniten, ettei kenellekään jäisi epäselväksi ketä syyttelet edellisen viestin tekijäksi?!


      • Ei sen tartte!
        Et mitenkään... kirjoitti:

        ...rohkenisi syyttää nimeltä maiiniten, ettei kenellekään jäisi epäselväksi ketä syyttelet edellisen viestin tekijäksi?!

        Ilmiselvä tapaus!


      • Lusikkamies
        Voivoi voi!!!! kirjoitti:

        Mihin kaikkeen sä olet valmis!!!! NYT olet muka MUKA jopa hitsari!!!! Voi helevetti mitä soopaa yksi kunniansa perään haikaileva harrastelijamaalari on valmis tällä palstalla pukkaamaan perseestään! Paskaaaa jota se on pukannut eri nimimerkeillä ja sopivin väliajoin jotta päästäisiin siihen hänen mieliaiheeseensa "apurahataiteilijoihin"! Aina sä kuule paljastut juurikin noihin omiin demoneihisi ja "pelkoihisi" että sinä jäät unholaan pelkkänä Suomi24- taidepalstan häirikkönä. Sitä sä kuule olet, pysyt ja kuoletkin unohdettuna kuten muutkin kaltaisesi. Ei voi kun valittaa!!!! sorry!!!! Mutta tämä yritys oli riman alitus sinulta!

        Olin kylläkin ensimmäistä kertaa tällä palstalla, joten sinun arviosi meni pahasti kiville.
        Ihan tarkkaan ottaen minä olen ammatiltani levyseppä-hitsaaja. Lisäksi minulla on metsurin koulutus ja jalkinealan koulutus. Molemmista ammattitutkinto. Olen siis myöskin metsuri ja suutari. Muutamia muitakin ammattiin valmistavia kursseja olen käynyt, mutta niistä minulla ei ole tutkintoa
        Jos koulutus on mittapuuna niin taiteilija minä en ole, vaikka sillä itseni elätänkin, mutta onhan niitä valelääkäreitäkin=).

        Taidat käydä yllkierroksilla, joten kannattasikohan sinun hieman vetää henkeä (yks hailee).

        Minulle on ihan sama ketä haukut ja millä perusteella.
        Minä kun teen mitä haluan ja lisäksi minä osaan.
        Vaikuttaa vähän siltä, että sinun osaamisessasi on toivomisen varaa kun noin pahasti vedät pulttia.
        Pärjäilemisiin (omillasi tai sitten apurahoilla).


      • Osuit...
        Lusikkamies kirjoitti:

        Olin kylläkin ensimmäistä kertaa tällä palstalla, joten sinun arviosi meni pahasti kiville.
        Ihan tarkkaan ottaen minä olen ammatiltani levyseppä-hitsaaja. Lisäksi minulla on metsurin koulutus ja jalkinealan koulutus. Molemmista ammattitutkinto. Olen siis myöskin metsuri ja suutari. Muutamia muitakin ammattiin valmistavia kursseja olen käynyt, mutta niistä minulla ei ole tutkintoa
        Jos koulutus on mittapuuna niin taiteilija minä en ole, vaikka sillä itseni elätänkin, mutta onhan niitä valelääkäreitäkin=).

        Taidat käydä yllkierroksilla, joten kannattasikohan sinun hieman vetää henkeä (yks hailee).

        Minulle on ihan sama ketä haukut ja millä perusteella.
        Minä kun teen mitä haluan ja lisäksi minä osaan.
        Vaikuttaa vähän siltä, että sinun osaamisessasi on toivomisen varaa kun noin pahasti vedät pulttia.
        Pärjäilemisiin (omillasi tai sitten apurahoilla).

        ...kertaheitolla naulan kantaan, juuri osaamisesta on kysymys, tai pikemminkin osaamattomuudesta ja siitä miten kovilla ottaa kun näkee muiden osaavan!


      • Viittaatko tossa...
        Osuit... kirjoitti:

        ...kertaheitolla naulan kantaan, juuri osaamisesta on kysymys, tai pikemminkin osaamattomuudesta ja siitä miten kovilla ottaa kun näkee muiden osaavan!

        ...kenties itseesi? Kuinka perustelet asian.
        Aika nolo on toi sun "harrastus" vastailla itse sun omiin viesteihisi. ;) Tarkoitan Lusikkamies- Osuit... -nimimerkkeihin. Ja tota sä olet harrastanut täällä jo about 10 vuotta.
        Voi huilu tuota sun järjenjuoksuas kun et käsitä että se todellakin näkyy!


      • Mitä skitsoilet
        Viittaatko tossa... kirjoitti:

        ...kenties itseesi? Kuinka perustelet asian.
        Aika nolo on toi sun "harrastus" vastailla itse sun omiin viesteihisi. ;) Tarkoitan Lusikkamies- Osuit... -nimimerkkeihin. Ja tota sä olet harrastanut täällä jo about 10 vuotta.
        Voi huilu tuota sun järjenjuoksuas kun et käsitä että se todellakin näkyy!

        Voi, voi. Ei ilmeisesti kannata jatkaa. Vasikan kanssa ei kannata juosta kilpaa.

        T: Lusikkamies


      • Niinpä!
        Mitä skitsoilet kirjoitti:

        Voi, voi. Ei ilmeisesti kannata jatkaa. Vasikan kanssa ei kannata juosta kilpaa.

        T: Lusikkamies

        Tai vaihda ainakin konetta! ;)


      • Kuule hei!
        Osuit... kirjoitti:

        ...kertaheitolla naulan kantaan, juuri osaamisesta on kysymys, tai pikemminkin osaamattomuudesta ja siitä miten kovilla ottaa kun näkee muiden osaavan!

        Nokkosesta kannattaa polttaa kukinto jos haluut että "pössis" pysyy pidempään. Kaiken lisäksi Pössis on paljonkin iloisempaa ja hipoo Marin fiiliksiä.
        Nythän niitä kukintoja löytyy luonnosta ihan säilöttäväksi asti, mitta pistä kumihanskat käsiin kun niitä poimit :)
        Nuo hallusinaatiotkin tuntuvat vieläkin todellisemmilta kuin nyt. Kokeile! Ole kerrankin todellinen taiteilija!


      • Lusikkamiehelle!
        Mitä skitsoilet kirjoitti:

        Voi, voi. Ei ilmeisesti kannata jatkaa. Vasikan kanssa ei kannata juosta kilpaa.

        T: Lusikkamies

        On hienoa että tuo yhden taiteilijan vainoaja jää yhä useammalle kiinni tuosta vainoamisestaan, kun syyttelee yhtä kateutensa kohdetta kahdeksatta vuotta palstalla täysin perättömistä jutuista! Jokainen vähänkin hänen omaa mieliipudettään vastaan tehty kirjoitus, täytyy saada keinolla millä hyvänsä hänen kateutensa kohteen tekemäksi!

        Näitä viestejä, joissa tämä sama kateellinen kakka syyttelee perättömästi yhtä itseään lahjakkaampaa taiteilijaa, on useita satoja vuosien varrella! Ja se että yhä useampi huomaa tämän, kun joutuu itse kohteeksi, on todella hienoa! Ajatella että hän nytkin esittää jopa näkevänsä että sinä olisit hänen kateutensa kohde! Skitsofrenia on niin pitkällä!

        Mutta sitä tosiasiaa että kyseessä on todella härski ja pitkäaikainen vainoaminen, ei muuta mikään! Ja vain sen takia, koska hän kokee perusteellista alemmuuden tunnetta itseään lahjakkaampaa kohtaan, koska näkee ettei kykene siihen mihiin toinen taiteilija!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe