Vaiettu totuus Israel ja Palestiina kiistassa

trodde

Vuoden 70 jKr. jolloin Jerusalemin temppeli tuhottiin ja Israelin kansa joutui hajaannukseen kaikkien kansojen sekaan ei Lähi-idässä ole ollut Palestiinan valtiota eikä sitä ennen. Lähi-idässä ei ole ollut ennen Israelin valtion perustamista Palestiinan valtiota, jolla olisi ollut oma raha, omat selkeät kansakunnan rajat, valtion omat johtajat tai hallitsijat tai oma valuutta. Vuoden 70 jKr. jälkeen Israelin maa oli roomalaisten, bysanttilaisten, arabien, seljukkien, ristiretkeläisten, ammelukkien, turkkilaisen ottomaanien ja brittiläisten mandaattihallinnon alaisuudessa.

Muslimit sanovat Palestiinan kuuluvan heille sekä Jerusalemin olevan heille pyhä paikka. Koraanissa ei ole kuitenkaan mainittu kertaakaan sanoja Palestiina tai Jerusalem. Koraanin mukaan käsitteillä Palestiina tai Jerusalem ei ole minkäänlaista merkitystä muslimeille, koska Koraani ei puhu niistä yhtään mitään. Muslimit käyttävät Palestiinaa ja Jerusalemia keppihevosena aikomuksilleen hävittää Israel ja juutalaiset pois maailman kartalta.

http://www.kotipetripaavola.com/israelpalestiinakonflikti.html

P.S. Linkissä vastaansanomattomat todisteet totuudesta ja valheesta Palestiina ja Israel kiistassa.

14

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samamieli

      just näin.

    • ollonbollon

      Noilla tuhansien vuosien takaisilla tapahtumilla tai saduilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että pitäisikö nyt alueella asuvalla ja sinne syntyneellä arabilla olla oikeus omaan kotimaahansa, riippumatta siitä, mikä on sen kotimaan nimi tai historia.

    • edisinfo

      Brittiläinen sotakomentaja Richard Kemp on toiminut mm. Irakissa, Kuwaitissa, Afganistanissa sekä Israelissa. Kemp oli todistamassa YK:n ihmisoikeusneuvostossa Israelin armeijan operaatio Valettu lyijy tapahtumista. Kemp sanoi Israelin puolustusvoimien tehneen enemmän siviilien suojaksi ja turvaksi taistelualueella kuin yksikään armeija historian sodissa.

      Richard Kemp oli 2012 Tel Avivissa tarkkailemassa operaatiota nimeltään Pillar of Defense. Äskettäin hän antoi haastattelun israelin puolustusvoimien nettisivuilla. Kemp sanoi että hän halusi saada ensikäden ymmärrystä siitä mitä nykyään tapahtuu Gazan konfliktissa, koska hänen kokemuksensa mukaan asiat voidaan nähdä tarkasti vain olemalla yhteydessä ihmisten kanssa, jotka ovat itse tekemisissä konfliktin kanssa.

      Richard Kemp ei näe itsellään olevan pro-Israel (Israelin puolella) asennetta, vaan hän haluaa kertoa totuuden koko maailmalle. Monet ihmiset sanovat Kempillä olevan pro-Israel asenne. Kemp on sanonut, että hänellä on puolueeton näkemys siitä mitä Lähi-idässä tapahtuu. Kempin mukaan Israelin puolustusvoimat ei tarvitse häntä puolustamaan Israelin armeijaa, koska heidän toimensa todistavat ja puolustavat heidän puolestaan.

      Kemp on tuonut esille Hamasin jatkuvia taktiikoita, joita ei voi mitenkään hyväksyä. Hamasin maalitauluna on Israelin siviiliväestö sekä Palestiinan siviiliväestön hyväksikäyttäminen ihmiskilpinä Israelia vastaan. Kempin mukaan Hamasin siviiliväestön käyttäminen ihmiskilpinä on sotarikos. Hamas piilottelee terroristejaan siviiliväestön keskellä sekä vaarantaa Palestiinan siviiliväestön hengen. Kemp toi esille, että tässä nykyisessä operaatiossa Hamas toistaa vanhaa taktiikkaa asettaen siviilit tulilinjalle ollen siten vastuussa heidän hengestään. Samaan aikaan Hamas lähettää ohjuksia israelin siviiliväestöä vastaan.

      Richard Kemp sanoi Hamasin sortavan Gazan väestöä aikeenaan vääristää tilanteen oikea todellisuus. Gazan väestöllä ei ole vapautta sanoa esimerkiksi medialle mitä he todella ajattelevat. Hamas painostaa ja vaatii sanomaan heitä sen mikä on eduksi Hamasille.

      30 vuoden sotilaallisen kokemuksen kera Richard Kemp on toistuvasti kohdannut vihollisen taisteluissa siviiliväestön keskuudessa. Hän ymmärtää millaisia haasteita Israel joutuu kohtaamaan koittaessaan estää terrori-iskuja siten ettei Israelin armeija vahingoittaisi viattomia siviilejä. Kemp sanoi median tuovan esille usein väärin ymmärrettyjä tilanteita, koska medialta puuttuu kokemus siitä mitä oikeasti on tapahtunut. Kempin mukaan hänelle on itsestään selvää, että Israelia vastaan on suunnattu paljon propagandaa, jolla väärin hyväksikäytetään ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sotilaallisia asioita. Kempin mukaan propagandan takana olevien agenda on mustamaalata Israelia.

      Huffingtonpostissa on kansainvälisen ihmisoikeuksien lakimiehen Arsen Ostrovskyn artikkeli Richard Kempistä. Artikkelin mukaan Kemp sanoi Israelin ottaneen ennennäkemättömiä askeleita suojellakseen Gazassa palestiinalaista siviiliväestöä. Hänen mukaansa kukaan ei voi tehdä enempää sen kaltaisissa tilanteissa, joissa Hamas säännöllisesti rikkoo kansainvälistä humanitaarista lakia pommittamalla alueita, joissa asuu siviiliväestöä.

    • edisinfo

      Kemp tunnustaa, että virheitä voidaan tehdä, mutta Israel tekee kaikkensa estääkseen siviiliuhrien syntymisen. Israel on ottanut tavallisuudesta poikkeavia askeleita sodan aikana, kuten polttoaineen, veden ja sähkön jakamisen palestiinalaisille sekä lentolehtisten tiputtamisen ja tekstiviestien lähettämisen kautta he varoittivat palestiinalaisia tulossa olevista iskuista.

      Kempin mukaan Israel on mennyt äärimmäisyyksiin asettaen sotilaansa riskeille alttiiksi. Se on osoitus Israelin humanitaarisesta huolenpidosta siviiliväestöä kohtaan taistelun keskellä vihollista vastaan.

      Kemp on tarkasti seurannut alueella tapahtumia ja hänen mukaansa Israel oli oikeutettu aloittamaan tämä operaation, koska Israelilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta sen jälkeen kun Hamas ja muut terroristiryhmät astuivat esiin Gazassa ampuen ohjuksiaan Israeliin muutaman kuukauden ajan. Ennen kuin Israel aloitti operaation, niin Gazasta oli ammuttu noin 800 ohjusta Israeliin. Hamas on ampunut 12000 ohjusta Israeliin viimeisen 12 vuoden ajan.

      Kempin mukaan Israelin hallitus on osoittanut suurta itsehillintää ollessaan jatkuvien ohjus-iskujen kohteena pitkän aikaa. Yksikään hallitus maailmassa ei olisi istunut aloillaan ja sallinut tällaisten hyökkäysten jatkuvan siviiliväestöään kohtaan.

      Kemp sanoi Iranin auttaneen aseistamaan Hamasia, joka on Iranin asiakas pitkän matka ohjusten kera, joiden kautta he kykenevät iskemään Tel Aviviin ja maan pääkaupunkiin Jerusalemiin. Yksinkertaisesti Israel ei voi hyväksyä tilannetta, missä Hamas pystyy iskemään edistyneiden aseiden kautta melkein puoleen väestöön koko Israelin väestöstä.

      Kempin arvioiden mukaan Israelin armeija suoritti tehokkaan sotatoimen eliminoimalla Hamasin avainjohtajia sekä ammuksia suhteellisen vähillä siviilitappioilla. Kempin mukaan tulitauko, jonka Israel ja Hamas solmi on iso riski Netanjahulle. Kemp uskoo Hamasin julistavan itsensä tässä voittajaksi, mutta Netanjahu saavutti päämääränsä asettamalla uudelleen pelotevaikutuksen ja aiheuttaen riittävän vaurion Hamasin asevarastoille ja johtajuudelle.

      Kempin mukaan päähaasteena on nyt saavuttaa varmistettavissa oleva Hamasin uudelleen aseistuksen ehkäiseminen. Tähän liittyen päähuomio on Egyptin vastuun ottaminen kontrolloida kunnolla Gazan rajoja ja kansainvälinen painostus Irania kohtaan, joiden kautta voidaan estää jatkuva aseiden toimitus Hamasille.

      Richard Kemp on merkittävä henkilö, rohkea ja sankarillinen sotilas, joka on palvellut maataan kunniakkaasti, taistellen terrorismia vastaan ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta. Huffingtonpost päättää artikkelinsa Richard Kempin filosofiaan: Näen mitä näen ja näen Israelin länsimaisena demokraattisena valtiona taistelevan terroristijärjestöä vastaan.

      • edisinfo

        Richard Kempin todistus on linjassa sen todellisuuden kanssa mistä Israel Palestiina konfliktissa on kyse. Hamas käyttää Palestiinan siviiliväestöä ihmiskilpenä Israelia vastaan, eli todellisuudessa Hamas tapattaa heimoveljiään. Hamas ampuu rakettejaan Israeliin ja jos Israel ei vastaisi millään tavalla takaisin merkitsisi se Israelin tuhoa. Hamas piiloutuu siviiliväestön suojiin usuttaen Israelin iskemään ja kun Israel iskee, niin Hamas ja maailma syyttää Israelia. Moni ei huomaa sitä kuinka kavalasti Hamas toimii, eikä sitä että Israel ilmoittaa etukäteen Palestiinan siviiliväestölle iskuista, että siviilit pääsisivät ajoissa turvaan. En kannata sotaa, mutta se on kuitenkin pakko sanoa, että Israelin armeijan sotamoraali on kaikkein korkein maailmassa. Israel suojelee siviileitä ja pyrkii eliminoimaan vain arabiterroristit. Israelin armeijan iskujen kohteeksi joutuu valitettavasti myös viattomia siviilejä, joka on kuitenkin pääosin Hamasin syytä, koska he pitävät siviiliväestöä suojakilpenään Israelia vastaan.

        Operaatio Pillar of Defensen aikana Israel tiputti lentolehtisiä Gazaan kehottaen palestiinalaisia vetäytymään tietyiltä alueilta. Lentolehtisessä luki mm. seuraavanlaista tekstiä: Israelin puolustusvoimat eivät pidä teitä kohteenaan, emme halua vahingoittaa teitä ja teidän perheitänne. Turvallisuutenne vuoksi poistukaa välittömästi asunnoistanne ja muuttakaa lähemmäs Gazan kaupungin keskustaan.

        Tämän ilmoituksen jälkeen Hamas otti kiinni kuusi ihmistä, joiden Hamas sanoi olevan vakoilijoita, joiden on väitetty antaneen Israelille tietoja taistelijoista ja rakettien laukaisupaikoista. Hamas ampui nämä kuusi ihmistä ihmisjoukon silmien edessä ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä. Hamas sitoi yhden ruumiin kiinni moottoripyörään perään, jonka jälkeen ruumista vedettiin moottoripyörällä pitkin Gazan pääkatuja. Hamas sanoi tehneen tämän varoitukseksi kaikille, jotka pettävät palestiinalaiset.

        Edellä oleva kertoo sen millä tavalla Hamas kohtelee palestiinalaisia. He julmasti surmaavat omiaan käyttäen myös tekosyitä julmuuksien suorittamiseen. Hamas ei halua rauhaa Israelin kanssa, vaan tuhota Israelin ja sen tavoitteen eteen he ovat valmiita tappamaan ja uhraamaan palestiinalaisia. Hamas rikkoo ihmisoikeuksia sekä on konfliktin todellinen syy.


      • sklata1
        edisinfo kirjoitti:

        Richard Kempin todistus on linjassa sen todellisuuden kanssa mistä Israel Palestiina konfliktissa on kyse. Hamas käyttää Palestiinan siviiliväestöä ihmiskilpenä Israelia vastaan, eli todellisuudessa Hamas tapattaa heimoveljiään. Hamas ampuu rakettejaan Israeliin ja jos Israel ei vastaisi millään tavalla takaisin merkitsisi se Israelin tuhoa. Hamas piiloutuu siviiliväestön suojiin usuttaen Israelin iskemään ja kun Israel iskee, niin Hamas ja maailma syyttää Israelia. Moni ei huomaa sitä kuinka kavalasti Hamas toimii, eikä sitä että Israel ilmoittaa etukäteen Palestiinan siviiliväestölle iskuista, että siviilit pääsisivät ajoissa turvaan. En kannata sotaa, mutta se on kuitenkin pakko sanoa, että Israelin armeijan sotamoraali on kaikkein korkein maailmassa. Israel suojelee siviileitä ja pyrkii eliminoimaan vain arabiterroristit. Israelin armeijan iskujen kohteeksi joutuu valitettavasti myös viattomia siviilejä, joka on kuitenkin pääosin Hamasin syytä, koska he pitävät siviiliväestöä suojakilpenään Israelia vastaan.

        Operaatio Pillar of Defensen aikana Israel tiputti lentolehtisiä Gazaan kehottaen palestiinalaisia vetäytymään tietyiltä alueilta. Lentolehtisessä luki mm. seuraavanlaista tekstiä: Israelin puolustusvoimat eivät pidä teitä kohteenaan, emme halua vahingoittaa teitä ja teidän perheitänne. Turvallisuutenne vuoksi poistukaa välittömästi asunnoistanne ja muuttakaa lähemmäs Gazan kaupungin keskustaan.

        Tämän ilmoituksen jälkeen Hamas otti kiinni kuusi ihmistä, joiden Hamas sanoi olevan vakoilijoita, joiden on väitetty antaneen Israelille tietoja taistelijoista ja rakettien laukaisupaikoista. Hamas ampui nämä kuusi ihmistä ihmisjoukon silmien edessä ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä. Hamas sitoi yhden ruumiin kiinni moottoripyörään perään, jonka jälkeen ruumista vedettiin moottoripyörällä pitkin Gazan pääkatuja. Hamas sanoi tehneen tämän varoitukseksi kaikille, jotka pettävät palestiinalaiset.

        Edellä oleva kertoo sen millä tavalla Hamas kohtelee palestiinalaisia. He julmasti surmaavat omiaan käyttäen myös tekosyitä julmuuksien suorittamiseen. Hamas ei halua rauhaa Israelin kanssa, vaan tuhota Israelin ja sen tavoitteen eteen he ovat valmiita tappamaan ja uhraamaan palestiinalaisia. Hamas rikkoo ihmisoikeuksia sekä on konfliktin todellinen syy.

        Tulkintoja asiallesi on miljoniä,itsekin tiedät.
        Lopettakkaa tätä "jumala Israel"ylistämistä ja palauttakka NYKYHETKEEN.
        ISRAEL :n hallitus on harjoittanut ja tule harjottelemaan tulevaisuudessa APARTHEID politika.Israel saa tukea USA:sta ja Länsi Europasta.Israel on perustamisesta lähtien harjoittelut GENOCIDIÄ!!

        NÄMÄ FAKTAT SELITTÄVÄT KAIKKI MITÄ KOSKEE LAHIIDÄN TAPAHTUMAT.


      • jos vielä kuitenkin
        sklata1 kirjoitti:

        Tulkintoja asiallesi on miljoniä,itsekin tiedät.
        Lopettakkaa tätä "jumala Israel"ylistämistä ja palauttakka NYKYHETKEEN.
        ISRAEL :n hallitus on harjoittanut ja tule harjottelemaan tulevaisuudessa APARTHEID politika.Israel saa tukea USA:sta ja Länsi Europasta.Israel on perustamisesta lähtien harjoittelut GENOCIDIÄ!!

        NÄMÄ FAKTAT SELITTÄVÄT KAIKKI MITÄ KOSKEE LAHIIDÄN TAPAHTUMAT.

        Älä puhu paskaa; etkö sinä puolustautuisi kivittäjiä ja raketeilla yöuntasi häiritseviä vastaan?
        Palestiinalaisilla oli hyvät työpaikat ja laaja liikkumisvapaus, kunnes alkoivat tekemään murhia vaatiessaan "omaa valtiota" vallanhimoissaan!
        Muista myös, että vain vähemmistöosa kansasta on tuon HAMAS-järjestön takana!
        Vai kiihkomuslimit!
        ¨Murhaajat kuuluisi hävittää maapallolta, ei vaaleilla valiitua hallitusta!
        Palaa jo maanpinnalle ja poista laput silmiltäsi!


      • älkäätappako
        jos vielä kuitenkin kirjoitti:

        Älä puhu paskaa; etkö sinä puolustautuisi kivittäjiä ja raketeilla yöuntasi häiritseviä vastaan?
        Palestiinalaisilla oli hyvät työpaikat ja laaja liikkumisvapaus, kunnes alkoivat tekemään murhia vaatiessaan "omaa valtiota" vallanhimoissaan!
        Muista myös, että vain vähemmistöosa kansasta on tuon HAMAS-järjestön takana!
        Vai kiihkomuslimit!
        ¨Murhaajat kuuluisi hävittää maapallolta, ei vaaleilla valiitua hallitusta!
        Palaa jo maanpinnalle ja poista laput silmiltäsi!

        Kauhea sota.


      • totuus on tultava esiin
        edisinfo kirjoitti:

        Richard Kempin todistus on linjassa sen todellisuuden kanssa mistä Israel Palestiina konfliktissa on kyse. Hamas käyttää Palestiinan siviiliväestöä ihmiskilpenä Israelia vastaan, eli todellisuudessa Hamas tapattaa heimoveljiään. Hamas ampuu rakettejaan Israeliin ja jos Israel ei vastaisi millään tavalla takaisin merkitsisi se Israelin tuhoa. Hamas piiloutuu siviiliväestön suojiin usuttaen Israelin iskemään ja kun Israel iskee, niin Hamas ja maailma syyttää Israelia. Moni ei huomaa sitä kuinka kavalasti Hamas toimii, eikä sitä että Israel ilmoittaa etukäteen Palestiinan siviiliväestölle iskuista, että siviilit pääsisivät ajoissa turvaan. En kannata sotaa, mutta se on kuitenkin pakko sanoa, että Israelin armeijan sotamoraali on kaikkein korkein maailmassa. Israel suojelee siviileitä ja pyrkii eliminoimaan vain arabiterroristit. Israelin armeijan iskujen kohteeksi joutuu valitettavasti myös viattomia siviilejä, joka on kuitenkin pääosin Hamasin syytä, koska he pitävät siviiliväestöä suojakilpenään Israelia vastaan.

        Operaatio Pillar of Defensen aikana Israel tiputti lentolehtisiä Gazaan kehottaen palestiinalaisia vetäytymään tietyiltä alueilta. Lentolehtisessä luki mm. seuraavanlaista tekstiä: Israelin puolustusvoimat eivät pidä teitä kohteenaan, emme halua vahingoittaa teitä ja teidän perheitänne. Turvallisuutenne vuoksi poistukaa välittömästi asunnoistanne ja muuttakaa lähemmäs Gazan kaupungin keskustaan.

        Tämän ilmoituksen jälkeen Hamas otti kiinni kuusi ihmistä, joiden Hamas sanoi olevan vakoilijoita, joiden on väitetty antaneen Israelille tietoja taistelijoista ja rakettien laukaisupaikoista. Hamas ampui nämä kuusi ihmistä ihmisjoukon silmien edessä ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä. Hamas sitoi yhden ruumiin kiinni moottoripyörään perään, jonka jälkeen ruumista vedettiin moottoripyörällä pitkin Gazan pääkatuja. Hamas sanoi tehneen tämän varoitukseksi kaikille, jotka pettävät palestiinalaiset.

        Edellä oleva kertoo sen millä tavalla Hamas kohtelee palestiinalaisia. He julmasti surmaavat omiaan käyttäen myös tekosyitä julmuuksien suorittamiseen. Hamas ei halua rauhaa Israelin kanssa, vaan tuhota Israelin ja sen tavoitteen eteen he ovat valmiita tappamaan ja uhraamaan palestiinalaisia. Hamas rikkoo ihmisoikeuksia sekä on konfliktin todellinen syy.

        Jos katotte videoita netistä, niin näette miten joku juutalainen piiloutuu pienen pojan taakse ku pelkää. Israel tappaa aseille ja pommeilla myös semmoisia ihmisiä jolla ei ole mitään millä voisi puolustautua, niillä on vain kiviä! Israelilaiset on pelkureita kun seisoo 4 v pojan edessä ja osoittaa häneen asetta. Jos yksi juutalainen kuolee siitä tehdäänkin kauhea juttu, mutta Palestiinalaisia kuolee päivittäin yli 20 ja eihän siitä puhuta mitään. Jos haluatte keskustella tästä vielä katsokaa elokuva nimeltään ( five broken cameras) Siinä vasta näkyykin totuus. Ja sit tulkaa avaamaan päänne. Ärsyttää vaa ku ihmiset tykkäävät vain pälättää vaikka ei tiedä asiasta höläyksen pöläystäkään!!


      • sähköä?????

        Toi on teijän ongelma te näätte vaa mitä juutalaiset haluu et näätte. Et ne on hyviä ja jakaa ruokaa, vettä, sähköö jne. Pyff sen ku näkis. Juutalaisil on pien ongelma et ne possut ei tiiä et tietoja saadaa muualtakin ku niitten paskojen luota. Ne näkee ittensä vaa. Kaikki näkee Israilin niin ihanana mutta todellisuudessa ne on hirveitä. Ite asuin Libanonissa kun ne koitti ottaa Libanonin vuonna 2006. Ne laitto leluja maahan jonka sisällä on pommi jos lapsi ottaa sen se räjähtää. Ne katkasee kaikilta sähkön ja veden, ja muka jakaa sitä. Juutalaiset ei tee mitää hyvää arabeille!! Se on mahdotonta.


    • Palestiinaalaiset

      ei ole arabeja, eikä juutalaisia. Eli vaikea muuttaa arabimaihin tai amerikkaan..
      Heitä voisi verrata Inkeriläisiin.

      • appisap

        Millä tavalla eivät ole arabeja?


      • macho-men
        appisap kirjoitti:

        Millä tavalla eivät ole arabeja?

        Mustan pojan palleja imuttamalla kuten sinä!


    • palestiina

      Historiassa sanotaan, että britit ANTOI palestiinan juutalaisille!... Eli ei se ollut alun perin israel. Eikä ole vieläkään. Ja jerusalem on muslimeille pyhä paikka koska kaikki Profeetat on rukoillut siellä joskus. Tutki tietojasi enemmän joka näkökulmasta, eikä vaan juutalaisten. Arabit saa takaisin Palestiinan vielä, minä lupaan sen. Inhoat Heitä jotka tappaa ihmisiä Islamin nimellä, ja et inhoa juutalaisia jotka tappavat viattomia ihmisiä (lapsia) joka päivä. Aikamoinen ajatus tapa. Islamissa tappaminen on kielletty, myös satuttaminen. Huomaa ettei sinulla ole mitään hajua oikeasta Islamin uskosta. Palestiina oli arabeille ja tulee aina olemaan (kartta ei meijän oikeita tietoja muuta)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe