naisille

haluan rakastua

mitä naiset ajattelette miehestä joka ei ole ikinä ollut parisuhteessa? minulla ei ole ikinä ollut kiirettä pariutua, mutta tuntuu kuin muiden odotukset olisivat siinä että siitä olisi jo kokemusta. miksi mennä vain suhteeseen vain koska "näin kuuluu olla"?. nyt 26-vuotiaana haluaisin lähteä treffailemaan, mutta median manipuloimana koen naisten ajattelevan olevani jotenkin outo koska en ole ikinä seurustellut :)

16

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entäs

      Entäs 36- tai 46-vuotiaana?

    • dididim

      Toivottavasti löydät naisen jonka kanssa haluat olla suhteessa. Itselläni ei hirveän hyviä kokemuksia vain ole miehistä jotka eivät ole koskaan seurustelleet. Vähän alta 30v. Eli niitä oli jopa 2 joita vähän aikaa tapailin ja molemmat sitten ilmoittivat etteivät ole valmiita seurusteluun kun tunteet alkoivat syventyä. Niin itse ainakin toivon että miehellä olisi vaikka 1 pidempi parisuhde takana.

      • Sori, mutta en kyllä nyt oikein tajunnut, että millä logiikalla se, että noilla miehillä olisi ollut pitempi suhde takana, olisi mielestäsi johtanut siihen että he olisivat halunneet seurustella kanssasi? Kyllä minun käsitykseni mukaan kyse on enemmänkin henkilökemiasta kuin siitä montako ja miten pitkiä suhteita kenelläkin on takana.


      • dididim
        stellaria81 kirjoitti:

        Sori, mutta en kyllä nyt oikein tajunnut, että millä logiikalla se, että noilla miehillä olisi ollut pitempi suhde takana, olisi mielestäsi johtanut siihen että he olisivat halunneet seurustella kanssasi? Kyllä minun käsitykseni mukaan kyse on enemmänkin henkilökemiasta kuin siitä montako ja miten pitkiä suhteita kenelläkin on takana.

        No en tiedäkkään. Mutta siinä vaiheessa kun tapailut alko lisääntymään ja puhuttiin jo tulevaisuudesta niin iskettiinkin että ei ole vielä valmis seurustelusuhteeseen.


      • dididim kirjoitti:

        No en tiedäkkään. Mutta siinä vaiheessa kun tapailut alko lisääntymään ja puhuttiin jo tulevaisuudesta niin iskettiinkin että ei ole vielä valmis seurustelusuhteeseen.

        Jaa, no minä ainakin olisin taipuvainen tulkitsemaan tuon siten, ettei miestä kiinnosta seurustella vakavasti juuri minun kanssani, mutta ehkäpä jonkun toisen kanssa kiinnostaisikin. En siis hakisi syytä siitä ettei mies ole aiemmin seurustellut, vaan siitä, etteivät tunteet nyt vain sattuneet olemaan molemminpuoliset.


      • dididim
        stellaria81 kirjoitti:

        Jaa, no minä ainakin olisin taipuvainen tulkitsemaan tuon siten, ettei miestä kiinnosta seurustella vakavasti juuri minun kanssani, mutta ehkäpä jonkun toisen kanssa kiinnostaisikin. En siis hakisi syytä siitä ettei mies ole aiemmin seurustellut, vaan siitä, etteivät tunteet nyt vain sattuneet olemaan molemminpuoliset.

        Vaihtoehto ei siis millään voi olla se mitä mulle on sanottu, ainoastaan valehtelu on todennäköisintä?


    • No ei mulle olisi mikään turn-off, kun itsekin olen samassa jamassa.

      Tiedostan kyllä tavallaan sen, että koskaan aiemmin seurustelematon kumppani voi olla vähän haastavampi (varmaankin riippumatta siitä onko sillä toisella osapuolella suhteita takanaan vai ei) siitä syystä, että ikisinkulla saattaa olla se toisen sukupuolen ymmärtäminen ja empatiakyky ainakin alkuun vähän hakusessa, sekä muutenkin parisuhdetaidot aika nollatasolla. Siksi vaatii ehkä hidun verran enemän kärsivällisyyttä saada suhde toimimaan tällaisen henkilön kanssa.

      Parhaat mahdollisuudet onnistua voisi siis olla suhteella, jonka toinen osapuoli on joko myöskin kokematon (ja jossa molemmat tietävät toistensa kokemattomuuden) tai sitten hyvin viisas ja kärsivällinen henkilö.

      • 18+11

        Ihmettelenkin miksei kukaan täällä poimi sinua pois sinkkumarkkinoilta. Itse asun ihan toisella puolella Suomea joten se siitä, mutta luulisi täällä olevan niin paljon ihmisiä että joku on.


    • Hmmm....

      Silloin kun aktiivisesti etsiskelin kumppania, tapailin monenlaisia naisia netin kautta. Ei ehkä pidä yleistää, mutta sellaiset naiset, jotka eivät juuri olleet olleet parisuhteessa aikaisemmin, olivat arempia ja estoisempia kuin "kokeneemmat" naiset. Heistä oli vaikeampi saada otetta. Ajattelen vain hyvää siitä, että nainen on kokematon, mutta kokenut nainen saattaa olla helpompi lähestyä ja tutustua.

    • Aikajana

      Kaikelle on elämässä aikansa. Jos aika poikkeaa normista, voi haaveet jäädä toteutumatta.

    • atm.

      Naiset ajattelee yksinäisestä miehestä kaikkea negatiivista. Ikinä seurustellut on kaikista pahin turn off yli 25 vuotiaalle.

      • 9000

        oletpas pessimistinen


      • ei väkisin naiset

        Tuossa iässä on auttamatta jo liian myöhäistä jos ei suhteita ole ollut. Sitten eletään vaihtoehtoista elämää!


    • 4223

      En kai ajattelisin vielä mitään negatiivista kun vasta 26v olet. Toki kyllä minua kiinnostaisi miksi et seurustellut. Voihan se olla että et kykene seurusteluun, olet liian etäinen, sulkeutunut, vaativa tai nirso...

    • Olen ruma 30.

      Mies on liian ruma kelvatakseen naisille jos ei ole seurustellut vielä 26 vuotiaana.
      Itse pidän itseäni rumana enkä ole 30 vuotiaana vielä seurustellut enkä harrastanut seksiä. En vaan usko enää et naise näkis mussa mitään kun eivät ole koskaan halunneet tutustua.

      • 19+3

        Mitä jos yrittäisit tutustua vähemmän nätin näköisen naiseen. , koska hänelläkin saattaa olla sama ongelma ja osaisi ehkä ymmärtää tilannetta paremmin kuin joku nätti jolla muutenkin vientiä tarpeeksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe