Muuttunut maailma ahdistaa

Oi aikoja oi tapoja

Tarvitsisin neuvoja. Olen 32v bi nainen.

Jokin aika sitten minä sain viimein heitettyä väkivaltaisen mieheni pihalle ja 7 vuoden heterohelvetti päättyi.

Olen nyt parannellut särkynyttä sydäntäni, kehoani ja mieltäni. Olisin valmis pikkuhiljaa aloittamaan taas seuraelämän. Ajatus miehestä herättää vain kyllästymisen tunteen tai kuvotuksen. Naisen kanssa sen sijaan en ole ollut melkein kymmeneen vuoteen ja se ajatus herättää sitten taas ihan toisenlaisia tunteita. Olin siis ennen ex-mieheeni tutustumista kaikkiruokainen ja ehkä enemmän naisiin päin kallellaan, kunnes rakkaus sitten vei mennessään..

Pulmani on tämä: olen pudonnut täysin kelkasta, mitä naissuhteisiin tulee. Siis TÄYSIN ulalla!

Aluksi olin innostunut ja positiivinen. Viikon verran ajatusta haudottuani tartuin toimeen. Missä niitä naisia tapaisi? Avasin netin. SETAN bileet parin viikon päästä. SINNE. Parikymppisenä tuli käytyä niissä ja hauskaa oli aina. Innostus yltyi kunnes....

Pulmia pulmien perään! Kenen kanssa sinne menisin? Nuorena ei ollut mitään ongelmia lähteä yksin. Nyt iski järkyttävä ujous. Aika ja parisuhde tehnyt tehtävänsä ja entisestä bilehirmusta on tullut epävarma nössö. No soitanpa jollekkin samanhenkiselle kaverille. Niitä ei enää ole! Kaikki kaikonneet maailman tuuliin...

No, netti taas auki. Hakusanoilla tuli tulokseksi tämä palsta. JÄRKYTYS! PELOTTAVAA! Tämmöiseksikö tämä on mennyt? Mitä pidemmälle palstaa luin sitä enemmän alkoi itkettää.

Kaikki on nyt toisin. Ennen oli paljon simppelimpää. Nyt on miljoonittain erilaisia termejä ja lokeroita ja viesteistä joka toinen sana pitää googlettaa. En ymmärrä lesbo-kulttuurista enää mitään.

Tiedä onko aika kullannut muistot, mutta 15 vuotta sitten oltiin ME ylpeinä rinta rottingilla ennakkoluuloja vastaan. Oli vain naiset, jotka rakastaa naisia. Ihanan yksinkertaista.

Nyt entinen Me on jaoteltu kymmeniin ryhmittymiin, jotka ilkeilevät toisilleen. Eniten surettaa, että bit ja lesbotkin tuntuvat olevan napit vastakkain. Onko niin, että kun maailma on muuttunut suvaitsevaisemmaksi, pitää ryhtyä riitelemään keskenään. Ei olis tullu kuuloonkaan mun aikana. Ainoo hyvä syy riidellä oli jos joku vei sun naisen. Nykyään sekään ei oo tarpeellista, kun kaikki nussii kaikkia.

Mistä pääsemmekin seksiin. Tää palsta romautti mun unelmat. Ennen tehtiin sitä mistä tykättiin. Nykyään kaikki on jaoteltu eri kategorioihin ja termisuohon hukkuu. En minä tommosta seksiä osaa harrastaa. Ennen vaan nussittiin eikä mietitty, et mihinköhän kategoriaan sinä mahdollisesti kuulut? Kuulutaanko samaan? Minkä nimistä seksiä sinä harrastat? Kannattaako tuota naista lähtee yrittämään, jos se ei vaikka tykkääkkään samannimisestä seksistä kun minä?

Aikasemmin oli naisia jotka tykkäs naisista(bit,lesbot). Kuka tahansa voi olla kenen kanssa tahansa. Ei lokeroitu, rakkaus löydettiin kun kokoonnuttiin yhteen. Sängyssä otettiin selvää mistä toinen tykkää ja neuvottiin omia mieltymyksiä. SEKSI olivaan SEKSIÄ. Yksinkertaista. Nyt pitää etukäteen tietää, mihin kategoriaan ja alakategoriaan kuulut tai et pääse tutustumisessa moita pitemmälle. En minä tiedä mikä noista nimityksistä ja termeistä ja monimutkasista ilmaisuista pätee minuun. Ennen olin vain bi. Nää femmet, poikatytöt sun muut menee multa yli hilseen. Seksitermeistä en viitsi edes aloittaa. Oon pihalla kun lumiukko. En osaa. En halua. Miksi kaikesta on tehty niin monimutkaista?!!!!!

Tää palsta on lyöny musta ilmat pihalle! Varmaan ne SETAN bileetkin on muuttunu. Sielläkin tietysti sama meininki, kun palstalla. Kun oon ollu menosta sivussa on jossain vaiheessa päätetty, että siansaksaa-nainen ei voi olla toisenlaistasiansaksaa-naisesta kiinnostunu. Ja siasaksaa-seksiä harrastava voi olla vain toisen samanlaistasiansaksaa-seksiä harrastavan kanssa.

Ei musta ole tämmöseen, mutta miehiinkään en taatusti palaa joten taidanpa tikata vi**uni umpeen ja ruveta nunnaks. Aamulla olin vielä nuori ja kaunis, nyt olen vanha, väsynyt ja täysin lannistettu...

21

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole varma

      Ihan ensimmäinen ja tärkein on sun asenne ja suhde sinuun itseesi. Olet näemmä vuosien mittaan tullut epävarmemmaksi ja sen takia kaikki sinusta näyttää vaikealta ja sekavalta.

      Yksinkertaista mitä voit tehdä on, että lähdet yksin ulos, vaikka sinne bileisiin sitten. Yksin. Siis YKSIN. Äläkä ota mitään esiliinaa mukaan! Saat huomattavasti helpommin seuraa kun lähdet yksin liikenteeseen, etkä piiloudu mihinkään nurkkaan. Ota vaikka jokunen rohkaisuhuikka kotona, mutta älä liikaa itseäsi juo känniin, jo alkuillasta.

      Sitten toisekseen, kyllä niitä aikaisemminkin on ollut niitä lesboja bissejä. Jos roudaat jonkun bissen esiliinaksi ja vielä kaulailet, nuoleskelet sitä siellä baarissa ja sitten yrität vielä samalla vielä iskeä jotain naista, lopuksi tietty ihmettelet, miksi naisille ei kelpaa... Eli, jos olet epävarma, älä ota esiliinaa tms.

      Sitten se, mitä sä sieltä baarista haet, onko se seksiseura vai seurustelukumppani vai juttuseuraa. Mikään ei voi olla enempää lesbolle turn off kuin joku seksiseuranhakija, joka välillä kaulailee miesten ja välillä naisten kanssa, eikä tiedä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa ja on vaan niin eksyksissä.

      Selvitä itsellesi eka mitä haluat. Jos haluat jotain vakavampaa, älä missään nimessä ala säätämään yhtään mitään.

      Älä iske väkisin. Jos sitä toista ei kiinnosta, sitä ei kiinnosta. Siirry seuraavaan. Kaikkia ei voi millään miellyttää. Kaikki lesbot eivät halua binaista. Kaikki lesbot eivät halua brunettea, blondia, lyhythiuksista, liian laihaa, liian lihavaa tms. Kaikki eivät halua liian epävarmaa ja eksyksissä olevaa. Ihan sama se oli ennenkin. Ei sitä ennenkään kaikkia voinut miellyttää tai kaikille kelvannut. Jos et kelpaa, niin et kelpaa. Älä luule, että jos baarissa on joku nainen ja se on lesbo, niin se susta taatusti tykkää ja antaa sulle. Älä pidä ihmisiä itsestäänselvyyksinä. On niitä ennenkin ollut olemassa niitä epävarmoja bissejä. Tärkeintä on, että olet sinut itsesi kanssa.

      Kirjoitit, että nuorena ei ollut aikeuksia lähteä yksin ulos. Eli aloita siitä! Käyttäydy niin kuin nuorena, lähde ulos YKSIN. Jos haluat nimenomaan naisseuraa, älä nuoleskele, iske tms. miehiä. Sillä taatusti karkoitat kaikki naiset pois. Homobaari on homobaari. Miehiä saa iskettyä heterobaareistakin.

      Ole itsevarma, mutta älä ole liian itsevarma, ylimielinen, röyhkeä tms. Kaikki lähtee susta itsestäsi. Älä tuijota nettiä liikaa, vaan lähde sinne ulos ja ole sellainen kuin olit nuorempanakin.

    • ole varma

      Sitten sekin,että mikään ei voi olla niin turn off lesboille kuin joku binainen, joka korostaa joka käänteessä kuinka bi hän on. Mitä järkeä edes tälle palstalle on tulla kirjoittamaan ja korostamaan joka käänteessä kuinka on bi? Yhtä hyvin voit kirjoittaa tälle palstalle pelkästään naisena, mitä järkeä on kaiken aikaa korostaa olevansa bi ja vieläpä lesbopalstalla?

      Sitten toisekseen on varmasti muita binaisia, jotka ovat samassa tilanteessa, kiinnostaisko sua niiden seura? Voisitte vaihtaa ajatuksia ja tsempata toisianne jne. Tiedä vaikka löytäisitte yhteisen sävelen toisistanne? =)Eli jos olisin sinä ja bi sekä samassa tilanteessa, etsisin kyllä seuraa myös binaisista ja olisin kirjoittanut tämän bipalstalle.

      Korostan myös, että kaikille lesboille ei kelpaa kuka tahansa nainen, oli se nainen sitten lesbo tai bi. Se, että joku on lesbo, ei tarkoita sitä, että ihan kuka vaan kelpaa. Joillakin on rima hyvinkin korkealla, joillakin matalammalla.

      • Oi aikoja oi tapoja

        Vastasitkohan sinä oikeeseen viestiin oli minun esimmäinen reaktio. Olet tehny ihme olettamuksia ja olet kauhean aggressiivinen. Kaksi ensimmäistä kappaletta allekirjoitan, sitten menit metsään ja pahasti. Olet aivan kuutamolla.

        Tässä muutama vastaus sinulle:


        "Jos roudaat jonkun bissen esiliinaksi ja vielä kaulailet, nuoleskelet sitä siellä baarissa ja sitten yrität vielä samalla vielä iskeä jotain naista, lopuksi tietty ihmettelet, miksi naisille ei kelpaa... "

        "Mikään ei voi olla enempää lesbolle turn off kuin joku seksiseuranhakija, joka välillä kaulailee miesten ja välillä naisten kanssa, eikä tiedä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa ja on vaan niin eksyksissä."

        -Mitä hel'ettiä?!!!! Miten toi liittyy minun kirjoitukseeni???? Osaan kyllä käyttäytyä kiitos vaan! Osaan myös iskeä naisia, enkä tällaisia neuvoja kysynytkään! Lueppas tarkemmin!

        "Mikään ei voi olla enempää lesbolle turn off kuin joku seksiseuranhakija, joka välillä kaulailee miesten ja välillä naisten kanssa, eikä tiedä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa ja on vaan niin eksyksissä."


        -katso edellinen vastaus ja lisäksi ote tekstistäni: "Ei musta ole tämmöseen, mutta miehiinkään en taatusti palaa". Tiedän täsmälleen mitä haluan, eikä liity tähän haenko seksiseuraa vai parisuhdetta. En ymmärrä mistä ihmeestä keksit ton miesten kanssa sekoilun, eikä ongelmani edelleenkään ole baarikäytös, eikä itse "riiaus", osaan kyllä flirtata tekemättä itseäni liian tykö.

        "Älä iske väkisin. Jos sitä toista ei kiinnosta, sitä ei kiinnosta. Siirry seuraavaan. Kaikkia ei voi millään miellyttää. Kaikki lesbot eivät halua binaista. Kaikki lesbot eivät halua brunettea, blondia, lyhythiuksista, liian laihaa, liian lihavaa tms. Kaikki eivät halua liian epävarmaa ja eksyksissä olevaa. Ihan sama se oli ennenkin. Ei sitä ennenkään kaikkia voinut miellyttää tai kaikille kelvannut. Jos et kelpaa, niin et kelpaa. Älä luule, että jos baarissa on joku nainen ja se on lesbo, niin se susta taatusti tykkää ja antaa sulle. Älä pidä ihmisiä itsestäänselvyyksinä. On niitä ennenkin ollut olemassa niitä epävarmoja bissejä. Tärkeintä on, että olet sinut itsesi kanssa."

        -Tottahan minä tämän tiedän. Taidat pitää minua idioottina!

        "Kirjoitit, että nuorena ei ollut aikeuksia lähteä yksin ulos. Eli aloita siitä! Käyttäydy niin kuin nuorena, lähde ulos YKSIN. Jos haluat nimenomaan naisseuraa, älä nuoleskele, iske tms. miehiä. Sillä taatusti karkoitat kaikki naiset pois. Homobaari on homobaari. Miehiä saa iskettyä heterobaareistakin.

        Ole itsevarma, mutta älä ole liian itsevarma, ylimielinen, röyhkeä tms. Kaikki lähtee susta itsestäsi. Älä tuijota nettiä liikaa, vaan lähde sinne ulos ja ole sellainen kuin olit nuorempanakin."

        -Helpommin sanottu kun tehty. Jos vaan omalla päätöksellä pääsis ujoudesta eroon, ei ujoja ihmisiä olisikaan. Ja mistä taas toi miesten nuoleskelu? Ihme päähänpinttymä. Sulla on vissinkin joku trauma. Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että minun tapana on nuoleskella baarissa yhtään ketään?

        "Sitten sekin,että mikään ei voi olla niin turn off lesboille kuin joku binainen, joka korostaa joka käänteessä kuinka bi hän on. Mitä järkeä edes tälle palstalle on tulla kirjoittamaan ja korostamaan joka käänteessä kuinka on bi? Yhtä hyvin voit kirjoittaa tälle palstalle pelkästään naisena, mitä järkeä on kaiken aikaa korostaa olevansa bi ja vieläpä lesbopalstalla?"

        -Ote aloituksesta: "No, netti taas auki. Hakusanoilla tuli tulokseksi tämä palsta"
        Sun pitäs oikeesti hankkia silmälasit.

        "Korostan myös, että kaikille lesboille ei kelpaa kuka tahansa nainen, oli se nainen sitten lesbo tai bi. Se, että joku on lesbo, ei tarkoita sitä, että ihan kuka vaan kelpaa. Joillakin on rima hyvinkin korkealla, joillakin matalammalla."

        Miksi pitää korostaa. Tiedänhän minä valmiiksi. En ole edelleenkään idiootti, joten en olettanutkaan että tuo asia olisi muuttunut.

        Lopuksi harras toive: Elä enää vastaa minulle. olet niin täydellisesti hakoteillä suhteeni kuin olla ja voi ja et tuntunut edes tajuavan, mikä ongelmani on, joten sinusta on kyllä enemmän haittaa, kuin hyötyä.


    • ole varma

      "Pulmani on tämä: olen pudonnut täysin kelkasta, mitä naissuhteisiin tulee. Siis TÄYSIN ulalla!"

      Siis kumpi tässä on nyt ulalla, sinä vai minä? Koita päättää ja lue tuo itsesi kirjoittama lause uudelleen.

      "-Tottahan minä tämän tiedän. Taidat pitää minua idioottina!"

      Kyllä. Valitettavasti.

      • Oi aikoja oi tapoja

        No tossa viestissä nyt ei ollut päätä eikä häntää.

        Pakko vielä selventää. Tiedän toki perussäännöt. En unelmoinutkaan meneväni kahdestaan kenenkään kanssa. Ehkä jonkun parin tai isomman porukan flöjyssä ja kun olen "kotiutunut", pärjään kyllä omin avuin.

        Se olet sinä joka olet ulalla.
        Kun sanon tikkaavani mielummin itseni umpeen, kun olevani miehen kanssa, sinä ymmärrät sen niin, että olen jotenkin epävarma siitä mitä haluan. Siispä rautalangasta: HALUAN NAISEN!

        Vaikka sinulla ehkä on tapana nuoleskella jokaista kohdalle osuvaa miestä, naista ja papukaijaa, niin minun tapoihini se ei kuulu. Aihe ei liity aloitukseeni mitenkään!

        Minun periaatteeni on suunnnilleen, että mietin minkälainen käytös minua viehättää/inhottaa ja toimin itse sen pohjalta. Minun turnoffini ovat pääpiirteittään samat kuin sinun, miksi siis toimisin itse niin. Yksi pahimmista on lepakot, jotka tarvitsevat rohkaisuryyppyjä pyytääkseen minut tanssimaan, joten neuvoasi en aijo noudattaa.

        Tämä idiootti ihmettelee, mikä ihme tekstissäni sai sinut tekemään liudan vääriä olettamuksia minun persoonastani. Juu "neuvojasi" en kaipaa. Ne eivät liity pulmaani.


      • oi voi mikä provo
        Oi aikoja oi tapoja kirjoitti:

        No tossa viestissä nyt ei ollut päätä eikä häntää.

        Pakko vielä selventää. Tiedän toki perussäännöt. En unelmoinutkaan meneväni kahdestaan kenenkään kanssa. Ehkä jonkun parin tai isomman porukan flöjyssä ja kun olen "kotiutunut", pärjään kyllä omin avuin.

        Se olet sinä joka olet ulalla.
        Kun sanon tikkaavani mielummin itseni umpeen, kun olevani miehen kanssa, sinä ymmärrät sen niin, että olen jotenkin epävarma siitä mitä haluan. Siispä rautalangasta: HALUAN NAISEN!

        Vaikka sinulla ehkä on tapana nuoleskella jokaista kohdalle osuvaa miestä, naista ja papukaijaa, niin minun tapoihini se ei kuulu. Aihe ei liity aloitukseeni mitenkään!

        Minun periaatteeni on suunnnilleen, että mietin minkälainen käytös minua viehättää/inhottaa ja toimin itse sen pohjalta. Minun turnoffini ovat pääpiirteittään samat kuin sinun, miksi siis toimisin itse niin. Yksi pahimmista on lepakot, jotka tarvitsevat rohkaisuryyppyjä pyytääkseen minut tanssimaan, joten neuvoasi en aijo noudattaa.

        Tämä idiootti ihmettelee, mikä ihme tekstissäni sai sinut tekemään liudan vääriä olettamuksia minun persoonastani. Juu "neuvojasi" en kaipaa. Ne eivät liity pulmaani.

        "Yksi pahimmista on lepakot, jotka tarvitsevat rohkaisuryyppyjä pyytääkseen minut tanssimaan, joten neuvoasi en aijo noudattaa."

        Ja itse et uskalla yksin mennä edes baarin ovesta sisälle. Just. Aivan. Onnea ja menestystä vaan sullekin sinne baariin menemiselle, heh heh.


      • Oi aikoja oi tapoja
        oi voi mikä provo kirjoitti:

        "Yksi pahimmista on lepakot, jotka tarvitsevat rohkaisuryyppyjä pyytääkseen minut tanssimaan, joten neuvoasi en aijo noudattaa."

        Ja itse et uskalla yksin mennä edes baarin ovesta sisälle. Just. Aivan. Onnea ja menestystä vaan sullekin sinne baariin menemiselle, heh heh.

        No toi nyt oli suora vastalaukaus ton yhen tampion syytöksiin, jos käsität? En tiedä osuko maaliin, kun tuo henkilö ei ole noilla älynlhjoilla pilattu. Fiksut käsittää mun pointin eikös juu?

        Mut ihan vakavissaan, kaatokänni jos pitää ottaa, et puheille uskaltaa, niin pakit tulee. Eiköhän se ole meille kaikille sama juttu 0)


    • ymmärrän

      Mä ymmärsin kyllä täysin, mitä tarkoitit tekstissäsi. Asutko missäpäin Suomea? Ajattelin vain, että jos ei pitkä välimatka, niin voisin kertoa tämän päivän bileistä ja kaikesta muustakin ja ihanpa livenä, ois mukavampi mun mielestä. Tsemppiä sulle paljon!

      • Oi aikoja oi tapoja

        Jyväskylästä. Kiva että ymmärsit. Ehdin jo säikähtää, että kaikki ymmärtää mun tekstin samalla tavalla, kuin tuo yksi harhainen miestennuoleskelija =)


      • ymmärrän
        Oi aikoja oi tapoja kirjoitti:

        Jyväskylästä. Kiva että ymmärsit. Ehdin jo säikähtää, että kaikki ymmärtää mun tekstin samalla tavalla, kuin tuo yksi harhainen miestennuoleskelija =)

        Itse Savonmualta, mutta eipähän tuo mikään kamalan pitkä matka ole ajella vaikkapa pistäytyy päiväseltään siellä. Tulispahan käytyä tänä kesänä sielläkin. Laitetaan harkintaan. Vai?


      • ole varma
        Oi aikoja oi tapoja kirjoitti:

        Jyväskylästä. Kiva että ymmärsit. Ehdin jo säikähtää, että kaikki ymmärtää mun tekstin samalla tavalla, kuin tuo yksi harhainen miestennuoleskelija =)

        Kumpi tässä on miestennuoleskelija, sinä vai minä? Kirjoitit lesbopalstalle,että olet eronnut miehestäsi ja olet bi. Itse olen lesbo. Joten kumpikohan tässä on se miestennuoleskelija? Mietipä itse =)


      • Oi aikoja oi tapoja
        ymmärrän kirjoitti:

        Itse Savonmualta, mutta eipähän tuo mikään kamalan pitkä matka ole ajella vaikkapa pistäytyy päiväseltään siellä. Tulispahan käytyä tänä kesänä sielläkin. Laitetaan harkintaan. Vai?

        Juu katellaan.

        Mietin pitäskö värvätä joku heteroystävistäni henkiseksi tueksi? Mentäisiin eriaikaan sisään ja hän olisi jossain lähellä valamassa minulle telepaattisesti rohkeutta ja "pelastaa" minut tulemalla muka sattumalta vessaan mennessään sanomaan pari positiivista sanaa, jos näyttää, että saan paniikkikohtauksen. Sais häipyy, kun saa merkin, et pärjään.

        On se kumma et aikuinen ihminen on niin avuton, ettei uskalla yksin mennä joihinkin hikisiin bileisiin vaan punoo tollasia lapsellisia juonia!!! Oon vihanen ittelleni. Tämmönen jännittäminen ei yleensä kuulu mun luonteeseen, mutta en mahda sille mitään...


      • seksitöntäseuraavailla
        Oi aikoja oi tapoja kirjoitti:

        Jyväskylästä. Kiva että ymmärsit. Ehdin jo säikähtää, että kaikki ymmärtää mun tekstin samalla tavalla, kuin tuo yksi harhainen miestennuoleskelija =)

        Pistä yhteystietoja johonkin. Käydään vaikka kahvilla. Vaikka pihalla olen minäkin, niin kavereita saisi elämään tulla. :)
        Voidaan ihmetellä yhdessä.


      • Oi aikoja oi tapoja
        ole varma kirjoitti:

        Kumpi tässä on miestennuoleskelija, sinä vai minä? Kirjoitit lesbopalstalle,että olet eronnut miehestäsi ja olet bi. Itse olen lesbo. Joten kumpikohan tässä on se miestennuoleskelija? Mietipä itse =)

        No sinä siitä jankutit jakuttamistasi vaikka mitään siihen viittaavaa en viestiini laittanut. Päin vastoin kerroin ajtuksenkin miehestä olevan etova. Kyllä se mielikuva oli sinun päässäsi valmiina, minä en sitä sinne laittanut.

        Riepooko sinua nyt eniten se, että binä kirjoitan lesbo-palstalle? Onko se kielletty? Tänne kirjoittaa monet muutkin minunlaiseni, enkä ymmärrä mikä siinä on niin väärin? Tähän kitkaan viittasin tekstissänikin ja kerroin, miten surullista se on. En voi käsittää mistä se johtuu.

        En kirjoita tänne miessuhteistani (jotka, kuten monesti olen sanonut, ovat taakse jäänyttä) vaan laitoin faktan aloitukseen, koska halusin selventää taustani. Joku olisi kumminkin sen pyytänyt tekemään. Yritin kirjoittaa mahdollisimman tyhjentävästi, jotta lisäkysymyksiltä vältyttäisiin.

        Olen pahoillani, että täällä oloni sinua häiritsee, mutta siihen on lääke. Pysy poissa tästä ketjusta. Niin simppeliä se on =)


      • Oi aikoja oi tapoja
        seksitöntäseuraavailla kirjoitti:

        Pistä yhteystietoja johonkin. Käydään vaikka kahvilla. Vaikka pihalla olen minäkin, niin kavereita saisi elämään tulla. :)
        Voidaan ihmetellä yhdessä.

        Kaksin aina kaunihimpi. Pitäskö sopii treffit chattiin ja laittaa yksärillä puhnum vai miten te nykyajan lesbot toimitte? (Ei ole ollut tarvetta vaihtaa numeroa netissä herran aikoihin) Tunnetko hengenheimolaisuutta mun tekstien pohjalta? On turha tutustua, jos on heti napit vastakkain näkemyserojen takia. Oliko toi vieraiden termien suossa tarpominen se me meitä eniten yhdistävä tekijä?

        Joo, en mäkään näin aluksi etsi mitään seksiseuraa vaan haluaisin tavallaan takaisin "peliin". Kun en tiennyt mistä aloittaa turvauduin nettiin. Ajattelin josko J-kylään olisi perustettu homobaari tai jostain kävisi ilmi, mihin baariin naisten on nykyisin tapana hakeutua (se paikka johon me aikoinaan pesiydyimme on lopetettu aikoja sitten).

        Olisin aluksi mennyt vähän "haistelemaan" ilmapiiriä. Samaa ajattelin niistä bileistä. Ajattelin kartoittaa tilannetta ja tunnelmia ja samalla tutkailla omia tuntemuksiani.

        Sitten , kun olen valmis laittamaan "haun päälle" olisin jo taas "kartalla", varmasti itsevarmempi ja olisi paljon helpompi jatkaa. Ehkä jonkinlainen tuttavapiirikin kerennyt muodostua.

        Ei toi ujous ollu oikeestaan mikään ongelma. Varmasti olisin hammasta purren kelkkonu itteni sinne yksin. Mietittyäni tajunnut olen parempikin aloittaa uudelleen yksin puhtaalta pöydältä, eikä vanhojen kaverien siivellä. Pieni jännitys on vain hyvästä.

        Olin ihan positiivisella mielellä, mutta sitten tuo onneton google läväytti tämän palstan ensimmäiseksi linkiksi ja paniikki iski. Nyt taitaa jäädä juhlat väliin. En todellakaan jaksa uskoa osaavani liikkua tässä vuosien aikana vieraan tuntuiseksi muuuttuneessa viidakossa.

        Miksi tästä on tehty niin monimutkaista. Ennen oli tuhat kertaa enemmän ennakkoluuloja ja nuoremmat eivät taatusti tajua, kuinka vaikeaa elämä erilaiselle oli nykypäivään verrattuna. Julkkishomoja pilvin pimein, meillä ainoastaan Föhrin Juha. Tuntuu turhauttavalta, että kun maailma on tullut suvaitsevaisemmaksi, niitä ongelmia täytyy sitten kehitellä omalla porukalla. Enää ei pidetä yhtä.

        Laitan nyt asian hautumaan, mutta kyllä se nunnaluostari alkaa tuntua yhä houkuttelevammalta. Paremmin taitas siellä seuranhaku onnistua ja solahtaisin meininkiin mukaan helpommin kuin nykyajan homoseksuaaliseen yhteisöön =)
        Palstaa selatessani en todellakaan tunne kuuluvani sinne. Aika ajanut minun ohitse ja loppuelämän selibaatti kutsuu.

        PS: Pitää vielä sanoa, että olen monessa ketjussa törmännyt vihamielisyyteen lesbojen taholta bitä kohtaan, mutta en vielä toisinpäin. Mikäköhän siinä on...?


      • f*ck
        Oi aikoja oi tapoja kirjoitti:

        Kaksin aina kaunihimpi. Pitäskö sopii treffit chattiin ja laittaa yksärillä puhnum vai miten te nykyajan lesbot toimitte? (Ei ole ollut tarvetta vaihtaa numeroa netissä herran aikoihin) Tunnetko hengenheimolaisuutta mun tekstien pohjalta? On turha tutustua, jos on heti napit vastakkain näkemyserojen takia. Oliko toi vieraiden termien suossa tarpominen se me meitä eniten yhdistävä tekijä?

        Joo, en mäkään näin aluksi etsi mitään seksiseuraa vaan haluaisin tavallaan takaisin "peliin". Kun en tiennyt mistä aloittaa turvauduin nettiin. Ajattelin josko J-kylään olisi perustettu homobaari tai jostain kävisi ilmi, mihin baariin naisten on nykyisin tapana hakeutua (se paikka johon me aikoinaan pesiydyimme on lopetettu aikoja sitten).

        Olisin aluksi mennyt vähän "haistelemaan" ilmapiiriä. Samaa ajattelin niistä bileistä. Ajattelin kartoittaa tilannetta ja tunnelmia ja samalla tutkailla omia tuntemuksiani.

        Sitten , kun olen valmis laittamaan "haun päälle" olisin jo taas "kartalla", varmasti itsevarmempi ja olisi paljon helpompi jatkaa. Ehkä jonkinlainen tuttavapiirikin kerennyt muodostua.

        Ei toi ujous ollu oikeestaan mikään ongelma. Varmasti olisin hammasta purren kelkkonu itteni sinne yksin. Mietittyäni tajunnut olen parempikin aloittaa uudelleen yksin puhtaalta pöydältä, eikä vanhojen kaverien siivellä. Pieni jännitys on vain hyvästä.

        Olin ihan positiivisella mielellä, mutta sitten tuo onneton google läväytti tämän palstan ensimmäiseksi linkiksi ja paniikki iski. Nyt taitaa jäädä juhlat väliin. En todellakaan jaksa uskoa osaavani liikkua tässä vuosien aikana vieraan tuntuiseksi muuuttuneessa viidakossa.

        Miksi tästä on tehty niin monimutkaista. Ennen oli tuhat kertaa enemmän ennakkoluuloja ja nuoremmat eivät taatusti tajua, kuinka vaikeaa elämä erilaiselle oli nykypäivään verrattuna. Julkkishomoja pilvin pimein, meillä ainoastaan Föhrin Juha. Tuntuu turhauttavalta, että kun maailma on tullut suvaitsevaisemmaksi, niitä ongelmia täytyy sitten kehitellä omalla porukalla. Enää ei pidetä yhtä.

        Laitan nyt asian hautumaan, mutta kyllä se nunnaluostari alkaa tuntua yhä houkuttelevammalta. Paremmin taitas siellä seuranhaku onnistua ja solahtaisin meininkiin mukaan helpommin kuin nykyajan homoseksuaaliseen yhteisöön =)
        Palstaa selatessani en todellakaan tunne kuuluvani sinne. Aika ajanut minun ohitse ja loppuelämän selibaatti kutsuu.

        PS: Pitää vielä sanoa, että olen monessa ketjussa törmännyt vihamielisyyteen lesbojen taholta bitä kohtaan, mutta en vielä toisinpäin. Mikäköhän siinä on...?

        ehkä sun kandee etsi se kadonnut itsetunto ja sitten olet takaisin pelissä. Muuten jokainen asia ja mielipide kyllä saa sut pelosta polvilleen. Kun olet varmempi itsestäsi ei muiden ajatukset hetkauta sun minäkuvaasi.
        Toi että sä vedät tohon loppuun että vihamielisyyttä on vain lesbojen taholta ei bi, on kyllä just niin typerää kuin se kuulostaakin. Ehkä sä et lukenut palstaa tarpeeksi tarkkaan, aika moni bi on tänne marssinut kertomaan miten häntä syrjitään lesbojen toimesta, kuinka suvaitsemattomia, ahdasmielisiä ollaan jne. Sitten kun hänelle vastataan, se kääntyy vihamielisyydeksi bissejä kohtaan.
        Mun mielestä jos bisse tulee tänne valittamaan miten kaikki lesbot vihaa, se on huomiohuora. Koska väittämässä ei ole mitään järkeä, vain haluaa kerrankin reaktiota lesboilta jotka muuten ei siis häntä noteeraa.


    • f*ck

      maailma on täysi lokeroita ja välikköjä ja alaosastoa, yläosastia, haaraosastoa jne. Ongelmat syntyy vasta sitten kun koittaa sulloutua yhteen. Millään noilla lokeroilla eikä millään mitä täällä on kirjoitettu, ole mitään väliä. Kun sä menet ulos, sä voit ottaa ihan kenet haluat mukaan, teitä ei kivitetä baaritiskille. Kun sä tapaat jonkun jonka kanssa klikkaa, sun ei tarvi miettii mihin seksikategoriaan nyt sormesi olet laittamassa, senkus annatte palaa.
      Jos sulla on tarve, pakkomielle tai jokin muu syy miksi haluaisit löytää omat lokerosi, sitten sä mietit noitakin asioita ihan eri kantilta. Nyt sä vaan menet ulos, tapaat ihmisiä ja pidät hauskaa. Sen kummemaksi maailma ei ole muuttunut.

      Älä enää alistu olemaan mitä et halua. Jos sua ei kiinnosta lokerointi, älä tee sitä. Älä omalla äläkkä muiden kohdalla. Ihmiset ihmisinä, mene sillä periaatteella. Sekin on sallittua.

      Vedä ilmaa kehukoihin, vapauta itsesi pikkumaisesta ajattelusta, nauti vapaudesta, elämästä ja elokuun eksotiikasta. Tuo ei voi olla liian vaikeaa?

      • Oiaikoja oi tapoja

        Eli on okei olla ns. tavallinen? Lähinnä mietin, että mitä jos joku vaikka olis pyytämässä tanssiin, mutta haluaa ensin tietää, mihin rotuun kuulun, kun hän etsii vain tietyn rotusia mimmejä niin menisin varmaan ihan lukkoon. Pidetäänkö daijuna jos vastaa johonkin vieraita termejä vilisevään höpinään, että en tiedä, kun en ymmärrä puhettasi? Sinun mukaasi toi "lesbo-kieli" siis ei olekkaan niin merkityksellinen, kuin ensiksi säikähdin....?


      • f*ck
        Oiaikoja oi tapoja kirjoitti:

        Eli on okei olla ns. tavallinen? Lähinnä mietin, että mitä jos joku vaikka olis pyytämässä tanssiin, mutta haluaa ensin tietää, mihin rotuun kuulun, kun hän etsii vain tietyn rotusia mimmejä niin menisin varmaan ihan lukkoon. Pidetäänkö daijuna jos vastaa johonkin vieraita termejä vilisevään höpinään, että en tiedä, kun en ymmärrä puhettasi? Sinun mukaasi toi "lesbo-kieli" siis ei olekkaan niin merkityksellinen, kuin ensiksi säikähdin....?

        jos jollekkin on tärkeää että olet tismalleen oikeaa rotua, niin olisiko se mahdollista ajatella että teillä ei muutenkaan olisi ihan kauheesti mitään yhteistä?
        Voit ihan hyvin vastata ihan mitä ikinä haluat. Sun ei tarvi olla jotain mitä et ole miellyttääksesi jotain, pysyt omana itsenäsi.
        Lopeta säikkyminen, maailma on edessäsi ja voit tehdä sille mitä ikinä haluat. Sun elämä.


    • Oma näkemykseni

      "Ennen vaan nussittiin eikä mietitty, et mihinköhän kategoriaan sinä mahdollisesti kuulut?"

      Annahan kun jelppaan. Minä ole elämäni aikana kokemut tiettyjä masennuskausia yleisesti ottaen. Ja näiden masennuskausien aikana maailmakuvani on muuttunut dramaattisesti vinoon. Näen ja kiinnitän huomiota negatiivisiin asioihin tai luen asiat sillä tavalla rivien välistä. Sinä kerroit että olet ollut huonossa suhteessa ja huomaan että sillä on ollut vaikutuksensa. Olet epävarma ja otat asiat helpommin henkilökohtaisesti, koska etsit itseäsi.
      Esimerkiksi palstan kuningatar f*ck käyttää yleensä hyvin jämerää kieltä, ja herkempi ihminen saattaa hieman säikähtää tai perääntyä epävarmana, koska menee sekaisin sen suhteen että oliko kyseessä henkilökohtaisuus vai tämän tietyn yksilön tapa ilmaista itseään. Jälkimmäinen pitää paikkansa, mutta hieman epätasapainossa oleva ihminen erehtyy ensimmäiseen vaihtoehtoon.

      Minäkin toivoisin että voisin pitää lesboja jonain pyhänä rotuna, mutta kyllä niitä dorkia täältäkin löytyy. Ei siis kannata nostaa verenpainetta.

      ""PELOTTAVAA! Tämmöiseksikö tämä on mennyt? Mitä pidemmälle palstaa luin sitä enemmän alkoi itkettää.""

      Naissuhteet ei ole sitä miksi jokin Suomi24 palsta ne määrittää. Sinä määrität ne itse. Täällä on vain kourallinen naisia eikä missään nimessä koko kirjoa. En minäkään viehäty naisesta joka laittaa ihmiset kategoriaan bi ja lesbo. Mutta minulla onkin vapaus valita kumppanini. Sinua pelottaa, koska sinusta tuntuu ettet löydä ketään, koska se ei ole helppoa. Helppous ja yksinkertaisuus olisivat turvallisia ajatuksia sinulle.

      Aloita itsestäsi. Minulla on auttanut liikunta, terveellisen ruoan syönti, säännöllisyys jne. Tai enemmänkin teot joilla minä osoitan olevani tärkeä itselleni. Sinut pitää saada ymmärtämään että olet terveen rakkauden arvoinen juuri sellaisena kuin olet :) se on ainoa mitä tässä kohtaa osaan sanoa. Edellinen suhteesi, varsinkin noin pitkä-aikaisena, on ehdottomasti vaikuttanut minä-kuvaasi ja turvantunteeseesi hälyttävän paljon. Oletko varmasti käsitellyt tapahtuneen kunnolla? Pahimmillaan raahaat nämä ongelmat seuraavaankin suhteeseesi.

      Olen muuten myös bi, joka suuntautuu enemmän naisiin.

    • ...

      Muuttunut tai ei koko systeemi, sillä ei ole väliä.
      Vain sillä on väliä kuinka vuorovaikutat muuttuneiden asioiden kanssa.
      Se ei tarkoita, että sinun pitää nyt itse muuttua ja opetella kaikki tähän asti olevat mitä missasit ja miettiä tarkkaan nimitykset ja lokerot.
      Se vain tarkoittaa, että voit vihdoin kehittyä ilman hidastetta, minkä jo onnistuneesti poistit elämästäsi.
      Tutkailet, olet utelias, saat olla sinä, saat olla ujo, saat olla hämilläsi, eikä sinun tarvitse erikseen tietää mitkä kaikki tarkoittaa mitäkin. Ne tulee ajan saatossa kyllä ilmi jos niitä elämässään tarvitsee. Saat kehittyä ihmisenä ja pääset taas mukaan elämääsi mikä on mahdollisuuksia täynnä.
      Unohda "rodut" ja vaikeat sanat ja kategoriat. Kerää pikkuhiljaa luottamusta ja löydä jostain se seikkailunhalu, jotta pääset joskus naisten ilmoille. Äläkä mieti liikoja.
      Todellisuudessa et ole oikeastaan missannut mitään tärkeää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe