Ihastun kaikkeen mikä liikkuu

JJR56

En tiedä kuuluisiko tämä seksipalstalle vai tänne...

Elikkäs ongelmani on yksinkertainen: lankean naisiin helpommin kuin haluaisin myöntääkään. Jokainen hyvännäköinen nainen saa minut fantasioimaan itsestään. Olen avoliitossa ja harrastan seksiä tavanomaiset 2-3 kertaa viikossa. Kuitenkin tyydytän itseni salaa 2-3 kertaa päivässä, milloin missäkin katseilta piilossa ajatellen ryhmäseksiä tai jotain näkemiäni kauniita naisia.

Suhteessa ei ole ongelmaa: tiedän mitä minulla on, ja meillä menee hyvin. En myöskään koe olevani mitenkään pinnallinen ihminen, en elä sellaista elämää. Mutta naisista vaan sekoan. En siis pysty olemaan naisen kanssa oikeasti edes kaverit, koska näen jokaisen naisen vain seksisymbolina. Kauniit siis. Rumia en noteeraa. Ruman naisen kanssa voisi siten ystävystyäkin, mutta toisaalta pettymys siitä ettei nainen ole viehättävä, on niin suuri etten kykenisi arvostamaan sitä ihmisenä.

Kerran nuoruudessani pilasin yhden hyvän kaverisuhteen sillä, että kaveruuden syvennyttyä ihastuin kyseiseen naiseen ja päädyimme sänkyyn. Totuus on, että olen halunnu seksiä jokaisen tapaamani kauniin naisen kanssa. Olkoot kyseessä sitten tuttava, työkaveri, mikä vaan. Jos tapaaminen on jollain tavalla edennyt, olen myös yrittänyt sitä joko saada tai vähintään humalassa tehnyt selväksi kuinka kaunis hän on.

Eli periaatteessa kuulostan rehellisen avautumiseni perusteella ihmiseltä, joka ajattelee kaiken kikkelillään. En asialle kuitenkaan mitään voi, naiset ovat seksiä minulle. Uskon kuitenkin, että kyseessä on globaali ilmiö koska tuskin muutoin maailma olisi sellainen kuin se on. Kaikki eivät vaan sano asioita näin suoraan.

Minua ärsyttää kuitenkin taipumukseni, sillä naiset ovat herkkyytensä takia monella tavalla varmasti myös kiinnostavia ihmisiä, joihin olisi kiva tutustua - en vaan tätä puolta heissä kykene kiimaltani näkemään. :(

8

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No huh

      Maailmankuvasi on liian seksistinen, siinä selitys. Mikä sen on saanut aikaan?

    • se on sellainen

      Ainakin olet rehellinen! Etkä taida olla aivan ainoakaan... joskus tapaa miehiä, joilla tuo ihmiskuva (ja kiima) paistaa lävitse koko ajan. Jos sitten osa naisista haihtuukin vähitellen ympäriltäsi, koska emme koe itseämme noin yksiulotteisesti, eikä vain iskemisen takia olemassaolevasta ihmissuhteesta oikein saa mitään irti - kuten et sinäkään saa sitä seksiäsi - hyvä uutinen lienee se, että aina joillekin edustat vastakkaista kuin he sinulle, eli ennen muuta maskuliinia. Kaikkeahan ei voi saada, eivätkä myöskään naiset voi saada sinusta hyvää kaveria.

      Eiköhän se pahin hormonimyrsky taitu sadassa vuodessa ;)

    • Pettymyksiä.

      Olin kerran työkaverin kanssa terassilla. Oltiin hyviä kavereita ja käytiin usein työkavereiden kanssa juhlimassa yms. Tiesin myös hänen tyttöystävänsä, olin hänet tavannut. No, terassilla paljastui miehesta yhtä ja toista, jota en olisi halunnut tietää. Sama juttu on ollut kaikkien miesten kanssa, joiden kanssa olen yrittänyt kaveripohjalta toimia. Ei onnistu, seksi on lopulta mielessä. Sitten kun minua ei kiinnosta, niin suututaan.

      Turha ihmetellä, miksi naiset kaveeraa homomiesten kanssa.

      • Nähty monta kertaa

        ihminen, joka lähestyy toista kaikkein itsekkäimmin taka-ajatuksin, on usein sittemmin se kaikista raukkamaisin tuttavuus, kun ei saanutkaan toteutettua itsekkyyttään toisten kautta.


    • Miäsjudduja

      Ensinnäkin ihan hattua nostaa herrasmiehelle, kun pystyy tumputtamalla hoitamaan homman eikä lähe juoksemaan muille mannuille vaikka hinkua on. Se on oikeasti merkki moraalisesta ja henkisestä vahvuudesta. Ihan kunniotettavaa.

      Tuommoinen järjetön panetus on ihan normaalia ja siitä pitääkin nauttia, ei ole mitään vikaa haaveilla jostain toisenlaisesta lyylistä. Väljemmällä moraalin omistajat juoksevatkin vaihtelun perässä. Suosittelen kuiten keskittymään ja purkamaan sitä sinne kotirintamalla. Varmasti vaimokekin on tyytyväinen kun keskität sitä himoa ja ajattelutyötä sinnepäin.

      Jos jotain ongelmaa on, niin kuulostaa siltä että pääset oikeastaan liiankin helpolla kassisi tyhjentämään. Tumputustahti kertoo että se seksistä puuttuu tietty erotiikka ja romantiikka mikä voi esimerkiksi kiusoittelun, leikin ja odottamisen myötä lisätä nautintoa orgasmista. Suosittelen vaimon kanssa asiasta keskustelua, harrastakaa vaikka jotain bondagea tai jotain mikä itseä miellyttää niin pääset toteuttamaan niitä haaveilujasi vaikka roolileikin kautta. Yhdessä leikkiminen syventää suhdetta ja tuo vähän perspektiiviä noihin toisiin naispuolisiin ihmisiin.

    • Niin...

      .......olet sellainen miesfrigidi.

      • Hopohopo

        eikä ole.


    • Mies minäkin

      Minä en ainakaan ole kaltaisesi ääliö vaikka mies olenkin. Ja kaiken lisäksi komea, josta naiset tykkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe