ihannemies on mies joka

piiastiina81

antaa naiselleen KAIKEN HUOMION. SEMMOINEN ON IHANNEMIES.
SELLAISIA EI LÖYDY SUOMESTA JOTEN PITÄÄ LÄHTEÄ MUUALLE SEMMOISIA ETSIMÄÄN. EHKÄ RUOTSISTA LÖYTYY SEMMOISIA MIEHIÄ.

6

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri niin on, olen itse kouluttanut ihannemieheni ei sitä tarvinnut kaukaa etsiä.

    • joosefh5

      somalialaiset miehet arvostaa naisia.

    • hezzu

      Tervemenoa piiastiina vaikka vähän kauemmaksikin. Ota pari samoin ajattelevaa
      naista mukaan.
      Tuo "KAIKEN HUOMION" paljastaa sen että sun ihannemiehellä ei ole omaa elämää, ei omia harrastuksia, ei mitään muuta kuin SINÄ JA SINUN HUOMIO.
      Tuommoista narsistista lehmää ei kukaan itseään kunnioittava mies kaipaa.

    • hoh hoijaa..,,..

      Hui... Mikään ei olisi pelottavampaa kuin mies, "joka antaa naiselle kaiken huomion". Tossa ei varmaankaan taideta puhua ihannemiehistä ja normaaleista parisuhteista?


      Kyllä parisuhteeseen kelpaavalla ihannemiehellä aina on naisella kaksi keskeistä täyttyvää kriteeriä, joista ei kummastakaan voi joustaa ja ensimmäinen & tärkein niistä kriteereistä on ehdoton luotettavuus ja toinen samankaltainen huumorintaju, kuin naisella on. Ja tietysti ulkonäönkin on oltava sellainen, että ihminen on enemmän kuin vain "katseenkestävä", eli sellainen johon nainen rakastuu. Niin ne näreet on. Jos aikoisi elää jonkun kanssa parisuhteessa koko elämänsä, niin viimeistään kymmenen vuotta samaa naamaa katsottuaan ei enää ulkonäkö vaikuttaisi, vaan ihmisessä on oltava ne muut hyvät ominaisuudet. Käytöstavat kertoo aika paljon, eli ihannemies on hyvin kasvatettu, mutta oman tahdon silti omaava ja sellainen, että naisella on turvallinen olo miehen seurassa. Valitettavasti niitä miehiä ei kasva puissa, mutta en ole kyllä hakenutkaan...


      Monet miehet ovat epätoivoisempia parisuhteen puuttumisesta, kuin naiset, ainakin näiden outojen palstojen perusteella. Johtunee ehkä siitä, että naisilla on usein läheisimpiä ystävyyssuhteita toisten naisten kanssa, kuin miehillä toisten miesten kanssa ja monikaan nainen ei varmaan siten hae miehistä mitään seuraa tai ajanvietettä, vaan turvallista kumppania jakamaan elämän. Naisista varmaan aika monikin saattaa siten ajatella, että mieluummin yksin kuin huonossa tai keskiverrossa parisuhteessa. Itse ihailen pariskuntia, jotka ovat olleet monta vuosikymmentä yhdessä - ne on niitä rakkaustarinoita, joissa ei pelkän ulkonäön perusteella ole kumppania valittu; ei ainakaan, jos suhteessa molemmat ovat onnellisia.

      Enkä sitten ole mikään seuranhakija eikä mitään sellaista, että palstan vanoharhaiset voi olla kiitos esittämättä kommentteja, kunhan kirjoitin nyt vain tälle palstalle vaatimattoman nimettömän mielipiteen.


      Naisten vihaajia käy sääliksi.:( Ehkä naisista halveksuvia kommentteja nettipalstoilla esittävät nulikat esittävät eivät ole saaneet rakastavan parisuhteen mallia omista lapsuudenkodeistaan, tai jotakin.

    • juuliastar

      Onhan se kivaa että mies huomioi naista esim. pikkueleillä, romanttisilla illallisilla, lahjoilla yms. mutta en minä ainakaan haluaisi että kumppanini antaisi minulle kaikkea huomiotaan. Eikö mies saisi käyttää aikaansa työhönsä, kavereihinsa, sukulaisiinsa, harrastuksiinsa...? Minulla ainakin alkaisi jossain vaiheessa ahdistaa, jos olisin jonkun miehen elämän keskipiste. Kyllä kummallakin pitäisi olla muutakin elämää suhteen ulkopuolella.

    • kapow

      Tämä tietenkin pätee vain yhteen suuntaan, sinun ei tarvitse huomioida kuvaamaasi "kaiken huomion" antavaa miestä millään tavalla? Tai ainakaan silloin kun se ei sinulle sovi.

      Voinko ehdottaa että hommaat lemmikkikiven, ei tarvitse ruokaa tai vettä lainkaan. Narun päähän kun laitat niin menee just minne haluat. Olisitte kuin luodut toisillenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe