Perättömät väitteet toivat yli 30.000e laskun?!

Oikeusmurhien Uhrit

Joku kertoi yleisönosasto kirjoituksessa seuraavasti:

"Lähimenneisyydessä ollut oikeustapaus vahvistaa esille noussutta epäilyä tuomareiden ammattitaidosta.

Kahden nuoren välinen seurustelu ja siitä aiheutunut välirikko poikivat riidan, jonka lopputuloksen vuoksi oikeustaju on koetuksella.

Nuoret seurustelivat tytön ollessa 16 vuotias ja poika muutaman vuoden vanhempi

Seurustelusuhde päättyi, ja tyttö vannoi kostavansa pojalle suhteen lopettamisen.

Tyttö sepitti tarinan, jossa kertoi pojan käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen tytön ollessa alle 16 vuotias.

Tytöllä oli ollut jo 15 vuotiaana useita seksisuhteita!

Perhe oli hajonnut, ja tytöllä oli ollut jo vuosia mielenterveysongelmia perheen sisäisten riitojen vuoksi.

Perhe teki yhteisesti sovitun tarinan perusteella rikosilmoituksen, joka johti käräjille

Käräjillä asiaa pui poikaa vastaan kahdeksan naista.

Syyttäjänä oli nainen, istuva tuomari oli nainen, kolmesta lautamiehestä kaksi oli naisia ja vastapuolen asianajaja ja kolme perheenjäsentä olivat naisia

Poikaa syytettiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Tytöllä olleiden mielenterveysongelmien väitettiin nyt syntyneen pojan ”tekojen” seurauksena.

Paljon aikaisemmin ilmenneistä ongelmista oli tieto, mutta niitä ei oikeudessa otettu huomioon.

Poika tuomittiin ehdonalaiseen vankeuteen ja tuntuviin korvauksiin!

Asia eteni hovioikeuteen, jossa tuomio säilyi lähes ennallaan.

Pojalle määrätyt korvaukset nousivat yli 30000 euroon.

Oikeuskäsittelyn perusteella voi vaatia, että oikeudenjakajien tasa-arvoinen kokoonpano on välttämätön.

Väitetty rikos kohdistui naiseen, ja asiaa käsitteli kahdeksan naista poikaa vastaan.

Mitään pojan puolesta puhuvaa faktaa otettu huomioon!

Epärehellisen perheen saama hyöty kahden nuoren välirikon seurauksena oli aivan kohtuuton.

Oikeuden päätös kertoi, kuinka helppoa on käyttää oikeusjärjestelmää hyvän tilin tekemiseen.

Heppoisin perustein oikeuslaitos saattoi nuhteettoman nuoren miehen suuriin vaikeuksiin."

Miten Suomen oikeusjärjestelmää pitäisi muuttaa jottei oikeusmurhia tapahtuisi?

Missä on syytettyjen oikeusturva tälläisiä perättömiä väitteitä vastaan?

Kuka puolustaisi syyttömiä jotka on tuomittu tälläisten väitteiden perusteella?

Mikä oikeus jollain on tuhota syyttömän elämä perättömillä väitteillä?

Suomessakin on naisia jotka väittävät tulleensa lukuisia kertoja hyväksikäytetyksi tai raiskatuksi eri henkilöiden toimesta. Kun ne on alaikäisiä, ne väittää tulleensa hyväksikäytetyiksi, sitten kun ne tulee täysi-ikäisiksi niitä muka raiskataan kokoajan. Miten kummassa ne seksuaalirikokset ja raiskaukset aina sattuvatkin kohdistumaan juuri tähän samaan yksilöön? Luulis että jos on oikeasti raiskattu, osais vähän varoo eikä menis täysin tuntemattomien mukaan joka kerta aina uudestaan ja uudestaan?

11

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfesfsfef

      Meidän satusetä taas vauhdissa, keksit tarinoita oikeuttamaan omaa viehtymystäsi lapsia kohtaan, way to go...

      • 9859028

        Se että aloittajalla ehkä on taipumuksia ei muuta faktoja mihinkään mikäli kerrottu tapaus on totta.
        Jokainen omilla aivoillaan ajetteleva tietää että kohtuuttomia ylilyöntejä tapahtuu oikeuskäytännössä jatkuvasti. Perusteluna on valitettavan usein oikeuskäytännössä hyväksytty linja.
        Tosin meillä ei ainakaan vielä ole päädytty monien ihannoiman USA:n seksuaalirikollisten rekisterin kaltaiseen mustaan listaan jossa tosiaan teini-ikäisten seurustelu saattaa johtaa käsittämättömiin ongelmiin


      • fwewedc
        9859028 kirjoitti:

        Se että aloittajalla ehkä on taipumuksia ei muuta faktoja mihinkään mikäli kerrottu tapaus on totta.
        Jokainen omilla aivoillaan ajetteleva tietää että kohtuuttomia ylilyöntejä tapahtuu oikeuskäytännössä jatkuvasti. Perusteluna on valitettavan usein oikeuskäytännössä hyväksytty linja.
        Tosin meillä ei ainakaan vielä ole päädytty monien ihannoiman USA:n seksuaalirikollisten rekisterin kaltaiseen mustaan listaan jossa tosiaan teini-ikäisten seurustelu saattaa johtaa käsittämättömiin ongelmiin

        A) Kyseisellä henkilöllä ei ole KOSKAAN mitään lähteitä kirjoituksissaan, eikä hän suostu niitä pyydettäessä esittämään. Nytkin lähde on: Joku kertoi yleisönosasto kirjoituksessa... Hah !

        B) Hihhuleiden, salaliittoteoreetikkojen ja muiden suosikkilause: "jokainen omilla avioillaan ajatteleva" Tätä käytetään silloin kuin mitään varsinaisia todisteita väitteen tueksi ei ole, yritetään vain maalata kuvaa, että se on itsestään selvää.

        C) Mikään oikeusjärjestelmä ei ole erehtymätön. Huonoja tuomioita tulee suuntaan jos toiseenkin. Mutta jos esitetään että tietyn tyyppisiä virheitä tapahtuu jatkuvasti, on syytä olla myös jotain muuta todistetta kuin "joku yleisön osastokirjoitus" ja "mutta kun musta tuntuu että näitä tapahtuu paljon"


    • Tuomiot etukäteen

      > Poliisilta, syytäjävirastolta ja tuomioistuin laitokselta puuttuu Suomessa, laillisuusvalvonta. Kaikki järjestelmän autoritaariset toimet tunnuttaneen hyväksyttävän, koska ovathan ne "viranomaisten päätöksiä.." <

      Miksei Suomessa kukaan valvo poliisin kuulustelu menetelmiä?

      Suomessahan kuulusteluja ei tallenneta, jotta voitaisiin jälkeenpäin todeta niiden oikeudenmukaisuus. Poliisi saa aivan vapaasti painostaa, manipuloida ja jopa vääristellä niin epäillyn, asianomistajan kuin todistajienkin lausuntoja, jos nämä ovat niin typeriä että allekirjoittavat poliisin laatiman kuulustelupöytäkirjan.

      Oikeus tuomitsee yleensä poliisin laatiman esitutkinta-aineiston perusteella. Tuomiot on siis jo ennen oikeudenkäyntiä päätetty. Oikeusistunto on vain näytösluonteinen tapahtuma, jossa syytetyn sanomisilla ei ole mitään painoarvoa.

      Monet tuomarit ja lautamiehet pelaavat ristinollaa oikeudenkäynnin aikana, koska ovat jo päättäneet tuomiosta.

      Suomen oikeuslaitos ei jaa oikeutta, vaan tuomioita, ne ovat täysin eri asiat.

    • Varaovainen

      Tuomioita annetaan etukäteen ja johtuu asenteellisesta esitutkinnasta,joissa monestikin on jo valmiiksi kirjailtu vangitsemisvaatimuksia myöten kaikki.eli saplunoitu. ja näitä tapauksia on vaikka kuinka paljon..
      jos joku tietäsi jonkun järjestön ja tai lakimiehen joka ajaisi noita juttuja..mutta taitaakin raha pula iskeä kantajiin...joten ko.hommat vaan jatkuu veronmaksajijen lukuun..

    • Syyttäjä tunnustaa

      Eläkkeellä oleva syyttäjä Ritva Santavuori toteaa että "Tietysti huoliteltu ja siisti ulkonäkö vaikuttaa oikeudessa, ja siihen kiinnitetään huomiota. Jos ei tietoisesti, niin ainakin alitajunnan tasolla".

      "Monessa tapauksessa voi olla, että kaunista ja huoliteltua ihmistä pidetään uskottavampana ja tätä kautta luotettavampana. Saattaa olla vaikeampaa uskoa, että tällainen henkilö olisi syyllistynyt johonkin moitittavaan tekoon", hän selventää.

      Oikeudenkäynnissä saattaa olla ratkaisevaa se, kuinka uskottavan vaikutelman eri osapuolet pystyvät oikeussalissa itsestään luomaan.

      "Lopputuloksen kannalta tuomioistuimen saamalla vaikutelmalla on merkitystä. Uskottavuus ja luotettavuus rakentuvat monen asian lisäksi myös hyvälle ulkonäölle, ja se voi olla seikka, joka saattaa miellyttää asian ratkaisijaa", hän sanoo.

      Varatuomari Simo Ellilän mukaan kolmella tekijällä on vaikutusta oikeudenkäynnissä: kasvojen ja hiusten kauneudella sekä siisteydellä, käytöksellä ja pukeutumisella.

      Oikeus ei siis ole sokea, vaan tuomarit tuomitsee omien mieltymystensä mukaan, eivätkä pelkkien todisteiden.

      Tuomareillakin tapahtuu paljon ns. tiedostamatonta tunteensiirtoa eli jos syytetty muistuttaa jotenkin naistuomarin petollista ex-miestä, mies saa todennäköisemmin tuomion.

      Ja kun tiedämme että nykyään suurin osa käräjäoikeuden tuomareista on naisia, niin on erittäin todennäköistä että naistuomarit samaistuvat naisasianomistajaan, josta seuraa että naista uskotaan, ns. sana sanaa vastaan jutuissa, vaikkei mitään muuta näyttöä mistään rikoksesta edes olisikaan.

    • Katumus väitteet

      Perättömien raiskaus- ja seksirikosilmoitusten määrä on poliisin mukaan yleistyvä ilmiö.

      Kuvioihin on tullut mukaan uusi erikoinen ilmiö: Ihmiset heittävät illanistujaisissa perseet olalle ja tulevat tunnontuskissaan selittämään poliisille edellisillan kännisurffailuja. "Minusta tuntuu että minut on huumattu ja raiskattu", kuuluu yleinen kertomus, poliisi kirjoittaa päivityksessä.

      Huumeista ei kuitenkaan näy verikokeissa jälkeäkään ja tarinaa rytmitetään sanoilla "kai", "ehkä" ja "luulisin". ilmoituksen tekijä monesti myös myöntää, että viinaa tuli kyllä vedettyä ihan kahdella kädellä, mutta "en minä kyllä näin selvin päin olisi ikinä kaatunut sen kanssa sänkyyn".

      Jatkot baari-illan jälkeen puolitutun tai tuntemattoman asunnossa eivät enää aamulla tuntuneet hyvältä idealta, joka jälkeen tehdään rikosilmoitus ja lähdetään selvittämään tätä känni-ideaa käräjäoikeudessa veromaksajien piikkiin.

    • 15+13

      *****veromaksajien piikkiin. ******

      Vähän sinne päin. Piikki ei kuitenkaan ole ihan joka juttuun auki !

      • Voi vain voittaa

        Kaikki alaikäiset seksuaalirikoksen väitetyt uhrit saavat veronmaksajilta ilmaiset oikeusavustajat ja ilmaisen oikeudenkäynnin. Eli niillä ei ole mitään riskiä, ne voi vain voittaa jopa kymmenien tuhansien eurojen "kärsimys"korvaukset.


    • Näin se menee

      Kyllä, juuri näin!

      Vastaava juttu tapahtui kansanparantajalle, jonka oppilaat yhdessä keksivät juonen kansanparantajan pään menoksi. Mitään, mitä kansanparantaja sanoi tai toi todisteita, ei otettu huomioon. Se vain ohitettiin.

      Esitutkinnassa oli sanottu, että "ei kuulu tähän". Mikään ei kuulunut. Ei naisten aiemmat tai muut seksisuhteet, ei aiemmat tapahtumat, ei mitkään. Poliisiko sen päättää eikä oikeus?

      Kansanparantaja sai vuoden ja neljä kuukautta ehdotonta. Vaikka jokainen ymmärtää, että ei ole edes mahdollista hypnotisoida naisia seksiin vuosien ajan niin, että nämä musitavat kaiken koko ajan.

    • Naiset VALEHTELEE!

      Muutkin poliisit kuin Hesan Pasilan, kertovat tiedotteessaan turhautuneensa perättömiin seksuaalirikosilmoituksiin:

      "Sama lahtelainen nainen on ilmoittanut poliisille kaksi kertaa parin viikon sisällä joutuneensa raiskauksen yrityksen kohteeksi. Ensimmäinen väitetty raiskausyritys sattui Metsäkankaan pururadan läheisyydessä 9. lokakuuta. Nainen oli kertomansa mukaan ollut ulkoiluttamassa koiraansa ennen kello kahdeksaa aamulla, kun tuntematon mies oli hyökännyt hänen kimppuunsa. Poliisi pyysi tiedotusvälineiden avulla vihjeitä, ja tapausta esiteltiin muun muassa Poliisi-TV:ssä.

      Lokakuun 22. päivä nainen ilmoitti uudesta raiskausyrityksestä, joka oli sattunut samassa paikassa niin ikään varhain aamulla.

      Tutkinnassa poliisille kuitenkin paljastui, että molemmat ilmoitukset olivat perättömiä!

      Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ville Hahl ei lähde kommentoimaan naisen motiivia.
      - Jokainen voi omassa päässään miettiä, mitä tällaisissa jutuissa voisi olla taustalla."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe