Maxi Pizza Buffet Jyväskylä- suosittelen!!!

MAxi foR4Ever

Jos olette menossa sellaiseen paikkaan missä saa syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa niin maxi pizza buffet foorumissa Raxia vastapäätä on oikea paikka. Hyvää ruokaa ja maksaa vain 7,99e.

Kävimme Raxissa siinä maxia vastapäätä eilen ja pöyristyimme mieheni kanssa miten kamalaa sontaa rax nykyään tarjoaa.. Valikoima huono, pizza kuivaa ja salaattipöytä pienentynyt puolella. Roskaa. Syömäkelvotonta. Hyi.

Jos harkitsette menevänne Raxiin niin menkääpäs siihen vastapäätä samassa kerroksessa olevaan maxi pizza buffettiin-- ette tule pettymään =)

24

1567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lutakon kulinaristi

      Maalaisjunttien ruokapaikkoja, molemmat.

      • tuleva tri

        Luuletkos olevasi parempikin ihminen, pöljä?


      • Lutakon kulinaristi
        tuleva tri kirjoitti:

        Luuletkos olevasi parempikin ihminen, pöljä?

        En luule vaan tiedän, poika.


    • Perusruokaa

      Ahmattien aarreaitta. Kyllä ihmiselle riittää tilkka rapukeittoa, 150 g sisäfilettä ja pala tryffeliä juomineen päivälliseksi. Näin arkipäivänä.

      • dddff

        Sinne vaan lihottaan pentuja aasit


    • 13+16

      muutama vuosi sitten pari kertaa kävin tuolla Maxissa, mutta sen henkilökuntaan kuuluvan miehen käytöksen takia en ole enää käynyt. Törkeä äijä.

      • treenari#

        Outoa, koska itse kun olen tuolla välillä syönyt on henkilökunta ollut aina erittäin asiallista. Hyviä kermaperunoita valkosipulilla.


      • 13+16
        treenari# kirjoitti:

        Outoa, koska itse kun olen tuolla välillä syönyt on henkilökunta ollut aina erittäin asiallista. Hyviä kermaperunoita valkosipulilla.

        Olihan se äijä asiallinen siellä Maxissa, mutta törkeä sitten muualla....en tiedä vieläkö samainen äijä on siellä töissä kun en ole käynyt...


    • sadijsad

      Jauhomatoja pitsoissa, bon appetit.

    • urheilijajäbä

      Pitääpä kokeilla!

    • Kaikkea kanasta

      Eihän siellä ole ihmisravintoa. Yritin viedä koiriani syömään mutta ne kääntyivät ovelta. Maksalaatikko niille kyllä kelpaa.

      • köntsää pukkaa

        pari kertaa vastaavanlaisissa käyneenä seurasin mielenkiinnolla minkälaista väkeä asiakkaat ovat. Suurin osa pahoin ylipainoisia.Ruokaa mätetään kaksin käsin naamariin,reunat jätetään haaskeille jne. Ja vielä osalla lakki tai PIPO pääs.Kyllä pitääs olla joku vahtimestari tms joka vähän yrittäis pitää paikan tasoa yllä.Pöydät paskaasia ku ei jakseta tehdä töitä ku pitää seurata sosmediaa.


    • jooh

      Salaattipöytä pienentynyt puolella? Minusta valikoima on laajentunut, vaikkei laarit olekaan yhtä isoja. Miten paljon sitten olisit sitä salaattia halunnut syödä? Määrä korvaa laadun? Raxissa ei käsittääkseni ollut sillon aiemmin fetajuustoa eikä kanapaloja, niin kuin nyt. Lisäksi siellä aiemmassa oli aina pilkkomatta ne tomaatit, ja vihersalaatti oli osittain muuttunut tummanruskeaksi limamössöksi, kun nyt tässä uudessa näyttää kaikki olevan tosi hyvin. jälkkäriosasto on laajentunut myös.

      Vai oletko täällä sopivasti tekemässä hallaa kilpailijan bisnekselle, kun niin mainokselta kuulostat?

    • Lutakon Kulinaristi

      Ei ole fetajuustoa vieläkään se oli salaattijuustoa mitä oli ja sitä se on nytkin.

      • ennemmin rehuja

        Joo onhan tuo hyvä sydäninfarktin aiheuttaja sinne vaan laardiperseet mussuttaan ja tukkimaan valtimot...hyi hitto mitä paskaa


    • maxigirl

      Raxissa on paskaiset pöydät, toisin kuin tuolla maxi buffassa. Siisti paikka ja hyvät ruoat. Kebab maistuu kebabille toisin kuin vaikka Kuokkalan La Rosessa jossa on syömäkelvotonta kebabbia syö-niin-paljon-kuin-jaksat-lounaalla..

    • tykkäänsantsata

      Tää on ihan perus hyvä paikka. Oon käyny monta kertaa kaupungil ollessa syömäs tääl. Suomalaiset tietysti syövät ennemmin Raxissa ym. ennakkoasenteidensa takia.

    • Ei ikkää ennää

      Tai sit eivät vaan pidä jauhomadoista pitsoissa?

      • namia!

        Nehän ovat terveellisiä ja silkkaa proteiinia. Moni muu mamupizzeria veloittaisi lisätäytteestä.


    • Raxi parempi

      Itse muistan kun kävin kaverin kanssa tuolla Maxissa ja oli sen verran surullinen kokemus, etten toista kertaa sinne erehdy. Koko paikka oli menossa kiinni vasta 5h päästä ja eihän siellä ollut mitään ruokaa. Koko ajan mainostettiin, miten siellä on kaikkea mahdollista pizzojen lisäksi. Ja paskat! Koko paikassa oli vain kahta erilaista pizzaa ja limsaa. Siinä sitten mussutettiin sitä pizzaa, jonka täytteistä en edes pitänyt, jotta saisin jotain vastinetta rahoilleni. Aina kun pizza loppui, uusi tuotiin.... Samoilla täytteillä. Joten siellä oli vain kahta erilaista pizzaa ja limsaa. Työntekijöitä ei kiinnostanut eikä kukaan kertonut, miksi muuta ruokaa ei ollut tarjolla.

      Olen sen jälkeen aina mennyt Raxiin, jossa olisi pitänyt pysyä koko ajan. Hyvää ruokaa ja siellä sentään on enemmän syötävää kuin kahta pizzaa. Pysyn siellä!

      • Raxi Maxi Taxi

        Häh??? Siinä pitsojen vieressä on ne astiat, missä on (päivästä riippuen) kanaa, raskiksia, kermaperunoita, lohkopottuja, lasagnea, kebabia, lihapullia, nuudelia, kastikkeet, salaattipöytä yms. yms. Väitätkö oikeasti, että ne oli kaikki tyhjiä?


      • Raxi Maxi Taxi
        Raxi Maxi Taxi kirjoitti:

        Häh??? Siinä pitsojen vieressä on ne astiat, missä on (päivästä riippuen) kanaa, raskiksia, kermaperunoita, lohkopottuja, lasagnea, kebabia, lihapullia, nuudelia, kastikkeet, salaattipöytä yms. yms. Väitätkö oikeasti, että ne oli kaikki tyhjiä?

        Ja jos tuo kertomasi pitää paikkansa, niin mitä hiivatin järkeä on mennä syömään kahta pitsaa, jos sen näkee jo ovelta että pöydässä ei ole muuta?! :D Haiskahtaa kyllä niin trollilta...


    • Jennieffer

      Täytyypä käydä taas joku päivä muuten maxi pizzassa pitkän tauon jälkeen. Onko siellä pysynyt taso ja ruoka vielä hyvinä?

    • JanskuBansku2004

      Mitä kaikkea sielä maxi buffetissa oli tarjolla?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe