Puolueen ja aatteen itsemurha

Työeläkeläinen

Kyllä syitä löytyy kun lampaanpaistia mielii, sanoi susi aikoinaan. Näin näyttää olevan myös SKP:n kannattajilla kun ei pihahdustakaan kuulu siitä tärkeimmästä jos aiotaan jatkaa eli ohjelman justeeraamisesta malliin jossa kansakin alkaa sitä hyväksymään. Kaikkea muuta siitä vierestä jauhetaan ja muita haukutaan vaikka itse ei yritetä mitään. Yrittäminen kun vaatisi kannatusta ja sitä ei nykyisellään tahdo löytyä.

Olen ehkä parisen kertaa yrittänyt aloittaa mutta homma luisuu aina käsistä kun vastaajien aiheet lipsuvat muille markkinoille.

Tänään on Gaza ollut top 1 aihe ja ehkä syystäkin mutta siinäkin taitaa realismi pettää kun on helpompaa uskoa idän tarinoihin kuin faktoihin.

Tätä menoa, yhdistyvät puolueet tai eivät niin taas ensi kevään vaaleissa tulee se pudotus esiin kannatuksen edelleen pienetessä. Hyvähän se on sillä kuka kommunismia ainakaan tarvitsee, kyllä muitakin vitsauksia löytyy ja niistä pääsee eroon helpommalla.

24

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikka palsta on kommunismin ja SKP:n yhteyteen liittyville asioille niin Gaza näyttää olevan jotain mihin on hyvä turvautua jotta ei tarvitse miettiä kipeitä asioita kuten kannatuksen lisäämistä aktiivisin toimin.

      On kaiketi kaikille komuleille jo käynyt selväksi jottei tällä keinoin mitä nyt on pari viimeistä vuosikymmentä mennyt tulla koskaan saamaan lisää kannatusta oleellisin määrin. Päin vastoin lasku on tasaista ja taitaa näillä näkymin asymptoottisesti lähestyä nollaa.

      Miten Gazan tilanne yhtyy kommunismiin tai SKP:n? Se on jäänyt minulle arvoitukseksi. Onko se todella jotain sijaistoimintaa jolla viedään mieli pois tärkeämmistä asioista kuten kannatuksen kasvatuksesta?

      Ei tosin muidenkaan kommunististen puolueiden, joiden kannatus lienee vielä SKP:nkin alapuolella, keskustelupalstoilla ole suuria uudistusehdotukia joilla kannatusta edes teoriassa voitaisiin toivoa lisää.

      Miten on? Joko ensi vaalien jälkeen tyaas alkaa nimien keruu vai kestääkö seuraaviin vaaleihin? Hommaa pitäisi muuttaa siten, että vain maksaneiden jäsenten nimet ratkaisevat sillä voihan joku nimensä listaan laittaa epähuomiossakin kun laskua ei seuraa.

    • enki

      Aloitus taitaa olla huononäköinen tai -lukuinen.
      Kommunistit ovat tuoneet ohjelmia esille kevään eurovaaleissa kuin myös erilaisten asiakokonaisuuksien yhteydessä.
      On ollut veronkiertoa, vapaakauppaa, kansainvälisiä suhteita, kansantaloudetta ja hiukan filosofiaakin. Myös porvareilla on ollut avauksia monista asioista, joihin on lausuttu mielipiteitä.
      Vähä on tietysti vähä. Itsekin toivoisin että olisi enemmän avauksia tärkeistä asioista ja enemmän keskustelijoita. Porvarin ei tarvitse kantaa huolta. Reaalinen elämä asettaa ongelmia ja niitä pohditaan.

    • nom

      Aloitus taitaa olla huolissaan kommunistien eteenpäinmenosta. Aistii sen olevan selvästi ilmassa.
      Asiaväittelyissä porvarit ovat jatkuvasti alakynnessä. Sellaista elämä on.

      • Ei se minua huolestuta vaan ihmetyttää, muita haukutaan ja tuomitaan suuren enemmistön kanta vääräksi samaan aikaan kun itse ei saada mitään näkyvää aikaan. Näkyväähän tulee vasta kun pääsee kohtuullisella ryhmäkoolla esiin eduskunnassa tai vallan hallituksessa mutta tänään ei tuota ole komuille näkyvissä..

        Siksi ihmettelen sitä saamattomuutta joka vallitsee. Olisi helppoa tehdä Timon toimista analyysiä ja sovittaa omiin näkemyksiin joskin jos haluaa lisää kannatusta niin kommunismin aatteet ja nimitykset pitää haudata ja syvälle. Se saattaisi kuitenkin parin vaalikauden aikana nostaa kannatusta ihan eduskuntaan asti, me olemme kuitenkin demokratiaan päin kallellaan joten kommunistiset aatteet eivät käy koska ne eivät ole koskaan pidemmälle vietynä olleet demokraattisia.

        Kyllä se alakynsi on komupuolella joka paikassa missä te olette päässeet päällepäsmäreiksi. Teidän ideoitanne ei siis kannata toistaiseksi lähteä seuraamaan ellei ole itsetuhohenkinen.


    • nom

      Persuthan ovat jo olemassa. Se kilpailee Kokoomuksen kanssa oikeistolaisimman puolueen tittelistä.

      "Ei se minua huolestuta vaan ihmetyttää, muita haukutaan ja tuomitaan suuren enemmistön kanta vääräksi "

      Etkös itte tee samoin kommunisteja kohtaan. Arvostelet heitä ja puolustat jotain toista.
      Eikös Timo päässyt oksalla korkeammalle arvostelemalla kaikkia muita ja oppositiossa oleva arvostelee aina (joltain osilta) hallitusta.
      Yrittääkö hän väittää että asiakohtainen arvostelu tarkoittaa, että kaikki olisi pielessä!
      Yrittääkö hän ehkä perustella kommunistien toiminnan kieltämistä perusteella että he esittävät omia mielipiteitä! Tähän sanoisin lisäksi että me ei olla tuomassa entistä Neuvostoliittoa Suomen kamaralle vaikka useat porvarit sitä innokkaasti tyrkyttävät. Emme tosin hylkää NL:n kokemuksen analysointia.

      • Emme tee niin arvoisa "nom". Me emme hauku suurta enemmistöä ja väitä heidän olevan väärässä. Demokratiassahan me, siis enemmistö, olemme OIKEASSA.

        Timo arvosteli mutta hänellä oli kanttia koska kansa seurasi. Komujahan kansa ei seuraa ja heillä ei ole kanttia arvostella. Mielipiteensä saa tietysti vapaassa maassa sanoa muttei kannata neuvoa kun puhti eli kannatus on hävinnyt.

        Todellakaan tuolla joukolla te ette tuo mitään Suomen kamaralle. Tosin kommunistit eivät ole millekään kamaralle ainakaan hyvinvointia tuoneet vaan kyllä kommunismi on enemmänkin tuhon tuoja.


    • overk

      "Todellakaan tuolla joukolla te ette tuo mitään Suomen kamaralle."

      Missä sitten mättää? Olet huolestunut kommunistien kannatuksesta (noususta) ja sitten vaahtoat ettei se nouse.
      Mitä pyrit sanomaan, ellet toista lukuisia kertoja esittämääsi "lopettakaa toimintanne tai se lopetetaan".

      Joku mättää logiikassasi.......

      • Elämme "overk" demokratiassa ja se jo sanelee kuka tuo ja mitä. 0,2% kannatus ei anna mitään lupausta vaikuttaa mihinkään yhteiskunnan asioihin tai valintoihin.

        Missä kohden olen ollut huolestunut? Päin vastoinhan olen potkinut vauhtia sellaiseen muutokseen jolla saattaisitte pelastua, se tosin vaatisi aika suuretkin muutokset toimintaanne mutta kuten on nähty vaaleissa eli demokratiavallankumouksissa viime kertoina niin kirkkovene saa ääniä enemmän kuin SKP.

        En muista missään sanoneeni, että toimintanne lopetetaan vaan olen sanonut sen loppuvan jos ette korjaa asioitanne. Siinä on huima ero sanomisissa.

        Miksette te kommunistit ymmärrä mitä muut sanovat ja kirjoittavat vai oletteko aina tottuneet siihen, ettei mikään ole niin kuin sanotaan kuten Moskovassa aikoinaan ja ehkä tänäänkin. Suomessa ei ole tuota komukulttuurin osaa olemassa vaan asiat sanotaan pahki.


    • ermu

      Työeläkeläinen!

      Edustat Kokoomuksen poliittista linjaa, ihannoit perussuomalaisten oikeistolaisia kantoja ja levität monenlaisia rotuoppeja viestiesi lomassa. Kierrät säännönmukaisesti työn merkitystä tuotannossa ja haukut suoritusportaan työntekijöitä laiskoiksi tomppeleiksi.
      Jatkuvasti aloituksia jotka tähtäävät kommunistien lakkauttamiseen a la 1918 suojeluskuntien innoittaman esimerkin nojalla.

      Ihmisyyttä kirjoituksistasi saa nuppineulalla hakea. Kommunisteille uhkavaatimuksia; joko muutatte ohjelmanne persurasismin suuntaan tai puolueenne lakkautetaan.
      Käypä katsomassa, miten persurasismi esiintyy Kokoomuksen suomi24 palstalla.
      Mikäli noudattaisit Kokoomuksen virallista ohjelmaa, et pissaisikaan persuihin päin.
      Väkivallan ihannointi työläisten hallintamuotona näyttää olevan hobbysi. "Proletaari, tottelet tai sua ruoskitaan".

      • Minulla on arvoisa "ermu" oma linjani, ei minkään puolueen. En ihaile persuja mitenkään muutoin kuin heidän saavutustaan suosion ja äänestäjäjoukon kasvatuksessa.

        Varsinainen työn merkitys tuotannossa on tärkeä mutta sitä ei ole olemassa jos joku ei sitä tee mahdolliseksi. Ensin pitää investoida tiloihin, laitteisiin suunnitemiin jne. jotta syntyy jotain tehtävää sinun edustamallesi joukolle. Tavallinen työläinen on riippuvainen yläpuolellaan olevasta työorganisaatiosta joka taas on riippuvainen investoijista jos ne eivät ole, kuten monessa pienemmässä yrityksessä on, samoja henkilöitä.

        En ole missään kehottanut komuja suuntaamaan persujen perässä muutoin kuin ottamaan oppia tavasta jolla persut nostivat jytkyn verran kannatustaan. Siitä jopa kannattaa ottaa mallia.

        En noudata minkään puolueen virallista ohjelmaa vaan olen enemmänkin yksityisajattelija joskin vaaleissa valitsen sopivimman puolueen ajatusteni kannalta. Persuista taas en ole kiinnostunut aiemmin mainittua seikkaa lukuun ottamatta.

        Tuo sinun lopetuksesi osoittaa jottei kaikki inkkarit enää ole mukana. Et myöskään osaa lukea tai ainakaan et ymmärrä mitä olet lukenut. Sen näkee noista sinun vetämistäsi perin virheellisistä johtopäätöksistä.

        Niin, toisaalta en ole uhannut lopettaa missään vaiheessa kommunistista puoluetta vaan sanonut heidän tekevän sen itse olemalla ottamatta huomioon sitä miten kansa tai jos niin haluat työkansa heidät näkee, siis 90% suomalaisista.

        Kannattaa lukea tarkemmin! ja edes yrittää ymmärtää!

        Suojeluskunnat olivat aikanaan vapaan Suomen pelastus, KIITOS siitä heille, isillemme!


    • enderetheric

      Työeläkeläinen kirjoitti: "Miten Gazan tilanne yhtyy kommunismiin tai SKP:n?"

      Kysymys Palestiinan ja Israelin kiistasta on kokonaisuudessaan kauaskantoisempi ja sen verran mutkikkaampi, ettei siitä taida kaikki tutkijatkaan olla täysin selvillä, saati yksimielisiä, mutta Kommunistit mitä luultavimmin tahtovat aiheella ainoastaan provosoida, johtuen osittain siitä etteivät tunne historiaansa, mutta myöskin sen takia että he pyrkivät unohduttamaan ideologialleen epäedulliset/ristiriitaiset asiat.

      Täytyy muistaa että entisen Venäjän bolshevikit olivat pääosin ns. kasaarijuutalaisia, jotka levisivät Mustanmeren tienoilta Venäjälle n. 600-
      700 -luvuilla, ja valitsivat Venäjälle imigroituessaan uskonnokseen juutalaisuuden. Kun vallankumouksen jälkeinen Venäjä rupesi lahtaamaan ja
      karkoittamaan kansalaisiaan, haluttiin samalla eroon myös näistä kasaari-bolshevikki-juutalaisista, joista oli tullut iso osa Venäjän älymystöä, ja jotka myöskin olivat enemmistö silloisessa puolueneuvostossa.

      Kommunistien tänä päivänä harjoittama Israel -vastaisuushan on juuri siinä mielessä ristiriitaista, että vastustaessaan Israelia, he boikotoivat samalla myös oman aatteensa historiallista perimää; osa Venäjältä aikoinaan paenneista ja karkoitetuista juutalaisista asettuivat nimenomaan Israeliin, ja nämä samaiset bolshevikki-kasaarijuutalaiset myös olivat niitä joiden kanssa Englanti sekä muutama muu Euroopan maa solmivat ensimmäisen maailmansodan lopulla sopimuksen siitä, että heidän vapaa liikkumisensa Israeliin olisi turvattu.

      Joten Israelissa asuu tällä hetkellä sekä alkuperäisiä (seemiläiset), että näitä Venäjän juutalaisia, eli kasaari-bolshevikki-kommunisteja ja heidän jälkeläisiään.


      Oma kysymyksensä on taasen se, että kuka nyt sitten edustaa sitä oikeaa aitoa kommunismia:

      a) Ne kommunistit jotka 1917 jälkeen saivat jäädä venäjälle? - Venäläisen ja Neuvostoliittolaisen kommunismin ylläpitäjät sekä edelleenkehittäjät.

      b) Israeliin, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan siirtyneet bolshevikki-kasaari-juutalaiset? - Kommunismin luojat.

      c) "uus-Marxistit"? - Rakkaudesta taloustermein puhuvat uushipit, joille kauneinta maailmassa olisi se, ettei kellään ole mitään, ja että kaikki tekisivät tauluja suurista punaisista johtajista puoluejohdon omistamilla väriliiduilla.

      Aika hupaisaa, että tämän päivän kommunistien harjoittama piiloagressiivinen antisemitismi on täysin hyväksyttyä, samoin kuin se, että puhuessaan kovaan ääneen ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta, nämä äidin pienet pullamössöuudisraivaajavallankumoukselliset täysin varauksetta ihailevat Neuvostoliittoa, Maoa sekä Kuubaa, ja toisaalta ei niin hupaisaa on se, että he loukkaavat Suomalaisia sodan nähneitä sukupolvia punaisen lipun liehutuksellaan sekä arrogantilla asenteellaan.

      • Israel on myös mielenkiintoinen aihe fiktiivisessä merkityksessä. Harmittomana pohdiskeluna, että miten laita olisi vaihtoehtodellisuudessa. Josef Stalin ja NL nimittäin taisivat - ulkomuistista, kiinnostuneet voivat tarkistaa - ensimmäisinä tai ainakin aivan ensimmäisten joukossa tunnustaa Israelin valtion. Asiat saivat kuitenkin toisenlaisen käänteen ja Israel suuntautui länteen ja lännen etuvartioksi Lähi-idässä. Mutta toisinkin olisi voinut käydä. Israelista olisi voinut tulla Neuvostoliiton vankka liittolainen Lähi-Itään. Ja siitä päästään siihen fiktioon ja vaihtoehtotodellisuuteen; jos historias olisi ollut toisenlainen ja näin olisi käynyt niin puolustaisivatko nyt palstan kommunistit Israelia ja vaatisivat hamasin raketti-iskujen välitöntä lopettamista ja Gazan demilitarisointia? Minä uskon, että kommunistit tekisivät juuri näin. Olisivat juutalaisvaltion vankkumattomia tukijoita ja tulkitsisivat alueen historiaa juutalaisten hyväksi eivätkä arabien kuten tänä päivänä.

        Tämä ihan ajatusleikkinä.


    • okokokok

      Kumman alueet sinä sitten asfaltoisit?

    • slupi

      avarakatsannon ahdasmielinen poliittinen maailmankuva yhtyy persuoikeiston näkemyksiin kuin voi silmään. Kirjoitukset olivat tavanomaista asoiden vierestä puhumista.

      Mutta...."Mutta toisinkin olisi voinut käydä. Israelista olisi voinut tulla Neuvostoliiton vankka liittolainen Lähi-Itään. Ja siitä päästään siihen fiktioon ja vaihtoehtotodellisuuteen; jos historias olisi ollut toisenlainen ja näin olisi käynyt niin puolustaisivatko nyt palstan kommunistit Israelia"

      Demari avarakatsanto erehtyy pahan kerran antikommunismissaan. Kyse ei ole uskonnoista tai maailmankatsomuksista.
      Kyse on valtioiden välisistä suhteista. Israelin ja Palestiinan välisistä suhteista, jotka ovat Israelin puolelta aseilla ylläpidettyjä suhteita. Alistussuhteita, jossa palestiinalaisalueiden itsenäisyys omaan päätöksentekoon on lähellä nollaa.
      Vieläkin enemmän. Siirtokuntien rakentaminen Israelin rajojen ulkopuolelle (Suomi rakentaisi siirtokuntia Tornionjoen länsipuolelle tai Viroon heiltä kysymättä !). Mihin se tähtää. Kansainvälisen oikeuden vastainen tilanne ei voi jatkua loputtomiin. Joko Israel ottaa (lännen tuella) maat valtakuntaansa ja mahdollisesti häätää alkuasukkaat tai siirtokunnat ja saarrot poistetaan.
      Eräs vaihtoehto olisi. Israel ja Palestiina yhtyvät liittovaltioksi, jossa tunnustetaan monikielisyys ja -uskonnot. Nopeasti toimiva taloussuunnitelma samanarvoistaisi palkat ja sosiaaliturvan. Valtio julistautuisi puolueettomaksi suurvaltojen suhteen ja rakentaisi siviilielämää.

      "Sota" joka keskittyy siviilien tappamiseen ja rakennusten räjäyttämiseen, on porvarillisenkin oikeuden vastainen.
      YK ja maailman kansojen enemmistö on tuominnut Israelin touhut. Maailmalla on myös mielenosoituksia Israelin tappamisvimmaa vastaan.

    • LUOLAKERHOMESTARI!

      HEI!

      Nyt Arvoisa Puoluetaistelija on hyvä huomata se, että ME emme elä demokratia eli HENKIVALTA rp:ssä vaan PARLAMENTARISMI rp:ssä. Varmaankin Te SINIMUSTAT alan miehinä tiedätte sen, että DEMOS on HENKI suomeksi, joten Demoskratia on sama asia kuin Henkivalta siis DEMOKRATIA. Niin ja nyt ns. Edustuksellinen Demokratia eli Henkivalta on ihan varmasti kaikkea muuta kuin Kansan enemmistön eli pieneläjien Hallintakeino, sillä kuten myös Te Hyvät Toverit AP ja Työkkäri tiedätte sen, että HYVÄ LÄNSI kuten myös Suomi ja USA ovat sellaisia yhteisöjä ja valtioita, että RAHA ja Omistajuus ratkaisee kaiken mahdollisen ja jopa myös Uskon asiat eli Mahdottomat. Minä ainakin haluan sitä, että me alamme kehittää Osuuskuntayhteisö rl:ää siis HENKILÖ- ja ÄÄNI-periaatetta eikä vain OSAKE- ja ÄÄNI-periaatetta ei siis vain ja ainoastaan KOTI, USKO ja ISÄNMAA rl:ää.

      • Mitähän se mestari oikeastaan haluaa jokelluksellaan tuoda esiin? Miksi et kirjoita ihan sujuvaa suomenkieltä ilman noita "vitsi" koukeroitasi. Ne lopettivat vitsiasemansa jo kolmannella lukukerralla vuosia sitten. Sen jälkeen ne ainoastaan sen verran ovat lukemisen esteenä jotta jos haluat jotain sanoa niin ihan selkokielellä, please (lausutaan noin "pliis").

        Me elämme demokratiassa jossa saamme valita hallinnon aina määräajaksi varsin vapaalla kädellä joka tietysti komuja kyrsii koska he haluaisivat yksin päästä valitsemaan. Uusi vallankumous on taas ensi keväänä maalis- tai huhtikuussa. Silloin demokratia taas puhaltaa uutta tuulta purjeisiinsa ja sillä vauhdilla menee seuraavat 4 vuotta ihan mukavasti.

        Äänestäjien enemmistö on aina oikeassa ja siihen on vähemmistöjen myönnyttävä. He tietysti voivat äänestää seuraavalla kerralla muutoin ja äänestämättömät ovat se pohjasakki jonka mielipidettä ei edes kysytä.

        Jos on sitä mieltä jottei äänestäminen kannata niin se on joko omaa tai kaverin tyhmyyttä sillä äänestäminen kannattaa aina vaikka ei haluamaansa henkilöä saisikaan valituksi.


      • Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mitähän se mestari oikeastaan haluaa jokelluksellaan tuoda esiin? Miksi et kirjoita ihan sujuvaa suomenkieltä ilman noita "vitsi" koukeroitasi. Ne lopettivat vitsiasemansa jo kolmannella lukukerralla vuosia sitten. Sen jälkeen ne ainoastaan sen verran ovat lukemisen esteenä jotta jos haluat jotain sanoa niin ihan selkokielellä, please (lausutaan noin "pliis").

        Me elämme demokratiassa jossa saamme valita hallinnon aina määräajaksi varsin vapaalla kädellä joka tietysti komuja kyrsii koska he haluaisivat yksin päästä valitsemaan. Uusi vallankumous on taas ensi keväänä maalis- tai huhtikuussa. Silloin demokratia taas puhaltaa uutta tuulta purjeisiinsa ja sillä vauhdilla menee seuraavat 4 vuotta ihan mukavasti.

        Äänestäjien enemmistö on aina oikeassa ja siihen on vähemmistöjen myönnyttävä. He tietysti voivat äänestää seuraavalla kerralla muutoin ja äänestämättömät ovat se pohjasakki jonka mielipidettä ei edes kysytä.

        Jos on sitä mieltä jottei äänestäminen kannata niin se on joko omaa tai kaverin tyhmyyttä sillä äänestäminen kannattaa aina vaikka ei haluamaansa henkilöä saisikaan valituksi.

        Nyt kun katselette viime aikojen kommentteja niin montako hyvää ehdotusta SKP:n pelastamiseksi lopulliselta tuholta eli uudesta nimitalkoosta on ollut esillä?

        Minä en läydä yhtään!

        En oikein ymmärrä mitä moittimista komuilla on Israelin suhteen, samoinhan ja vielä radikaalimmin heidän paratiisinsa Neuvostoliitto aikoinaan kohteli naapureitaan. Pitäisiköhän hurrata jos joku pystyy ottamaan jotain oppia Neuvostoliiton toimista. Vai mitä komukit?

        Se mitä Israel ja arabit tekevät tuolla Välimeren pohjukassa ei vaikuta kommunismin menestykseen Suomessa joten alkaakapas miettimään sillä vaalit ovat kohta ovella ja huonolta näyttää jos samoin nuotein astelette 2015 vaaleihin kuin muutamana aiempana vuosikymmenenä.

        Kommunismin suurimpia murheita ja heikkouksia taitaa olla kykenemättömyys seurata aikaansa ja ihmisten mieliä, siinä mielessä suosittelen ottamaan oppia Timosta joskaan en hänen poliittisista ohjelmistaan jos niitä nyt kaiken vastustamista lukuun ottamatta edes on.


      • jgjgjgjjgjjjg
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Nyt kun katselette viime aikojen kommentteja niin montako hyvää ehdotusta SKP:n pelastamiseksi lopulliselta tuholta eli uudesta nimitalkoosta on ollut esillä?

        Minä en läydä yhtään!

        En oikein ymmärrä mitä moittimista komuilla on Israelin suhteen, samoinhan ja vielä radikaalimmin heidän paratiisinsa Neuvostoliitto aikoinaan kohteli naapureitaan. Pitäisiköhän hurrata jos joku pystyy ottamaan jotain oppia Neuvostoliiton toimista. Vai mitä komukit?

        Se mitä Israel ja arabit tekevät tuolla Välimeren pohjukassa ei vaikuta kommunismin menestykseen Suomessa joten alkaakapas miettimään sillä vaalit ovat kohta ovella ja huonolta näyttää jos samoin nuotein astelette 2015 vaaleihin kuin muutamana aiempana vuosikymmenenä.

        Kommunismin suurimpia murheita ja heikkouksia taitaa olla kykenemättömyys seurata aikaansa ja ihmisten mieliä, siinä mielessä suosittelen ottamaan oppia Timosta joskaan en hänen poliittisista ohjelmistaan jos niitä nyt kaiken vastustamista lukuun ottamatta edes on.

        Mikä logiikka on puolustaa israelin sotarikoksia ja tuomita neuvostoliiton vastaavia.
        Sinulle ainoa mikä merkitsee on kannatus. Moraalista ja ihmisarvoista viis kunhan kansa tykkää. Israel saa suorittaa kansanmurhaa kun kristityt sen siunaa, persujen rasismi on hienoa,kun sillä saa ääniä.. Voisiko olla hienoa ettei metsästele vain siitä suurta päävoittoa. Neljä ja varanumerokin riittää.
        Persujen vaalivoitolla saatiin aikaan.....mitä? Israelin sotarikokset sinä mielellään siunaat mutta suu vaahdossa tuomitset poliittisten vastustajiesi samoja rikkeitä. Sinulla tuo moraali on niin sidottu uskonnolliseen ja poliittiseen fundamentalismiin. Miten sinä eroat niistä ketä tuomitset?


      • jgjgjgjjgjjjg kirjoitti:

        Mikä logiikka on puolustaa israelin sotarikoksia ja tuomita neuvostoliiton vastaavia.
        Sinulle ainoa mikä merkitsee on kannatus. Moraalista ja ihmisarvoista viis kunhan kansa tykkää. Israel saa suorittaa kansanmurhaa kun kristityt sen siunaa, persujen rasismi on hienoa,kun sillä saa ääniä.. Voisiko olla hienoa ettei metsästele vain siitä suurta päävoittoa. Neljä ja varanumerokin riittää.
        Persujen vaalivoitolla saatiin aikaan.....mitä? Israelin sotarikokset sinä mielellään siunaat mutta suu vaahdossa tuomitset poliittisten vastustajiesi samoja rikkeitä. Sinulla tuo moraali on niin sidottu uskonnolliseen ja poliittiseen fundamentalismiin. Miten sinä eroat niistä ketä tuomitset?

        Puolueen ja aatteen menestymisen kannalta on kannatus ensiarvoinen asia. Vaikka olisit omasta mielestäsi miten oikeassa niin jos muut eivät usko olet tavallaan hukassa koska tuo hieno aatteesi ei koskaan tule esiin sinun ulkopuolellasi.

        En tuossa edellä muistaakseni puolustellut mitään enkä ketään vaan ihmettelin miksi komut arvostelevat Israelia joka on piukkutekijä komujen auringon ja paratiisin Neukkulan rinnalla.

        Olisit siihen ottanut kantaa sillä sehän oli nk. pääasia. Minun mielipiteelläni ei siinä kohden ole edes merkitystä. Ei toswin taida olla kommunistienkaan mielipiteellä koska heitä ei kukaan kuuntele heidän oman seuransa ulkopuolella.

        En ottanut siinä kantaa myöskään minkään uskonnon tai muun aatteellisen linjauksen kantoihin mutta kommunistien suhtautumiseen kyllä. Sinä lähdit kiertämään asian ydintä kuin kissa kuumaa puuroa etkä uskaltanut varsinaiseen asiaan juurikaan mitään sanoa/kirjoittaa!


      • ldldldldld
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Puolueen ja aatteen menestymisen kannalta on kannatus ensiarvoinen asia. Vaikka olisit omasta mielestäsi miten oikeassa niin jos muut eivät usko olet tavallaan hukassa koska tuo hieno aatteesi ei koskaan tule esiin sinun ulkopuolellasi.

        En tuossa edellä muistaakseni puolustellut mitään enkä ketään vaan ihmettelin miksi komut arvostelevat Israelia joka on piukkutekijä komujen auringon ja paratiisin Neukkulan rinnalla.

        Olisit siihen ottanut kantaa sillä sehän oli nk. pääasia. Minun mielipiteelläni ei siinä kohden ole edes merkitystä. Ei toswin taida olla kommunistienkaan mielipiteellä koska heitä ei kukaan kuuntele heidän oman seuransa ulkopuolella.

        En ottanut siinä kantaa myöskään minkään uskonnon tai muun aatteellisen linjauksen kantoihin mutta kommunistien suhtautumiseen kyllä. Sinä lähdit kiertämään asian ydintä kuin kissa kuumaa puuroa etkä uskaltanut varsinaiseen asiaan juurikaan mitään sanoa/kirjoittaa!

        Ihmettelet kun me elämme nykyaikaa ja kritisoimme raelin suorittamaa kansanmurhaa. Samalla puolustelet sitä milloin milläkin argumentilla. Samalla kaivat stalin kortin esille ja sitä heiluttelemalla tuomitset sitten neuvostoliittoa. Eli tietyt kansanmurhat ja rikokset ihmisyyttä vastaan onkin ok. Kunhan uhreina on islamilaisia,arabeja,lapsia,naisia,ei kristittyjä,potenttiaalisia vasureita,köyhiä,heikoimpia valitse itse..
        Minulle skp,n menestys on ihan yksi ja sama. En ole jäsen, enkä edes äänestäjä..joten..
        Tarkoitin että äänestäjiä saadakseen ei kannata myydä ideologiaan,niitä moraalisesti hyvyyteen tähtääviä.
        Näitä rasisteja,köyhiä syrjiviä ja aseisiin lapsilisiä tuhlaavia on jo liikaakin. Politiikka on vuoristorataa, tänään ylös ja huomenna alas.


      • ldldldldld kirjoitti:

        Ihmettelet kun me elämme nykyaikaa ja kritisoimme raelin suorittamaa kansanmurhaa. Samalla puolustelet sitä milloin milläkin argumentilla. Samalla kaivat stalin kortin esille ja sitä heiluttelemalla tuomitset sitten neuvostoliittoa. Eli tietyt kansanmurhat ja rikokset ihmisyyttä vastaan onkin ok. Kunhan uhreina on islamilaisia,arabeja,lapsia,naisia,ei kristittyjä,potenttiaalisia vasureita,köyhiä,heikoimpia valitse itse..
        Minulle skp,n menestys on ihan yksi ja sama. En ole jäsen, enkä edes äänestäjä..joten..
        Tarkoitin että äänestäjiä saadakseen ei kannata myydä ideologiaan,niitä moraalisesti hyvyyteen tähtääviä.
        Näitä rasisteja,köyhiä syrjiviä ja aseisiin lapsilisiä tuhlaavia on jo liikaakin. Politiikka on vuoristorataa, tänään ylös ja huomenna alas.

        Israel ei harjoita kansanmurhaa vaan puolustautuu kun se pakotetaan siihen omien kansalaistensa turvallisuuden vuoksi.

        Kannattaa sinunkin lukea ja miettiä ennen kuin vedät noita johtopäätöksiäsi, ne ovat nyt ainakin todella metsästä haettuja.


    • Jahas, sillä lailla

      Mestari -mikä milloinkin postitti taas perussökellyksensä palstalle.

    • LUOLAKERHOMESTARI!

      HEI!

      Sopisiko nyt kysyä sitä, että mitä Te SINIMUSTAT kuten AP ja Työkkäri ajattelette Kommunismi-sanan tarkoittavan tässä ja nyt? Miksi Te olette sitä mieltä, että Kommunismi ja Kommunistit ovat ongelmissa? Onko Teidän ajattelunne lähtökohtana se, kun Suomi-nimisessä maassa SKP ei ole saanut itselleen Eduskunta-kannatusta mutta kuitenkin Kuntatukea?

      Onko Teille Hyvät Toverit SINIMUSTAT tullut tajuntaanne myös se asia, että Kommunismi-sana selkokielellä on KUNTALAISUUS ja Sosialismi-sana selkokielellä on KAVERUUS ja TOVERUUS, joten Kommunismi voi olla myös jotain muutakin kuin vain jokin Vallankumoussovellus kuten Anarkismi tai Anarkosyndikalismi? Olen myös kummastellut sitä asiaa, että MIKSI Te Hyvät SINIMUSTAT olette tavattoman kiinnostuneet kaikesta siitä, joka jotenkin liittyy sanoihin Kommunismi tai Sosialismi? Eiköhän se ole Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rp:n kannattajakunnalle hyvä asia, jos Kommunismi ja Sosialismi häipyy aatteina ja puolueliikkeinä Poliittinen Historia rp:n pohjamutiin?

      Onko se Hyvä Kysymys, että jos kysyy sitä, että pelkäättekö Te SINIMUSTAT sitä asiaa, että koska TELLUS-planeetta kokonaisuudessaan sekä vielä Suomi muiden mukana on erittäin pahoissa talousvaikeuksissa, niin tämä tuo ennemmin tai myöhemmin sen asian kuvioihin, että SKP-puolueen kannatus voi suorastaan ryöpsähtää korkeuksiin, vai mikä on syynä Teidän kovaan mielenkiintoonne? Onhan se ollut meille komuille aina iso ongelma, kun Anarkistit kaappasivat aikojen alussa Lega Communista eli Kommunistinen Liitto rl:n hallintaansa ja alkoivat julistaa kovalla tavalla, että Kapitalismi on mennyttä aikaa ja tarvitaan vallankumous, jotta päästään eroon riistojärjestelmästä eli KAPITALISMI rl:stä ja samalla kohti Työväenluokan Ihantolaa eli Paratiisia nimeltään Sosialismi ja Kommunismi.

      Nyt me voimme tuoda kehiin myös sen, että on olemassa sellaiset aatekuviot kuin VAPAA KOMMUNISMI siis Kotikunta, Kotimaa ja Kansakuntain Liitto ja VAPAA SOSIALISMI siis Sosiaalipolitiikka:Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus, Kauppavakuutus, LAKIKIRJAT ja KOULUFILOSOFIA. Me voimme vielä todeta sen asian, että Taloushistoria ei tunne kuin kaksi talousjärjestelmää siis LUONTAISTALOUS ja Työnjakoon pohjautuva PÄÄOMATALOUS eli VAIHDANTATALOUS eli KAPITALISMI rp:n. On hyvä sanoa myös sen, että Vaihdantatalous eli KAPITALISMI on jollain tavalla ollut kehissä jo silloin, kun ihmisapinat ovat tulleet alas puista ja alkaneet harjoittaa omaa elinkeinoelämää TYÖPAJAKAPITALISMI rl:n muodossa, ja että nykyajan Vaihdantatalous eli TEOLLISUUSKAPITALISMI on alkanut kehkeytyä ja muotoutua joskus 1700-luvulla Iso-Britannia ja LÄNSI-EUROOPPA rp:ssä.

      Niin ja nyt se Kommunismi-suuntaus, ja jonka edushenkilö ja kannattaja eräs Katunarri ja Kulkuri on, niin on nimeltään Marxilainen Revisionismi LD:ssä. Me Revarit olemme myös sitä mieltä, että koska ME emme tiedä tasan tarkkaan sitä, että mitä Kommunismi ja Sosialismi talous- ja yhteiskuntajärjestelminä voisivat tarkoittaa tässä ja nyt, niin on kai parasta antaa Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmän. Pieneläjien, Rivityöväestön ja Älymystön perusedut me voimme järjestellä ainakin tyydyttävään kuntoon Sosiaalipoliittisen Vakuutusrahastojen avulla.

    • hopta

      Työeläkeläisen ideologinen kaveri "antipunikki" lausui toivovansa Gazan 1.6 miljoonaa asukasta tapettavaksi tai ajettavaksi maanpakoon. Työeläkeläinen ei ole tuominnut antipunikin hirmuista profetiaa.
      Kaverusten ideologia yhtyy Suomen 1918 kevään tapahtumissa. He hyväksyvät silloiset punaisten siviilien, naisten ja lasten tappamiset.

      Israel kuuluu kapitalismiin. Gaza on kapitalistisen palestiinalaishallinnon osa. Israel suorittaa antipunikin toivomaa kansanmurhaa Gazassa. Uhreina ovat naiset ja lapset.
      SKP ei koskaan saa kalastella kansansuosiota menemällä lännen kapitalismin kelkkaan hyväksymään viattomien tappamiset.
      Palstalla oleva oikeistolainen kaksikko on henkisesti karmea ihmispari.

      Missä on EU ja ulkoministeri Erkki Tuomioja, jotka lausuivat Ukrainan yhteydessä oikeat sanat sotaan syyllisistä, niiden ja aseiden toimittajien rankaisemisesta. Israel tulisi laittaa välittömästi kansainväliseen asekuljetussaartoon ja valmistelut kansanmurhaan syyllistyneiden saattamisesta sotarikostuomioistuimeen.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe