Raision autokoulu

Tuohtunut47

Olimme tänään mopon käsittelykokeessa. Poikani on käynyt autokoulussa mopoautokortin, mutta nyt halusimme lisätä siihen mopokortin ja mieheni oli sen opettanut hänelle, kun jo vuoden liikenteessä ajanutta nuorta niin paljon tarvinnut opettaa. Inssi oli tosi tarkka ja hän vaati että olisi ollut paksumpi takki. Tuokin on ihan älytöntä että vaaditaan varsikenkiä, paksua takkia, ajohanskoja, kun laki ei vaadi kun kypärän, eikä kukaan nuori 30C helteellä oikeasti pidä ajossa noin paksua varustusta. No kuitenkin meillä oli siis liian ohut takki. Inssi kuitenkin sanoi, että menkää kysymään noilta Raision autokoulun opettajilta jos he lainaa takkia pieneksi ajaksi ettei aika nyt mene ihan hukkaan. Menin kysymään voisivatko he ystävällisesti lainata takkia? Opettaja sanoi että voimme jos korvauksesta sovitaan? Kysyin paljonko takki sitten maksaa 15 minuutiksi? Opettaja sanoi "50 euroa". No huh, huh. En siis ottanut tätä 200 euron tunti maksavaa vuokra takkia. Inssi oli myös ihmeissään kallista vuokrasta ja sanoi että voimme mennä hakemaan takin ja tulla sitten takaisin. Oikein harmittaa, kuinka itse vuosi sitten maksoin tuolle Raision autokoululle tyttäreni B-ajokortista 1700€, Tästä näkee että autokoulut on ahneita ja tässä tapauksessa ihan törkeitä!!! Jos he eivät halua takkia lainata niin olisivat sanoneet suoraan ettemme niitä lainaa, mutta tällainen sarkastinen pottuilu on jo tarpeetonta. KATSOKAA siis vanhemmat kenelle autokoululle rahanne annatte lapsenne opetuksesta.

5

958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jape2

      Tässä näkee miten opetuslupaopettaja tekee jälkikasvulle asenteita. Ajovarusteet on perseestä. Ei niitä muutkaan käytä. Helteellä ei tule varmaan vammoja kun kaatuu. Olet varmaan ostanut 5 euron muoviämpärin lapsesi päähän. Ei tuo autokoulun jälkimarkkinointikaan kuulusta kovin hyvältä. Toivottavasti myös autokoulu katsoo peiliin.

    • Järki käteen

      Onko sulla joku kohta jostain vähän vinksallaan? Kai kuka tahansa saa hinnoitella omat palvelunsa mihin hintaan hyvänsä. Ostaja siinä päättää että mitä ostaa ja mitä ei. Ja olisitko tarvinnut takkia lainaan jos olisit OPETTANUT lastasi pukeutumaan ajoa varten oikein?? Helle se lienee tosiaan todella hyvä syy jättää pukeutumatta mopolla ajamista varten. Eihän se ole vauhti kuin siinä 45km/h paikkeilla kun kaadutaan, sitten ei tarvitse enää takkeja päälle pukea.. Tai palovammojen takia päälle ei mitään muuta tarvitse pukea. Aika heppoisen tuntuinen tuntuu sinulle olevan oman lapsesi henki.
      Oletko nyt ihan tosissasi, että autokoulussa oli vikaa?? Aina on hyvä syy vierittää kaikki autokoulun niskaan. Tässä tapauksessa se oli se, ettet itse ollut opettanut lastasi pukeutumaan.
      Kannattaisi varmaan katsoa peiliin ja miettiä missä se vika loppujen lopuksi on. Ennen kuin lähtee syyttämään autokouluja.

    • Harmaatalous oplu

      opetusluvalla pitää muistaa, että siitä 50€ on moni kiinostunut esim. verottaja 24pointsii tilifirma vienti, tuonti, tilin päätös ja mahdollinen kaatuminen takki paskana 150-300€. Itse olisin myynyt takin 300€ kumpikin olisi ollut tyytyväinen.

    • Lepsu tutvo oli

      jos olis ollut autokoulunoppilas ,olisiko joustoa löytynyt samalla lailla? Ei varmaan. Turhaan tutvo nuolee opluja, olis vaan lähettänyt kotiin ja sanonut seuraavalla kerralla varusteet ohjeen mukaisiksi ja uusi aika 3 viikon päähän. Niin olisin minä tehnyt tutvona. Trafi olis varmaan haukkunut ja ilmoittanut eteihän ne tiedä ota vaan kokeeseen.

    • p..kaa niskaan

      Tuohtunut47

      Jos olisit saanut autyokoululta takin lainaksi ilmaiseksi, niin olisitko siinä tapauksessa muistanut kiittää ko. autokoulua tällä palstalla?

      Vastaa rehellisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe