Ostatko kirpputoreilta

halpaa ja hyvää

Minä käyn usein kirppareilla ja ostan sieltä paljon kaikenlaista hyvää ja kivaa kotiin ja itselleni.Saan parilla eurolla kaikkea.Suosittelen.

29

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no kysymykseen vasta

      En. En käy juuri koskaan kirpputoreilla - kysymykseen vastaus. Mikä tahansa ylimääräinen ostaminen tarkoittaa rahanmenoa ja vältän ylimääräistä ostamista. Jos minun on ostettava vaikkapa kengät, ostan ne uusina ja ruokamenoista karsien ja kärsien, sisustamiseen ei riitä energia eikä elämäntilanne ja turhaa tavaraa en hamstraa. Toivottavasti ei mene mainostamisen puolelle ( varmaan poistattavat tyytyväisen kuluttajan vilpittömän mielipiteenkin), mutta oikeasti ulkonäöstään välittävänä naisena kun sellainen olen, ja hyvin pienituloinen, voin kehua kokemustani erittäin hienosta suomalaisesta mustikkahiushoitoaineesta (violetti pullo): saa jokaisesta kohtuullisenkin hyvin varustellusta ruokakaupasta, hinta noin kaks euroa ja parempi kuin kampaamotuotteet - joskus tulee iloiseksi edullisesta ostosta.

      Ei ole ylimääräistä, joten en harrasta kirppareita, sori.:)

      • kyllä kannttaa

        Minä taas ravaan alvariinsa kirppareilla ja olen aina nätisti ja tyylikkäästi puetteu. En maksa koltusta 35- 50 euroa, kun saman tuoteen saan muutamalla eurolla. En osta kirppareiltakaan mitään turhaa.


      • no kysymykseen vasta
        kyllä kannttaa kirjoitti:

        Minä taas ravaan alvariinsa kirppareilla ja olen aina nätisti ja tyylikkäästi puetteu. En maksa koltusta 35- 50 euroa, kun saman tuoteen saan muutamalla eurolla. En osta kirppareiltakaan mitään turhaa.

        Siinä luultavasti on juuri se, että kun ei jaksa kierrellä, ei kirpputorit ole minulle.:)


    • nohkuSo

      Kävin tänään kirppiksellä. Löysin vuoden 2013 Aku Ankat, jotka maksoivat 9 euroa koko vuosikerta. Aion antaa lehtinipun joululahjaksi kummilapselle. Ostin itselleni tuliterän näköiset farkut 5 eurolla, sillä sovitin housuja ja ne istuivat hyvin. Ostin tarhaikäiselle kummitytölle paitoja, housuja, farkkuja jne 0,50 - 2 euroa kappaleelta tuliaisiksi, joten ensi kerralla kun menen kylään, niin on viemisiä. Kummitytön perhe on aika vähävarainen, joten hyötytuliaiset on aina otettu vastaan kiitollisuudella. Kaikki ostokset olivat tällä kertaa hyödyllisiä.

      Välillä ei löydy kirppikseltä mitään. Joskus taas kuten tänään löytyi vaikka mitä.

    • aina kirppikselle

      Ostan kaikki sisustustavarat vaatteet, kengät ym kirpparilta, ei ole kauppaan varaa. Ruuat otstan lidlistä ja aina ulkolaista, kotimaista tavaraa ja vältän viimeseen asti.

      Kyllä huomaa miten säästää ja päjrää paremmin kun ei ostele kotimaisia tavaroita ja ruokia.

      • ei suolaa, kiitos

        Monet täällä kehuu Lidlin ulkomaisia ruokia maukkaaksi. Viikonloppuna pitkästä aikaa kävin Lidlissä ja ostin saksalaista ruisleipää ja saksal. raejuustoa, olivat liian suolaisia molemmat. Kerran osti sieltä itävaltalaisia nakkeja ja huh sitä suolan määrää ! Oon tottunut vähäsuolaisen ruokaan ja myös sen ja maunkin takia yleensä ostan kotimaista.


    • kirppis fani

      Nykyisen asuntoni lähellä ei ole kirppiksiä. Käyn kerran kuussa Kierrätyskeskuksessa. Se käynti maksaa 6 €. Ostan vaatteita ja tuunaan ne itseni näköisiksi. Kannattaa.

    • bisnestä bisnestä va

      Kirpparilta kantsii ostaa ja sitten myydä ne vaikka netissä pari euroa kalliimalla, siitäkin tienaa.

    • pieneläjä

      Olen ostanut tänä kesänä kirppikseltä housut 5 e, vaativat vain lahkeiden lyhennyksen, marimekon puseron 3 e, ihan passeli, kaksi ikean tyynyliinaa a 1 e, ja rahakukkaron 3 euroa.

      Välillä löytyy tavaraa, välillä ei.

    • a m

      Täällä missä asun köyhän ei kannata käydä kirppiksillä. Tai ehkä sitten jos tahtoo jonkun leipäkoneen tms. Mutta vaatteet ja muut kannattaa ostaa kaupoista, koska jossain on aina hyvä tarjous josta saa uutta ja taatusti virheetöntä tavaraa halvemmalla.

      Entisellä kotipaikkakunnallani kirpparit on paljon halvempia. Silloin harvoin kun käyn siellä, kierrän aina kirppiksiä ja teen joka kerta hyviä löytöjä.

    • Kyykkyjaska

      Ostan kirpputoreilta, mutta vain ja ainoastaan tarpeeseen entisen rikki menneen tilalle. Toivon toki että ostamani tavarat säilyisivät mahdollisimman pitkään, kun uuden paidan tai uusien kenkien osto on aina pois ruokalautaselta. Mitään sisustustavaroita tms. ei ole varaa ostaa.

      Onneksi olen keskikokoa ja kengännumeronikin on yleinen (44). Kaverini on aina hätää kärsimässä koska hänen jalkansa on kokoa 47 ja hän on yhtä köyhä kuin minäkin. Kaupoissakin monesti koot loppuvat 46:een, joten kirpparilta on vielä vaikeampaa löytää sen isompia kokoja.

    • kirbet rulaa

      Käyn viikottain kirppiksillä ja pari kertaa vuodessa myös myyjänä :) Olen säästänyt tonneja ja taas tonneja käytettyä ostamalla. Suosin myös netin kirppareita, löytyy hyväkuntoisia huonekaluja jne
      Voisikin sanoa että kirpparit on mun harrastus, leipomisen ja kävelyn, matkustelun lisäksi ( nuorempana tuli matkusteltua enemmän, ennen kuin lisäännyin :) Nyt tulee käytyä kerran kaks jossain per vuosi)

    • aikausein

      Käyn kirpputoreilla usein. Koskaan ei tiedä, mitä löytyy. Olen löytänyt eurolla tai parilla tuotteita, joita ei muualta edes saa.

      Viimeksi osti käyttämättömän topin yhdellä eurolla. Sillä on ollut helteillä käyttöä.

    • Ekomies =)

      Kyllä ostan: vaatteet, astiat, huonekalut, lamput, kodinkoneet, matot, verhot, kattilat jne jne jne. Näin olen toiminut jo 20 vuotta, vaikka kirppiksiä pidettiinkin jotenkin "ala-arvoisina" vielä 90-luvulla. Mun mielestä ei ole mitään järkeä hassata rahojaan johonki ylihintaiseen huonolaatuiseen uuteen vaatteeseen, tms, kun kirppikseltä saa pilkkahintaan jo kestävyytensä osoittaneita valmiiksi pesussa kutistettuja persoonallisia laatuvaatteita =) Sama koskee myös huonekaluja & muuta kodin irtainta!

    • osapäivätyöläinen

      Tällä viikolla olen pistänyt n. 8 euroa kirppikselle, kahdet housut, kaksi paitaa yksi laukku ja lompakko, ihan normi viikko siis...sama meni viime viikolla...tulee helposti ostettua, kun on töissä kirppiksellä.

    • 11111111111

      En ole sen jälkeen ostanut hirveästi kirppareilta, kun erään pehmolelun mukana kantautui jonkinlaisia tuholaisia asuntooni. Noin 2-3 viikon päästä ostosta yllättäen ilmaantui sellaisia matoja ja koppakuoraisia nurkkiin.

      Astioita pääsäännöllisesti nykyään ostan kirppareilta ja muita tavaroita, mutta ei enää kangasperäisiä.

    • Terve järki

      En halua luteita tai muita ötököitä kotiini, joten kierrän kirppikset kaukaa.
      Laatutuotteita saa Euroopan nettikaupoista edullisesti ja uutena.

    • Kirpparit ainakin minun tietääkseni pesevät ne vaatteet ennen myyntiä ja ihan siistiä tavaraa myyvät tai muuten puoti menee kiinni.
      Määräykset heilläkin.

      • Ehei suinkaan

        Riippuu tasan kirppiksestä. Jotkut kirppikset (seurakuntien jne hyväntekeväisyysperiaatteella toimivat) pesee, toiset ei. Sitten on taas nämä itsepalvelukirppikset, joista jokainen vuokraa pöydän ja hinnottelee & vie itse omat kamppeensa myyntiin. Näilläkin kirppareilla osa vaatteista on puhtaita ja ehjiä, osa puolestaan ihan järkyttävän likaisia & haisevia ja loput sitten hajustekyllästettyjä kaikenmaailman "200% enemmän tuoksua" -myrkyillä.


      • Kaikkea muuta katselen avoimin silmin kirpputoreilla, jos satun liikkeellä olemaan, mutta en enää huonekaluja. Luteita kun tuppaa asunnoissa olemaan vaivoina enenevissä määrin.

        Maltillinen kirpputorikävijä tekee löytöjä kyllä. Itse olen kiinnostunein kirjoista. Joskus on tullut eteen ihan uskomattomia myyjän alihinnoituksia tosi hyvistä kirjalöydöistä. No, monet eivät kirjoihin enää koskekaan - varsinkaan kuolinpesien harvinaisuuksiin. Antikvariaatit hinnoittelevat jo itsetietoisemmin.


      • ei muuten pestä

        Lahjoitus vaatteita ei pestä, tiedän kun olen työskennellyt useammallakin kirppiksellä. Sinne pitäisi tuoda lahjoituksena pestyjä vaatteita ja kyllä eiköhän olisi viisainta pestä ostamansa vaatteet ja muut pestävät kotona, varmuuden vuoksi. Itse en edes uusia vaatteita pesemättä pistä päälleni. Tavaraa tulee niin paljon, ettei ole mahdollisuuksia alkaa pesemään myytävää, peskööt lahjoittajat ne ja usein ei ole tilojakaan koneille. Ei ole olemassa mitään määräyksiä että tuleva tavara pitäisi pestä. Joten ei kannata asioista tietämättömien kommentoida.

        ps. itse palvelu kirppiksiltä myymättä jääneet vaatteet ovat usein resuja ja pesemättömiä, roskis kamaa siis.


    • hienän syöjä

      Alushousuja ja rintsikoita saa joskus 50 sentillä, sekä sukkia... 20 sentillä. Kun käy kävellen 20 km suuntaansa meillä niin ei kantsi kalliita kenkiä jalkaanl aittataa, linttaan astutut hikset lenkkarit kirppikseltä sopii tähän..

      Joskus ostan pullaa tai vanhaa kovaa leipää sieltä tai lauantaimakkaraakin siellä myydään... ei olemenny lämpimässä miksikään...

      Mun ostokset maksaa noin 1,50 e et kyllä kannattaa mennä.

    • 434546ythgnjujki

      Kirpparit jees. Niissä säästää selvää rahaa ja paljon. Mutta Lidl oli kyllä pettymys! Ei todellakaan mikään halpa kauppa ja mitä ryönää oli ruoka? Paistopistettä lukuunottamatta joka oli erinomainen ja tuotteet maukkaita niin muu oli sitä luokkaa että ei noista syö kukaan meidän taloudessa. Jatkossa en osta lidlistä kuin tuorepaistoksia ja suklaata. Ne on kelvollisia ja ainuita joita voi pitää edullisina.

      • liiterin taakse

        Olen samaa mieltä Lidlin ruoista. Suolaisia, limsat laimennettuja. Lihat ulkolaista, vaikka isolla mainostetaan että valmistettu suomessa, saadaan ihmiset ostamaan. Ostan liiteristä ainoastaan tosiaan paistopisteestä piirakoita ja kotimaista lihaa ja juustoa, sekä joskus sorrun ulkomaalaisiin jätskeihin, muut on sontaa. Kuka yleensä uskaltaa syödä ulkpa tuotua lihaa, ties mitä niistä saa. Salmonellaa ja kaikkee.


      • Ulkolaa vai -maa?
        liiterin taakse kirjoitti:

        Olen samaa mieltä Lidlin ruoista. Suolaisia, limsat laimennettuja. Lihat ulkolaista, vaikka isolla mainostetaan että valmistettu suomessa, saadaan ihmiset ostamaan. Ostan liiteristä ainoastaan tosiaan paistopisteestä piirakoita ja kotimaista lihaa ja juustoa, sekä joskus sorrun ulkomaalaisiin jätskeihin, muut on sontaa. Kuka yleensä uskaltaa syödä ulkpa tuotua lihaa, ties mitä niistä saa. Salmonellaa ja kaikkee.

        Ensin sanot, että Lidlin lihat ovat ulkomaisia ja sitten kuitenkin pystyt sieltä ostamaan kotimaista lihaa.
        Erikoinen yhtälö...

        Minäkin ostan Lidlistä suomalaisia tuotteita ja osaan lukea etikettejä. Jos valmistusmaata ei löydy niin tuote jää ainakin minulta ostamatta.


    • Nälkäkurkiainen

      Ostan kaiken kirpputoreilta. Syykin on selvä. Paitsi hinta, nin myös valikoima on sellainen, että se miellyttää.

      Ennen esim. housut saattoivat kestää 10-vuotta. Nykyisin eivät edes 5-vuotta.
      Juuri eilen hajosi haperokappeleiksi 3-v vanhat housut. Jotka ostin uutena alelaarista.

    • no kysymyseen vastau

      En käy koskaan kirppiksillä. Inhoan tavaranhamsrausta, eikä mulla ole rahaa ylimääräiseen kulutukseen tai ylimääräisiin tavaroihin. Lisäksi lähelläni ei ole kirppiksiä, mistä saisi vaaatemerkkejä/tuotteita, joita voisin käyttää. Ehkä jos olisin niin varakas kuin Suomen erilaisilla työttömyyskorvauksilla olevat tai ylipäätään lapsiperheelliset, ehkä sitten kävisin kirppiksilläkin, mutta mieluummin sen kaks euroa laittaa makaronilaatikkoon tai kananmuniin, kuin johonkin vatipäiseen sisustushärpäkkeeseen.


      Kirpputorit on kuitenkin oivaa kierrätystä. Ja jos itse kävisin kirppareilla, ostaisin sieltä kirjoja. Sellaisia, joita ei enää painatata painoksia uudelleen.

    • kestävää

      Ennen kävin useammin, nyt pari- kolme kertaa vuodessa. Tänä kesänä kerran kävin. Löysin kayttämättömän ison lasagnevuoan, sellaisen teflonpintaisen, 1,50 e:lla, Kirjoja ja sisustusta olen ostanut kirpparilta. Oman kokoisiani vaatteita en juuri löydä enkä kenkiäkään kun pitäisi olla 42-43 naisten kengät. Tori.fi on mielipaikkani. Ostin keväällä sohvan kun entinen hajosi. Sain hyvän 800 euron sohvan 120 e:lla. kotiin kuljetettuna. Myyjä oli siistin näköinen eikä heillä ole lemmikkejä. Olen enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni Ostin myös Philipsin veden- ja kahvinkeittimet yhteishintaan 15 e.
      Olen myös myynyt muutamia tavaroita Torissa. Ensi talvena otamme viikoksi kirppispöydän yhdessä tyttären kanssa.

    • alvari-insa

      Minulla lähin kirppis on noin 10 km päässä. Käyn siellä yleensä kerran viikossa fillaroiden ja yritän samalla kertaa sitten yhdistää samaan käyntiin muutakin käytävää esim. käyn siellä isommassa kaupassa ostamassa tarjoustuotteita sen verran, mitä nyt reppuun mahtuu. Kirppikseltä olen jo pitkään etsinyt polkupyörään satulalaukkua, koska sellaiselle olisi käyttöä.

      Kirppikseltä ostan esim:

      - Vaatteet, paitsi alusvaatteet ja nilkkasukat. Pyjamia löytyy yleensä halvalla kuten myös farkkuja, kaulahuiveja ja paitoja. Hyviä vähänkäytettyjä takkeja on turhan harvoin tarjolla. Sama koskee laadukkaita talvikenkiä, sillä moni käyttää ne itse ihan loppuun saakka.

      - keittiötavaroita. Viimeksi ostin spagettisiivilän ja kierrevatkaimen

      - liinavaatteita ja lankoja on aika harvoin. Ostan, jos hinta on kohdallaan.

      - kirjoja ja ristikkolehtiä

      - tiettyä astiasarjaa, jota keräilen

      - aikuisille lapsilleni tiettyjä vaatemerkkejä, joita he käyttävät. Saatan myös ottaa kamerakännykällä kuvan vaatteesta ja lähettää sen tekstarina tai Facebookin viestitoiminnon kautta, jolloin he vastaavat sitten heti, että ovatko kiinnostuneita vai ei

      Suosittelen tutustumaan Tori.fi -palstaan, koska siellä on mahdollisuus myös lahjoittaa tavaraa ilmaiseksi. Olen itsekin antanut sitä kautta ilmaiseksi kookkaampia tavaroita, joita en pystyisi postittamaan, jos lähtisin niitä myymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe