Millaisen suhteen haluaisit? :)

lailailai

Heipsan, täällä näkyy olevan aika paljon noita "millaisen tyttöystävän haluaisit"-ketjuja ja sen tapaisia niin ajattelin pistää huvin vuoksi pystyyn tällaisen ketjun, johon voi kirjoittaa millainen olisi elämä unelma tyttöystävän kanssa.

Itse tahdon suhteen, jossa kumppani on paras ystäväni ja jossa hän on maskuliinisempi suojelevampi osapuoli ja minä femiiniinisempi, huolta pitävä osapuoli. Hieman omistava saa olla (mutta todellinen mustasukkaisuus ja toisen epäily ei minusta kuulu rakkauteen). Meillä on samankaltainen maailmankatsomus ja käymme inspiroivia keskusteluja keskenämme. Juttelemme sujuvasti melkein missä vain ja meillä on samankaltainen ilkikurinen huumorintaju. Vietämme aikaa sekä keskenämme, kuin myös toisten seurassa, joskus baareissa, joskus kotibileissä, missä vain (kunhan saan olla hänen seurassaan). Olen aina ollut hauskuutta rakastava ja hieman anarkistinen, joten kumppanini olisi myös hyvä olla. ;) Tykkään myös pukeutua kumppaniniani varten ja pidän siitä, että muut katsovat mutta että olen vain hänen.. Vaikken yleisesti ottaen ole kovin huomion hakuinen olekkaan ja toisinaan jopa hieman ujohko.

24

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxxx1

      Moi! Toi kuulostaa vähän mun kirjoittamalta :D haluaisin myös jotain tuollaista, juurikin kuvailemastasi näkökulmasta. sellaisen ihmisen löytäminen vaan on vähän toinen juttu, joka tuollaista voisi tarjota. mutta ehkä jos tuuri käy niin sen joskus vielä löytää. haaveilen siis vähän omasta vastakohdastani, ite olen blondi niin haluaisin jonkun tummahiuksisen ja vähän itseäni kovemman ihmisen (siihen nyt ei kyllä paljon vaadita). joo. ja jos joku haluaa tulla arvosteleen mua että oon pinnallinen tai jotain niin ihan sama, käy mulle blondi tai mikä tahansa muukin ja hiusvärit on keksitty :P

      • 43535434

        eli jos löydät kivan blondin niin pistät sen värjäämään hiuksensa tai muuten ei kelpaa? :D ootte te ihmiset huvittavia.


    • ilon kautta...

      Näitä juttuja on ihan tärkeää miettiä. Olen huomannut, että asiat loksahtelevat kohdilleen paljon sujuvammin, kun tietää mitä haluaa.

      Mun unelmasuhteessa ollaan lähellä silloin kun siltä tuntuu ja otetaan omaa aikaa silloin kun siltä tuntuu. Harmonia ja vakaus ovat kantavia elementtejä, mutta mitään ei pidetä itsestäänselvyytenä. Kumpikin osaa arvostaa suhdetta lahjana. Arvostus näkyy sanoissa ja teoissa. Draamat on "niin nähty" kummankin osalta..

    • tamtamtam3

      Voih Lailailai, juuri tuollaisen tahtoisin. Sait sydämenin pamppailee. Kiitos!

    • lailailai

      No eipä mitään. :) Kiva olla avuksi!

      • lailailai

        Ja on kiva, että tämä ketju sai näin mukavan vastaanoton. :)


      • whaaaaaaaaat

        Millai sä olit avuksi?


    • Zilda92

      no... haluasin suhteen, jossa toinen osapuoli on 87-95 vuotias, rikas ja jolla ei olisi sukulaisia hyörimässä ympärillä. Mentäis rekkariin mahd pian ja vietettäs ikimuistoset viimeset vuodet ja sitten mä viettäisin vielä ikimuistosemman loppuelämäni :P

    • Murinaattori

      Mä olen samoilla linjoilla aloittajan kanssa, paitsi että itse haluan olla se maskuliinisempi. Samankaltainen elämänkatsomus sekä yhteiset kiinnostuksen kohteet on hyvä olla ja kapinahenkisyys on plussaa. Parisuhteen pitää olla tasapainoinen, niin kuin molempien osapuoltenkin. Olishan se cool jos femmempi rock-henkisyys näkyis myös ulospäin. Yksi ehdottomasti tärkeä asia on se, ettei toinen ole riidan hakuinen ja draamaa luova, sitä olen saanut riittävästi. Intohimoisuus on myös erittäin hyvä lisä.

    • Eläteille iso EI!

      Vastaanpa enemmänkin tähän, minkälaisen naisen kanssa haluaisin: ehdottomasti älykkään, modernin siistin ja naisellisen. Kouluja käynyt pitää olla, hyvät käytöstavat, hygienistä pitää huolta ja ehdottomasti ei mikään rahojen perässä roikkuja ja katkeroitunut elätti. Elätettävää ja hyväksikäyttäjää ei missään nimessä!

    • caraviola

      Tasapainoinen on tärkeä sana. Molemmat ovat itsenäisiä olentoja, mutta on kumminkin semmonen vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Molemmat kokee olonsa rakastetuiksi ja onnelliseksi. Oon turvallisuudenhakuinen, joten toisen pitää tuntua tietyllä tavalla suojaisalta. Suhteen pitää olla vakaa ja molempien täytyy olla omia itsejään. Intohimo on todella tärkeä osa suhdetta. Suhde ei saa perustua pelkästään intohimoon, mutta pitää olla semmonen tosi vahva vetovoima. Missään nimessä ei saa omaksua sitä perusoletusta että intohimo vaan hiipuu pitkässä parisuhteessa.

      Nautin ihan hirveesti semmosesta huolehtimisesta ja passaamisesta, joten toisen pitäisi vastavuoroisesti nauttia olostaan, kun mä pikkuvaimoilen. Tykkään myös kovasti jos toinen "suojelee" mua tai käyttäytyy sillein suojelevasti tai hieman jopa omistavasti. Kenenkään omaisuutta en kuitenkaan halua olla, koska oon kykenevä huolehtimaan itsestäni.

    • Ihanaa, että täällä on ihmiset pitkälti samoilla linjoilla sen suhteen, mitä suhteelta haluaa.

      Itsekin kaipaan tasapainoista suhdetta, jossa kumpikin on omia yksilöitään, ja kummallakin on omat mielenkiinnonkohteet ja harrastukset, mutta myös paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteita ja yhteistä tekemistä, jokin perustavanlaatuinen yhteinen pohja. Arvojen ja suurien haaveiden on hyvä olla samoilla linjoilla, jotta niistä ei muodostu liian suuria kompromissipakotteita. Toki pienemmissä asioissa kummankin on syytä tehdä kompromisseja, arvostaa toisen mielipidettä ja ottaa myös omissa teoissaan huomioon toisen tunteet ja toiveet. Luottamus ja uskollisuus sekä yhteisyydentunne ovat tärkeitä. Kyky pitää intohimo yllä, sitoutua ja antaa toisen kuitenkin kasvaa omana ihmisenä ovat upeita asioita, jotka eivät tule kaikille itsestään. Kunhan kykenee tekemään töitä suhteensa eteen huonoinakin aikoina!

      • Itselläni on helposti tapana uhrautua, ajatella enemmän toisen kuin omaa parasta. Siksi kaipaisinkin ihmistä, joka pystyisi myös tukemaan minua, työntämään eteenpäin omaa kasvuani kohden. Kyllä toki näinkin pidän itsestäni huolen, mutta kaipaan ihmistä, joka aidosti on kiinnostunut minusta ja haluaa olla läsnä niinä huonoinakin hetkinä, ei pelkää mun tunteita tai avautumista.

        Mielelläni suojelen toista, ja helposti vähän ominkin, toisaalta myös omistaudun. En silti takerru tai estä toista, siirryn kyllä syrjäänkin. Ja liian helposti sinne jään jos toinen ei osoita että haluaa lähelle. Läheisyydenhalujenkin on tärkeä kohdata, itse riudun jos toinen ei koskaan koske, ja itsekin tykkään hipsutella ja silitellä rakastani...


    • gillis.

      Haluun löytää sen oikean rakkauden arvostan naista johon on haastetta en vois sietää jos nainen on liian tyrkkyllä... tai jos nainen haluu toista naista niin jätän... en halua petturia elämääni. mut en myöskään takiaista joka ei anna mun hengittää ... oon ihminen joka kaipaa omaa tilaa aina välillä.. mennä kavereiden kanssa välillä. Menoja haluun nsisen johon voi luottaa ... antaa myös mulle sitä omaa tilaa kun sitä kaipaan

    • <50

      On päiviä jolloin köyhä, kipee ja yksinkertainenkin menis.... :)

      • Melkein 50 v.

        Yksinkertaisuus jäi uupumaan... :)


    • <50

      mut niitä päiviä on harvassa, jolloin se menis :DD

    • Melkein 50 v.

      Huumoria pitää olla, onneksi sitä joku vielä ymmärtää, eikä vedä koko hernesatoa nenään... :D

    • <50

      Ilman huumoria mikään ei toimi, vaikka ois millainen daami kyseessä.

      Aika äkkiä tulis seinä vastaan, jos vedeltäis herneenpalkoja perässämme :)

      • Melkein 50 v.

        Se on totta...kuitenkin on niitäkin, jotka ei kestä tällaista "pientä kiusanhenkeä", kun mä oon. Ja, toisaalta kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan. Me ollaan erilaisia.


    • <50

      Luulen, että jokaisessa naisessa asuu pieni kiusanhenki, mutta huumorilla ja hyvällä asenteella pärjätään silloinkin.

      Erilaisuus on valttia. Peittoaa samankaltaisuuden ja tavallisuuden mennen tullen.
      Persoonallisuus on yksi ehdottomista piirteistä, joita naisissani olen aina ihaillut :)

      • Melkein 50 v.

        Aivan varmasti asuu, se "pieni kiusanhenki" oli mun toinen nimitys huumorille. Jos koko ikänsä on ollu hassu, niin hassuna pysyy.


    • utopia.

      Haluaisin suhteen, jossa toinen ymmärtää minua ja on kiinnostunut asioistani ja elämästäni, eikä tuomitse, arvostele tai yritä manipuloida minua. Uskollisuus ei ole enää kovin korkealla mun listalla, mutta luotettavuus (esim. ei kerro henk.koht. asioitani eteenpäin) ja rehellisyys on tärkeää. En siedä valehtelua tai asioiden kiertelyä. Haluaisin, että toinen kohtelee minua yksilönä eikä oleta, että olen samanlainen kuin muutkin naiset. Suhde myös kaatuisi heti siihen, jos toinen ei ottaisi minua vakavasti vaan vähättelisi lähes kaikkea mitä sanon tai teen. Ai niin, ja hyvää seksiäkin pitää olla. Eihän siitä muuten mitään tule.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe