Epäkohteliaita ihmisiä?

Seinäjoen sankari

Miksi ihmiset eivät tervehdi toisiaan Rovaniemellä? Jos ei vain itse tervehdi tai hymyile niin mitään ei tapahdu. Onneksi naiset ovat kohtalaisen kauniita ja hyviä sängyssä, joten ainakin siitä saatte plussaa (plops...plops..plops).

18

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rollon sankaritar

      Eipä taida suomalaiseen kaupunkikulttuuriin kuulua edes Seinäjoella tervehtiä kaikkia tuntemattomia, kyllähän täällä lenkkeilijät hymyilevät tai jotenkin reagoivat yleensä toisiinsa.Ei kaikki tykääkkää jos niille aletaan virnuileen kadulla.

    • Peräkylänboy

      Ei tuntemattomia tarvitse tervehtiä kaduilla, kaupoissa ja kahviloissa. Tervehdin vain tuttujani ja esim. myyjää joka palvelee minua. Samoin tervehdin kaikkia joiden kanssa asioin. Tervehdin myös naapureista vain heitä jotka tiedän samassa talossa asuviksi. Sellaisia naapureita en tervehdi joista en pidä.
      Seinäjoen sankari saa moikkailla vaikka jokaista vastaantulijaa jos tahtoo. Mutta oikeasti, onko se normaali käytäntö?

      • böö

        Seinäjokilainen luulee tulleensa Lappiin. Roi on kaupunki eikä mikään tuppukylä.


    • aikastreemari

      Rovaniemi on lapin persaus! Aikoinaan oli kaunis ja mukava pikkukaupunki.

    • pienet pikkupileet

      Rovaniemi on JUNTTI KYLÄ JA JUNTIT PASKOO HOUSUIHINSA KUN IHMISET LIIKKUVAT ja Elävät muuallakin kuin pikkupillujen Rovaniemessä.PASKAHOUSUJA SUURIN OSA.!

      • me täällä

        Jospa se sinun pikkupiirisi onkin tällasia.Minä tunnen aivan erilaiset rovaniemeläiset ja erilaisen rovaniemen, Annan vinkin: Laajenna piiriäsi. niin kaupunkimme tuntuu sinustakin parhaalta paikalta asua ja elää.


    • Humalassa

      Legendaarinen provo, mutta kaikesta huolimatta jokainen taplaa tyylillään.

    • EHE EHE OU OU

      No,vittuakos täällä kyttäät ?Sopii painua Kemiin tai sinne -järvelle,jos tuntuu pahalta kävellä kadulla ! Tuleppa mulkero vastaan,niin laulan laulun ja kalautan:"Lapin juntti lyö outoa turpaan,se on liikkeissään arvaamaton":.

    • Terveisiä Roista

      Ei tuo avaaja ole naisia päässyt lähelle kuin tietokoneen näytöltä katsoessa. Pohjalaisethan ovat kautta linjan hirveitä juntteja, heille hauskanpito merkitsee jotain kansantanssia järvenrannalla selvästä päästä. Punakoita, hikisiä humanoidin näköisiä tyyppejä sieltä löytyy järjestäin. Ajoin kerran lomareissulla autolla ohi pohjanmaan, paska haisi niin että silmissä kirvelsi kun paikalliset vanhatpojat traktorirallia ajoivat pelloillaan.

      Jos on oikein elämäänsä kyllästynyt niin pohjanmaa on oikea paikka asua.

      • Veikkoarmas1

        Kyllä Pohjanmaalla paska haisee! Se on se työ, mikä panee juntinkin punakaksi-valitettavasti ROI;ssa punakkuus tuntuu johtuvan viinasta, laiskottelusta ja tyhjänaikaisesta suunsoitosta. Voitte olla tyytyväisiä - pohjanmaankin verorahoista ohjautuu mutkien kautta takuulla teikäläisten"ihanien urhojen" hyväksi sossun kautta. Tuntuu, että pohjoisen "miehet"? ovat nykyään kuin vitsi; viina vienyt elämän, piri pienentänyt pippelin ja samalla pehmentänyt myös toisen pään!!!Varmaan onkin parempi, että kierrät pohjanmaan kaukaa-sinulleROIN mies/nainen. Uskon, että olet aivan oikessa paikassa asuessasi Rovaniemellä-siellähän voi vaikka "joikata" aikansa kuluksi!!!


      • Haisuleille
        Veikkoarmas1 kirjoitti:

        Kyllä Pohjanmaalla paska haisee! Se on se työ, mikä panee juntinkin punakaksi-valitettavasti ROI;ssa punakkuus tuntuu johtuvan viinasta, laiskottelusta ja tyhjänaikaisesta suunsoitosta. Voitte olla tyytyväisiä - pohjanmaankin verorahoista ohjautuu mutkien kautta takuulla teikäläisten"ihanien urhojen" hyväksi sossun kautta. Tuntuu, että pohjoisen "miehet"? ovat nykyään kuin vitsi; viina vienyt elämän, piri pienentänyt pippelin ja samalla pehmentänyt myös toisen pään!!!Varmaan onkin parempi, että kierrät pohjanmaan kaukaa-sinulleROIN mies/nainen. Uskon, että olet aivan oikessa paikassa asuessasi Rovaniemellä-siellähän voi vaikka "joikata" aikansa kuluksi!!!

        Pohjanmaalla ei kannata puhua verojen maksusta yhtään mitään. Jos meinaat että ne maajussit maksavat veroja niin älä nyt sentään nauruun meitä tapa. Jokainen järkevä ihminen tajuaa että maajussit tekevät joka vuosi "hankintojensa" takia sen verran kuluja ettei veroja tarvitse käytännössä maksaa ollenkaan.

        Pohjanmaalaisten ei kannattaisi elvistellä naisasioilla ollenkaan. Miehet siellä ovat juuri niitä pensaikossa kyttääviä vanhojapoikia jotka haluavat uimarannalla nähdä vilauksen vähäpukeisista naisista. Olen nähnyt miten onnettoman arkaa ja noloa on heidän iskuyrityksensäkin. Toki ulkonäkö suojelee parisuhteilta pohjalaisia parhaiiten, punakoita, hikisiä, nuoretkin miehet näyttävät viisikymppisiltä röllövatsoineen ja valkoisine naamoineen, kulmakarvat puuttuvat monelta, lienee sukurutsaus aika paha ongelma sielläpäin. Eikä ne naiset innostu siitäkään että tansseissa pohjalaiset puhuvat siitä kuinka paljon hevosvoimia on traktorissa. Muuhunhan niistä ei olekkaan.

        Tuntuu että pohjanmaalaiset uskovat vielä tonttuihin ja peikkoihin. Porukka siellä laukkaa ennustajilta kyselemässä elämänohjeita, olen nähnyt omin silmin senkin. Suurin osa porukasta taas on uskovaisia ahdasmielisiä hihhuleita, varsinkin helluntailaiset ovat hulluimmasta päästä. Itketään ja saadaan ilo jostain saarnaajasta, voi fittu mitä touhua. Synkkä paikka kaikenkaikkiaan, ei siellä täysijärkinen jaksakkaan päivää kauempaa.

        Veroja maksetaan Rovaniemellä aika reippaasti, ainakin minä maksan. Sosiaalissa ei ole tarvinnut asioida kun töitä on riittänyt. Niin että vetäkää vaan jatkossakin käteen siellä pohjanmaalla älkääkä jauhako pazkaa.


    • Kahvitauko/vuorotyö

      Minä ainakin uskon olevani oikeassa paikassa,asuessani Roissa.Työhönottopaikka on täällä,palvelut pelaa,usea kauppa on lähietäisyydellä,huumeita en ole käyttänyt ikinä,ja viinakin on erittäin harvinaista "herkkua".
      Tuttavapiiriini kuuluu vain erittäin ahkeria työteliäitä työntekijöitä/yrittäjiä,joille esim. viina ei ole mikään ongelma.
      Toki mainitsemiasi "miehiä" löytyy niin pohjanmaalta,Roista,kuin sieltä Kempastakin,ja hommia on kyllä niin paljon,että yöunetkin on olleet tuommosta neljän tunnin luokkaa.

    • Veikkoarmas1

      Taisipa kolahtaa herra"Haisuli"!!! Ei todellakaan pohjanmaalla veroja maksa mainitsemasi maajussit, vaan tavalliset työntekijät ja yrittäjät (tunnetusti työttömyysluvut olleet perinteisesti maan matalimmat!)
      Mainitsemasi sukurutsaus on ihan varmaan teidän pohjoisen ihmisten ongelma, minkä seurauksista voisi vaikka kirjan kirjoittaa.Ja sitten se teidän pohjoisen ihan ikioma hihhuliuskonto, mikä on haittoineen vertaansa vailla(liittyy myös läheisesti mainitsemaasi sukurutsaukseen)!!!
      Yksi asia on yli muiden: rehellisyys maan perii-siinäpä ohjenuora sinullekin pohjoisen poika-vai onko kytkyjä pohjanmaalle, kun olet siellä selvästikin paljon aikaasi viettänyt???

    • Tiedoksi...

      Komeastipa taas kamppasit itsesi. Vihjailemiasi lestadiolaisia löytyy eniten pohjois-pohjanmaalta, siellähän sattuu ja tapahtuu tosiaan kaikenlaista. Helluntailaiset ovat kuitenkin kaikkein älöttävimpiä tekopyhiä mielistelijöitä ja heitähän tosiaan pohjanmaalla riittää. Heidän periaatteidensa mukaanhan voit tappaa aamupäivällä ihmisen ja kun illalla pyydät anteeksi Jumalalta helluntai-uskovaisena olet paljon arvokkaampi ihminen kuin ikänsä töitä tehnyt ja rehellisesti elänyt ihminen on.

      Osuin näköjään kipeään paikkaan kun aloin kirjoittamaan pohjalaisten sisäsiittoisuudesta. Tottahan se on, ja taisi osua sinulle ns. sukupuuhun? Pohjanmaalla se perinne on tosiaan alkanut vaikuttamaan pahasti jo ihmisten ulkonäköön.

      Rehellisyys ja pohjanmaalaisuus eivät kuulu yhteen. Se on myytti jostain 1800-luvulta. Umpikieroja yrittäjiä ja konkurssihuijareitahan sieltä löytyy pilvin pimein.
      Sen verran on kytkyä pohjanmaalle minullakin, että työskentelin siellä kotipaikkaansa pitävässä yrityksessä (toki Lapissa), palkat oli aina myöhässä (noin 1200 euroa jäin saamaankin) ja työnantaja kehoitti huijaamaan raakasti vanhuksia ja heikkoja kaupanteossa.
      Sellaista rehellisyyttä, toivottavasti et ole samanlainen tyyppi.

    • mäkö

      Mitähän eroa on Rovaniemeläisillä ja Pohojammaalta kotoisin olevilla miehillä. Ei mitään =)

    • PIUPAU-POU

      MITÄ YHTEISTÄ ON POHJALAISELLA JA SAVOLAISELLA? HE OVAT KOVIA KEHUMAAN ITSEÄÄN.MITÄ EROA HEISSÄ TAAS ON? VASTAUS:SAVOLAINEN KEHUU ITSEÄÄN LEIKILLÄÄN,POHJALAINEN VAKAVISSAAN...

    • juupajoen sälli

      Ettäkö tiärä mitä varten ne on epäkohteliahia.
      Niillä on kotona ikkunat mettähän päin. Ei ne näe ketään ja mettä vastaa
      niinku sille huutaa.

    • kuiva paikka

      Baareissa nuoret naiset haistattavat vain pilluu. Todella epäkohteliaita ovat olleet. Ei ole edes sovintoseksiä ropissu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe