en mahda yhelle tyypille mitään :(

mitä teen???

tää jätkä pyörii kans kylil ja on samas koulus ja kiusaa aina mua mut pahinta on etten pärjää tälle yhtään.. aina kun yritän puolustautuu niin se kuitenki onnistuu lyömään tai tökkii ja en IKINÄ oo onnistunu osumaan siihen ku se aina torjuu mun lyönti yritykset. se harrastaa itsepuolustus lajeja joten en voi sille yhtåän mitään!

11

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trollhättan

      Yrität nolata sen niin et kaikki muutkin alkaa haukkuun sitä niin se kyllä lopettaa.

    • Luodinkestävä

      Paha juttu. Olisin ehdottanu sen tyypin hakkaamista mutta jos kerta harrastaa itse puolustuslajeja niin ei sit. Aika tosi raukkamaista että joku harrastaa itse puolustus lajeja ja kiusaa toisia. Ite oon harrastanu 1v Taekwondo 2v Karatea ja täällä hetkellä harrasta jujutsuu(2v) ja vapaaotteluu(2v) Ite aina hakkasin ylä-asteella kiusaajia koska on tosi raukkamaista kiusata heikonpiansa ja siinä kyllä kiusaajat oppivat läksynsä. Kerran hakkasin yhen tyypin ja sen jälkeen nöyryytin sitä puolen koulun edessä. Sen jälkeen siitä koviksesta muuttu tosi kiltti koulu poika. Eikä sitten kannata yrittää nolata sitä. Se vaan suuttuu siitä entistä enemmän ja nöyryyyttää sua koko koulun edes. Tunnetko jotain vahvempaa isompaaa jätkää tai nuoriso jengiä joka/jotka vois vähän kouluttaa tota kusipääätä.

    • puolustaudu

      Alat käymään salilla ja syömään kuin sika. Siinä vaiheessa kun oot pari kymmentä kiloa kiusaajaasi painavampi on sulla tod näk paljon enemmän lihasmassaa ja lyöntisi menevät takulla läpi.

    • minulla ei ole nimeä

      "se harrastaa itsepuolustus lajeja joten en voi sille yhtåän mitään!"
      Korjaus tuohon jokaiselle lyönnille, potkulle ja lukolle on oma vasta liikkeensä turhasanoa ettet voi sille mitään. Jos se lyö niin torju/väistä, jos se potkasee niin väistä, lukot ei toimi ilman kosketusta, sanoin kuin hermopisteet. Jos osaat alkeet niin lopput sujuu yleensä vaistolla ja tilanne tajulla.
      Ja ainahan voi soveltaa turpaan ja karkuun. Väli aikainen sokeuttaminenkin käy siinä tapauksessa jos tullaan ihan iholle, jonka jälkeen jalat alle.
      Yksi vaihto ehto tietenkin on neuvottelu siitä että ne lopettaa sen sun kiusaamisen suosiolla. Joko yksin tai porukan kanssa. Tai kerrot jollekin aikuiselle asiasta.
      (Viimeinen ei toiminut omien kiusaajieni kanssa, mutta kokeile.)

      • Luodinkestävä

        Kuule se ei ole niin helppoa. Tää ei oo mitään leffaa että kaikki lyönnit ja muut pystyy väistään ja torjuun ihan koska haluaa. Mullakin kun on monen vuoden kokemus itsepuolustus lajeista ja ihan kehässä ottelemisesta niin voin sanoo että vaan harvoja lyöntejä ja potkuja kerkee torjumaan/väistämään. Meille kuule opetetaan että jos tulee huteja niin miten jatkaa sarjaa. Miten sää luulet että joku amatööri puolustautuu kun joku tällänen itsepuolustuslajien harrastaja pistän lyönti ja potku sarjaa kehiin? Jos ei ole taistelulaji taustaa niin on aika vaikeaa otella sellaista vastaan jolta sitä taustaa löytyy.


      • minulla ei ole nimeä
        Luodinkestävä kirjoitti:

        Kuule se ei ole niin helppoa. Tää ei oo mitään leffaa että kaikki lyönnit ja muut pystyy väistään ja torjuun ihan koska haluaa. Mullakin kun on monen vuoden kokemus itsepuolustus lajeista ja ihan kehässä ottelemisesta niin voin sanoo että vaan harvoja lyöntejä ja potkuja kerkee torjumaan/väistämään. Meille kuule opetetaan että jos tulee huteja niin miten jatkaa sarjaa. Miten sää luulet että joku amatööri puolustautuu kun joku tällänen itsepuolustuslajien harrastaja pistän lyönti ja potku sarjaa kehiin? Jos ei ole taistelulaji taustaa niin on aika vaikeaa otella sellaista vastaan jolta sitä taustaa löytyy.

        Ai, että on vaikeaa. En ottele kehissä niillä on yleensä säännöt. Normaalit tappelut on pikkasen eri asia kuin sali/kehä tappelut. Enkä väittänyt, että tuo kaikki olisi helppoa vai väitinkö.

        Ja jos väität että kamppailu lajien harjoittajaa ei voita tappelussa jos ei itse ole harrastanut lajeja, niin ei pidä paikkaansa kaikkien kohdalla.

        Toisaalta ehdotin kyllä karkuun juoksua ja juttelua kiusaamisen lopettamisesta. Mutta joko et ole kuunnellut tarpeeksi tarkoin tunneilla tai sitten se on jossain muussa vika, mutta kaikkiin tilanteisiin ei tarvita mitään kierrepotkua että saa tilanteen rauhoittumaan. Mitä siitäkin tulisi jos joku esimerkiksi tulisi tukevassa humalassa haastaan riitaa sanallisesti niin tulee joku kamppailu lajien harjoittaja ja niittaa nyrkillä naaman sisään. Ja humalainen kaatuu lyö päänsä kivetykseen takaraivo auki ja lähellä ollut kaveri näkee kaiken ja soittaa poliisin siinä on sitten lyöjällä selittäminen että miksi näin, kun heppu olisi sammunut muutenkin seuraavan tuopin jälkeen. ja parhaimmassa tapauksessa kun olisi hiukan jutellut sille niin se olisi joko luopunut aikeistaan olisi yrittänyt luoda jolloin on laillinen hätävärjelu oikeus.

        Tämä oli esimerkki älä siis vedä kasvista sieraimeen. Tosin esimerkillä voi paremmin havainnollistaa tilannetta/ajattelu tapaa joka olisi mahdollinen tosi elämässäkin. Vaihto etoja voi punnita tilateen tapahtuessa tai sen jälkeen päätös antaa aiheen seuraavalle teolle.


    • fghgfhgfhfjgh

      Kanna jonkinlaista asetta koulussa tai missä ikinä se vitun kusipää kiusaakaan, esimerkiksi teleskooppipamppua tai nyrkkirautaa, kaikki pippurisumuttimetkin käy... Mitä vaan mieleen tulee

      • minulla ei ole nimeä

        mistä meinasit hommata teleskooppipamppun?


    • tappelun voittaja

      Itse hiipisin sen tyypin taakse ja leikkaisin sen kurkun auki veitsellä.
      Niin niitä tappeluita voitetaan

    • Kuonoo vaa

      Ota jokin rassi mukaan ja tuikkaa sillä sitä kusipäätä johan lopuu mokoma tyhjäpäisen pullistelut ja tai pyydä jotakin isompaa kundia hakkaamaan se sika kaikkien nähden niin saa nöyryytystä kerrakseen..

    • asasasasas

      Jos harrastaa tosiaan itsepuolustusta, ja käyttää tätä muuhun kuin puolustamiseen niin siinä ainakin yksi ratkaisu. Ilmoitusta valmentajalle, niin poika lentää ulos kun leppäkeihäs tai mikäli saa jatkaa, niin sen on lopetettava sinun kiusaaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe