Mieheni on 5v lapsen tasolla!!

Kyllästynyt

Olemme seurustelleet nyt 2v ja ensimmäinen lapsikin tulossa puolenvuoden sisään. Me molemmat täytimme juuri 30v. Minulla on palanut pinna kiinni jo monesti tämän tulevan lapsen isän kanssa. Tuntuu kuin eläisin jonkun 5v. lapsen kanssa. Hän ei ei ota mistään tekemisistään vastuuta eikä myöskään osallistu kodin hoitoon millään tavalla, vaikka monesti olen pyytänyt/käskenyt. Mies alkaa heti pelleilemään, kun yritän jostain vakavammasta keskustelemaan tai mainitsen kotiin liittyviä asioita. Eli toisin sanottuna minä hoidan kaiken YKSIN. Mieltäni painaakin nyt miten tulen pärjäämään sitten, kun lapsi syntyy, kun minulla on jo yksi lapsi hoidettavana kotona? Alan olemaan liian väsynyt tähän tilanteeseen varsinkin, kun siihen ei näy tulevan muutosta. Onko tosiaan niin etteivät miehet kasva koskaan aikuisiksi?

18

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Twisted nerve

      Etkö sitten muka huomannut asiaa noiden 2 vuoden aikana, että miehessä on tuollaista vikaa? Luulitko että mies kypsyy siitä kun lapsi tulee?

      No itsepähän ukkos valitsit.

    • hmm.

      Eroa tai mene pariterapiaan miehen kanssa? Kai se siitä tolkkuuntuu tai sitten hän ei jaksa jos on vaativa työpaikka. Miksi kuluttaa elämä ahdistumalla miehen kanssa?

    • almaelma

      olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, mikään ei toimi pidemmän päälle jos vain yksi ottaa vastuun kaikesta

    • Sinulla on lapsi, joten tiedät entuudestaan, miten raskasta sitä on hoitaa. Silti olet ottanut miehen, joka ei kahdessa vuodessa ole näyttänyt mitään merkkejä vastuunotosta. Kaikesta huolimatta olet hankkiutunut hänen kanssaan raskaaksi.

      Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla itselläsikin on vastuu omista valinnoistasi, tekemisistäsi ja elämästäsi? Vai oletko sinäkin niitä naisia, jotka kuulevat unissaan (tai jopa valveilla ollessaan), miten syntymättömät lapset kirkuvat pilven reunalla päästäkseen syntymään juuri sinun kohdustasi?

    • 3+1

      Eroa hyvä ihminen. Minä olin 11 vuotta miehen kanssa joka oli lapsi muiden joukossa. Kerran täytti pesukoneen suhteen aikana. Kaikessa muussakin oli yhtä avuton. Kun niitä lapsia oli sitten neljä niin uuvuin. Helpotti hitosti erota. Jatkuva pettyminen vie energiaa.

      • vahingosta viisastuu. ..

        Sama täällä. Miehestä erottua elämä onkin ollut paljon helpompaa kun on 1 huolehdittava vähemmän.


    • kiltti mies.

      Miksi teit lapsen 5 vuotiaan kanssa. Vaikeeta tulee olemaan. Kyl mä vaan tekisin kotihommia mut ei naisille kelpaa sellanen mies.

    • Nainen29v

      Pitääkö miehestä tulla vakava, vastuullinen ja tylsä yhteiskunnan asettamaan muottiin mahtuva paskapökylä, ennen kuin mies on kelvollinen pystyynkuollut tylsimys.

    • itsekäsmieskyseessä

      Se tekee sen tahallaan, haluaa sinut päävastuuseen arjen pyörittämisestä, itse osallistuu siihen, silloin kun hänelle sopii ja siksi että muutkin näkevät hänen tekevän jotain. Näin hän saa vapaasti hoitaa urakehitystään, tai mikä kellekkin on tärkeää. Tää on nähty! Terv. entinen akateeminen perhe.

    • mek

      Yksi tapa on että et pese mihen vaatteita et laita ruokaa hänelle etkä tee mitään kuin pakolliset ja jätä siivoomisen miehelle. Jos tulee sanomista niin kerrot että et ole mikään talouskone ja teeppä itsekkin jotain asioiden eteen niin voit saada miehesi tekemään jotain kodin eteen ja jos ei tee niin hänen on maksetava siivoja perikertaa viikossa tekemään se hänen puolestaan.

    • pinnat poikki

      onko mies agressiivinen?verbaalitasollakaan..jos on,voi olla narsisti ja silloin sun pare lähteä nyt kun lapsi ei ole vielä syntynyt.

    • pinnat poikki

      onko mies agressiivinen?verbaalitasollakaan..jos on,voi olla narsisti ja silloin sun pare lähteä nyt kun lapsi ei ole vielä syntynyt.

      • Joo, jokainen ikävä ihminen on narsisti. Tosin tutkimusten mukaan narsistikin ylensä seurustelee toisen narsistin kanssa, koska kukaan normaali ihminen ei viitsi katsella moista kusipäätä.


    • Kyllästynyt

      Ei ole. Mieheni vain pössyttelee kokoajan noita http://www.paulsaar.com ostamia sähkötupakoita ja puhaltelee minuun päin rinkuloita. Joo... onhan se hienoa kun on tupakoinnin niillä lopettanut, mutta en vain enään jaksa tuota käytöstä. Tänää puhuttiin jo EROSTA. :(

      • No erotkaa. Sittenhän sinulla on "enää kaksi lasta hoidettavana". Burn-outin saatuasi tai kunnan lastensuojelun otettua lapset huostaan kannattaa mennä S24-Sinkut-palstalle kyselemään, löytyykö yh:lle lapsetonta, älykästä, hauskaa ja varakasta miestä kumppaniksi. Jos ei, niin miehet ovat sitten sikoja aivan kuin lastesi isä. ;-)

        Ps. Pilveä pössytellään, ei sähköhöyrystintä.


      • markkinamän
        Ratikkakuski kirjoitti:

        No erotkaa. Sittenhän sinulla on "enää kaksi lasta hoidettavana". Burn-outin saatuasi tai kunnan lastensuojelun otettua lapset huostaan kannattaa mennä S24-Sinkut-palstalle kyselemään, löytyykö yh:lle lapsetonta, älykästä, hauskaa ja varakasta miestä kumppaniksi. Jos ei, niin miehet ovat sitten sikoja aivan kuin lastesi isä. ;-)

        Ps. Pilveä pössytellään, ei sähköhöyrystintä.

        Tuo mainostaa vain tuota sähkötupakkafirmaansa. On jo monessa ketjussa, eli tehtailee ongelmia ja jossain vaiheessa postittaa tuon paulsaar-linkin. Onkohan edes laillista tällainen markkinointi? Pitää kysäistä kuluttaja-asiamieheltä.


    • älytöntääää

      Ja sinähän olet tehnyt vain järkivalintoja ja harkinnut toimesi aikuismaisen tarkkaan, kun olet tuollaisen pösilön ottanut ja haluat vielä jatkaa hänen loistogeenejään eteenpäin...Huh huh, mitä touhua, molemmilta. Ja ei, mikään ei muutu. Olet joko yh tai sekä miehesi ja muksusi yh tulevaisuudessa.

    • dkoeke

      jos alat jo nyt väsymään niin mietippä siihen vielä lapsi! huhhu. päästä mies kasvamaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe