Ufo on pudonnut Eestiin

Artjom Korts

Olin Neuvostoliiton merivoimissa kun minulle tuli komento tuonne. Siellä oli havaittu että maan alla on iso möykky ilmeisesti rautaa. Tehtäväni oli vartioida kohdetta. Sitä kaivettiin ja kaivettiin mutta ikänä ei selvinnyt että mikä se oli. Tutkimuksia vaikeutti se että siellä pelättiin että möykky kuumensi jollain säteellä kaivajansa.


Näin väitetysti tapahtuikin, mutta itse en allekirjoita tuota tapausta, koska en nähnyt sitä, enkä kuullut luotettavalta taholtakaan siitä että se olisi totta. Tutkimuksia vaikeutti myös se että syystä tai toisesta möykky liikkui maan alla. Siitä otettiin pala koetta varten ja jätettiin monttuun, kun sitä oltiin nostamassa niin huomattiin, että möykky oli kadonnut. Vähän ajan päästä se löytyi maan alta, syvemmältä josta se oli kaivettu ylös.


Tuo möykky on Eestin ja Venäjän viranomaisten mukaan tippunut taivaalta ja koska kukaan ei tiedä että mikä se on niin se on ufo. käsittääkseni Neuvostoliiton salainen palvelu nosti möykyn ylös ja peitti montun ja veti asfalttia päälle. Nykyään Eestissä ollaan vielä sitä mieltä että möykky makaa siellä vaikka sitä ei siellä todennäköisesti ole enään.


Olen hämmästynyt että netistä ei löydy Suomeksi mitään kyseisestä asiasta. Eestiksi löytyy paljonkin. Tässä on paikan koordinaatit :

Kirjoittakaa Googleen 59°29'45.62"N,24°50'12.80"E

Paikalla vallitsee kyllä omituinen tunnelma ja aina kun olen käynyt (4 kertaa) niin siinä kohtaa missä tuo esine on ollut niin on jäätävän kylmää kesälläkin ja mieto rikin haju, metri pois päin siitä paikasta on lämmin ilma.


Itse uskoisin että kyseessä saattaisi olla rauta meteoriitti, mutta tutkijoiden mukaan se oli valmistettua rautaa. Tapaus ei tule selviämään koskaan, mutta kiinnostava se on silti.

81

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sahlberg?

      Liirumlaarumia koko juttu.

    • jyhrhtejhed

      Koska huomasit mielenterveyshäriön ensimmäisen kerran?

      • Artjom Korts

        Mitä ``mielenterveyshäriö`` Tarkoittaa?


    • R.T

      kyllä tästä suomeksikin tekstiä on julkaistu.En tiedä onko netissä.
      Kovin selvää ei taida kenellekkään olla,että oliko maassa todella jotain ja jos oli niin mitä.
      Oletko todella ollut neuvostoliiton merivoimissa?

      Uforaportti-kirjoissa on tästä useampikin maininta.

    • Artjom Korts

      Ai on Suomen kielistä julkaisua? En ole koskaan sellaista nähnyt. Olen ollut Neuvostoliiton merivoimissa. Fakta on se, että maassa todella oli jotain, siitä otettiin kappaleita ja kuoppa peitettiin. Jälkikäteen huomattiin että koe palat olivat kadonneet. Oma veikkaukseni on että Neuvostoliitolla oli näppinsä pelissä esineiden katoamisen kanssa.

      • zorroperro..

        "Helekutin viisas tarina" .. Se ufu vai mikä sille pitäisi nimeksi antaa kun
        se veitikka vaeltaa maan alla? Ilmassa lentäviä tunnistamattomia kohteita
        sanotaan UFOIKSI ja merissä sukeltelevia USOIKSI.

        Ei hönteimmästä päästä tämä tarina kun kohde on maan alla ja menee
        sitä syvempään mitä enemmän sitä kaivaa - tai toisissa jutuissa siitä on
        otettu palojakin ja yritetty nostaakin - ja paloja tai koko höskä katoaa..
        Tarinoissa on tietysti ristiriitaisuuksia, kuten höpö jutuissa kuluukin olla.

        Ja kun on ehdotettu perusteellista tutkimusta niin sitten vedetäänkin se
        säteilyvaara juttu esteeksi... heko.. heko.. Ei tämä tarina taida oikein upota
        edes pyöreäsilmäisiin poroihin... heko .. heko..

        Mutta entäpäs se Baltic sea mysteerilöytö merenpohjasta, jota ruotsalainen
        http://www.oceanexplorer.se/ tiimi tutki - siinä on jo "lihaa luiden ympärille"
        tarinaksi... Tosin sieltä ei liene löytynyt mitään "korkeaa teknologiaa"


    • est no 1977

      oon kuullut myös tästä.asun tallinnassa ja olen joskus pienenä käynyt juuri siinä paikassa mihin annoit koordinaatit ja uskomatonta mutta totta mäkin haistoin rikin hajua sen möhkäleen kohalla ja sen kahdolla tosiaankin oli viileä tai jopa kylmä kun vertasi möhkäleen ulkopuolella olevaa lämpötilaa.olisi mukavaa jos joku tietäisi aiheesta lisää.

      http://www.abovetopsecret.com/forum/thread566177/pg1

    • eesti poikka

      Eestin kuuluisin urbaani legenda.

    • fhhhhgfg

      >>Eestin kuuluisin urbaani legenda

      • voi hyvää päivää

        Joopa joo, tämä on kyllä jo oikeasti niitä diibadaaba -juttuja.


      • Hyvää iltaa.
        voi hyvää päivää kirjoitti:

        Joopa joo, tämä on kyllä jo oikeasti niitä diibadaaba -juttuja.

        Koko tämä tarina todellakin on pelkkää diipadaapa-juttua,jolla ilmeisesti yritetään luoda eräänlainen "Eestin Roswell"-tapaus.

        Sitä paitsi aikoinaan Neuvosto-Eestistä Ruotsiin loikannut Juri Lina ei vuonna 1979 julkaistussa kirjassaan Ufotutkimuksesta Neuvostoliitossa tällaista tapausta mainitse.

        Kaikkea muuta perinteisen epämääräistä kylläkin mutt Juri Lina ei väitä sellaista,että entisen Itäblokin alueella olisi vuosittain havaittu jopa tuhansia ufoja vuodessa.

        Päinvastaista väitti nyt jo edesmennyt ruotsalainen ufo-kirjailija K.Göstä Rehn ufokirjoissaan.Hän nimittäin antoi ymmärtää,että koko maailmassa havaitaan ufoja tuhansittain ja enemmänkin vuodessa.

        Eli siis nykyisetkin vastaavat käsitykset ja uskomukset näissä suhteissa ovat peräisin wanhoilta hywiltä ajoilta.

        Ja ne uskomukset ja kuvitelmat elävät edelleenkin sitä omaa elämäänsä......


    • fhfgfhfgh

      Lyhyt teksti tähän aiheeseen littyen:

      "Eestin ufotutkimuksen johtohahmoina toimivat Igor Volke, geologian prof. Herbert Viiding ja tri Erkki Hannolainen. Eestiläisten tutkimuskohteena on ollut mm. merkillinen "meteori" Tallinnan Meriväljassa, 20-metrinen, alle 20 cm paksu metallilaatta, joka lepää 7 metrin syvyydessä omakotitalotontin alla. Meteoreihin erikoistuneen prof. Viidingin mukaan missään maailmalla ei ole tavattu vastaavaa meteoria, jonka vuoksi hänkään ei pitänyt selitystä uskottavana. Moskovan yliopiston johtamissa tutkimuksissa todettiin, että kappale on syntynyt "suljetussa, mutta painottomassa tilassa".

      http://www.suomenufotutkijat.fi/nakokulmia/tapani_koivula.php

    • Artjom Korts

      Tämä ei ole urbaania legendaa vaan ihan totta. Olen itse ollut yksi satojen alokkaiden joukossa vartioimassa kohdetta. Se on myös totta että näytteitä kohteesta on hävinnyt ja kohde ja jopa siitä irroitettu pala meni maan sisään kun sitä tultiin seuraavana aamuna nostamaan. Kyseessä on ihan oikea ufo, sillä se on tullut avaruudesta ja se on tuntematon. En usko että kyseessä olisi avaruuden asukkien alus, mutta uskon sen olevan toiselta planeetalta tänne pudonnut esine, mikä lie onkin niin täältä se ei ole.

      • Artjom Korts

        Eräs opettaja tuli juttelemaan meille kun seisoimme kuopalla ja hän sanoi, että on ollut jo kauan tietoinen kohteesta ja että se olisi Tsaarin aikaisen metallitehtaan kippaamaa metallia 20 cm syvään ja ainakin 20 m pitkään kuoppaan. Mutta jokainen meistä tietää sen, että kun tekee metallista valoksen maahan niin siihen tarttuu kiviä ym roskaa, joten se siitä selityksestä sillä kohteessa ei ole todellakaan ollut mitään roskia. Eräs hyttitoverini kertoi että oli kuullut eräältä sotilaalta että kohteesta oli pystytty katsomaan jollain jutulla että se on oikeasti tullut ilmakehän läpi. En tiedä että pidättekö minua nyt hulluna, mutta sanon ihan tosissani että epäilen sen olevan tehty jossain muualla kuin maapallolla.


    • Vakuumi-Ville

      Että oikein Moskovan yliopisto on todennut kapaleen syntyneen suljetussa, painottomassa tilassa. Sellaista tutkimuslähdettä ei löydä edes ufotutkijakaan.
      Ellei sitten itse Artturi Kortsu?
      Suomessakin on ollut näitä eri paikoissa olevia metallikappaleita milloin missäkin. Joku Igor Bocki väitti sellaisia löytyvä ainakin Suomenlinnasta
      ja Kajaanin linnasta. Kajaanista sitten löytyikin parinkymmenen sentin syvyydestä pätkä sähköjohtoa. Se ainakin varmasti oli syntynyt tyhjiössö ja painottomassa tilassa. Näin todistivat Seinäjoen yliopiston tutkijat.

      • Artjom Korts

        ``Että oikein Moskovan yliopisto on todennut kapaleen syntyneen suljetussa, painottomassa tilassa. Sellaista tutkimuslähdettä ei löydä edes ufotutkijakaan.
        Ellei sitten itse Artturi Kortsu?``


        Luuletko että löytyy, kun on Neuvostoliitosta kyse. Luuletko tosissaan että he antaisivat tutkimustuloksia tuosta kappaleesta edes ufotutkijalle? Taidat luottaa Neuvostoliittoon melko paljon.


      • Artjom Korts
        Artjom Korts kirjoitti:

        ``Että oikein Moskovan yliopisto on todennut kapaleen syntyneen suljetussa, painottomassa tilassa. Sellaista tutkimuslähdettä ei löydä edes ufotutkijakaan.
        Ellei sitten itse Artturi Kortsu?``


        Luuletko että löytyy, kun on Neuvostoliitosta kyse. Luuletko tosissaan että he antaisivat tutkimustuloksia tuosta kappaleesta edes ufotutkijalle? Taidat luottaa Neuvostoliittoon melko paljon.

        Neuvostoliitto ei antanut tietoa edes siitä, että mihin oli kuljettanut junalla minun ukkini 1940. Jos he eivät edes tuollaista kerro niin luuletko että kertovat avaruudesta pudonneen kappaleen tietoja? Edes nyky Venäjä ei ole avannut arkistojaan, sillä he jatkavat selvästi Neuvostoliiton jalanjälkiä. Onko yksikään maa antanut tietoja mahdollisesti avaruudesta tippuneista kohteista?


      • Suomikin osaa
        Artjom Korts kirjoitti:

        Neuvostoliitto ei antanut tietoa edes siitä, että mihin oli kuljettanut junalla minun ukkini 1940. Jos he eivät edes tuollaista kerro niin luuletko että kertovat avaruudesta pudonneen kappaleen tietoja? Edes nyky Venäjä ei ole avannut arkistojaan, sillä he jatkavat selvästi Neuvostoliiton jalanjälkiä. Onko yksikään maa antanut tietoja mahdollisesti avaruudesta tippuneista kohteista?

        Suomessakin armeija ja poliisi eristävät kaikki sekä siviili että sotilaskoneiden putoamisalueet kovat piipussa kunnes sieltä on kaikki roudattu pois ja homma tutkittu. Sitten he päättävät mitä tapauksista kerrotaan. Ne ei koskaan ole mitään yleisötapahtumia. Miettikääpäs miten toimittaisiin ufotapauksessa.


      • pähkäilyä
        Suomikin osaa kirjoitti:

        Suomessakin armeija ja poliisi eristävät kaikki sekä siviili että sotilaskoneiden putoamisalueet kovat piipussa kunnes sieltä on kaikki roudattu pois ja homma tutkittu. Sitten he päättävät mitä tapauksista kerrotaan. Ne ei koskaan ole mitään yleisötapahtumia. Miettikääpäs miten toimittaisiin ufotapauksessa.

        Olisikin erittäin mielenkiintoista tietää mitä protokollaa armeija noudattaisi ufon tipahdettua Suomen maaperälle.

        Onkohan ufoturmille erikseen joitain sovittuja käytäntöjä?


      • Roswell-tutkija
        pähkäilyä kirjoitti:

        Olisikin erittäin mielenkiintoista tietää mitä protokollaa armeija noudattaisi ufon tipahdettua Suomen maaperälle.

        Onkohan ufoturmille erikseen joitain sovittuja käytäntöjä?

        Roswellissa ainakin sovittiin sellainen käytäntö, että pienikokoisille alienvainajille tilattiin pienikokoiset ruumisarkut.


      • pähkäilyä kirjoitti:

        Olisikin erittäin mielenkiintoista tietää mitä protokollaa armeija noudattaisi ufon tipahdettua Suomen maaperälle.

        Onkohan ufoturmille erikseen joitain sovittuja käytäntöjä?

        Taannoin tuli telkkarista nimenomaan sitä protokollaa käsittelevä dokumentti jossa kerrottiin suurvaltojen ja muutaman muun maan protokollasta ufoinvaasion uhatessa.

        Se on puolustusvoimien tehtävä kartoittaa uhkakuvat ja suunnitella vastatoimet eri tilanteisiin. Suomi on sissisodalle ihanteellinen metsineen, kallioineen, jokineen ja järvineen.

        Ufoturma olisi huomattavasti helpompi hoitaa. Nopea alueen eristys poliisin ja armeijan avulla, eri alojen asiantuntijat paikalle, hylky piiloon, turvat tukkoon, tutkimukset käyntiin ja nopea luonnollinen selitys jostakin armeijan prototyypistä tai avaruusromusta ja sillä selvä.

        Tutkimusryhmää meillä johtaisi Jorma Ollila joka haluaa tehdä vielä yhden kunnon kuprun ennen poistumistaan manan majoille.
        Mikäpäs Jormalle olisi suurempi voitto kuin päästä roplaamaan humisteknolgiaa otsa märkänä!
        Ihan eri juttu kuin vaan joku autojen jäljitysjärjestelmä. Sitten palkataan jenkki toimari joka muiluttaa koko lafkan kotimaahansa ja Jorma saa paksun ruskean kirjekuoren. 8)


    • gddfgdfg
    • Roswell-tutkija

      No niin !
      Saatiinhan kunnon ufocrash tänne vanhalle mantereellekin.
      Kyllä nyt skepojen puntit tutisee !

      • Suomen Nisu.

        On todellakin hienoa se,että saatiin kunnon ufocrash myös tälle vanhalle mantereelle.

        On ollut mieltä ylentävää todeta sekin,miten nopeasti mm.puolustusvoimien ja eri julkisten sektorien toimenkuvat ja tehtävät tuodaan "ufoasiantuntijoiden" toimesta esille salaliittoineen kaikkineen.

        Näin siitä huolimatta etteivät he tiedä hönkäsen pöläystätäkään niiden toiminnasta ja toimenkuvista.

        He vain kuvittelevat tietävänsä.

        Lisäksi joidenkin täytyy ujuttaa jonkinlainen "poliitttinen kannanotto" myös tällaisiin asioihin.


      • Suomen Nisu. kirjoitti:

        On todellakin hienoa se,että saatiin kunnon ufocrash myös tälle vanhalle mantereelle.

        On ollut mieltä ylentävää todeta sekin,miten nopeasti mm.puolustusvoimien ja eri julkisten sektorien toimenkuvat ja tehtävät tuodaan "ufoasiantuntijoiden" toimesta esille salaliittoineen kaikkineen.

        Näin siitä huolimatta etteivät he tiedä hönkäsen pöläystätäkään niiden toiminnasta ja toimenkuvista.

        He vain kuvittelevat tietävänsä.

        Lisäksi joidenkin täytyy ujuttaa jonkinlainen "poliitttinen kannanotto" myös tällaisiin asioihin.

        Ja joku sinisilmä kuvittelee elävänsä jossakin lintukodossa ja onnelassa jossa ei ole ahneutta, ei korruptiota, ei salailua, ei poliittista koplausta eikä mitään muutakaan josta kansalle ei kerrota.

        Tulee ensimmäiseksi mieleen että miksi Kreikan tukipaketin vakuudet julistettiin salaisiksi ja miksi tukia saaneiden eurooppalaisten suurpankkien nimet julistettiin salaiseksi... Varmaan huvikseen. Se on hauskaa julistaa asioita salaiseksi ilmeisesti.

        Roswellin paperitkin julistettiin salaiseksi varmaankin ihan leikillään ja Paraguaista jenkkien NSA osti ufonraadon ja vaiensi mediat vaikka ostotapahtuman dokumentit ja ostajat ovat nimineen tiedossa ja jopa kauppasumma mutta sekin varmaan palvelee demokratiaa ja avoimuutta eikä missään nimessä kyse liene minkäänlaisesta salailusta, eihän?

        Militaarit ovat itse omilla nimillään kertoneet suunnitelmistaan maan ulkopuolisen uhan varalta. Siinä ei ole kyse salaliitosta vaan varautumis suunnitelmasta.

        Minä olen omakohtaisesti ollut vartioimassa siviilikoneen hylkyä kovat piipussa eli siitäkin on ihan oma todiste. Samalla meitä kiellettiin puhumasta kenenkään kanssa muusta kuin että alueelle on pääsy kielletty. Hienoista liioittelua oli tuo meidän nuorten miesten mielestä tuolloinkin mutta otimme tehtävän vakavasti.

        Yksi asia mikä on varma on se että jokaikinen länsimaa salaisi asian välittömästi jos mahdollista extraterrestriaalista materiaalia saisi haltuunsa.
        Se joka muuta kuvittelee, on naiiviudessaan suorastaan hupaisa henkilö.

        Se mitä löydökselle myöhemmin tapahtuisi, on eri asia mutta alussa tulisi täydellinen tietosulku. Mahdollisesti jopa biljoonien arvoisesta löydöksestä kun ei kannata ihan hirveästi huudella.


    • minecrafting

      ns. sink hole


      liikaa kaivettu kivihiiltä alta poijjes... sen kummenpaa.

    • tämä on totta

      tämä on ainakin faktaa:

      viron maaperälle on tippunut kohde joka on tullut maan otsooni kerroksen lävitse.
      kohde vaikutti olevan valettua, useasta metalliseoksesta ja nl merivoimien alokkaita todella oli suuria määriä vartioimassa paikkaa.

      • zorroperro

        Ja kaikki muu juttu kohteen liikkumisesta siellä mullissa ja katoamisesta
        on tarinointia?

        Samoin sen lähettämät säteet ja ihoon polttamat kolmiot sun muu höpö?

        Jos se kerran haisee rikille ja sen yläpuolella on kylmäkin niin voiko sinne
        mennä ihmettelemään? Eikös se ole jossain omakotitalon tontilla?
        Google tosiaan löysi osoitteen: Hõbekuuse tee 32 12111 Tallinn, Viro
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=59°29'45.62"N,24°50'12.80"E


    • asta maukko

      Sinne viroon tipahti musta aukko.

      • ABC.

        Aivan varmaan heti kohta pian Viron korkein oikeus,Venäjä duuman avustuksella tietysti,julistaa kaikki tapausta koskevat dokumentit ja asiakirjat ikuisesti salassa
        pidettäviksi.

        Itse kohde on varmaan jo kuljetettu Area 51:lle siellä jo ennestään olevien Roswellin,Itämeren ja Jammajauren ufon joukkoon.

        Heh,kaikki tiet vievät Area 51:lle(Maallista huumoria tämä).


      • zorroperro
        ABC. kirjoitti:

        Aivan varmaan heti kohta pian Viron korkein oikeus,Venäjä duuman avustuksella tietysti,julistaa kaikki tapausta koskevat dokumentit ja asiakirjat ikuisesti salassa
        pidettäviksi.

        Itse kohde on varmaan jo kuljetettu Area 51:lle siellä jo ennestään olevien Roswellin,Itämeren ja Jammajauren ufon joukkoon.

        Heh,kaikki tiet vievät Area 51:lle(Maallista huumoria tämä).

        Tässä on taas sitä "loogisuutta ja analyyttisyyttä" mitä tällä palstalla saa lukea.

        Roswell, Rendlesham ja Nammajaure ovat siis väitettyjä UFO-alusten putoa-
        mispaikkoja (tarkoitetaan siis asiayhteydessä ulkoavaruudenolentojen aluksia)
        joista ei ole ollut koskaan mitään kouriintuntuvaa tai edes silminnähtävää
        materiaalia medialle, eikä yliopistojen tutkijoille. -- Ei tietenkään nehän on
        "tarkoin varjeltuja salaisuuksia". - Olen huomannut, että media haluaa pitää
        yllä keskustelua UFO-hömpästä kirjoittelemalla aika ajoin ainakin Roswellista.

        Mutta jos tarkoitat Itämeren kohteella http://www.oceanexplorer.se/ tiimin löy-
        döstä niin asia on kaikin puolin päinvastainen kuin muissa mainitsemissasi
        kohteissa.
        - Kohdehan vaikuttaa ilmiselvältä ihmisen "kivikauden" tekeleeltä, missä
        siinäkin on varmasti nieleskelemistä arvon historioitsijoille ja arkeologeille.


      • zorroperro kirjoitti:

        Tässä on taas sitä "loogisuutta ja analyyttisyyttä" mitä tällä palstalla saa lukea.

        Roswell, Rendlesham ja Nammajaure ovat siis väitettyjä UFO-alusten putoa-
        mispaikkoja (tarkoitetaan siis asiayhteydessä ulkoavaruudenolentojen aluksia)
        joista ei ole ollut koskaan mitään kouriintuntuvaa tai edes silminnähtävää
        materiaalia medialle, eikä yliopistojen tutkijoille. -- Ei tietenkään nehän on
        "tarkoin varjeltuja salaisuuksia". - Olen huomannut, että media haluaa pitää
        yllä keskustelua UFO-hömpästä kirjoittelemalla aika ajoin ainakin Roswellista.

        Mutta jos tarkoitat Itämeren kohteella http://www.oceanexplorer.se/ tiimin löy-
        döstä niin asia on kaikin puolin päinvastainen kuin muissa mainitsemissasi
        kohteissa.
        - Kohdehan vaikuttaa ilmiselvältä ihmisen "kivikauden" tekeleeltä, missä
        siinäkin on varmasti nieleskelemistä arvon historioitsijoille ja arkeologeille.

        Kannattaa nuo tapausten taustatiedot tarkistaa ennenkuin alkaa puhumaan toisten loogisuudesta mitään.

        Rendleshamiin ei ensinnäkään pudonnut mitään. Sinne laskeutui ensin toiseen paikkaan ja nousi pois ja toinen kohde leijui matalalla ja heijasti valonsäteen maahan joka muistutti sulaa metallia. Varsinkin jälkimmäisellä tapauksella oli useita silminnäkijöitä kuten ydinasetukikohdan komentaja.
        Ja ennenkuin mainitset majakan niin kerrottakoon että Halt näki samaan aikaan majakan 90 astetta eri suunnassa kuin objektin.

        Nammajaure perustuu vain kahden patikoitsijan havaintoon ja suurella todennäköisyydellä kyseessä oli venäläinen kokeellinen ohjus mutta se on tunnistamaton lentävä obekti niin kauan kuin sitä ei ole löydetty ja tunnistettu tai sitten se on virhehavainto.

        Roswellista en ala tässä yhteydessä luennoimaan mutta kuten sanottu zorroperro niin suosittelen tarkistamaan tiedot ja oman logiikkasi ennen ympäripyöreitä debunkkauksiasi.

        Salailun todisteet löytyy viranomaisten sivuilta täysin kiistattomina kuten Roswellin julistaminen salaiseksi. Viime vuosina monet maat ovat kertoilleet avoimesti ufotapauksistaan ja avanneet kansionsa.

        Mietipäs zorroperro sitä että miten sellaista voidaan avata joka ei sinun mukaasi ole koskaan ollut kiinni? Riittääkö logiikkasi analysoimaan tuota seikkaa?

        Itämeren kohde ei ole selvinnyt eikä sitä voi sen vuoksi vielä kutsua "ilmiselväksi".
        En usko että tapauksessa on mitään geologista suurempaa ihmettä mutta tutkimukset on todella leväperäisiä ja ei se niin syvällä ole että sitä olisi noin vaikea tutkia kuin on annettu ymmärtää.

        Tätä Eestin tapausta en tunne.

        Sanotaanko näin että se ei olla me hörhöt jotka näitä asioita paisuttelee sen suuremmiksi kuin ne kulloinkin on vaan se on tuo debunkkari-kieltäjä-lahko joka antaa ymmärtää niin. Siihen pari trollia väliin ja sitten keskustelu onkin sitä että trollit provoaa ja debunkkari innostuu kuin ilmapallo. Sekös se on loogista?

        Se on oudompaa kuin Nammajaure ja Hessdalen yhteensä. 8)


      • Hyshys....
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Kannattaa nuo tapausten taustatiedot tarkistaa ennenkuin alkaa puhumaan toisten loogisuudesta mitään.

        Rendleshamiin ei ensinnäkään pudonnut mitään. Sinne laskeutui ensin toiseen paikkaan ja nousi pois ja toinen kohde leijui matalalla ja heijasti valonsäteen maahan joka muistutti sulaa metallia. Varsinkin jälkimmäisellä tapauksella oli useita silminnäkijöitä kuten ydinasetukikohdan komentaja.
        Ja ennenkuin mainitset majakan niin kerrottakoon että Halt näki samaan aikaan majakan 90 astetta eri suunnassa kuin objektin.

        Nammajaure perustuu vain kahden patikoitsijan havaintoon ja suurella todennäköisyydellä kyseessä oli venäläinen kokeellinen ohjus mutta se on tunnistamaton lentävä obekti niin kauan kuin sitä ei ole löydetty ja tunnistettu tai sitten se on virhehavainto.

        Roswellista en ala tässä yhteydessä luennoimaan mutta kuten sanottu zorroperro niin suosittelen tarkistamaan tiedot ja oman logiikkasi ennen ympäripyöreitä debunkkauksiasi.

        Salailun todisteet löytyy viranomaisten sivuilta täysin kiistattomina kuten Roswellin julistaminen salaiseksi. Viime vuosina monet maat ovat kertoilleet avoimesti ufotapauksistaan ja avanneet kansionsa.

        Mietipäs zorroperro sitä että miten sellaista voidaan avata joka ei sinun mukaasi ole koskaan ollut kiinni? Riittääkö logiikkasi analysoimaan tuota seikkaa?

        Itämeren kohde ei ole selvinnyt eikä sitä voi sen vuoksi vielä kutsua "ilmiselväksi".
        En usko että tapauksessa on mitään geologista suurempaa ihmettä mutta tutkimukset on todella leväperäisiä ja ei se niin syvällä ole että sitä olisi noin vaikea tutkia kuin on annettu ymmärtää.

        Tätä Eestin tapausta en tunne.

        Sanotaanko näin että se ei olla me hörhöt jotka näitä asioita paisuttelee sen suuremmiksi kuin ne kulloinkin on vaan se on tuo debunkkari-kieltäjä-lahko joka antaa ymmärtää niin. Siihen pari trollia väliin ja sitten keskustelu onkin sitä että trollit provoaa ja debunkkari innostuu kuin ilmapallo. Sekös se on loogista?

        Se on oudompaa kuin Nammajaure ja Hessdalen yhteensä. 8)

        Odottakaamme korkeimpien oikeuksien päätöksiä näiden asioiden suhteen ja kun ne päätökset ovat tulleet,niin sen jälkeen suut suppuun!


      • R.T
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Kannattaa nuo tapausten taustatiedot tarkistaa ennenkuin alkaa puhumaan toisten loogisuudesta mitään.

        Rendleshamiin ei ensinnäkään pudonnut mitään. Sinne laskeutui ensin toiseen paikkaan ja nousi pois ja toinen kohde leijui matalalla ja heijasti valonsäteen maahan joka muistutti sulaa metallia. Varsinkin jälkimmäisellä tapauksella oli useita silminnäkijöitä kuten ydinasetukikohdan komentaja.
        Ja ennenkuin mainitset majakan niin kerrottakoon että Halt näki samaan aikaan majakan 90 astetta eri suunnassa kuin objektin.

        Nammajaure perustuu vain kahden patikoitsijan havaintoon ja suurella todennäköisyydellä kyseessä oli venäläinen kokeellinen ohjus mutta se on tunnistamaton lentävä obekti niin kauan kuin sitä ei ole löydetty ja tunnistettu tai sitten se on virhehavainto.

        Roswellista en ala tässä yhteydessä luennoimaan mutta kuten sanottu zorroperro niin suosittelen tarkistamaan tiedot ja oman logiikkasi ennen ympäripyöreitä debunkkauksiasi.

        Salailun todisteet löytyy viranomaisten sivuilta täysin kiistattomina kuten Roswellin julistaminen salaiseksi. Viime vuosina monet maat ovat kertoilleet avoimesti ufotapauksistaan ja avanneet kansionsa.

        Mietipäs zorroperro sitä että miten sellaista voidaan avata joka ei sinun mukaasi ole koskaan ollut kiinni? Riittääkö logiikkasi analysoimaan tuota seikkaa?

        Itämeren kohde ei ole selvinnyt eikä sitä voi sen vuoksi vielä kutsua "ilmiselväksi".
        En usko että tapauksessa on mitään geologista suurempaa ihmettä mutta tutkimukset on todella leväperäisiä ja ei se niin syvällä ole että sitä olisi noin vaikea tutkia kuin on annettu ymmärtää.

        Tätä Eestin tapausta en tunne.

        Sanotaanko näin että se ei olla me hörhöt jotka näitä asioita paisuttelee sen suuremmiksi kuin ne kulloinkin on vaan se on tuo debunkkari-kieltäjä-lahko joka antaa ymmärtää niin. Siihen pari trollia väliin ja sitten keskustelu onkin sitä että trollit provoaa ja debunkkari innostuu kuin ilmapallo. Sekös se on loogista?

        Se on oudompaa kuin Nammajaure ja Hessdalen yhteensä. 8)

        hellakoukulta mielenkiintoista pohdintaa.
        Itseä joskus mietityttänyt kanssa tämä "ufosalailu".
        En tiedä missä määrin sitä on tapahtunut ja milloin ja missä tapauksissa,mutta jokatapauksessa sitä ilmeisesti on tapahtunut.Mutta mieleen tulee kysymys MIKSI?
        Siis ymmärrän taloudelliset syyt,saadaan haltuun mahdollisesti hyvinkin arvokkaaksi osoittautuvaa tekniikkaa tai materiaalia.Mutta siihen minun ymmärrys loppuu.Miksi ufojen (mahdollista)todellisuutta pitäisi salata?Siis miksi katsottaisiin valtioiden taholta parhaaksi olla kertomatta kansalaisille totuutta ufojen olemassaolosta?En tajua mitä hyötyä siitä olisi,enkä ole valmis nielemään sitä perinteistä litaniaa uskonnollisten ja poliittisten järjestelmien romahtamisesta siinä vaiheessa kun ufojen totuus tulisi ilmi.
        Eihän järjestelmät nyttenkään ole mihinkään romahtaneet vaikka sadattuhannet ihmiset harrastavat ufoilua keskuudessaan ja iso osa heistä pitää ufoja täysin todellisina merkkeinä avaruudellisesta elämästä.

        Eli en kiistä hellakoukku mielipiteitäsi,ufosalailua kyllä on(esim roswell todistettavasti)mutta MIKSI?Mitä muita syitä kuin nuo mahdollisest materiaaliset hyödyt taloudellisessa/vaikka sotilaallisessa mielessä.


      • dfgbsdfg
        R.T kirjoitti:

        hellakoukulta mielenkiintoista pohdintaa.
        Itseä joskus mietityttänyt kanssa tämä "ufosalailu".
        En tiedä missä määrin sitä on tapahtunut ja milloin ja missä tapauksissa,mutta jokatapauksessa sitä ilmeisesti on tapahtunut.Mutta mieleen tulee kysymys MIKSI?
        Siis ymmärrän taloudelliset syyt,saadaan haltuun mahdollisesti hyvinkin arvokkaaksi osoittautuvaa tekniikkaa tai materiaalia.Mutta siihen minun ymmärrys loppuu.Miksi ufojen (mahdollista)todellisuutta pitäisi salata?Siis miksi katsottaisiin valtioiden taholta parhaaksi olla kertomatta kansalaisille totuutta ufojen olemassaolosta?En tajua mitä hyötyä siitä olisi,enkä ole valmis nielemään sitä perinteistä litaniaa uskonnollisten ja poliittisten järjestelmien romahtamisesta siinä vaiheessa kun ufojen totuus tulisi ilmi.
        Eihän järjestelmät nyttenkään ole mihinkään romahtaneet vaikka sadattuhannet ihmiset harrastavat ufoilua keskuudessaan ja iso osa heistä pitää ufoja täysin todellisina merkkeinä avaruudellisesta elämästä.

        Eli en kiistä hellakoukku mielipiteitäsi,ufosalailua kyllä on(esim roswell todistettavasti)mutta MIKSI?Mitä muita syitä kuin nuo mahdollisest materiaaliset hyödyt taloudellisessa/vaikka sotilaallisessa mielessä.

        Ehkä ufosalailu on trollailua.


      • Cafe Roswell
        R.T kirjoitti:

        hellakoukulta mielenkiintoista pohdintaa.
        Itseä joskus mietityttänyt kanssa tämä "ufosalailu".
        En tiedä missä määrin sitä on tapahtunut ja milloin ja missä tapauksissa,mutta jokatapauksessa sitä ilmeisesti on tapahtunut.Mutta mieleen tulee kysymys MIKSI?
        Siis ymmärrän taloudelliset syyt,saadaan haltuun mahdollisesti hyvinkin arvokkaaksi osoittautuvaa tekniikkaa tai materiaalia.Mutta siihen minun ymmärrys loppuu.Miksi ufojen (mahdollista)todellisuutta pitäisi salata?Siis miksi katsottaisiin valtioiden taholta parhaaksi olla kertomatta kansalaisille totuutta ufojen olemassaolosta?En tajua mitä hyötyä siitä olisi,enkä ole valmis nielemään sitä perinteistä litaniaa uskonnollisten ja poliittisten järjestelmien romahtamisesta siinä vaiheessa kun ufojen totuus tulisi ilmi.
        Eihän järjestelmät nyttenkään ole mihinkään romahtaneet vaikka sadattuhannet ihmiset harrastavat ufoilua keskuudessaan ja iso osa heistä pitää ufoja täysin todellisina merkkeinä avaruudellisesta elämästä.

        Eli en kiistä hellakoukku mielipiteitäsi,ufosalailua kyllä on(esim roswell todistettavasti)mutta MIKSI?Mitä muita syitä kuin nuo mahdollisest materiaaliset hyödyt taloudellisessa/vaikka sotilaallisessa mielessä.

        Salailu lisää tapauksen kiinnostavuutta ja kiinnostavuus taas paikkakunnan turismia.
        Siksi Nessiekin elää yhä.


      • £€$
        Cafe Roswell kirjoitti:

        Salailu lisää tapauksen kiinnostavuutta ja kiinnostavuus taas paikkakunnan turismia.
        Siksi Nessiekin elää yhä.

        Tälllaiset "salailut" todellakin ovat myös bisnesten tekoa eli rahan hankkimista.Tavalla tai toisella ja monilla eri alueilla.Eräänä esimerkkinä voisi mainita myös kaupallisilla kanavilla esitettävät "dokumentit".Eli kaiken kaikkiaan hömppä on miljoonien arvoista bisnestä.


      • R.T
        £€$ kirjoitti:

        Tälllaiset "salailut" todellakin ovat myös bisnesten tekoa eli rahan hankkimista.Tavalla tai toisella ja monilla eri alueilla.Eräänä esimerkkinä voisi mainita myös kaupallisilla kanavilla esitettävät "dokumentit".Eli kaiken kaikkiaan hömppä on miljoonien arvoista bisnestä.

        Siis tekeekö esimerkiksi armeija bisnestä salailemalla ufotapauksia.Näin ilmeisesti Roswelin tapauksessa kuitenkin kävi.
        ei tätä salailu-asiaa voi kuitata naurulla ja nessiellä ja turismilla.Kiistatta salailua on ollut.


        Ok,kyllähän minä sen bisneksenkin hyväksyn yhtenä selityksenä,mutta vain yhtenä jolla jotkut kiistatta varmaan rahaa tekee.


      • Kikka Kakkonen<
        R.T kirjoitti:

        Siis tekeekö esimerkiksi armeija bisnestä salailemalla ufotapauksia.Näin ilmeisesti Roswelin tapauksessa kuitenkin kävi.
        ei tätä salailu-asiaa voi kuitata naurulla ja nessiellä ja turismilla.Kiistatta salailua on ollut.


        Ok,kyllähän minä sen bisneksenkin hyväksyn yhtenä selityksenä,mutta vain yhtenä jolla jotkut kiistatta varmaan rahaa tekee.

        Bisnestä tehdään myös siten,että tueksi nostetaan jokin,tai jotkin,auktoriteetit.

        Eräs lähes aina esille nostettu auktoriteetti näissä yhteyksissä on asevoimat,tai Puolustusvoimat,ihan miten vaan.

        Tämä,eräänlainen kikka kakkonen muiden kikkojen joukossa,tehoaa herkkäuskoisiin lähes aina.

        Muta kikkoja ovat tietysti eri julkisten sektorien viranomaisten harrastama peittely ja salailu näissä suhteissa sekä "kaikkein kovin kikka" eli maailman hallitusten harrastama "ufo-ja muu salailu".

        Näiltä pohjilta ne kuvitelmat ufo-ja muusta salailusta kumpuavat ja eräät tahot hyödyntävät näitä kuvitelmia varsin rahakkaalla bisneksellä.


      • zorroperro
        Kikka Kakkonen< kirjoitti:

        Bisnestä tehdään myös siten,että tueksi nostetaan jokin,tai jotkin,auktoriteetit.

        Eräs lähes aina esille nostettu auktoriteetti näissä yhteyksissä on asevoimat,tai Puolustusvoimat,ihan miten vaan.

        Tämä,eräänlainen kikka kakkonen muiden kikkojen joukossa,tehoaa herkkäuskoisiin lähes aina.

        Muta kikkoja ovat tietysti eri julkisten sektorien viranomaisten harrastama peittely ja salailu näissä suhteissa sekä "kaikkein kovin kikka" eli maailman hallitusten harrastama "ufo-ja muu salailu".

        Näiltä pohjilta ne kuvitelmat ufo-ja muusta salailusta kumpuavat ja eräät tahot hyödyntävät näitä kuvitelmia varsin rahakkaalla bisneksellä.

        "Eräs lähes aina esille nostettu auktoriteetti näissä yhteyksissä
        on asevoimat, tai Puolustusvoimat, ihan miten vaan."

        Joo, tästä olen itsekin kirjoittanut tänne ja kun taannoin voi
        antaa miinusta niin sitähän tuli..
        (ainakaan minun koneella ei näy enää kun peukutus?)

        Muun muassa Roswell, Rendlesham ja Brazilian Colares1977
        on kaikki sotilasalueita.

        "Bisnestä tehdään myös siten, että tueksi nostetaan jokin,
        tai jotkin ,auktoriteetit."

        Tuleepa mieleeni, että Ronald Reagan olisi kehaissut johonkin
        tilaisuuteen tultuaan nähneensä UFO:n. Mieshän oli jonkin
        sortin filmitähti ja presidentti. Ja taitaapa olla muitakin valtioiden
        johtomiehiä, jotka jossain mielessä (?) uskoo ja tunnustaa ufot.

        Olen muutenkin tuonut esille sen, että ei täällä eikä muuallakaan
        UFO-piireissä tutkita lähtökohtaisesti siitä näkökulmasta, että
        mitä ufot on - vaan ufo-hörpäkköjen näkökulmasta.. Havaintoja
        ei käsitellä ja analysoida niiden epämääräisestä ja häilyvästä
        luonteesta käsin - vaan aprikoidaan mistä kaukaa ollaan tultu.

        Esimerkiksi viljapeltokuvioiden totuus selviää sateliitti-kuvista.
        Tähän liittyen nyt Venäjältä löytynyttä maareikää yritetään selvit-
        tää sateliittikuvista - ei tietenkään ufo-hörpäkköjen toimesta.

        Mutta kukapa viljapeltokuvioita ottaa edes vakavasti - edes "hör-
        päköt" - ihmisillä on kaikenlaisia outoja sairauksiksikin luokiteltuja
        "pakkomieltymyksiä" joita eräät tietenkin koettaa hyödyntää.


    • Salailun suhteen voi ymmärtää kylmän sodan aikaiset eli 90-lukua edeltäneet merkittävät tapaukset. Roswellissa kuunneltiin N-liiton ydinkokeita tähän tarkoitetuilla ilmapalloilla. Ne eivät olleet siis säähavaintopalloja - kuten myös ovat jäljestä päin virallisesti korjanneet.
      Eivät sotilaat kerro tilanteen ollessa päällä, mistä on kyse. Tällainen tilanne on herkullinen luoda urbaanilegenda. Lisäksi, jos legendassa väitetään supersivilisaation high-techiä pudonneen omalle tontille, niin aina vain parempi. Sotilailla tuskin sitä mitä vastaan on, että viholliselle syötetään jäynä ja epäilys. Pääasia on, että vähemmän seksikäs salaisuus on ja pysyy omana tietona.
      Minulle ei ole oikein selvinnyt se, että mitä näissä ufojutuissa (kylmän sodan jälkeisissä) salaillaan ja kuka salailee. Vai salaileeko?

      • Ehkä suurin syy on se että jos hallitukset tai niiden viranomaistahot kertoilisivat kovaan ääneen toitottaen mediassa puolivalmiita toteamuksia, otaksumia tai asioita ufoista niin ensinnäkin niiden auktoriteetti kärsisi koska jotkut tahot sanoisivat heitä vähintään yhtä kovaan ääneen höpöttäjiksi ja vaatisi heidän tilalle henkilöitä jotka eivät herätä turhaa levottomuutta ja pelkoa edes osassa kansaa.

        Kansantaloudet ei kestä levottomuutta eikä auktoriteettipulaa johtajiaan kohtaan. Kaikki tietää mihin sellaiset johtaa.

        Tuntemattoman olemassaolon tunnustaminen tai edes olettaminen ei ole hallitusten intressi numero yksi. Sehän levittäisi kansalaisissa epäluuloa ja epäluottamusta.

        Jos jokin valtio päämiehiensä avulla virallisesti toteaisi valtamediassa että "ne ovat täällä mutta emme tiedä ketä he on ja mistä" niin arvaahan tuon mitä tapahtuisi. -Ihmisistä osa suorastaan sekoaisi. Iso osa jättäisi menemättä töihin ja maailma lamaantuisi ainakin joltakin osin vähintään joksikin aikaa.

        Saattaisi alkaa jopa kauppojen ryöstely ja mellakat sen jälkeen kun ihmisillä iskisi pelko invaasiosta ja omia puoliaan siinä joutuisikin pitämään ettei toiset hamstraa kaikkea itselleen ja sinä ja perheesi jäisitte ilman.
        Sitä seuraisi ehkä myös aseistautuminen jotta saat suojeltua sitä perheesi ruokavarastoa jos tuotanto ja kuljetukset lamaantuisi.

        Katsopas sinne jääkaappiin että kuinka kauan perheesi pärjäisi siellä olevilla sapuskoilla jos kaikki kaupat olisi ostettu ja ryöstelty tyhjiksi.

        Salailuun on varsin hyvät syyt siis muutenkin kuin teknisten salaisuuksien itselle mahdollisesti saamiseksi.

        Eipä noissa ilmassa olevista ufoista ole mitään hyötyä kellekään kun ei niitä kiinni saa joten mitäpäs niistä kukaan valtio hyötyisi jos alkaisi huutelemaan että "siellä niitä vaan lentelee". Pelkkää haitta. Ei hyötyä.

        Siinäpä ne kai ne tärkeimmät syyt.

        Edes meikähörhö en niitä halua tänne tällaiseen maailmaan julkisesti pörräämään. Asiat on ihan tarpeeksi sekaisin muutenkin tai sitten heillä pitäisi olla melkoisen hienot suunnitelmat tullessaan jotta lisää kaaosta, taantumaa eikä lamaantumista heidän vuokseen tapahtuisi.

        Ja se on varma että sellaisen "nyt ne tuloo" julistuksen jälkeen en minäkään menisi ihan äkkiä töihin vaan seuraisin tilannetta lasteni kanssa.


      • skepompi
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Ehkä suurin syy on se että jos hallitukset tai niiden viranomaistahot kertoilisivat kovaan ääneen toitottaen mediassa puolivalmiita toteamuksia, otaksumia tai asioita ufoista niin ensinnäkin niiden auktoriteetti kärsisi koska jotkut tahot sanoisivat heitä vähintään yhtä kovaan ääneen höpöttäjiksi ja vaatisi heidän tilalle henkilöitä jotka eivät herätä turhaa levottomuutta ja pelkoa edes osassa kansaa.

        Kansantaloudet ei kestä levottomuutta eikä auktoriteettipulaa johtajiaan kohtaan. Kaikki tietää mihin sellaiset johtaa.

        Tuntemattoman olemassaolon tunnustaminen tai edes olettaminen ei ole hallitusten intressi numero yksi. Sehän levittäisi kansalaisissa epäluuloa ja epäluottamusta.

        Jos jokin valtio päämiehiensä avulla virallisesti toteaisi valtamediassa että "ne ovat täällä mutta emme tiedä ketä he on ja mistä" niin arvaahan tuon mitä tapahtuisi. -Ihmisistä osa suorastaan sekoaisi. Iso osa jättäisi menemättä töihin ja maailma lamaantuisi ainakin joltakin osin vähintään joksikin aikaa.

        Saattaisi alkaa jopa kauppojen ryöstely ja mellakat sen jälkeen kun ihmisillä iskisi pelko invaasiosta ja omia puoliaan siinä joutuisikin pitämään ettei toiset hamstraa kaikkea itselleen ja sinä ja perheesi jäisitte ilman.
        Sitä seuraisi ehkä myös aseistautuminen jotta saat suojeltua sitä perheesi ruokavarastoa jos tuotanto ja kuljetukset lamaantuisi.

        Katsopas sinne jääkaappiin että kuinka kauan perheesi pärjäisi siellä olevilla sapuskoilla jos kaikki kaupat olisi ostettu ja ryöstelty tyhjiksi.

        Salailuun on varsin hyvät syyt siis muutenkin kuin teknisten salaisuuksien itselle mahdollisesti saamiseksi.

        Eipä noissa ilmassa olevista ufoista ole mitään hyötyä kellekään kun ei niitä kiinni saa joten mitäpäs niistä kukaan valtio hyötyisi jos alkaisi huutelemaan että "siellä niitä vaan lentelee". Pelkkää haitta. Ei hyötyä.

        Siinäpä ne kai ne tärkeimmät syyt.

        Edes meikähörhö en niitä halua tänne tällaiseen maailmaan julkisesti pörräämään. Asiat on ihan tarpeeksi sekaisin muutenkin tai sitten heillä pitäisi olla melkoisen hienot suunnitelmat tullessaan jotta lisää kaaosta, taantumaa eikä lamaantumista heidän vuokseen tapahtuisi.

        Ja se on varma että sellaisen "nyt ne tuloo" julistuksen jälkeen en minäkään menisi ihan äkkiä töihin vaan seuraisin tilannetta lasteni kanssa.

        Sä olet sellainen asiahörhö, kiva että kirjoittelet täällä.


    • hellakoukku kirjoittaa asiaa.
      Asia josta on pitkään vaiettu.

      "Ehkä suurin syy on se että jos hallitukset tai niiden viranomaistahot kertoilisivat kovaan ääneen toitottaen mediassa puolivalmiita toteamuksia, otaksumia tai asioita ufoista niin ensinnäkin niiden auktoriteetti kärsisi koska jotkut tahot sanoisivat heitä vähintään yhtä kovaan ääneen höpöttäjiksi ja vaatisi heidän tilalle henkilöitä jotka eivät herätä turhaa levottomuutta ja pelkoa edes osassa kansaa"

      Tosiaan henkilöt vaihdettaisiin välittömästi. Virallisesti on vain yhdenlainen totuus, siitä pidetään kynsin hampain kiinni.

      • Juu, mitä tekisi demarit jos Soini alkaisi puhua yks kaks ufoista ja mitä tekisi Soini jos Stubb tulisi foliohattu päässä täysistuntoon?

        Monet valtion korkeat virkamiehet, poliitikot ja päämiehet ovat tulleet ufokaapista ulos vasta evp:nä. Monet kertoneet syyksi sen että he ovat pitäneet tietoja vuosikymmenet sisällään ja enää ei sido sillä lailla vaitiolotkaan. Ajattelevat että kansalaisilla on oikeus tietää.

        Ahdistaahan se varmasti kuten Snowdenia alkoi ahdistaa jo nuorena miehenä toiset asiat kuten kansalaisten laiton vakoilu.

        Helppohan niitä korkean iän saavuttaneita ufoista puhuvia evp- johtajia on kutsua vanhoiksi höppänöiksi mutta hyvällä ulosannilla ja logiikalla ovat kuitenkin useimmiten kertoilleet julkisesti ja perustellusti mielenkiintoisista asioista joten varsin tervejärkisen kuuloisia vanhoja höppänöitä sitten ovat jos tässä kohtaan saa enää edes höppänäksi ylipäätään kutsua.

        PS: Useimmat heistä ei ole koskaan hyötyneet kertomuksistaan millään tavalla rahallisesti eivätkä ole osakkaina Roswellin ufokahviloissa jonka vuoksi joidenkin mukaan jopa UFO-aluksen miehistö uhrasi itsensä markkinataloudelle kasvattaakseen tulevaa donitsinmyyntiä alueella. 8)


      • R.T
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Juu, mitä tekisi demarit jos Soini alkaisi puhua yks kaks ufoista ja mitä tekisi Soini jos Stubb tulisi foliohattu päässä täysistuntoon?

        Monet valtion korkeat virkamiehet, poliitikot ja päämiehet ovat tulleet ufokaapista ulos vasta evp:nä. Monet kertoneet syyksi sen että he ovat pitäneet tietoja vuosikymmenet sisällään ja enää ei sido sillä lailla vaitiolotkaan. Ajattelevat että kansalaisilla on oikeus tietää.

        Ahdistaahan se varmasti kuten Snowdenia alkoi ahdistaa jo nuorena miehenä toiset asiat kuten kansalaisten laiton vakoilu.

        Helppohan niitä korkean iän saavuttaneita ufoista puhuvia evp- johtajia on kutsua vanhoiksi höppänöiksi mutta hyvällä ulosannilla ja logiikalla ovat kuitenkin useimmiten kertoilleet julkisesti ja perustellusti mielenkiintoisista asioista joten varsin tervejärkisen kuuloisia vanhoja höppänöitä sitten ovat jos tässä kohtaan saa enää edes höppänäksi ylipäätään kutsua.

        PS: Useimmat heistä ei ole koskaan hyötyneet kertomuksistaan millään tavalla rahallisesti eivätkä ole osakkaina Roswellin ufokahviloissa jonka vuoksi joidenkin mukaan jopa UFO-aluksen miehistö uhrasi itsensä markkinataloudelle kasvattaakseen tulevaa donitsinmyyntiä alueella. 8)

        sinänäs hellankoukku kirjoittaa asiaa,mutta kyseenalaistan sittenkin,että seuraisiko ufojen "virallisesta julkistamisesta" joku täysimittainen kaaos?
        Kyllähän ufot on periaatteessa "virallisesti julkistettu" tutkimalla niitä vaikka bluebookin puitteissa.Tai Condonin raporttiin päässyt lausunto siitä että "aineistossa oli mukana todennäköisesti vähintään yksi ihmiskunnan ulkopuolelta tullut älyllisen rakentama laite".
        Kyllähän kansakunnat selviävät sodistakin ilman suurimittaisia kauppojen ryöstelyjä,ja sodissa jos jossa johtajat kärsivät auktoriteettipulaa väärien ratkaisujen takia.
        Ymmärrän kyllä,että valtaapitävillä on tietty pelko siitä,että mitäs sitten jos vieraan älyn todellisuus myönnetään...mutta jotenkin kauhean vaikea uskoa täyteen kaaokseen.Onko 2000 luvun ihminen ylipäätään enää kauhean riippuvainen vahva-auktoriteettisesta valtionjohdosta?
        Yhteiskunnat on monikerrostuneet moniin alakulttuureihin ja yhteisöt elävät omaa elämäänsä valtionjohdosta sen kummemmin välittämättä,hyvä kun tietää ketä siellä hallituksessa on "meitä kiusaamassa".


      • Neljäs valtakunta.
        R.T kirjoitti:

        sinänäs hellankoukku kirjoittaa asiaa,mutta kyseenalaistan sittenkin,että seuraisiko ufojen "virallisesta julkistamisesta" joku täysimittainen kaaos?
        Kyllähän ufot on periaatteessa "virallisesti julkistettu" tutkimalla niitä vaikka bluebookin puitteissa.Tai Condonin raporttiin päässyt lausunto siitä että "aineistossa oli mukana todennäköisesti vähintään yksi ihmiskunnan ulkopuolelta tullut älyllisen rakentama laite".
        Kyllähän kansakunnat selviävät sodistakin ilman suurimittaisia kauppojen ryöstelyjä,ja sodissa jos jossa johtajat kärsivät auktoriteettipulaa väärien ratkaisujen takia.
        Ymmärrän kyllä,että valtaapitävillä on tietty pelko siitä,että mitäs sitten jos vieraan älyn todellisuus myönnetään...mutta jotenkin kauhean vaikea uskoa täyteen kaaokseen.Onko 2000 luvun ihminen ylipäätään enää kauhean riippuvainen vahva-auktoriteettisesta valtionjohdosta?
        Yhteiskunnat on monikerrostuneet moniin alakulttuureihin ja yhteisöt elävät omaa elämäänsä valtionjohdosta sen kummemmin välittämättä,hyvä kun tietää ketä siellä hallituksessa on "meitä kiusaamassa".

        Mistähän ihmeen kumman käsittämättömän mahdottomasta syystä ns.kontaktihenkilöt eivät puutu näihin asioihin?

        Kontaktihenkilöinähän heillä pitäsi olla suora yhteys eri alienpoppoisin ja heidän kauttaan he voisivat saada sellaisen määrän todisteita että länkytys näiden asioiden suhteen loppuisi kertaheitolla.

        Miksi näin ei ole tapahtunut?

        No,selitys tällaiselle saamattomuudelle on varmaa se,etteivät he uskalla tehdä niin koska heidän henkensä olisi vaarassa vai mitä?

        Ai niin,presidentti Barack Obaman piti vuonna 2009 tehdä "merkittäviä julkistuksia ufoista" mutta näin ei tapahtunut.Vuoden 2012 loppuilla Obaman odotettiin tekevän myös virallisen paljastuksen Nibirusta.Sekin on jäänyt tekemättä.

        Suuria toiveita asettiin myös Julian Assagneen ja Wikileaksiin.Ja taas täysin turhaan.Täysin turhia toiveita asetettiin myös tietovuotaja Snowdeniin tyylillä paljastaako Snowden ufot?

        Näissä nyt esillä olevien asioiden suhteen tulee eräissä kommenteissa esille eräs asia.Nimittäin arkipäiväinen politiikkka mikä joidenkin mielestä on Suomessakin täysin väärässä kurssissa.


      • R.T
        Neljäs valtakunta. kirjoitti:

        Mistähän ihmeen kumman käsittämättömän mahdottomasta syystä ns.kontaktihenkilöt eivät puutu näihin asioihin?

        Kontaktihenkilöinähän heillä pitäsi olla suora yhteys eri alienpoppoisin ja heidän kauttaan he voisivat saada sellaisen määrän todisteita että länkytys näiden asioiden suhteen loppuisi kertaheitolla.

        Miksi näin ei ole tapahtunut?

        No,selitys tällaiselle saamattomuudelle on varmaa se,etteivät he uskalla tehdä niin koska heidän henkensä olisi vaarassa vai mitä?

        Ai niin,presidentti Barack Obaman piti vuonna 2009 tehdä "merkittäviä julkistuksia ufoista" mutta näin ei tapahtunut.Vuoden 2012 loppuilla Obaman odotettiin tekevän myös virallisen paljastuksen Nibirusta.Sekin on jäänyt tekemättä.

        Suuria toiveita asettiin myös Julian Assagneen ja Wikileaksiin.Ja taas täysin turhaan.Täysin turhia toiveita asetettiin myös tietovuotaja Snowdeniin tyylillä paljastaako Snowden ufot?

        Näissä nyt esillä olevien asioiden suhteen tulee eräissä kommenteissa esille eräs asia.Nimittäin arkipäiväinen politiikkka mikä joidenkin mielestä on Suomessakin täysin väärässä kurssissa.

        "Mistähän ihmeen kumman käsittämättömän mahdottomasta syystä ns.kontaktihenkilöt eivät puutu näihin asioihin?

        Kontaktihenkilöinähän heillä pitäsi olla suora yhteys eri alienpoppoisin ja heidän kauttaan he voisivat saada sellaisen määrän todisteita että länkytys näiden asioiden suhteen loppuisi kertaheitolla."

        -paljon on väitteitä joo.Ja sitten on näitä kontaktihenkilöitä ketkä kuittaa asiat sillä,että "ei heidän tarvitse mitään todistaa,kun kerran itse tietävät jo totuuden".

        Itsellä on vähän kahtalainen suhde näihin kontaktihenkilöihin.En jotenkin usko,että kaikki olisi valhetelijoita.Varmasti on aitoja kontakteja,missä on saatu tietoa.
        Mutta toisaalta valtaosa näissä kontakteissa saaduista jutuista on semmoista liirumlaarumia,että mietityttää että miksi sitä edes "älykäs" rotu olisi ihmisille tiedottanut.
        En tiedä.
        Toisaalta on ihan suomalaisiakin kuuluisia kontakteja joissa on saatu hyvin yksityiskohtaisia "ennustuksia" ko.ihmisen tulevaisuudesta ja ne myös on pitäneet paikkansa.


    • Samara EX

      R.T: "Miksi ufojen (mahdollista)todellisuutta pitäisi salata? Siis miksi katsottaisiin valtioiden taholta parhaaksi olla kertomatta kansalaisille totuutta ufojen olemassaolosta?"

      Valtiot eivät itseasiassa voisi paljon sen enempää kertoa kuin, että toisten sivilisaatioiden edustajat ovat todellisuutta ja että he tekevät ilmatilassamme, mitä tahtovat. Tämä tietenkään ei olisi paras tapa informoida kansaa, mutta tuo on kuitenkin totuus. Kyllä siitä aikamoinen paniikki syntyisi jos uutinen pläjäytettäisiin kerralla eetteriin, kiitos Hollywoodin. Mielenterveys toimistot ruuhkautuisi, osa lopettaisi työnsä ja laskujen maksamisen etc... ja odottaisi vain "valmista", niin kuin Manulle illallinen.

      Valtiot eivät ei anna massalle totuutta, koska he eivät itsekään ole tarpeeksi selvillä toisten siviilisaatioiden toimista. Toistaiseksi tämä asia luokitellaan salaiseksi.

      Kyllä sitä itsekin toivoisi, että kerrottaisiin totuus, mutta ehkä se on kuitenkin paras tapa edetä, että kaikki menee pikku hiljaa eteenpäin omalla painollaan.

      • Komppaan tuota. Osa kansasta ei tarvitse kummoista syytä tai tekosyytä heittääkseen pyyhkeen kehään. Miksi siis kerrottaisiin jotakin sellaista mikä ei edesauta valtion hyvinvointia millään tavalla?

        Kuka olisi se poliitikko joka heittäisi ensimmäisen kiven ja poikkeaisi vaikenemisen konsensuksesta ja miksi hän sen tekisi?

        Yksittäisiä tuoreiden tapahtumien ufokommentteja on lipsahdellut suuriltakin nimiltä välittömästi tapahtuman jälkeen mutta sitten on tullut taas hiljaisuus. Esimerkkinä vaikkapa Belgian ufoaalloksi kutsuttu tapaus.
        Euroopan rahavaltaa ylläpitävät tahot ovat pohjimmiltaan jenkkien ahterin nuolijoita eivätkä tiedä aina kenelle kumartaa ja pyllistää.

        USA siis sanelee paljon asioita euroopassakin. Itäeuroopassa tilanne on toinen mutta kuka kuuntelee köyhiä? Sama juttu eteläamerikassa. Heidät on helppo dissata kun he ovat köyhiä verrattuna pohjoiseen.

        Nuo aiemmin mainitsemani evp:t "suuressa maailmassa" ovat tehneet ne ufopaljastukset varsin tahdikkaasti kuin synninpäästönä mutta ei voida olettaa että joku pyrkyri tai juuri politiikan huipulla virkaa tekevä henkilö alkaisi yhtäkkiä kohkaamaan että "entäpäs ufot?"

        R.T:n kanssa olen samaa mieltä kanavoinneista. Nimimerkki "Neljäs valtakunta" sen sijaan viljeli joukon stereotypioita ja urbaaneja legendoja saatteeksi.

        Obamaa käy suoraan sanottuna sääliksi enkä puhu nyt ufoista mutta mies on enemmän kuin puun ja kuoren välissä.


    • fyue7ut

      "Toisaalta on ihan suomalaisiakin kuuluisia kontakteja joissa on saatu hyvin yksityiskohtaisia "ennustuksia" ko.ihmisen tulevaisuudesta ja ne myös on pitäneet paikkansa."

      Mitä ennustuksia muka?

      • R.T

        "Toisaalta on ihan suomalaisiakin kuuluisia kontakteja joissa on saatu hyvin yksityiskohtaisia "ennustuksia" ko.ihmisen tulevaisuudesta ja ne myös on pitäneet paikkansa."

        Mitä ennustuksia muka?"

        -esimerkiksi asianosaisen kuolema ja syykin kuolemaan.


    • Obama on sätkynukke suuremmassa näytelmässä. Liikkumatilaa on vähän. Israel esim. Moukaroi parhaillaan Palestiinalaisia siviilejä tykistöllään, mutta USA välttelee koko aihetta, koska on täysin Israelin taskussa.
      Ei ET- poppoot voi liian näkyvästi puuttua evoluutiomme kulkuun. Meidän pitää itse ottaa vastuu tekemisistämme ja tekemättä jättämisistä myös. Toki valvovat meitä, että emme itse tuhoaisi tätä Sinistä planeettaa, saastutamme itsemme, vetemme ja ravintommekin omalla toimillamme.

    • sotahistorioitsija

      Onko kukaan tutkinut, miten alieenit vaikuttivat toisen maailmansodan kulkuun ?
      Jos heillä on kiinnostusta Telluksen elämään, niin luulisi, että noihin aikoihin olisivat olleet aktiivisia.

    • Onnea vaan

      "Ei ET- poppoot voi liian näkyvästi puuttua evoluutiomme kulkuun. Meidän pitää itse ottaa vastuu tekemisistämme ja tekemättä jättämisistä myös. Toki valvovat meitä, että emme itse tuhoaisi tätä Sinistä planeettaa, saastutamme itsemme, vetemme ja ravintommekin omalla toimillamme."

      Toisen maailmansodan jälkeinen megapommi muhii valtamerissä sekä kaikissa pienemmissäkin merissä. Kun kaikkien upotettujen sota- ja rahtialusten öljytankit alkavat vuotaa meriin ei siinä voi muuta kuin toivoa että alienit rientävät apuun ja vähän äkkiä.

      Planeettamme otsonikerros on jo lähes varmuudella tuhon oma, kukaan ei tuo julki sitä seikkaa että tällä hetkellä otsonikerrosta tuhoavat 1950 luvulla ilmaan päästetyt ponneaineet ja muut kemikaalit. Ja jatkoa seuraa aina 1980 luvun loppupuolen kemikaaleista ainakin seuraavat 30 vuotta. Tuohon kun lisätään kaikki sotien aikainen ja nykypäivään asti ilmakehään päästetyt ilmaliikenteen päästöt, pitää ryhtyä rukoilemaan että ne alieniveljet tulisivat ja vähän helkutin äkkiä pelastamaan planeettamme ilmakehän.

      Melkoinen pitää olla tekniikka jolla planeettamme puhdistetaan niin äkkiä ettei sen ekosysteemit tuhoudu. Ja sitten pitäisi vähän äkkiä puuttua siihenkin miten paljon ihmiskunta jatkuvalla syötöllä tuhoaa planeettaa altaan muillakin konsteilla.

      Alienien täytyy olla tietoisia näistä asioista ja olla ajan tasalla miten paljon on jo tuhottu sekä miten paljon tulee tuhoutumaan, jos mitään ei tehdä.

      On täysin turhaa olettaa että alienit odottavat että me huomaamme ja vaihdamme suuntaa, sillä se on nyt myöhäistä. Meillä on pashkat lahkeessa ja alieneiden olisi tultava vaihtamaan housumme ja pyyhkimään pyllymme ihan just kohta.

      Olen varm ettei näin tule käymään.

    • continental contact

      Hei, olen kontaktihenkilö.
      Kappas että eksyin keskusteluunne kun kaivelin netissä mistä ihmeestä löytyisi tietoa tästä asiasta. Kenellekään ei voi puhua, juuri ja juuri voi kirjoittaa näin anonyymisti. Ja silti tiedän että keskustelupalstalla ei kellään näistä asioista kokemusta ole, ne henkilöt ovat jossain tuolla ulkona... mailla. Tuskin suomessa, sillä täällä vallitsee vahva vaikenemisen kulttuuri sodan jäljiltä.
      Saan siis viestejä, tietääkseni minua ei ole koskaan kaapattu. Olen ollut tavallaan skeptikko ufojen suhteen, nyt ei ole enää vaihtoehtoa kuin uskoa. En tiedä onko viestit tarkoitettu omaksi ohjeekseni vai ihan kaikille. Ne tulevat paperille koodina (000III0II-tyyliin),kuvina, sananpätkinä, automaattikirjoituksen tapaan.
      Olen saanut sen verran tietoa että tiedän miten he kokevat meidät, mitä me ihmiset olemme oikeasti ja mistä he itse ovat lähtöisin. Kuvailisin että he ovat valtavan älykkäitä, "jumalallisia olentoja" (jossain mielessä, en usko perinteiseen jumalaan) joista me ihmiset olemme erkautuneet, olemme siis tähdistä kotoisin.

      Youtubessa asiaan voi perehtyä laittamalla hakusanaksi orion constellation, Danny Wilten, Jim Self, Chris Leask, sekä hopi-intiaanien ja gizan pyramidien yhteys Orioniin.

      Danny Wiltenilla on paljon hämmentäviä videoita tubessa: https://www.youtube.com/watch?v=HldO_qSYmuo

      Näen nämä uskon ja epäuskon asiat näin: "Jokainen on erilaisessa henkisen kehityksen tasossa. Tietyllä tasolla tahtosi on ainoastaan puhua totuuttasi, ei todistaa sitä toisille. Alat ymmärtää että jokaisella on oma polkunsa. Toisin sanoen, et voi vakuuttaa vauvalle sen oppivan kävelemään kun se on ryömintävaiheessa. Sen totuuden vakuuttaminen on toisarvoista."

    • Kyllä vaan jokainen kulkee niin omanlaistansa polkua, kenelläkään toisella se ei ole aivan samanlainen. Omia kokemuksiaan/näkemyksiään on vaikea vakuuttaa toisille, jotka eivät ole "samalla aallonpituudella". Totuuden vakuuttaminen jää tosiaan toisarvoiseksi .

    • velallinen..

      Mulle tulee kans ihan hirveesti viestejä, ne tulee kirjekuorissa ja niissä pyydetään maksamaan milloin sähköyhtiölle milloin vesilaitokselle jne. Luulen tietäväni mitä he näillä viesteillä tarkoittavat, rahat pois köyhiltä ja sitä rataa.

      • Ramona.

        Koska olen suuri keksijä,ja olen autoatallissani rakentanut myös vapaaenergialla toimivan leijukelkan jota viranomaiset eivät ole hoksanneet takavarikoida,niin minä keksin aikoinaan hyvän keinon estää niiden kirjekuorissa tulevien maksupyyntöjen tulo.

        Minä vain laitoin postilaatkon kylkeen lapun,jossa luki "Ei laskuja eikä mainoksia."
        Mutta ei toiminut ei.Nyt minä sitten harkitsen Amon Ra-tekniikan käyttöönottoa estämään niiden maksupyyntöjen tulo.

        En tosin vielä tiedä sitä,että millainen se Amon Ra-tekniikka on,mutta kyllä minä sen keksin koska olenhan suuri keksijä.


      • eräs koirarotu
        Ramona. kirjoitti:

        Koska olen suuri keksijä,ja olen autoatallissani rakentanut myös vapaaenergialla toimivan leijukelkan jota viranomaiset eivät ole hoksanneet takavarikoida,niin minä keksin aikoinaan hyvän keinon estää niiden kirjekuorissa tulevien maksupyyntöjen tulo.

        Minä vain laitoin postilaatkon kylkeen lapun,jossa luki "Ei laskuja eikä mainoksia."
        Mutta ei toiminut ei.Nyt minä sitten harkitsen Amon Ra-tekniikan käyttöönottoa estämään niiden maksupyyntöjen tulo.

        En tosin vielä tiedä sitä,että millainen se Amon Ra-tekniikka on,mutta kyllä minä sen keksin koska olenhan suuri keksijä.

        "Koska olen suuri keksijä,ja olen autoatallissani rakentanut myös vapaaenergialla toimivan leijukelkan"

        Etpäs ole kun minä olen. Todisteita siitä en tosin esitä mutta tiedän että minä olen sen keksinyt. Tiedän sen siksi että joudun alati piileskelemään puskissa moottoripyöräjengiläisten asuihin pukeutuneita armeijan kapiaisia jotka ajelevat metsäpolkuja edestakaisin tiukkailmeisinä ja näyttävät etsivän jotakin, minua.


      • R.Amona
        eräs koirarotu kirjoitti:

        "Koska olen suuri keksijä,ja olen autoatallissani rakentanut myös vapaaenergialla toimivan leijukelkan"

        Etpäs ole kun minä olen. Todisteita siitä en tosin esitä mutta tiedän että minä olen sen keksinyt. Tiedän sen siksi että joudun alati piileskelemään puskissa moottoripyöräjengiläisten asuihin pukeutuneita armeijan kapiaisia jotka ajelevat metsäpolkuja edestakaisin tiukkailmeisinä ja näyttävät etsivän jotakin, minua.

        Ahaa se olit siis sinä joka sen vapaaenergialla toimivan leijukelkkani ja sen piirustukset autotallistani varasti!

        Mutta ei se mitään koska siitä kimpaantuneena kehittelin ihgun uuden ja entistä paremman vapaaenergialla toimivan leijukelkan.

        Tämän johdosta ole itsekin joutunut lähes jatkuvasti piileskelemään niitä minua etsiviä armeijan kapiaisia,jotka ovat pukeutuneet moottoripyöräjengiläisten asuihin ja jahtaavat minua motskareillaan pitkin maita ja mantuja.

        Ihan pienenä vinkkinä sinullekin se,että niiltä jahtaajilta on helppo piiloutua kun siirtää itsensä metsänpeittoon!


      • saamarinkapiaiset
        R.Amona kirjoitti:

        Ahaa se olit siis sinä joka sen vapaaenergialla toimivan leijukelkkani ja sen piirustukset autotallistani varasti!

        Mutta ei se mitään koska siitä kimpaantuneena kehittelin ihgun uuden ja entistä paremman vapaaenergialla toimivan leijukelkan.

        Tämän johdosta ole itsekin joutunut lähes jatkuvasti piileskelemään niitä minua etsiviä armeijan kapiaisia,jotka ovat pukeutuneet moottoripyöräjengiläisten asuihin ja jahtaavat minua motskareillaan pitkin maita ja mantuja.

        Ihan pienenä vinkkinä sinullekin se,että niiltä jahtaajilta on helppo piiloutua kun siirtää itsensä metsänpeittoon!

        Minulta taas armeijan kapiaiset kävivät sammuttamassa vapaaenergialaitteeni. Ottivat töpselin irti seinästä, pirulaiset.


    • Etkä ole edes ainoa jolle tulee samanlaisia kirjeitä:)

    • Miss Plussa vaa

      Onko seriffeillä mahdollisuus poistaa plussia? Nyt on hävinnyt plussat monista vikoista kirjoituksista. Kuka niitä poistaa jos ei sefut? Olis kiva tietää. Hyvien kirjotusten diggaaminen siis laitetaan banniin? Mitä Sviddua?

      • Luotsilla ei ole mahdollisuutta poistella plussia sen kummemmin kuin muillakaan.
        Olisiko sitten jossain hakkerinmentävä porsaanreikä, en tiedä.


    • Continental contact

      Kiitos andro, ymmärryksestä.
      Harmi, tämäkään sivusto ei ollut oikea minulle. No, eipä se mitään. Voinhan aina pitää viestit myös itselläni :) ...Ollen tavallaan miljonääri, paitsi että nämä mammonat ovat jotain minkä saan mukaani myös kuoleman jälkeen.
      Adios amigos. Onnea tiellenne tähtiä kohti, jokaiselle, kuitenkin.

      • Soita tohtorille...

        ...heti maanantaina.

        Jep, tervemenoa, nimittäin hoitoon. Et ole mikään "kontaktihenkilö" vaan MT-potilas. "Andro" toimii vastuuttomasti syöttäessään sinulle avaruusolentofantasioita.


      • AndroDoper

        Kyllä se näin on,ja on aina ollut,että "Andro" toimii vastuutomasti syöttessään muille avaruusolento-ja muita fantasioitaan.


    • Continental contact

      Niin väsynyttä läppää = Shiiiit for brains

    • _Ekhnaton II

      "...Minä vain laitoin postilaatkon kylkeen lapun,jossa luki "Ei laskuja eikä mainoksia."
      Mutta ei toiminut ei.Nyt minä sitten harkitsen Amon Ra-tekniikan käyttöönottoa estämään niiden maksupyyntöjen tulo...."

      Tiedoksi:
      Amon Ra-tekniikan käyttölisenssi vaatii:

      1) Kiventyöstön tarkkuustoleranssin 1/1000 mm saavuttamista
      2) 12 tonnin järkäleen nostamista vahintäinn 22 m:n korkeuteen antigravitaatiolla
      3) Sinisen liekin sytyttämistä Kheopsin pyramidin huippuun.

      • Pätäkkää riittää.

        Tiukat ovat Amon Ra-tekniikan käyttölisenssin saamisen direktiivit.

        Tuota,onkohan mahdollista..,hieman oikaista tässä suhteessa..,meinaan vaan että kun hieman kaivelee kuvetta..,niin voisiko vähän...voidella?


      • IgorPishui

        Eipä tästä paljon puhutusta Eestin ufosta enää ole kuulunut.Onko se kenties kuljetettu jossain Uralilla sijaitsevan Ural 51-alueen varastoon?Ja onko kaikki sitä koskevat asiakirjatkin määrätty ikuisesti salassa pidettäviksi? Missä viipyy venäjän Bob Lazar joka paljastaisi Ural 51-alueen salat.


    • Usko_Ufonen

      Paikassa 60.803585, 23.606235 on myös varmasti maan alle hautautunut ufo.
      Kuulen nimittäin aina viheltävää ääntä kulkiessani paikan ohi.
      Ääni on kuultavissa tarkasti ympyrän muotoisella alueella, keskipisteen ollessa
      mainitsemassani koordinaattipisteessä. Ympyrän säde on noin 8,25 m.
      Olen myös pyytänyt monia tuttaviani paikalle kuulostelemaan ääntä tarkalla
      korvalla.
      He eivät ole kuulleet mitään, mutta ihmekö tuo. He ovat narsistisia skeptikkoja
      eivätkä usko ufoihin !
      Kirjoittakaapa koordinaatit Googleen ja menkää kuuntelemaan josko vihellys vinkuisi!

      • IkiUskova

        Kiitos vinkistä Usko_Ufonen koska tuollaisia paikkoja etsin aktiivisesti vuoden ympäri sekä kotimaasta että ulkomailta myös.Sitä paitsi en ikinä koskaan milloinkaan ole ollut narsistinen skeptikko!


      • eestihe

        Elleivät ufot putoa Amerikkaan ja Roswelliin,ne tippuvat joko Itämereen tai Eestiin.


      • VarmastiNäin

        Jos ufot tippuvat Amerikan ulkopuolelle niin on satavarmaa se,että jenkit salakuljettaa ne kaikki Area 51:lle.Tämä on varmaa tietoa.


      • Maberdonni
        VarmastiNäin kirjoitti:

        Jos ufot tippuvat Amerikan ulkopuolelle niin on satavarmaa se,että jenkit salakuljettaa ne kaikki Area 51:lle.Tämä on varmaa tietoa.

        Totta turiset koska kaikki maahan syöksyneet ufot roudataan Area 51:lle.

        Näin kävi myös sille Meksikossa maahan syöksyneelle ufolle 1970-luvun lopulla.

        Ei kuulemma mennyt pitkää aikaa siihen,kun paikalle rynnisti USA:n armeijan kiiluvasilmäisiä sotilaita,helikoptereita,kuljetuskalustoa ja FBI:n,CIA:n ja NSA:n ilkeitä agentteja.

        Sitten he vain kysymättä edes lupaa Meksikon hallitukselta ja viranomaisilta roudasivat ufon ja alienien jänteet Area 51:lle.

        Tämän on oltava todellinen tapaus koska tästä kirjoitti aikoinaan SUTin keskustelufoorumille erityisen ansioitunut vakiokeskustelija.

        Tätä vakiokeskustelijaa jahtasivat välillä siviilipukuiset armeijan kapiaiset.


      • SutturanYYA-henki
        Maberdonni kirjoitti:

        Totta turiset koska kaikki maahan syöksyneet ufot roudataan Area 51:lle.

        Näin kävi myös sille Meksikossa maahan syöksyneelle ufolle 1970-luvun lopulla.

        Ei kuulemma mennyt pitkää aikaa siihen,kun paikalle rynnisti USA:n armeijan kiiluvasilmäisiä sotilaita,helikoptereita,kuljetuskalustoa ja FBI:n,CIA:n ja NSA:n ilkeitä agentteja.

        Sitten he vain kysymättä edes lupaa Meksikon hallitukselta ja viranomaisilta roudasivat ufon ja alienien jänteet Area 51:lle.

        Tämän on oltava todellinen tapaus koska tästä kirjoitti aikoinaan SUTin keskustelufoorumille erityisen ansioitunut vakiokeskustelija.

        Tätä vakiokeskustelijaa jahtasivat välillä siviilipukuiset armeijan kapiaiset.

        Hitto vieköön! Ny muistan itsekin tuon erityisen ansiotuneen vakiokeskustelijan suorastaan fanaattisen "Amerikka on suuri pahis ja rosvo"-vuodatuksen.

        Toisaalta siinä ei ole mitään ihmeellistä siitä syytä,että SUTin keskustelufoorumin keskustelijoiden mukaan Amerikka oli aina suuri pahis ja Venäjä oli hyvis.


      • PuveriToottin
        SutturanYYA-henki kirjoitti:

        Hitto vieköön! Ny muistan itsekin tuon erityisen ansiotuneen vakiokeskustelijan suorastaan fanaattisen "Amerikka on suuri pahis ja rosvo"-vuodatuksen.

        Toisaalta siinä ei ole mitään ihmeellistä siitä syytä,että SUTin keskustelufoorumin keskustelijoiden mukaan Amerikka oli aina suuri pahis ja Venäjä oli hyvis.

        Toisinaan vaikuttaa siltä,että tuo sutturan Amerikka on suuri pahis ja Venäjä on hyvis-ajatusmalli pätee myös näillä keskustelupalstoilla.Se on monet,monet kerrat ollut havaittavissa koska kaikki kritiikki suuntautuu aina Amerikanmaalle mutta ei koskaan Venäjälle.Mutta kukas sitä nyt omaa pesäänsä alkaisi likaamaan.


      • Kypanamppi
        PuveriToottin kirjoitti:

        Toisinaan vaikuttaa siltä,että tuo sutturan Amerikka on suuri pahis ja Venäjä on hyvis-ajatusmalli pätee myös näillä keskustelupalstoilla.Se on monet,monet kerrat ollut havaittavissa koska kaikki kritiikki suuntautuu aina Amerikanmaalle mutta ei koskaan Venäjälle.Mutta kukas sitä nyt omaa pesäänsä alkaisi likaamaan.

        Osuit käsittääkseni napakymppiin eikä näin ollen kommenttiisi tarvitse lisätä mitään eikä myöskään tarvitse ottaa mitään pois.


      • sinnesuntänne
        eestihe kirjoitti:

        Elleivät ufot putoa Amerikkaan ja Roswelliin,ne tippuvat joko Itämereen tai Eestiin.

        Voi ne tippua Ruotsiinkin.Kuten esmes.Jammajaureen.Voi ne tippua myös Inarijärveenkin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe