laulaja Kikka

gladiaattori 2014

Moi! Löytyykö muita Kikan faneja? Olin 90-luvun alussa tosi kova Kikka-fani, hän eli varsinaista kulta-aikaansa silloin enkä ikinä unohda noita aikoja! Ehdottomasti mainettaan parempi livelaulaja! Osasi oikeasti laulaa, eikä mennyt helpoimman kautta, eli playback-esiintymistä. Halusi oikeasti laulaa livenä. Käsittämättömän energinen ja sydämellinen laulaja. Kertokaa Kikka-muistojanne, varsinkin jos ehditte nähdä keikalla :)

13

1837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lauantai-illan poika

      Kävin muutamilla keikoilla ihan Kikan uran alkuaikoina ja minulle jäi hänestä tosi lämmin kuva. Esiintyi lähinnä taustanauhojen kanssa mutta ah niin luontevasti. Suloinen ja herkkä. Rauha hänen sielulleen.

    • Nurmeksessa nähtiin

      Näin livenä kerran, yleisö keikalla oli aivan haltioissaan. Biisit olivat nykyiskelmää parempia, suosikkejani Ei kauniimpaa voi todella tietää, Kun rakkaus loppuu, Sukkula Venukseen ja rap-klassikko Onnen nainenkin silloin vasta saa. Näitä tulee kuunneltua edelleen.
      Seksisymboli-imagostaan huolimatta Kikalla oli paljon myös naisfaneja.

      Keikkoja teki myös Kati Kailahti, jonka keikkajulisteessa artistin nimeä suuremmilla kirjaimilla luki "Kikan sisko".

      Onkohan Kikan tytär perinyt äitinsä musikaalisuuden, lienee jo aikuinen.

    • Anonyymi

      Ihmeellistä, että netistä ei löydy sitä kuvaa Kikasta jossa, hän on pukenut päällensä valkoiset saumasukat ja valkoisen korsetin sukkanauhoineen. Kuva julkaistiin 90-luvun puolessa välissä Iltalehdessä ja oli kahden sivun kokoinen aukeama. Eli tosi iso kuva jossa Kikka istui jalat taaksepäin taivutettuna ja siten, että sukkien saumat näkyi.
      Itse omistan kyseisen lehden kuvineen.

    • Anonyymi

      Olihan se kovan tason esiintyjä ja ehdottomasti aliarvostettu myös laulajana niin livenä kuin levyilläkin. En pidä itseäni varsinaisena fanina, mutta sopivilla fiiliksillä tulee aina silloin tällöin kuunneltua määrättyjä biisejä, erityisesti Junnu ja Ile Vainion nerokkaiden sanoitusten takia.

      Valitettavasti olen huomannut, että hovisäveltäjä Veikko Samuli oli kova ukko pöllimään muiden biisejä ja pistämään niitä Kikan levyille omissa nimissään. Esimerkiksi Mä haluun viihdyttää on täysi kopio Kylie Minoguen biisistä Got To Be Certain aina rumpukomppiin synkattua taputusefektiä ja viimeisen välisoiton sävellajin nostoa myöten:

      https://youtu.be/5cYQfqwjMVY (Kylie)

      https://youtu.be/ivdDR1SJ5O8 (Kikka)

      • Anonyymi

        PS. Kikan vakavat biisit ovat muuten jääneet valitettavan vähälle huomiolle kenties siitä johtuen, ettei niitä aikoinaan juurikaan soitettu radiossa niiden "erilaisuuden" (tämä siis verrattuna Kikan muuhun tuotantoon) takia. Esimerkiksi Rakkauden talo on aivan loistava biisi:

        https://youtu.be/diPl5IeuLiI


    • Anonyymi

      Kikka oli aito olemukseltaan. En pidä siitä, että hänen tyyliään yritetään teennäisesti kopioida (joku Viikmanni näyttää paljasta pintaa ja yrittää laulaa).

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Oli siis oikea h-ro? Karseaa"musiikkia" esitti.


    • Anonyymi

      Myynti CD yhdellä vai kahdella wc asunnossa, meiseli Sten jälkeen näyttö kädet, lääkärille,opetustilat ne pakko käsi seuranta tukkii. kirvesmies, lääkäri haluaa kirvesmies

    • Anonyymi

      Moi. Kikka oli tosiaan omaa luokkaansa. Hänellä oli fan club suosionsa vuosina. Se oli hauskaa. Kikka oli pirteä ja energinen artisti. Hän oli paljon mediassa esillä taas muutama vuosi sitten, kun radiossa oli se kuunnelma. Liian varhain lähti tämä hieno artisti. Kikkaa ei kannata kopioida, siinä ei onnistu kuitenkaan. Lokakuussa pitäisi tulla se elokuva teattereihin.
      Suosikkini ovat esimerkiksi Ota vaatteet pois, Ei kauniimpaa voi todella tietää, Tahdenlennon aikana, Huone 105 on aivan legendaarinen!

    • Anonyymi

      En ymmärrä miten hänen musiikistaan voi pitää... ällöä luekö ees musaa... eipä tuo ihne että kuoli kun ei sietänyt itsekään itseään... hölmöä touhua

    • Anonyymi

      Kikan studiolevy joka sisältää kappaleen rakkauden talo , on kikan tuotannon paras studiolevy eli muistaakseni ajankohta 90-luvun lopulla kun viittaan nyt kyseiseen julkaisuun, mutta korjatkaa jos oon väärässä/muistan väärin, kiitos.

      • Anonyymi

        Rakkauden talo ei ollut millään albumilla. Se oli sinkku. Ilmestyi 1997 ja jäi vähälle huomiolle kun ilmestyi, valitettavasti. Radio ei juuri soittanut. Varmasti Kikalle suuri pettymys. Biisistä on tullut pieni klassikko Youtuben ansiosta 2000/2010-luvuilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe