Helteen ihannoijat....

Hellevihaaja

Alkaa pikkuhiljaa pistään vihaksi nuo helteestä hehkuttavat hellesään ihannoijat, jotka on ihan kiimassa, kun uusia helteitä on luvassa.
Helteiden hehkuttajat oikeen yleistää, että kaikki muka nauttii ja on odottanu vaan näitä helteitä.
Yleensähän nämä helteistä nauttivat ja sitä kehuvat, eivät tee yhtään mitään kuumassa helteessä, makaavat ja pötköttävät rannalla auringonpaisteessa aurinkorasvojen kanssa läträävät ja vertailevat keskenään rusketuksia ja aurinkorasvojen kertoimia, että minäpä löysin vielä suojaavampaa aurinkorasvaa.
Vitut, niitä rasvojanne levitätte, jos kerta rakastatte sitä aurinkoa ja kuumuutta, niin nauttikaa siitä niin, että myös ihonne palaa.

Kaikki hellesään ihannoijat pitäis panna kuumalle nevalle keräämään nevamarjoja itikoiden pyöriessä kimpussa, kasvimalle kitkemään rikkaruohoja ja kastelemaan kasvimaata, keräämään mansikoita ym. raskasta, jolloin ei hellettä kaipaa.
Varmana muuttuisi mielipide ihanista helteistä.

Sit ihmetellään, kun väkivalta lisääntyy helteellä.
Siinä on joku helteiden ihannoija kehunut helteitä ja yleistänyt, että helteistähän kaikki tykkää, niin vastaan on tullut helteisiin kyllästynyt ja antanut turpaan tälle helleihannoijalle.
Se on ihan oikein, että saikin turpaan ja minäkin annan turpaan, jos joku tulee minulle kehumaan helteiden ihanuutta, koska alkaa nämä helteet jo riittämään, niitä on ollut jo enemmän, kuin tarpeeksi, jolloin sitä alkaa vihaamaan hellettä.

Mielummin pieni pakkanen, kuin helle jos siitäkin syystä, että kylmää pääsee pakoon pukemalla vaatetta, mutta hellettä ei pääse pakoon, vaikka riisuu kaikki vaatteet pois, niin kuuma ja tukala olo jatkuu.

26

845

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+15

      Helteitä ihannoi laiskat ja saamattomat ihmiset. Kuten sanoit eihän nämä helteen ihannoijat edes tee mitään. Jokainen joka joutuu ruumiillista työtä tekemään helle kelissä itseni siihen mukaanlukien vihaa sydämensä kyllyydestä helteitä.
      Forecan ennusteitakaan ja tv.n säätä en enään seuraa koska kaikki kymmenen päivän ennusteet lupaa sitä samaa jo useamman viikon. 30, 28, 28, 29, 27, 24, 28.......jne jne ja sää ämmät silmät kiilluen hihkuu ennusteissaan että "ihanille keleille on jatkoa vielä pitkään luvassa"
      Parempi pitää sälekaihtimet kiinni, tuulettimet täysillä, yöksi läpiveto ja mentävä yöllä töihin. Ainoa keino miten edes jotenkin tällä tappo kelillä pystyy elämään.

      • syntinen

        "jne jne ja sää ämmät silmät kiilluen hihkuu ennusteissaan että "ihanille keleille on jatkoa vielä pitkään luvassa""

        Eikö tämä "ihana" sana olekaan suomen kielessä KIROSANA?

        Minä kun olen ollut kakarasta asti siinä uskossa, kun olennäitä radiojuontajia kuunnellut.
        Ei kai kukaan radiojuontaja voi tarkoittaa tolla "helle" sanalla muuta kuin "kirosanaa."

        Näin minä ainakin sen käsitän.
        Hellettä luvasssa, menet ovesta pihalle ja kuuma ilma lyö päin naamaa jaheti alkaa kärsimys.
        Aivan samanlaista kuin "helvetissä" käsittääkseni on. Näin ainakin syntiselle opetetaan.


    • löylyä lisää vaan

      kyllä helteellä pitääkin olon olla sopivan kamala

    • ei tunnu missään

      ei helpota kun vasta 25.8. toivottavasti ei vielä silloinkaan ensi viikko on mukavan lämmintä luvattu 30 astetta

    • Märkä Rätti

      ei tunnu missään ..mitä sä hyödyt helteistä?tykkäät tuskailla hiki päässä ja nukkua yöt "uunissa",mitä nautintoo tollanen antaa,ite asun valitettavasti kerrostalossa jossa seinät varaa lämpöä tehokkaasti luovuttaen siitä osan juuri yöllä huoneistoon..sellanen panee vtuttaan pitemmän päälle..ja noi tv sää miehet ja naiset vtuttaa kaikkein eniten "Nyt niitä helteitä saadaan,nauttikaa" "iloisia sää uutisia,helteet ei lopu vähään aikaan" ei jumal kyllä pitäis tintata tollasia

    • erthjkhgfedwsdf

      Kaikilla ei ole tolaranssia helteelle. tosin en kärsinyt siitä läheskään niin paljon kuin nyt vanhempana.

      Koen äärimmäisen loukkaavana sen että hellettä hehkutetaan kuinka vitun kivaa se on. Itse en pysty juurikaan nukkumaan. Normaalisti herään kuselle yöllä, helteillä tosin herään juomaan vettä ja käyn n. 4 kertaa päivässä kusella, vaikka juon 4 litraa vettä päivässä.

      Aion tästä lähtien vittuilla niin paljon kuin lähtee kaikille helteen ihannoitsijoille talvi pakkasella. Tuntuu varmaan kivalta.

      Tälläinen kuuma sää ei ole terveellistä ellei koko kulttuuri muutu Suomessa. Äärilämpötiloissa pitää levätä ja ottaa pienet nokoset, kodeissa ja työpaikalla pitäisi olla viilentimet, fyysisen työn tekijät tekevät lyhyempää päivää etc. Harmi vaan että näin ei ole ja se juuri tekee helteestä jopa vaarallisen terveelle työkykyiselle ihmiselle. Suomessa melkein kaikki kerrostalot on rakennettu niin että ne oikein imee lämpöä itseensä. En ole keneltäkään kerrostalo asukilta kuullut että olisi lämpötilat alle 27C helteillä. Siirrettäviä ilmastointi laitteita ei saa käyttää koska vibraavat ja se kuuluu muiden asuntoihin, ikkunoita ei saa peittää. Toisin sanoen et voi taistella kuumuutta vastaan mitenkään. Itse olen helle aikoihin työkyvytön. En oikeasti pysty tekemään mitään helteellä. Siedän toisaalta kylmää hyvin ja se mikä on muille kylmää on minulle yleensä sopivaa.

      30c päivät suomessa on sama kuin esim. Thaimaassa alkaisi satamaan lunta ja lämpötila tippuisi -5 asteeseen aina 2 kuukaudeksi. Ei siellä kukaan alkaisi nauttimaan siitä.

      • lauhaa talvea pukkaa

        eipä taida ensi talvestakaan tulla kunnollista joulukuun loppupuoli kylläkin -20 peilityynenä uudenvuoden molemmin puolin rakettiruuti haisee viikon sitten tammikuun loppupuoli ja helmikuu vettä tihuttaa raikastaen ilman ja lämpötila pyörii 6 asteessa yötä päivää


    • evo?

      Miksi te muutatte niihin betonisiin kerrostaloihin. Tavallisen puutalon saa yöllä viilennettyä alle 25 asteeseen tuulettamalla. Ei tarvitse mitään pumppuja eikä propeleita.
      Unikin maistuu hyvin kun raitista ilmaa tulee räppänöistä.
      Menkää järveen viilentymään tai suihkuun ennen nukkumaan menoa.
      Päiväksi sälekaihtimet kiinni kuumalla puolella ja tuuletusluukut kiinni sekä ilmanvaihto pienelle.
      Talvella vastaavasti lisätään lämmitystä kun viilenee. (sarkasmia)
      Ei voi olla niin vaikeaa vai onko?

      • Jokaiselle suomalaiselle ei löydy tässä yhteiskunta- ja sosiaalijärjestyksessä optimaalista puutaloa asuttavaksi. Huomasin muuten eilen illalla alkaneeni tottua helteeseen. Inhoan yleensä tukalaa kuumuutta ja hikoilua, mutta huomasin tottuneeni itse lämpöön, kokien enää hiessä lillumisen vastenmielisyyttä.


      • efwfwrr

        Kuule puhut pskaa,systeri asuneet 5v vanhassa 60 luvun lautaverhoillussa sinänsä hyvä kuntoisessa talossa,vuosikymmeniä kärsivät kesähelteistä talon ollessa lähinnä sauna eikä sitä saanu viileeks millään tuuletuksella,tänä kesänä ostivat sitten vihdoin lämpöpumpun seinälle ja nyt on kämppä mukavan vilponen normaali 21C oli ulkona 35 tai 25 hellettä..ihan sama..ja se sun 25C on sisälämmöks todella kuin sauna vars öisin


    • toinen vihaaja

      IHAN samaa mieltä kuin aloittaja
      Olen valmis kohta kuristamaan jonkun ellen sitä ennen masennu zombiksi.

      kaiken aloittajan kertoman lisätä vielä - miten helteet yleensä päättyvät ?
      kuten tänäänkin nähty ( paitsi että ne pirut eivät edes pääty..) sähkökatkoihin, tulviin , palaneisiin torppiin ym.
      Soittaako Asta, Veera tai Sylvi mitään kelloa ?

      • helle+kosteus=mukava

        kaiken aloittajan kertoman lisätä vielä - miten helteet yleensä päättyvät ?
        kuten tänäänkin nähty ( paitsi että ne pirut eivät edes pääty..) sähkökatkoihin, tulviin , palaneisiin torppiin ym.
        Soittaako Asta, Veera tai Sylvi mitään kelloa ?

        näitä lisää vaan ja 37,2 asteisia helteitä siinä on betonisessa kerrostalossa mukavampi olla kesällä


    • Käyn töissä

      Minä olen jo tottunut 30 asteen helteeseen.

      Alkukesästä 22 astetta tuntui tukalalta.

      Varmaan jos olis 40 astetta olis tukalaa.

    • RGEGREGRE

      mitä iniset? Muuta vaikka etelänavalle tai asu pakastimessa vaihtoehtoja on kesällä kuuluukin olla lämmin kyllä sitä kylmää pakkasen paksaa kohta taas on ja sit taas valitat kun on kylmää ja kylmää. Vittu nää valittajat vois oikeesti kahtoo peiliin prkl, EIKÄ SE MINKÄÄN HELTEEN SYY OLE JOS VÄKIVALTA TAPAUKSIA TULEE LISÄÄ VOI PRKL MITÄ SYYLLISTÄMISTÄ MENKÄÄ ITTEENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • e3wrfdgbfrdvfd

        Tästähän tämän näkee mitä helteet tekee pikkulapsille. Alkavat riehua ja pinna palaa. Kannattaa ottaa vähän mehua ja mennä ottamaan pienet unoset.

        Voi olla pikkupojan ymmärryksen ulkopuolella mutta ihminen ei voi mennä pakastimeen asumaan valitettavasti ja etelänavalla ei voi ihminen asua. Vaikka voisi niin ei ihminen voi tuosta vaan säiden mukaan muuttaa,


    • Hellevihaaja

      Aivan oikein noille helteestä ihannoijille, jotka viettävät päivät pitkät rannalla ja menevät sitten uimaan, että saivat sieltä vatsataudin.
      Kun siellä keskenään vedessä kelluskelevat, kuin mitkäkin lumpeet ja eivät viitsi vedestä edes wc:hen vaivautua, vaan ulostavat suoraan veteen.
      Siellä on tunnelma, kuin Intian Ganges joessa.

      Tämä tästä vielä puuttui, että on luvattu jotain pirun superhelteitä ja kuulemma jatkuisivat pidempään.
      Nyt pitäs viimestään hankkia sellanen siirrettävä jäähdytys laite ja myynnissä pitäs olla sellanen ehto, että niitä ei myydä yhdellekään helteen ihannoijalle, koska eihän ne mitään viilennystä tarvi, kun kuumassa viihtyvät.

      Sopivin kesälämpötila on auringonpaisteessa mitattuna 20 astetta.
      Nyt kun lämpöä on 30 varjossa, niin se meinaa, että auringon paisteessa lämpö ylittää 40 astetta.
      Ulkotöitä tekevä harvemmin saa varjossa työskennellä tai autolla liikututtaessa ollaan koko ajan auroíngon paisteelle alttiina ja varsinkin ilmastoimattomassa autossa lämpötila kohoaa yli 40 asteen, että tukalaa on autossa.
      Kuumuus vaikuttaa myös auton käyntiin, ainakin vanhemman mallin.
      Kuumassa auto starttaa huonommin ja meinaa alkaa nykimään, mitä ei tapahdu viileässä säässä.
      Kun käy kaupassa ja parkkipaikalta starttaa, ei starttaa läheskään niin pirteästi auto, kuin viileämmässä säässä.

      Nyt on täytynyt mennä kauppaan vasta klo 20.00 jälkeen, kun on pahin kuumuus ohi.
      Kaupassa on mukavan viileää niiden pakaste ja maitohyllyjen vieressä, kun uhkuvat vilpoisaa ilmaa.

    • AASDDFFFGG

      OLET KATEELLINEN HAHHAHHAH!!!!!!!!!!!!

      Just tyypillinen suomalais juntti ei prkl!

    • Valittajat kuuseen

      Helle on jotain ihanaa ja kyllä olen työskennelly, kitkeny ja keränny mansikoita helteellä
      ja silti pidän helteestä valtavasti. pidän myös talvella kunnon pakkas keleistä.

    • Ärsyttää.

      Ihmiset vähäpukeisena (myös täysin säädyttömänä!) liikkuvat ympäriinsä ja mikä pahinta, joka puolella tyypillisesti suomalaiset istuvat kaljottelemassa. Roskaa tulee valtavat määrät ja into ulkoilla vähenee, kun mölyäkin riittää. Talvella näitä ongelmia ei ole. Siksi rakastan talvea. Ulkona liikkuvat vain ne joilla sinne on oikeasti hyvä syy mennä. Itse lenkkeilen silloin enemmän kuin kesäisin.

      • ASSSaaa

        Nää valittajat alkaa pikkuhiljaa v........tuttaa


    • 8/2014

      (Se on ihan oikein, että saikin turpaan ja minäkin annan turpaan, jos joku tulee minulle kehumaan helteiden ihanuutta)

      Sinä vetelet toisia turpaan helteiden takia. Häh?! Mitenkäs talvella jos ois pakkasta -25 - -35 astetta kuukauden ajan, veteletkö pakkasten takia turpaan?.

      • hu77tggbsyiosg

        Pakkasessa pystyy olemaan jopa tuollaisessa lähes neljänkymmenen koska pukeutumalla oikein ei kireä talvi pakkanen haittaa. Helle säällä ei voi enään vaatetta vähentää eikä ole edes paikkaa minne mennä sitä karkuun muuta kuin ilmastoituun autoon niin kyllä helle se kaikkein ikävin ja terveydelle vaarallisin on.
        Enemmän helteisiin kuolee ihmisiä kuin pakkasiin.
        Toisaalta toimettomina kesät rannalla makaavat pummit kyllä jäätyy talvella sillä eiväthän he edes talvisin mitään tee.


      • Kommentoija69
        hu77tggbsyiosg kirjoitti:

        Pakkasessa pystyy olemaan jopa tuollaisessa lähes neljänkymmenen koska pukeutumalla oikein ei kireä talvi pakkanen haittaa. Helle säällä ei voi enään vaatetta vähentää eikä ole edes paikkaa minne mennä sitä karkuun muuta kuin ilmastoituun autoon niin kyllä helle se kaikkein ikävin ja terveydelle vaarallisin on.
        Enemmän helteisiin kuolee ihmisiä kuin pakkasiin.
        Toisaalta toimettomina kesät rannalla makaavat pummit kyllä jäätyy talvella sillä eiväthän he edes talvisin mitään tee.

        Minulle mieluummin 30 C kuin -30 C, koska kovalla pakkasella ilma on niin kuivaa, että nenäni limakalvot rikkoutuvat ja nenästäni vuotaa verta vähän väliä. Edes ilmankostutin ei auta, koska koko päivää ei voi olla kotona. Silloin, kun on 30 C olen yleensä lomalla ja käyn keskellä päivää uimassa vilvoitellakseni. Pidän siitä erittäin paljon. Olen ajanut polkupyörällä 30 C helteessä parinsadan kilometrin päivämatkoja, joten fyysinen rasituskaan ei ole suuri ongelma.


      • betonipätsi..
        Kommentoija69 kirjoitti:

        Minulle mieluummin 30 C kuin -30 C, koska kovalla pakkasella ilma on niin kuivaa, että nenäni limakalvot rikkoutuvat ja nenästäni vuotaa verta vähän väliä. Edes ilmankostutin ei auta, koska koko päivää ei voi olla kotona. Silloin, kun on 30 C olen yleensä lomalla ja käyn keskellä päivää uimassa vilvoitellakseni. Pidän siitä erittäin paljon. Olen ajanut polkupyörällä 30 C helteessä parinsadan kilometrin päivämatkoja, joten fyysinen rasituskaan ei ole suuri ongelma.

        ajattele niitä vanhuksia jotka asuvat kuumissa betoni bunkkereissaan vailla minkäänlaista ilmastointia,kyllä nuoret kuten sinä helteet kestää


    • hellettä lisääääääää

      Vali vali vali helteestä valittajat on säälittäviä mielen vikasia hölmöjä ei vittu.

      • helteet vtuttaa

        äkkiä se hame päälle hellefani


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe