Hyvä asianajaja Raumalla?

sivullinen4

Onko hyviä vinkkejä elatusmaksuriidan ratkaisijaksi? Sosiaalitoimi laski ehdotuksen jossa vanhemmalle jää muutama sata euro elämiseen kuukaudessa josta pitäisi maksaa ruuat, bensat, autovakuutukset, hygieniatarvikkeet jne jne. Elatusmaksun saaja ei suostunut neuvottelemaan summasta vaan ilmoitti että vie asian oikeuteen. Hänen asianajaja on laskettu vieläkin suuremman summan ja käteen ei jää sen mukaan enää edes 100€ kuukaudessa. Kuka siis puolustamaan kun vastapuolen tarkoitus on pelkästään kiusata ja viedä toiselta elinmahdollisuudet? Vinkkejä hyvästä asianajajasta joka tuntee narsistisen ihmisen tavat toimia?

12

2453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lirissä ollut

      älä ota raumalta ,vaan eeva lehtonen pori ,on laittanut muutaman tosi yrittäjän maksumieheksi ,,ja tämä on tosi ,,

    • itse sovittellut

      Kaikkea saa lukea pitää lapsista maksaa kun on tehnytkin.Se menee että molempien tulot ja vuokra ja suunnilleen sama summa jäädä molemmille.Alennusta sairauden ja työtttömyyyden takia ei katse valittaa lapsen ei tarvi kärsiä jos vanhemmat tappelee ja normaali nainen käyttää ne lasten menoihin.tietty on kaikenlaisia vanhempia jotka pitävät rahaa lapsiaan tärkeämpinä.oisko ne juuri miehet vai kuinka se menee?Muistaa kannattaa että sovittelemisella pääset helpommalla.tsemppiä vaan sinulle ja pidä lapsiisi yhteyttä vaikka tunnetkin viha ex kohtaan.

    • sivullinen 4

      Ymmärsit väärin.. Toinen ei suostu sovitteluun / neuvotteluun ja toinen ei ole kieltäytynyt maksuista. Pyysin hyvän asianajajan vinkkejä joka on oikeudenmukainen. Kyse ei ole siis muusta..

    • itse sovitellut

      ei täällä tuomarit lmaiseksi anna neuvoja tyhmä olet joos niin luulet kyllä ne nyppii tyhjäksi nuo typerät riitelevät keskenkasvuiset vanhemmat jotka ei tajua mitä tekevät lapsilleen turhia riitoja joista hyötyy lakimiehet.Lasten etu on että vanhemmat sopii tapaamiset ja ne elatus maksutkin on kohtuullisia Suomessa perustuu lakiin.Myöskään ei saisi sekaantua toisten asioihin kun lapset siittä kärsii ja tärkeintä on pitää lapsista huolta onko mummi tai joku muu sukulainen.Siis sovittelu aras lapsille.

    • sivullinen4

      Luetun ymmärtäminen on joskus todella vaikeaa joillekkin näköjään..

      -Kukaan ei ole pyytänyt tuomarilta ilmaisia neuvoja.
      -Maksava osapuoli ei halua että lapset kärsii, eikä halua kiusta elatusmaksun saajaakaan.
      - Lasten etu on myös maksalle erittäin tärkeää.
      - Jos saajalle ei kelpaa laskelman summa vaan hän vaatii vieläkin enemmän, niin miten puolustautua jos on haastettu oikeuteen? Silloin tarvitaan puolustusasianajaja jota tässä etsitään. Tätä juttua vie eteenpäin ihan muu taho kuin tuo maksaja. Eikös se laki taakaa myös sen että kaikilla pitää olla elinmahdollisuudet eikä vain osalla? Tähän tarvitaan asianajajaa.
      -Tässä ei riitele kuin yksi osapuoli joka tekee sen tahallaan, eikä suostu mihinkään neuvotteluun. Olikohan nyt tarpeeksi selkeästi argumentoitu kullekkin? Edelleen kyselen siis onko Raumalla hyvää asianajajaa tähän pakkotilanteesen auttamaan? Näitä tapauksia on paljon Raumalla ja aina ei todellakaan riitä jos toinen osapuoli pystyy neuvotteluun jos toinen ei siihen suostu.. Silloin voi kai sanoa että se toinen osapuoli on se tyhmä keskenkasvuinen aikuinen..

    • Selviytyjä

      Jos äiti on narsisti niin vaikeata on asioita hoidella tulee oleen jatkuvia riitoja ja lapsi parat kärsii.Hyvä tuomari on ollut Markku Salo Turusta valitettavasti kuollut alle 60v.Kirjoittanut hyvän kirjan juuri noista persoona häiriköistä elikä narsisteista.Kannattaa lukea jos kiinnostaa.Nyt on sitä sovittelua kokeiltu lähinnä kai Hesassa juuri näiden vaikeiden tapausten ja hyviä tuloksiakin.Ei tietty ole täällä vielä valitettavasti.Nämä on raskaista asioita vanhemmille ja lähi suvulle jotka haluaa että lapsilla olis hyvä olla.Toivottovasti ajan kuluttua asiat kumminkin selvitetään ja se vie aikansa itse tiedän kun lapsen toinen vanhempi on narsisti ei mistään sopimuksista pitänyt kiinni.Jaksamista kaikille lapsen lähisuvulle..

    • sivullinen4

      Kiitos erittäin asiallisesta vastauksestasi! Markku Salon tv-ohjelmat, radiohaastattelut ja kirjoitukset ovat tosiaan tuttuja ja harmillista tosiaan että hän on jo mennyt pois. Yhtä hyvän asianajajan löytäminen on varmaan vaikeaa. Surullista on myös lastenvalvonnan tila, reurssit ja taito käsitellä näin hankalaa ihmistä. Salon kokemus vastaavista on "lohduttavaa" luettavaa että "uhri ei ole yksin ja ainut.." Näitä tapauksia on yllättävän paljon :( (Juttu löytyy Narsitien Uhrit ry:n sivuilta) Persoonallisuushäiriöisen elämänkatsomus on niin uskomattoman pitkälle vääristynyt itse kaikkivaltaisuuden syövereihin, että siinä unohtuu tärkein, omat lapset. Pahinta tuhoa hän aiheuttaa omille lapilleen jotka eivät vielä sitä ymmärrä, mutta sillä tulee olemaan pitkälle jättävät syvät jäljet aikuisena. Koska lastenvalvontakaan ei kykene auttamaan ja suojelemaan, lapset joutuvat elämään kasvulle haitallisessa ympäristössä vuosia. Tämä kaikki selviää heille vasta kun siihen on oma aika. Ikävää siinä on se, että kaikki tuho on silloin jo tehty :(

    • elämä voittaa

      ei lastensuojelu suojele lasta kun hesassa pieni tyttökin oma isä ja äiti puoli tukehdutti.On liian vähän henkilö kuntaa ja ei välitetä lapsista kun vanhemmat osaa näytellä lasta ei uskota.Yleensä se narsissi on hyvä esittämään varsinkin sosiaali ja lasten suojelun ihmisille.Nyt kannattaa kaikki lomat ja lasten tapaamiset kirjata,vaikka se persoona häiriöinen niistäkin käy riitaa itse tiedän kun olen ollut naimisissa miehen kanssa joka riiteli vaikka oli mustaa valkoisella kaikki tapaamiset.ynm.lomat.Raskasta on ollut henkisesti ja apua en ole saanut.Pillerit ei auta tuskaan jonka olen saanut tästä vääryydestä lapseni menetettyä narsistiselle isälle sanotaan että aika parantaa,mutta nyt 5v.tulee kun poikani lähti isälleen asumaan ja on 3-4 v.kuluttua toivottavasti työ elämässä nyt opiskelee ja näen vain kerran kuukaudessa koska asun kaukana ja lapsella omat kaverit ja opiskelut kesken.Soittelen pojalleni ja yritän lähettää tilille joskus rahaa vaikka elän peruspäivä rahalla.VÄlit on hyvät kun murros ikä on ohitse.Kova ikävä kun poikaa en näe,mutta kestettävä on vaikka välillä on hirveä ikävä poikaani.joka asuu yli 300km päässä.Toivon vaan että poikani joskus ymmärtää aikuisena mitä isänsä on tehnyt kun lapsen kieroili itselleen vaikka äiti olisi ollut parempi kasvattaja ja serkkuja ja muuta lähisukua.Isällään huonot välit lähi sukuunsa.Nyt toivon että poikani saa aikanaan töitä ja pärjäisi ihmis suhteissaaan ja elämässään,muuta kun en voi tervetullut on aina kotiini ja olen silti äiti vaikka etävanhempana en ole lastani saanut kasvattaa,mutta vanhempi lapseni on jo veronmaksaja ja hänet olen kunnon ihmiseksi saanut kasvattaa,niinkuin nuoremmankin olisin saanut jos ei isä olisi alkanut omimaan itselleen.Toivotan kaikille jaksamista näiden persoona häiriöisten kanssa,raskasta mutta lapset on tärkeimpiä ja niiden eteen kaikki kannattaa kestää.Ei siis antaa periksi .siittä nauttii kun näkee että toisella on paha olla kun puutuu se myötä elämisen taito. ...

    • sivullinen4

      Kurjaa kuultavaa miten olet joutunut kärsimään vastaavasta ja tilanne on mennyt noin pitkälle että jouduit luopumaan lapsestasi.
      Toisesta vieraannuttaminen on narsistin ensimmäinen kiusa eron jälkeen lähes järjestelmällisesti. Sen jälkeen kun jää enää raha,
      senkin eteen käydään vaikka oikeutta eikä sovintoa edes yritetä. Narsisti tietää että kun hän ei ole kantaja vaan se on lapset vastaan
      etävanhempi, hän ei joudu kärsimään oikeudenkäynnistä rahallisesti euroakaan. Oikeusturva maksaa lapsen osuuden ja vasta puoli
      automaattisesti omansa (eikä saa oikeusturvaa). Tässä on narsistin mentävä aukko laissa :( Narsistin tarkoitus on aiheuttaa sekasortoa, kaaosta ja kärsimystä muille nauttien siitä sairaloisesti. Välillä mietin että uskooko hän todella itsekkin oikeasti muunneltuja juttujaan joita selittelee ympäriinsä.
      Hän aiheuttaa lapsilleen kova kärsimystä haukkumalla toista osapuolta alituisesti ja saa senkin käännettyä itselleen että tekee oikein.
      Kun kysyy miksi teet niin lapsillesi, jää vastaus saamatta, koska se "osuaa ja uppoaa" Samassa tulee uusi syytös niskaan ja syyt voivat olla ihan mitä tahansa mihin normaali ihminen ei osaa edes varautua vaikka eläisi kuinka varpaillaan. Raivokohtausten taso (lapsen tasolla) mitättömistä asioista on jotain käsittämätöntä..Tälläinen ihminen ei myöskään osaa lukea suoraa tekstiä esim lehtijuttua jossa kerrotaan miten asiat kuuluisi hoitaa jotta lapsilla olisi vaikeassa tilanteessa helpompaa (Jättää tärkeät kohdat lukematta ja
      loput aiheesta kääntää väärin päin). Narsisti ei jätä uhriaan rauhaan vaikka vuosia olisi jo ehtinyt kulua (vaikka hän itse oli se joka eron halusi kun löysi uuden uhrin). Tämä ihmistyyppi on minulle täysin uusi kokemus jota en olisi halunnut koskaan kokea. Uskon että poikasi joskus vielä ymmärtää kaiken! Sen odottaminen on vaan tuskaisen pitkää. Voimia siihen!
      Tie on pitkä mutta joskus tulee se Pay back time.

    • kokemusta on

      tuttua juttua narsistisesta ihmisestä juuri sellainen on raivostuu ja on kaikki muissa vika jos suuttuu kaikki kääntää päälaelleen.osaa etsiä ihmisen jota voi alistaa joko henkisesti tai pahemmassa tapauksessa fyyssisesti.potkimisia ja lyömisiä.aseella uhkailuja lasten edessä ylleensä pelottelua esim.ajaa lujaa saa pelätä kyydissä nauttii toisen pelosta.Sukulaisia ei saa kutsua kyläilemään eikä halua itsekkään olla tekemisissä suvun kanssa.Tälläistä oli elää 5v.narsistisn henkilön kanssa joka päivä oli huonolla tuulella ja ei koskaan tyytyväinen mihinkään.eipä ollut mukavaa lapsillakaan kunisä oli kotona parhaat hetkemme kun oli töissä tai harrastamassa jotain eli kun poikamies.Yleensä kaikki johtuu varhais lapsuudesta sanotaan ja isä suhde ollut yleesä huono siksi jo lapuudessa tohon persoonahäiriöön sairastuu..

    • Kaiken tämän kokenut

      Valitse hyvä asianajaja lapsellesi, jos lapsen etua halua ajatella.
      Tai mieti itsesi lapsesi asemaan, jos sinä olisit hän ja saisit asioista päättää.

      Vai oletko itsekin narsisti ja haluat päästä mahdollisimman halvalla ja helpolla eroon lapsestasi.
      Lapsi on aina kaikkein heikoimmassa asemassa kun parisuhteen loputtua kukaan ei halua kantaa vastuuta....

      • Parit on

        Hhei haloo! Aloittaja kyseli vinkkejä hyvästä asianajajasta ja sinä neuvot valitsemaan hyvän asianajajan! Onko sulla ihan kaikki kohdallaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe