Helpot,halvat kotisivut pieneen/harrastus yritystoimintaa.

helpot kotisivut yri

Moikka.
En ollu ihan varma mistä kannattaa lähteä kysymään mutta palstan nimi on apuja aloittajalle.
Eli pidän nettikauppaa hyvin pienimuotoista tokihan on ihan virallinen yritys.

Haluaisin tehdä jotkut ihan pienet vaatimmattomat kotisivut,aikaisemmi ollut vain facebook sivut. Mutta nyt on asiakkaat kyselly eikö ole kotisivuja ja antaahan paremman kuvan kun on ees jotkut kotisivut.

Kotisivut voisi olla ihan alkeelliset eli taustakuva ja otsikko mitä myyn ja mitä osaan ja kuka olen. ja linkki yleiselle myyntipalstalle mitä tuotteita on myynnissä.

Tokihan oon kotisivuista valmis myös maksamaan,ilmaistahan on harvemmin olemassa, toki etsin sivuja jota muut voivat suositella ja on helppo käyttää että jopa minäkin osaan:)
Valtavan iso kiitos.

17

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • lorttopakara

        Heh :D, järkevämpää tehdä vaikka WordPressiin tili ja valita malleista sopiva pienyrityksen kotisivuksi. Sinne saa myös AdSensen jotta voi tienata hilloo. Kattos vapunen kun yritysten on vältettävä kaikkea negatiivista ja google ei ole positiivisessa mielessä uskottava.


      • lorttopakara kirjoitti:

        Heh :D, järkevämpää tehdä vaikka WordPressiin tili ja valita malleista sopiva pienyrityksen kotisivuksi. Sinne saa myös AdSensen jotta voi tienata hilloo. Kattos vapunen kun yritysten on vältettävä kaikkea negatiivista ja google ei ole positiivisessa mielessä uskottava.

        Hyvin Googlekin toimii. Vieläpä helppokäyttöinen.


      • lorttopakara
        vapunen kirjoitti:

        Hyvin Googlekin toimii. Vieläpä helppokäyttöinen.

        Et taaskaan tajunnut mistä on kyse...huoh


      • lorttopakara kirjoitti:

        Et taaskaan tajunnut mistä on kyse...huoh

        Tajusinpa hyvinkin.


      • lorttopakara
        vapunen kirjoitti:

        Tajusinpa hyvinkin.

        No mitä tajusit, kerro...huoh


    • daaö

      Telkussa näkyi mainostavan "Kotisivukone":tta.

    • Valinnanvaikeus

      Suomessa on aika hyvä tarjonta web-hotelleista ja hinnat ovat aika kohtuullisia. Itselläni on sivutila ja domain hankittu tuolta https://www.hostingpalvelu.fi/webhotellit/ mutta monia muitakin löytyy, kannattaa vertailla.

      Tuo kotisivukone.fi on aika kallis, tukipalvelu toki maksaa mutta muistakin saa sen perustuen ja harva oikeasti tarvitsee tukea niinpaljoa että kannattaisi maksaa kotisivukone.fi:n hintoja. Asia kannattaa tietysti harkita itse....

      http://www.webhotellivertailu2.fi/ löytyy "vertailu", tuon puolueettomuudesta ja tietojen oikeellisuudesta ei ole takeita koska "vertailun" tekijä on webhotelli... Ja listasta puuttuu oleellinen tieto eli kuuluuko hintaan helposti asennettava sisällönhallinta (CMS), asennus hoituu normaalisti parilla klikkauksella ja sivuston muokkaus on tuollaisella järjestelmällä suhteellisen helppoa. Kotisivukone.fi:n "helppous" perustuu juuri siihen että käytössä on tuollainen CMS-järjestelmä.

    • sellasta,,

      Moi kiitos paljon, Siksi haluan helpot sivut koska en ole tietokoneiden kanssa hirveen paljon ollu tekemisissä, jostain luin pitää koodaamisesta ja jne... sitä en ymmärrä. etsinnässä etenkin helpot että osaan itse tehdä.

      • Ei tarvita koodausta

        Noihin webbihotelleihin asentuu parilla klikkauksella helppo järjestelmä, vastaava kuin tuossa kotisivukone.fi paketissa. Useissa webhotelleissa on se asennuspaketti valmiina. Noissa CMS-järjestelmissä sivun luonti tapahtuu hiirellä klikkailemalla ja "raahaamalla", kotisivukone.fi:n mainoksessa vilahtaa pätkä sivun muokkausta, eli ei todellakaan tarvitse koodata mitään eikä edes ymmärtää mitään siitä koodaamisesta.


    • home-side-
      • Ei leikkimistä

        Ja käyttämällä tuollaisia palveluita yrityksen kotisivuina mainostat asiakkaille että yritystä ei kannata ottaa vakavasti vaan kyseessä on puhdas pelleily.

        Tuota palvelua (ja muita vastaavia) käytettäessä sivun osoite paljastaa asiakkaalle ettei yrittäjä ole viitsinyt panostaa asiaan yhtään, lähes poikkeuksetta on yritykselle parempi olla ilman kotisivuja kuin tehdä ne tuollaiseen pellepalveluun.


    • rekkamies_jos_oisin

      Suntuubi.com

      Helppo käyttää. Itsellänikin siellä kotisivut niin ja mikä parasta niin ilmainen.

      • Ei noita pelleilyjä

        Ja antaa todella hyvän kuvan yrityksen toiminnasta käyttää tuollaisia keskenkasvuisille teineille suunnattuja ilmaispalveluita. Sama kuin tuon kotimikro-lehden palvelun kanssa, yrityksen on parempi olla ilman kotisivuja kuin pilata maineensa leikkimällä tuollaisten kanssa.

        Web-hotelli ja oma domain yritykselle ei maksa montaa kymppiä vuodessa, jos ei senvertaa halua panostaa niin se kertoo jo paljon yrityksestä = kyseistä yritystä ei kannata ottaa vakavasti eikä varsinkaan erehtyä asiakkaaksi.

        Itse maksan web-hotellista ja domainista 50€ vuodessa, ominaisuudet riittävät pienimuotoiseen yritystoimintaankin ja sivuston voi tehdä vastaavalla CMS-järjestelmällä joita esim. kotisivukone.fi (ja osa noista ilmaispalveluista) käyttää eli mitään koodausosaamista ei tarvita. 50€ vuodessa on pienellekin yritykselle mitätön panostus siitä että maine säilyy eikä leimaudu pelleksi.


    • arvaaja

      Kun ostat webhotellin, niin yleensä niissä on nykyään valmiina asennettuna WordPress, jonka saa käyttöön muutamalla klikkauksella ja joka on käsittääkseni nykyään käytetyin alusta eikä siis enää ole vain blogi vaan muunneltavissa oleva sivupohja.

      Veikkaanpa että Google noteeraa paremmin Wordpress-sivuston kuin esim. jonkun suntuubi.comin. Sen jälkeen asennat webhotellin kauuta jonkun paremman teeman kuten vaikkapa tämän:

      https://wordpress.org/themes/twentytwelve

    • arvaaja
    • Kute aikaisemminkin jo mainittiin, niin lähtisin itsekkin suosittelemaan tuota WordPressin perustamista vaan wordpress.com alle, ja sinne saa oman domainin ohjattua sinne hintaan $13/vuosi. Varmasti helpoin ja yksinkertaisin tapa saada sivut pystyyn. Sivut on myöhemmin myös mahdollista siirtää toiselle palvelimelle, jos sellaselle tulee tarvetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe