En tiedä mitä te miehet haluatte

lopetandeittailun

26-vuotias, normaalipainoinen, ihan normaalinnäköinen (en kaunis mutta tuskin ihan maailman ruminkaan), pukeudun naisellisesti, meikkaan, vietän ihan normaalia elämää niinkun muutkin. Miehille en ole kelvannut mihinkään suurempaan kun korkeintaan kuukausien kestäviin "suhteisiin" (perustuu pelkkään seksiin). Eikä kyse ole ollut mistään pelimiehistä, vaan normaaleista muista miehistä joilla on takana vuosien suhteita ja yhdessä asumista muiden kanssa.

Haluaisin vaan rakastua ja olla oikeassa parisuhteessa, mut olette tehneet niin selväksi, että ne on varattu vain harvoille naisille jotka on kauniita ja luonteeltaan täydellisiä (jännittäviä ja sosiaalisia). Minkäs sille voi jos en vaan klikkaa kenenkään kanssa sen ihmeellisemmin.

23

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvin kirjoitettu

      "Haluaisin vaan rakastua ja olla oikeassa parisuhteessa, mut olette tehneet niin selväksi, että ne on varattu vain harvoille naisille jotka on kauniita ja luonteeltaan täydellisiä (jännittäviä ja sosiaalisia). Minkäs sille voi jos en vaan klikkaa kenenkään kanssa sen ihmeellisemmin. "

      Meitä vapaita miehiä suomessa on tuhansittain jotka tahtoo onnistuneen parisuhteen.

    • Peiliin katsominen

      Ehkäpä tunnet itse vetoa vääränlaisiin miehiin. Sellaisiin, joille et kelpaa kuin satunnaispanoksi.

      • lopetandeittailun

        Pelkkä "mies" kategoria riittää siihen vääränlaisuuteen. Joukkoon kun on mahtunut erinäköisiä-ja tasoisia miehiä. Oma vikahan se on sitä en kiistä, mutta harmi kun en tule koskaan tietämään mikä tarkalleen ottaen se sitten mahtoi olla syynä...Varmaan surkea persoonallisuus.

        on suurin osa jutuista hiipuneet jo pelkän tapailemisen aikana.


      • ------------
        lopetandeittailun kirjoitti:

        Pelkkä "mies" kategoria riittää siihen vääränlaisuuteen. Joukkoon kun on mahtunut erinäköisiä-ja tasoisia miehiä. Oma vikahan se on sitä en kiistä, mutta harmi kun en tule koskaan tietämään mikä tarkalleen ottaen se sitten mahtoi olla syynä...Varmaan surkea persoonallisuus.

        on suurin osa jutuista hiipuneet jo pelkän tapailemisen aikana.

        Olet huono ihmistuntija. Ehkä et ole ihan sinut itsesi kanssa myöskään. Pyri tutustumaan miehiin aidosti, löytämään aito yhteys, joka ei perustu vain seksiin ja pintapuoliseen vetovoimaan.


      • lopetandeittailun
        ------------ kirjoitti:

        Olet huono ihmistuntija. Ehkä et ole ihan sinut itsesi kanssa myöskään. Pyri tutustumaan miehiin aidosti, löytämään aito yhteys, joka ei perustu vain seksiin ja pintapuoliseen vetovoimaan.

        Kiitos! Tällänen kommentointi on mieltä avartavaa. Enpä ole tästä näkökulmasta ennen asiaa ajatellut paljoakaan...


    • hyvin kirjoitettu

      "lopetandeittailun"
      Sinulle aika kello tikittää, pian olet yli-ikäinen hankkimaan lapsia. Aika kuluu nopeasti.
      Nainen on luotu toteuttamaan lisääntymisen.
      Miksi liikaa valkkaat siemenien kylväjää, valitessasi älä ajattele itseäsi....
      Valitse sellainen mies kuin isäsi on.
      Ajattele hiukan seuraavia seikkoja;
      -Jos valitset pitkän miehen, perillisistä kasvaa riukuja. Pitkillä ihmisillä 60 ikävuoden jälkeen luusto ei kanna, niveliä on uusittava, selkä on mäsänä. Muista yli 190 senttiä pitkät ihmiset harvoin elää yli 80 ikäisiksi
      -jos haluut perillisistäsi pitkäikäisiä (yli 100 vuotiaita) valitse mies joka ei siitä sinulle yli 170 sentin pituisiksi kasvavia perillisiä. Alle 170 pituiset ihmiset elää pisimpään.
      -valitse mies jonka suvussa on näyttöä pitkäikäisyydestä.
      -valitse mies jonka suvussa ei ole sokeri- tai sydäntauteja tai syöpää.
      -valitse raitis mies, juoppo mies siirtää juopon geenit perillisiisi
      -Valitse mies maalta, muuta maalle ja kasvata lapsesi poissa maailman houkutuksilta

      • Kokemuksella....

        "-valitse raitis mies, juoppo mies siirtää juopon geenit perillisiisi"

        Hahaha, oli ihan pakko tarttua tähän. Yleensä kuitenkin menee niin, että juoppo perheestä tulevat ei halua itse juoda alkoholia, koska ovat nähneet minkälaista p@skaa siitä aiheuttaa muille.
        Enemmän juoppoja jälkeläisiä tulee raittiimmista vanhemmista.


      • y5th6er

        Aloittaja on 26 - ja sinä höpötät jotain, että on pian yli-ikäinen hankkimaan lapsia?!

        Muutenkin kirjoituksesi on... No jääköön sanomatta.


    • lopetandeittailun

      Tuosta lasten hankkimisesta...En tahdo lapsia.

    • 7t85w5h

      Jos olet "kelvannut" vain seksisuhteisiin niin eikö se ole aika selvää mitä miehet haluavat?
      Minkä takia rupeat seksisuhteeseen jos et itse sellaista halua? Hieman ontuvalta kuulostava sepustus.

      Olet todennäköisesti aika pinnallinen tapaus ja oletat että susta pitäisi kiinnostua kokonaisvaltaisesti, eikä vain seksin takia, vain siksi että olet nainen.
      Kannattaa tuoda sitä persoonaa esiin niin että olet muutakin kuin rasia muiden joukossa.

    • Ensimmäiseksi

      pisti silmää ketjun aloittajan maininta että hän on 'normaalipainoinen', mikä tavallisen Suomalaisen siiderivalaan tapauksessa tarkoittaa jo järkyttävää ylipainoa.
      Pudota paino alle 50kg, ja laita silarit niin eiköhän viuhka käy.

    • Senkin yleistäjä

      Tuskinpa kukaan haluaa olla niin tyhmän naisen kanssa joka yleistää ainoastaan tapamaansa miehet KAIKKIIN miehiin. Naurettavaa.

    • HienoNainen2

      Kyseessä voi olla jokin seuraavista, tai sitten vähän kaikkia:

      - Omista henkilökohtaisista syistäsi viehätyt vain sitoutumiskammoisista miehistä, jotka ei oikeasti välitä sinusta. Tutkaile itseäsi miksi.

      - Et osaa luoda syvempää yhteyttä mieheen kommunikaation, henkisen intimiteetin, jakamisen ja keskustelujen keinoin. Tapailu jää pintapuoliseksi. Pintapuolinen suhde on erittäin helppo lopettaa.

      - Et ilmaise mitä haluat ja tarvitset. Mieheltä pitää vaatia muutakin kuin seksiä. Pyri tekemään miehen kanssa muitakin asioita, ja pidä kiinni niistä. Siten tutustutte toisiinne paremmassa ja monipuolisemmassa valossa, ja tapailu on mielekkäämpää ja alkaa näkemään toisen persoonaa ja kiintymään. Vaadi, ole aktiivinen, älä vaan suostu pelkkään seksiin.

      - Sinulla on ollut huono tsägä. On paljon tyyppejä joiden kanssa ei vaan klikkaa eikä jutusta tule mitään kummempaa, koska se nyt ei vaan ollut oikea tyyppi sinulle. Paljon deittailevalla tällaista tulee tapahtumaan väkisinkin. Ei se vaan mene niin että sen ekan vastaantulevan kanssa suhteesta syntyy elämän rakkaus. On vaan kestettävä että se on tsägästä kiinni tapaatko jonkun "n iistä oikeista", vaan jollain tapaa vääriä, joiden kanssa ei synny mitään oikeaa.

      - Sinulla on huono itsetunto/olet masentunut. Ajattelet itsestäsi ja elämästäsi negatiivisesti, ja se heijastuu sitten siihen miten asiat menevät ja miten toisetkin kohtelevat ja kokevat sinua. Et syvällä sielussasi ITSE koe ansaitsevasi syvää, onnellista ja hyvää suhdetta.

      Näistä se suurimmalla osalla ihmisistä on kiinni. Ajatuksia?

      • lopetandeittailun

        Kiitos viestistäsi!

        Varmaan vähän kaikki. Onhan se itsetunto ollut alusta asti jo heikko, lisättynä siihen etten lapsuudessa päässyt lähipiirissä todistamaan yhtään pitkäkestoista parisuhdetta, tai muutenkaan muista kauheasti hyviä kokemuksia siitä miten lähipiirin miehet minuun suhtautuivat.

        Tässä on miltei 10 vuotta tullut tutustuttua erilaisiin miehiin, niin olisihan jossain vaiheessa joku kunnollisempi suhde syntynyt ja kohdalle osunut itselleni sopiva, jos oikeasti olisin sellainen joka suhteeseen tahdotaan. Nyt en kyllä enää itsekään tunne ansaitsevani mitään tämän ihmeellisempää. Koska kuinka enää edes voisin?

        Ihmissuhteet loppujen lopuksi muokkaavat suurella tavalla käsitystä minuudesta. Enhän itsekään haluaisi seurustella miehen kanssa, joka pitäisi itseään täysin arvottomana samalla tavalla mitä ajattelen itsestäni.


      • oma vikasi

        Naiset katsoo vain ulkonäköä ja siks ei suhteet onnistu eikä naiset löydä kumppaneita


    • oma vikasi

      Naiset katsoo vain ulkonäköä ja siks ei suhteet onnistu eikä naiset löydä kumppaneita

    • Vitsi vitsinä

      Miehet haluaa mahdollisimma nuoren, katsos 26 voi olla jo liian vanha. Yleensä miehet huolii vaan sellaisen 18v.-21 v.


      Heheh

    • Mies34vee

      Hohhoijaa. Olet 26, joten vasta tulossa parhaaseen ikään. Odota kun lähestyt 35 ja edelleen vailla parisuhdetta niin katkeruus alkaa silloin nousta pintaan.

      • Onnetonkakakara

        Eihän iällä pitäisi olla merkitystä jos toisesta välittää.


      • Mies34vee
        Onnetonkakakara kirjoitti:

        Eihän iällä pitäisi olla merkitystä jos toisesta välittää.

        Kyllä sillä vaan merkitystä silti on - jos haluaa elää ns. "normaalin suhteen"


    • katsele muualle

      Tsekkaa ulkomailta. Suomen miehet on järkyttäviä laumaeläimiä, joille nainen voi edustaa korkeintaan yhtä-kahta stereotyyppiä. Et ole menettänyt niissä mitään.

    • Huppistakeikkaa99

      No vastaheittona: Mä tein profiilin...kirjoittelin naisien kanssa...ja kuvan saatuaan, loppui leikki ja puheet. En ole mikään adonis, mutten rumakaan. Mutta multa puuttuu se rosvomaisuus...pang! Se on sit siinä.
      Seksi on mulle tärkee, mutta luulen että pystyisin muuhunkin. Olen isä ja ylpeä siitä. Asun yksin ja hoidan kotini ja lapseni. Ja kaikki naiset ovat pitäneet minusta, mutta se jokin sit puuttuu...
      Että löytyy sitä toiseltakin puolelta samaa...perseestä tää on...

      • oraakkelimies0

        Todennäköisesti keskustelun aloittajalla voi olla jokin luonteen piirre joka erkaannuttaa toisesta. Jos on esim. liian pihi, piilo kettuilee, takertuu liikaa liian aikaisin niin porukalla tulee vaistomainen reaktio lähteä karkuun. Ja jos antaa ekoilla treffeillä pesää ja näyttää samantien kaikki s€ksi taitonsa niin eihän miehillä ole enää mitään odottamisen arvoista ja muutoinkin tulee sellanen fiilis että Aha tää on seksisuhde.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe