Katolinen papisto ylivoimaista!

KirkkoaUudistettava

1. Suurten kirkkojen papistolla on oikea yliopistotutkinto eksegetiikan, kirkkohistorian ja klassisten kielten opintoineen. Varmasti parhaat ja lujasti itseopiskelleet lahkolaiset ja pikkukirkkolaiset papit ovat edistyneitä harrastajia, mutta suuriin kirkkoihin he eivät olisi päteviä mihinkään teologisiin tehtäviin. Katolisella koulutuksella on pisin perinne, joten se on selkeästi esim. ortodokseja ja protestantteja laadukkaampaa ja siten maailman paras pappistutkinto!

2. Katolinen teologia on perinteen pituuden ja teologian määrän vuoksi täydellisen ylivoimainen kaikkiin muihin kirkkoihin nähden. Protestantitkin myöntävät katolisen teologian poikkeuksellisen korkean tason.

3. Protestanttipapeilla on tämän tästä luurankoja kaapissaan; Porvoon homopappi, alaisensa kanssa seurustellut ja potkut saanut entinen kirkkoherra, jonka oli pakko mennä lukioon opettajaksi, "Marjasisko" Aalto elikäs tämä naista esittelijän virassa leikkivä mies ja Ruotsin alkoholistipappi (joka kyllä raitistui ja oli ihan mukava). En tiedä yhtään protestanttipappia, jolla ei olisi jotain entistä/nykyistä skandaalia/sairautta kaapissaan! Kaikki tietämäni katoliset papit ovat rikkeettömiä!

4. Frasiscuksen mukaan vain 2 %:lla katolisista papeista on taipumusta pedofiliaan, ja luultavaa on että heistä pieni osa ehkä 10 % on pedofiliaa toteuttanut tai saattaisi haluta toteuttaa. Benedictus hyllytti 400 pedofiliapappia jolloin kirkon noin 400.000:sta papista siis ehkä noin 400:lla on taipumus pedofiliaan eli seksiin 15 -17 - vuotiaiden kanssa.

4. Seksiä 15 -17 -vuotiaiden kanssa ovat eri maissa harjoittaneet maksua vastaan lukuista liikemiehet esim. Berlusconi, historian merkkimiehillä on ollut alle 18 -vuotiaita vaimoja, Japanissa on teiniseksisarjakuvia ja sakkolihan raja on yleensä maasta riippuen joko 15 tai 16 vuotta elikäs kirkomme ehkä noin 400:sta pedofiliataipuvaisesta papista ei juuri kukaan jurisessa mielessä edes ole pedofiili!

ELIKÄS

Katolisen koulutuksen täysellisen ylivoimaisuuden ja katolisen moraalin häikäisevän korkeatasoisuuden katolisella kirkolla on maapallon ylivoimaisesti loistokkain papisto kaikissa organisaatioportaissa verrattuna kaikkiin muihin maapallon kirkkokuntiin! Case Closed!

9

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös katolilainen

      Ja höpö höpö noita sun juttujasi!
      terveisin

      • KirkkoaUudistettava

        Eikä kun keräsin listaan katolisia vasta-argumentteja niitä hieman karrikoiden - listassa sinänsä kaikki on totta esim. kyllä katolisen ja luterilaisen papin tutkintoon helposti menee 5 vuotta kun pienessä kirkossa saa pätevyyden kahdessakin vuodessa. Berlusconin Case ei olisi Suomessa ollut rikos ja tämä Ruotsin pappi oli todella ottautunut tehtäväänsä ja itse kertoi vanhoista alkoholiongelmistaan.

        Toinen asia on sitten se, että katolisessa kirkossa on ollut Raamatunkielto eli kielto lukea kansankielistä Raamattua Otavan Ison Tietosanakirjan osan 7 sivu 91 mukaan. Palstamme seriffi väitti ettei kirkossamme ole Raamatunkieltoa ollut ja kun linkin esitin hän sensuroi sen pois eli tästä suivaantuneena matkin tekohurskaita katolisia ja juuri tekohurskaudesta Jeesus varoittaa!

        Toisekseen pedofilialle tarttis tehdä jotain eli jatkaa edellisen paavin aloittamaa kitkemistyötä eikä väistellä ongelmaa ja puhua medialle mukavia kuten nykyinen paavi tekee.

        Katolisen opin tasosta oikeasti

        Oppilaitoksia kirkossa on lukuisia -> taso vaihtelee tietenkin paljon.

        USA:ssa on pappispulaa -> jenkkipappien kielitaitovaatimuksisa on tingitty; mm. pappiskoulutusta on Italiassa heille englanniksi.


    • Vanha virsi

      Okei, trolli L.-M. vauhdissa taas. Mopo karkaa aina jossain vaiheessa käsistä. Voisko ylläpito lopettaa nynnyilyn kitooooss...

      • En nynnyile, vaan tiedän mitä teen. On parempi, että "ystävämme" pääsee yrittämään parastaan tällä nimimerkillä. Hän joko jatkaa samaa rataa, hyvä: paukkuja menee hukkaan ja kaikki näkevät ettei normaali ihminen tuollaista tee - tai luovuttaa, mikä kertoo että siinä oli taas yksi nimimerkki. Siinä hänelle työmaata :)

        On tietysti säälittävää, että ihmisellä ei ole reaalimaailmaa, jossa vaikuttaa ja kommunikoida ihmisten kanssa, siitähän tuo valepersoonallisuuksien armeija kertoo. Mutta on se niinkin, että kun on lusikalla jaettu, ei voi kauhalla vaatia.

        Ei tämä sen monimutkaisempaa ole, varsinkaan kun hän ei ymmärrä kielestä ja kielen rakenteiden tunnistettavudesta mitään. Moni meistä kuvittelee joskus tekevänsä "suuria tekoja" ja nimettömyys sallii herkutella tällaisella kaikkivoipaisuuden tunteella, jota reaalimaailma ei häiritse. Jo shäiritsee, voi aina keksiä tuekseen "asiantuntijoita" ja muita tukiräyhääjiä.

        Mutta nämä meillä on aina riesanamme.


      • Hillebradt

        L.-M. ei kirjoittaisi koskaan tuollaista puppua. Hänestä voidaan sanoa paljon, mutta hän ei ole milloinkaan kirjoittanut mitään kirkkoamme vastaan.


      • Jaakobin ääni
        Hillebradt kirjoitti:

        L.-M. ei kirjoittaisi koskaan tuollaista puppua. Hänestä voidaan sanoa paljon, mutta hän ei ole milloinkaan kirjoittanut mitään kirkkoamme vastaan.

        Mm. nimimerkillä L.-M. Kirjoittaneen nettitrollin koko toiminta kohdistui kirkkoa vastaan. Hän on toiminut muillakin palsoilla, ja siksi hänet tunnistettiin.


      • Ei ole L.-M.

        Eihän tuon tyyli muistuta yhtään L.-M. -nimimerkkiä. Ihan oma tapauksensa tämä KirkkoaUudistettava.


      • Ei ole L.-M.
        katoliikki kirjoitti:

        En nynnyile, vaan tiedän mitä teen. On parempi, että "ystävämme" pääsee yrittämään parastaan tällä nimimerkillä. Hän joko jatkaa samaa rataa, hyvä: paukkuja menee hukkaan ja kaikki näkevät ettei normaali ihminen tuollaista tee - tai luovuttaa, mikä kertoo että siinä oli taas yksi nimimerkki. Siinä hänelle työmaata :)

        On tietysti säälittävää, että ihmisellä ei ole reaalimaailmaa, jossa vaikuttaa ja kommunikoida ihmisten kanssa, siitähän tuo valepersoonallisuuksien armeija kertoo. Mutta on se niinkin, että kun on lusikalla jaettu, ei voi kauhalla vaatia.

        Ei tämä sen monimutkaisempaa ole, varsinkaan kun hän ei ymmärrä kielestä ja kielen rakenteiden tunnistettavudesta mitään. Moni meistä kuvittelee joskus tekevänsä "suuria tekoja" ja nimettömyys sallii herkutella tällaisella kaikkivoipaisuuden tunteella, jota reaalimaailma ei häiritse. Jo shäiritsee, voi aina keksiä tuekseen "asiantuntijoita" ja muita tukiräyhääjiä.

        Mutta nämä meillä on aina riesanamme.

        Ihan hauskaa sinänsä tämä nimimerkkien arvailu vaikka aiheen kanssa ei niin paljon olekaan tekemisissä. Väitän että KirkkoaUudistettava ei ole L-M tai konservatiivinen sie, jotka nyt ainakin kirjoittivat hyvin ja tiesivät asiansa, mutta olivat pöyristyttävän törkeitä kirjoittajia.

        No, normaali ja normaali. Minusta tämä KirkkoaUudistettava ei ole mikään aikaisemmista nimimerkeistä vaan ihan taas uusi omanlaisensa häslä. Ihan kiva verrattuna aggressiiviseen sanamieheen. Kiitos että poistit ko. totuuden torven täysin turhat jankutukset, joita ei jaksa lukea erkkikään. KirkkoaUudistettavan kehittelyt ovat aika raikasta luettavaa sen rinnalla eli älä nyt näitä ala poistaa. Logiikka tosin viskaa ja realiteettitaju, mutta mitä sitten - vastuu on lukijalla.

        Älähän nyt rupea liikaa ihmistä arvioimaan kirjoitusten perusteella. Voi nimimerkillä olla vaikka mikä sosiaalinen maailma ja ihmissuhdeverkosto ja päivät pitkät höpöttämistä. Sen sijaan Totuusvoittaa -jässi vaikuttaa pakkomielteiseltä ja vihamieliseltä.


      • Jaakobin ääni
        Ei ole L.-M. kirjoitti:

        Eihän tuon tyyli muistuta yhtään L.-M. -nimimerkkiä. Ihan oma tapauksensa tämä KirkkoaUudistettava.

        Ihmisten käyttämässä kielessä on muitakin tekijöitä kun tyyli. Siitä ei enempää, koska on hyödyllisempää pitää havaintoni omana tietonani - jolla on korvat, se kuulkoon, muiden kannattaa ottaa silmä käteen ja katsoa.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe