Sossut paljastivat todelliset karvansa

Lakonlietsojajohto

Valitsemalla lakkolietsojat meille mininstereiksi sosialistit paljastivat oikeat karvansa. Olisitteko voineet kuvitella muutama vuosi sitten, että SAK:n lakkoja junailleesta pampusta tehdään työministeri ja samat sossut haluavat maan pahimmasta lakkolietsojasta valtionvarainministerin?

24

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylläri tääkin

      Tämä lakonliotsijan syvä viha eläkeisiin.. Pitää leikata heti 200millii ostovoimaa!

    • pänivastoin

      Ainakaan työministeri Ihala ei täyttänyt suuria lupauksiaan 100 000 työpaikan synnyttämisestä. Meni 150 000 työpaikkaa vähemmäksi. Luulisi sellaisen jälkeen ottavan loparit hommastaan.

      • Naatitaan, ei laakas

        Uskoisin, että ministeri Ihalainen vaan naatiskelee ja nostaa ministerin mahtipalkkaa SAK:ssa hankitun mahtieläkkeen päälle.
        Mitä sitä turhaa työttömyyttä suitsimaan, kun joka päivä joku firma potkii duunareitaan pihalle. Riittää, kun omat edut on pysyvästi turvattu. Niin sitä pitää ja kansan hyvin voinnista viis.
        Älkää sitten marisko, ettei kansalla ole ostovoimaa ja kotimarkkinat junnaavat paikoillaan. Uskallan epäillä, että tuleva talvi on kylmä ja tuulinen Suomen palvelusektorilla.


      • Nössö
        Naatitaan, ei laakas kirjoitti:

        Uskoisin, että ministeri Ihalainen vaan naatiskelee ja nostaa ministerin mahtipalkkaa SAK:ssa hankitun mahtieläkkeen päälle.
        Mitä sitä turhaa työttömyyttä suitsimaan, kun joka päivä joku firma potkii duunareitaan pihalle. Riittää, kun omat edut on pysyvästi turvattu. Niin sitä pitää ja kansan hyvin voinnista viis.
        Älkää sitten marisko, ettei kansalla ole ostovoimaa ja kotimarkkinat junnaavat paikoillaan. Uskallan epäillä, että tuleva talvi on kylmä ja tuulinen Suomen palvelusektorilla.

        Ihalainen vaikuttaa päällepäin täysin mukavuudenhaluislta "hra Watsonilta", joka tekee justiin niin kuin kokoomus pääministeri pyytää.


    • Surullista mutta t..

      SDP on muuttutut lopulliseti ammattiyhdistysliikkeeksi muitten SAK- laisten rinnalle. Lakonlietsojat ottivat puolueen käsikassarakseen. Että tämäkin vielä piti kokea

      • Semmoista pukkaaa

        Kyllä ne ovat kokoomuksen sivuhaara, eli tuskinpa kovinkaan hankala ay-liike. Niille on maskettu jenkkirahaa, etteivät olisi kommareita.

        Kuulosti siltä, ettei naispressa olisi tiennyt lainkaan amerikkalaisrahasta, jota puolue on saanut. Hän taitaa vieläkin huudella kannattajineen:" Suomi kuuluu kaikille!"? Ainakin, jos afriilalaisille saattuu töppäys ja kansa sanoo suorat sanat iltalehdessä.

        Silti hänkin kulki silittelemässä ja taputtelemassa myös sodasta eloon jääneiden veteraanien tilaisuukissa. Miten joku voi "huudella": "Suomi kuuluu kaikille!", kun osa 1900-luvun alkupuolen sukupolvista kaatui itsenäisyyttä puolustavissa sodissa? Jumalauta, kun ei ole minkäänlaista hienosäätöä omissa aatteissa ja periaatteissa?


    • Ay jäärä tuhoaa

      Siinä kaksi ministeriä, jotka pitävät huolen kansalaisten pahoinvoinnin lisäyksestä.

    • PYSYISIVÄT POISSA

      Olisi varmsti parasta kaikille, Ay juntille, Sos. Demille ja kaikille suomalaisille, kun ay- staratjuntat pysyisivät omissa linnakkeissaan käyttämässä Perussuomalaisten maksamia jäsenmaksuja verovapaasti.

    • on se niin perkele

      Ay maksuilta poistettava verovähennys ja työnantajien lopetettava maksujen kerääminen

      • Ei ole syytä kerätä

        Vain typerä työnantaja kerää yksityisen yhdistyksen jäsenmaksuja työntekijän palkasta. Ammattiliitot ovat yksityisia yhdistyksiä, kuten kissayhdistys tai marttakerho. Ei työnantajan tehtävä ole hoitaa duunarin henkilökohtaisia yhdistyksien jäsenmaksuja.


    • vaihtakaa levy

      Tämä sossujen vuosikymmenten "elvytys" alkaa käydä hermoille ja lompakollemme. Olisi syytä vaihtaa levyä ja aloittaa rakenneuudistukset. Pakkoruotsin poistosta olisi paras aloittaa nyt heti.

    • blaat

      Persu kertoo politiikasta olemattomia.
      Demarit eivät ole olleet sosialisteja pitkään aikaan.
      Demarit saisivat enemmän panostaa joukkovoiman käyttöön. Työväellä ei ole muuta keinoa.
      Demarit toistaiseksi puolustavat tessejä ja lakko-oikeutta. Se on oikein. Persut näköjään ovat niiden kimpussa.

      Ei ole ihme että persut närästävät ammattiliittoja. Sitä ne ovat olleet alusta saakka ts. antityöväenpuolue.

    • Työkalupakkimme

      Kumpa saisimme aikaa yleislakon. Sillä saisimme kannatuksemme nousemaan oikealle tasolle. Joukkovoimaan pitää panostaa, ei muuta kuin Antti Rinne ja Lauri Ihalainen lakon suunnitteluun.

      • Sossupummilandia

        Lakkoja ei tarvita, kun ei ole pian yhtään yritystäkään Suomessa.


      • KotiinMaksamHalvempa
        Sossupummilandia kirjoitti:

        Lakkoja ei tarvita, kun ei ole pian yhtään yritystäkään Suomessa.

        Eipä tietenkään, kaikki maksetaan patjaruokintaan. Kokoomus alkaa periä veroa myös julkisilla kulkuneuvoilla kulkemisesta ja saa näin taas uuden palkankorotukset eläkepomoille, hallintopäälliköille, poliitikoille ja hoitajille.

        Yle: Kokoomus haluaa verottaa bussimatkustajia
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242150&tstart=0


    • lakko- osaaminen

      Ilman isoja lakkorettelöitä ei Demarikannatus lähde nousuun. Näin on aina ollut. Onneksi meillä on tässä tarvittava kaikki Ay osaaminen puolueen sisällä.

    • Poikkis

      Ihmeellistä että puoluemme ei käytä Rinteen ja Ihalaisen taitoja lakkojen järjestämiseksi. Mikä ihme estää meitä toimimasta kannatuksemme parhaaksi. Ensin halutaan lakkokenraaltit puolueemme johtoon ja ministereiksi ja sitten vain odotellan, että jokin ihme tapahtuisi ilman työtaisteluita. Palkkoja on saatava pikaisesti ylös ostovoiman lisäämiseksi. Elvytystä on lisättävä runsaasi ja asumistuet nostettava ylös. Omistavan luokan veroja on nostettava.

      • johan oli

        Satamat ja vähäinenkin vienti jumissa!


      • Niin että....

        Neideille pitää maksaa kovat liksat ja turvallinen audi-kuljetus, panssariautolla.


      • Oikein olan takaa
        johan oli kirjoitti:

        Satamat ja vähäinenkin vienti jumissa!

        Mitäs niistä suremaan Ihalaisella & Co:lla on julkishallinto. Ahtaajat ja kuljettajat nyt hoitamaan toisiaan!


    • NeiditKokoomuksenApu

      Emme ole.

      Tässä "neitiväki" eli oikeistolainen ay-liike ja vielä ne persuja rahteeraa, hahhah. Kokoomuksen pikkuapulainen, jygge nostikin jo valmiiksi Sari-sairaanhoitajien palkat.

      Sinänsä hyvä, kun miehiä kannustetaan hoitoalalle, mutta aikoinen "neiti" on tämä meidän työn järjestäjä ja puolue kokonaisuudessaan.

      Politiikka 10.7.2014 klo 7:25 | päivitetty 10.7.2014 klo 7:25
      Työministeri: Miesten työllistyminen vaatii asennemuutosta
      http://yle.fi/uutiset/tyoministeri_miesten_tyollistyminen_vaatii_asennemuutosta/7348133

    • sossu idea

      Ja tämä Rinne puhuu nyt valtion rakennuttajaorganisaation rinnalle perustettavasta Rakennus Oy:stä. Sille voitaisiin ottaa veronmaksajan pikkiin lisää velkaa rasitteeksemme ja sata sossua tomihenkilöiksi. Voi tätä poloista!

    • läskiperheet asialla

      Epädemokraattisessa SAK:ssa makaillut Antti Rinne ja sirkusklovni Stubb harjoittavat epädemokraattista syrjintää ja ovat vaaraksi suomalaiselle demokratiallekin


      Timo Soini

      Timo Soini (ps.) kysyy Alexander Stubbilta (kok.), Antti Rinteeltä (sd.) ja Juha Sipilältä (kesk), hyväksyvätkö he menettelyn, jolla EU-kriittiset syrjäytettiin valiokuntien puheenjohtajuuksista. Muun muassa Viiden tähden liikkeeseen kuulunut italialainen Eleonora Evi syrjäytettiin Vetoomusvaliokunnan johdosta. Lisäksi Evin ryhmä EFDD menetti kaikki kuusi sille kuuluvaa valiokuntien varapuheenjohtajuutta. Siltä vietiin maatalousvaliokunnan 1. varapuheenjohtajuus, ympäristövaliokunnan 2. varapuheenjohtajuus, kalatalousasioiden 3. varapuheenjohtajuus ja ulkoasioiden valiokunnan, budjettivaliokunnan ja teollisuus, tutkimus- sekä energiavaliokunnan 4. varapuheenjohtajuus

      Sampo Terho

      Valiokuntakokousten piti siis tällä viikolla olla rutiinia ja antaa siunaus edellisellä viikolla pohdituille ehdokkaille, mutta toisin kävi. EU-kriittinen EFDD-ryhmä, johon perussuomalaiset edellisellä kaudella kuului ja joka on lisännyt yhden D:n nimeensä, menetti kaikki kuusi sille kuuluvaa valiokuntien varapuheenjohtajuutta ja yhden puheenjohtajan paikkansa, kun vanhat puolueet ryhtyivät vastoin vakiintunutta käytäntöä täyttämään EFDD:lle osoitettuja paikkoja omilla ehdokkaillaan.

      Suurten ryhmien menettely pientä EFDD:tä kohtaan oli niin törkeä, että jopa Vihreät osoittivat tukea EFDD:lle, vaikka poliittisesti edustavat täysin päinvastaista linjaa. Myös perussuomalaisten nykyiselle ECR-ryhmälle järjestettiin demareiden johdolla ikävä yllätys, kun talousvaliokunnassa halusimme täyttää varapuheenjohtajan paikan Bernd Luckella, eli Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) kärkihahmolla. Eurokriittinen ehdokas oli taas liikaa sosiaalidemokraateille, joiden johdolla hänen varapuheenjohtajuutensa torjuttiin salaisessa äänestyksessä.

      Pelin henki on selvä. Kansanvaalien EU-kriittinen tulos oli kelvoton, joten se täytyy kiertää. Euroopan parlamentin yhdenkään valiokunnan puheenjohtajalla tai varapuheenjohtajalla ei saa olla vääriä ajatuksia EU:sta tai eurosta, ei varsinkaan liian kriittisiä.

    • 100 000

      Demareiren valtaryhmän SAK:n ensisijaisena tavoitteena on tuhota valtion monopolit organisoimalla laittomia lakkoja niihin. Finnair on ollut kovasti kohteena ja tällä hetkellä Vr. Näin saadaan koko maa sekaisin ja työtönkin takertumaan SDP - SAK: lupaamaan viimeiseen valheelliseen oljenkorteen, eli 100 000 uutta työpaikkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe