Opetelkaa nauramaan!

SoSad

Oon huomannu ihan itessäkin sen että, nykyään ei osata iloita! Jos saa vaikka uuden tabletin ni aletaan inkumaan "väärä merkki yhyyy" . Tiiän ja ymmärrän etä monilla ihmisilä on aitoja ongelmia mutta on myös ihmisiä jotka tekee ongelmansa ihan ite. Jos joku sanoo että "mun mielestä toi sun paita ei oo kovin hieno" ni heti ruvetaan järkyttymään ja sitten ollaan masentumis pisteessä.

Ihmisillä on oikeesti vakavempiakin ongelmia kun joku puhelin tai muoti! Joillakin ei oo rakastavaa perhettä, kattoa päänpäällä, ruokaa, kunnon vaatteita..jne. sitten me joilla on jokapäviäistä elämää valittaa hiuksista ja vaatteista ja siitä että haluu fyrkkaa heseen! Ihmisten pitäis oppia iloitsemaan pienistäkin asioista eikä ruveta vinkumaan kun sai "vaan" kakskymppii viikko rahaa! Mulla on rakastava perhe, muutama ystävä, ihania sukulaisia, rahaa sen verran et pärjää, vaatteita, ruokaa, koti, kaikki mitä elämään tarvii ja enemmänkin!! Kyllä mulla on ongelmiakin kuten se että muo kiusataan koulussa mutta silti pitäis osata ottaa iloirti pienimmistäkin asioista! Vai onko länsimaalaiset tottuneet liikaa rahaan ja siihen että saa kaiken heti navan eteen mitä toivotaan! Köyhemmissä perheisä ja maissa kun saa vaikka suklaata maistaa ollaan heti ulkona tanssimassa ilosta! Ja jso vaikka mummo tulee käymään osataan teititellä ja iloita kun mummu tuli!

Täällä hyinvointi valtioissakin kohdellaan vanhempia ihmisiä tosi huonosti! Meiän pitäis kunnioittaa vanhempiamme, koska heillä on enemmän elämän kokemusta ja he ovat viisaampia kuin me nuoret! OPETELKAA KUNNIOITTAMAAN JA ILOITSEMAAN ENEMMÄN! Täytyy myöntää että mullakin on opettelemisen varaa vielä mutta ihmisiä sentään osaan kunnioittaa!!!

Älkää siis ajatelko että kaikki on niin itsestään selvyyttä! Sitä jaksetaan valittaa siitäkin kun pitää mennä kouluun! Mehän saamme mennä kouluun..se on suuri kunnia ja siitä pitäsi iloita! Se on ihan arki päivää...senkun vaan mennään! Ei se vaan mene niin kaikkialla...jossain tälläkin hetkelllä ne äidit ja isät itkevät lapsiensa puolesta että miten nyt noi koulutkin maksetaan...Ja jossain pellon keskellä joku lapsi rukoilee likaisena polvillaan että kumpa pääsisi kouluun! Että olkaa nyt vaan ihan tyytyväisiä siitä mitä saatte ja siitä mitä teillä on! Ei suomessakaan kaikilla ole hyvät oltavat! Helsingissäkin kun kävelee niin maassa istuu purkki kädessä kerjääjiä )=. Onneksi asun pienessä kunnassa jossa heitä ei ole...minulle tulee heitä niin sääliksi! Haluaisin auttaa heitä...mutta en pysty! Ja muuten unohdin sanoa...älkää valittako kouluruuan pahuudesta...silloinkun me syömme ruokaa samalla noin sata ihmistä kuolee nälkään!!!! Joten olkaa vaan onnellisia siitäkin että on ruokaa!!!

Itsetuntokin pysyy koholla kun iloitaan ja ei masennuta muodin takia!

Kiitos kun luitte!

15

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pottineliisi

      Ei tästä tekstistä paljo iloo irtoo:'(

    • SoSad

      Ei tämän tekstin olekkaan tarkoitus naurattaa. Haluan vain päntätä ihmisten päähän että on ihmisiä joilla on aitoja ongelmia. He yleensä silti osaavat iloita ienistäkin asoista. Joskus he ovat kyllä masentuneita ja meidän hyväosaisten on velvollisuus auttaa heitä! Mutta meillä on myös oikeus iloita ja meidän itää iloita siitä että meillä on hyvä elämä vaikka vähempiosaisia onkin autettava!

    • 13w tyttö

      Olen aivan samaa mielta kanssasi :) Etkö muuten ole se 13w tyttö? Tosi hyvin kirjoitettu

    • SoSad

      Kiva että edes joku on samaa mieltä kanssani! :)

    • JFHEUH

      MOOOOII KAIKKI

      • So.Sad

        NOOOOO JOOOOOO VOOOIIII PÄÄÄÄRRRKKKEEELERRRREEEEE HÖÖÖÖ!!!


    • Kyllästynyt.

      Tää teksti kuulostaa lähinnä siltä, ettei kenelläkään saa koskaan paska fiilis/pettynyt olo, koska Afrikan lapsilla menee kuitenkin kaikki vielä paskemmin, joten sun olollasi ei ole vähääkään väliä :) mutta hyvä tapa on nauraa vaikka vituttais, vaikka ois ihan toinen fiilis, eipähän kukaan ala tyrkyttään sääliä tai kerro miten jollakin tutun kaverin koiran kaiman siskon serkulla on asiat vielä huonommin

    • SoSad

      No voi anteeksi kun taas kerran pahoitin mielenne! Ja vaikka se kuinka kuulostaisi siltä mitä väität niin sitä se ei ole! En ole väittänyt ettei ikinä itkeä saisi!

      Anteeks jos suutuin turhaann, mutta kun alkaa vaan ärsyttää se että mitä tahansa kirjoitankin niin just ja just on kolme vastaajaa jota ymmärtää!

      • Trollhättan

        Oikeesti älä aina oo heti vittu poraamassa kun joku valittaa sulle!Kai ymmärrät että suurin osa kommentoijista on 11v jonnenalkuja joilta et parempaa vastausta voi odottaa!


      • itkelisää

        Vedä pääsi pois perseestäsi. Et ole muita parempi tai viisaampi. Jokainen itseään kunnioittava ihminen tietää nämä asiat.


    • jjjajajaja

      nauran 24/7 ja mulle valitetaa siitä

    • Clamps

      Jos lähdettäisi siitä, että opettelet yhdyssanat?

      • SoSad

        käyn koulu sen takia


    • SoSad

      Milloin olen väittänyt olevani parempi kuin muut. Itse asiassa välitän muista enemmän kuin isestäni. Kunnioitan muita ihmisiä enemmän kuin itseäni. Ja en ole myöskään väittänyt olevani ainoa joka tietää nämä asiat. Jokainen tietää nämä asiat mutta se pitäisi vain tuoda esiin. Mutta kiitos nyt vain noistakin kommenteista... :/

    • Siiliö

      "Vedä pääsi pois perseestäsi. Et ole muita parempi tai viisaampi. Jokainen itseään kunnioittava ihminen tietää nämä asiat. "

      Minä rohkenen olla nyt eri mieltä. Kokemukseni mukaan, SoSad on paljon parempi ja järkevämpi ihminen, kuin ainakaan 90% maailman väestöstä.

      Saa olla tietenkin pettynyt tai surullinen tai vihainen, mutta joka asiasta ei tarvitse inistä. Valituksen aiheet voi pitää ihan omana tietonaan, jos kyseessä ihan oikeasti on vain tyyliin tabletin väärä merkki. Yrittääköhän se tabletin tai rahaa tai ties mitä lahjoittava henkilö pahoittaa mielesi lahjallaan? Minusta tuntuu, että sehän siinä juuri oli tarkoituksena, kun kerran toi väärän tablettimerkin tai liian vähän rahaa.
      Tyytymättömät inisijät ovat taas uusi asia, jota keksin vihata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe