Autokaupat, joista ei kannata ostaa vaihtoautoa

Ecoleader

Tähän keskusteluun ehdotan kerättäväksi julkiseksi tietoja niistä automyymälöistä, jotka ovat asiakkaan mielestä huijanneet autokaupoissa. Tarkoituksena on kohentaa rehellisyyden merkitystä jatkossa.

Minulle myytiin Autotalo Laakkonen Hämeenlinnasta hyvänä autona yksilö, johon heti piti ruveta tekemään jarruremonttia kaikkiin pyöriin ja seuraavaksi pitää tehdä kytkinremontti, kun esiintyy tärinää ja vinkunaa kytkimestä. Myyjä vakuutti myyntitilanteessa auton oleban kunnossa, mutta eihän se ollut. Halukkuutta asian hoitamiseen ei toistaiseksi ole liikkeen taholta ollut.

11

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tolloja

      Just. Oliko mahollisesti 1998 renault josta maksoit kokonaiset 1200 eurua ja nyt harmittaa kun tulee vikaa vikaa vikaa vikaa...

    • että semmottee

      Keminmaassa en muista liikettä, jokin reatalo taisi olla. Käytiin yhtä 90- luvun corollaa katsomassa, myyjä silmät ristissä kehui että ajettu vain 100 000 km.. Kun tarkemmin mittaria katseli, nii huomasi kuinka vinossa numerot oli (eli selvästi ruuvattu), "muka" alkuperäinen väri (eli maalailtu mite sattuu päälle vaa). Ja kun mainitsin näistä ja useimmista muista vioista, nii alko vaa lässytys "ei ole mikään pakko ostaa, kyllä tälle ostaja löytyy.." niimpä niin, siellä se lojuu pihalla vieläkin..

    • Kyyotsa

      Autotalo Laakkonen Espoosta myi minulle auton jossa oli hyväkuntoisen oloinen tuulilasi ja konepelti. Katsellessa ei näkyny kiveniskeytymiä tuulilasissa kuin ei myöskään pahemmin konepellissä. Hämmästys oli aikamoinen kun suihkautin pissapojasta pesuainetta tuulilasille ja kytkin tuulilasinpyyhkimet päälle jolloin tuulilasista rupesi paljastumaan aikamoinen määrä kiveniskeytymiä. En tiedä millä aineella tuulilasi oli käsitelty mutta se peitti kaikki kiveniskeytymät. Konepeltiä oli myös fiksattu niin että ensi pesun jälkeen siitä paljastui aika monta kiveniskeytymää. Käytin autoa liikkeessä jossa tottakai ihmeteltiin ja sanottiin ettei autolle ole tehty mitään muuta kuin normaali pesu ja siivous. Mitäpä siinä sitten pystyy tekemään muuta kuin että oli ensimmäinen ja viimeinen auto Laakkoselta.

    • pettynyt-76

      Autotalo Laakkonen Joensuusta möi minulle Subaru Impezan josta pesun jälkeen löytyi tosiaan valtavasti kiveniskemiä konepellistä ja katosta. Lisäksi helmasta pakkelilla tehty paikka irtosi kokonaan!! 50 euroo lupasi hyvittää "kynsilakkapulloon"... Ostettaessa auto oli tosiaan virheettömän näköinen. Lisäksi äsken kun sen katsastin, niin korjauskehotus tuli keulassa olevista "huomiovaloista". Eli auto oli kaikenlisäksi laiton!!!

    • 2+2

      Ihan sattumalta tuli Laakkosesta monta viestiä putkeen?

      • 13+4

        Taitaa olla Suomen suurimpia käytettyjen myyjiä Rinta-Joupin veljessarjan ohella. Voi siten olla sattumaakin.


    • Petettyihminen

      Älä osta Autotalo Laakkoselta mitään! Ei mitään tuotevastuuta eikä kunnioita kuluttujansuojalautakunnan päätöksiä.

      VARO AUTOTALO LAAKKOSTA!

    • itse.ongelmasta

      Autoliike mokaa siinä kun ja jos eivät tarkista autoa kunnolla ennen kuin ostavat sen/saavat vaihdossa. Kun tässä kohtaa ei ole kuin rahankiilto silmissä että saadaan kauppaa tehtyä niin voi tulla ongelmia. Mullakin on epäluottamusta autoliikkeiden rehellisyyteen, tiettyjä autoliikkeitä karttaa ja en niistä mene ikinä ostamaan mitään autoa.

      Olen joskus kirjoittanut jotain sen kaltaista että autoille pitäisi olla jokin pakollinen myyntitarkistus, katsastuksen tapainen mutta vähän tarkempi. JOS sitä ei ole tehty niin auton markkina hinnasta pitäisi vähentää vaikka 30%. Idea tässä on se että kenenkään ei tarvitse luulla, olettaa, arvailla, että mikä se auton todellinen kunto on.
      Tämä edes auttaisi sitäkin että auton omistaja joka autoaan myy, on syytä pitää autoaan paremmassa kunnossa että sitä ylipäätään edes saa myytyä. Jos nyt ei tuollainen idea mutta soveltaen, kyse on isoista rahoista usein kun autoa ostetaan eikä kukaan meistä tiedä sen auton kuntoa vain vierestä katsellen.

      Jos auto on katsastettu kesäkuussa ja nyt on siis 20.7 niin ei se kesäkuun katsastus enää takaa mitään siitä missä kunnossa se auto nyt on kun sitä ollaan ostamassa tai myymässä kun sillä on se kuukausia ajettu. Eri asia jos sillä ei ole ajettu sen katsastuksen jälkeen.

      Autojen todellinen kilometri määräkin olisi hyvä olla jotenkin valvottavissa.
      En tiedä mikä siihen olisi aukoton systeemi. Periaatteessa jokin verkko paikannukseen perustuva gps gps systeemi olisi sellainen, laite pitäisi vaan olla paikassa- ja sellainen jota ei voisi manipuloida jollakinlailla toimimattomaksi.

    • 2354562

      Autosein Seinäjoella. Väittivät että olivat tarkastaneet käytetyn ja todenneet sen täysin ruosteettomaksi. Varmistin asian ostohetkellä ja vieläkin myyjä sanoi että ovat tarkastaneet eivätkä löytäneet mitään ruostetta. Merkkiliike siis kyseessä joten ajattelin että heihin voi luottaa.

      Kun vein myöhemmin huoltoon missä tehtiin koritarkastus, ruostetta löytyi monestakin paikkaa auton alustasta, niin paljon että selvästi vaikutti auton arvoon.

      Kun vaadin hinnanalennusta myyjä sanoi vain että "mikset tarkistanut paremmin", eli käytännössä myönsi että valehteli kun sanoi kaupantekohetkellä sen olevan heidän puolesta tarkastettu.

      Näin törkeää valehtelua en ole koskaan kohdannut autokaupoissa.

      • epäreiluus.käyttöön

        Kaikki keskustelut pitää näköjään tallentaa jollain audiotallentimella ja jos tulee ongelmia niin eikun keskustelut julki vaan jos ei ala hyvityksiä tulemaan. Ja paskat mistään yksityisyydensuojista tai kunnianloukkauksista, mitäs läksivät itse sille tielle että pitää käyttää ostajankin sitten likaisia keinoja saadakseen oikeutta!!
        Suomalaiset ovat ihan liian kilttiä kansaa. Vastapuoli ei pelaa reilua peliä, miksi sinunkaan pitäisi?


    • perserkki

      Sama on tarkistuslistat joita on joissakin liikkeissä. Ei takaa mitään - esim. tuulilasi täysin halki ja listan mukaan ok. Lista onkin ruksittu markkinointia varten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe