Lopettaa suhde vielä kun jotain pelastettavissa on?

-Jenna-

Olen seurustellut enemmän ja vähemmän vuoden ajan erään miehen kanssa. Aluksi olimme todella hyviä ystäviä ja tulimme hyvin toimeen keskenämme. Voisi melkein sanoa, että olimme parhaimmat ystävät. Typerästi näin jälkeen päin ajateltuna aloimme miettiä miksemme me seurustele keskenämme, kun tarpeeksi olimme surkutelleet exiemme perään. Aluksi kaikki meni hyvin, mutta ongelmaksi muodostui pian se, että olimme pelkästään ystävinä ollessamme kertoneet niin henkilökohtaisia asioita toisillemme joita ei yleensä suhteessa toiselle kerrota. Olimme molemmat hirveän mustasukkaisia toisista ja riitelimme jatkuvasti. Erosimme ja sovimme melkein samantien monta kertaa, koska kumpikaan toista halunnut kumminkaan menettää. Panoksena kumminkin oli meidän ystävyytemme jonka olimme maksaneet hintana tästä riitaisasta suhteesta.

Nyt mietin nostaisinko niin sanotusti kissan pöydälle ja juttelisin siitä kannattaako meidän enää kiusata toisiamme, kun kuitenkin vielä sovussa ollaan vaikka taas yksi hirveä riita takana, joka nyt taas sovittu. Näkisin kuitenkin, että vielä joskus voisimme olla taas ystäviä tai ainakin kavereita jos lopetamme suhteen tähän. Tiedän, että jos tätä menoa jatkuu niin pilaamme välimme täysin, koska pakko se on vihdoin myöntää ettei tällä suhteella parisuhdemielessä ole tulevaisuutta.

Onko muilla kokemuksia tälläisestä tai muuten vaan hyviä vinkkejä tilanteeseen?

3

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikea sanoa

      Oletteko siis mustiksia eksist vai yleensä pelkäätte ? Ainahan noita jonkun verran tulee kerrottua,mut voi vaikuttaa että yhdes itkitte eksienne perään,eli ulkopuolisena vaikutatte laastareilta toisillenne. Oletteko tehny muuta yhteenkuuluvuuden tunnetta lisäävää,kuin puhuneet? Onko taustalla kumminki jotain muuta vielä,jompukumpi ei olekaan täysillä mukana,kaipaa vapauttaan.Löysässä hirressä roikkuminen tekee just riitoja,molempien pitäisi uskaltaa panostaa,eikä vain kun riidelty ja ero uhkaa. Saatat seisoa liian lähellä tilannettanne. Puhu ihmeessä pojalle suoraan tulanteestanne silloin kun rauha on maassa. Jos hän on se joka hannaa,pitäis alkaa yrittämään. Miksi ruokitte toistenne mustasukkaisuutta ettekä tee asioita yhdessä.Mutta jos sinun järki sanoo osun sydämen äänellä nyt että juttu on jollain tapaa nyt ohi,eroa ennen lisävahinkoja.Intuituoon yhdistyy usein myös kokemus..

    • -Jenna-

      Lähinnä mustasukkaisuutta aiheuttaa varsinkin miehen puolelta se, että minulla oli muita miehiä silloin, kun aloimme "lämmittelemään" suhdetta muuhunkin kuin ystävyyteen.Miehellä taas ei ole ollut muita kuin minut exänsä jälkeen joten olemme siinä mielessä epätaso arvoisemmassa tilanteessa. Olemme joskus aiemmin puhuneet siitä ja rivien välistä pystyi miehenkin sanoista lukemaan, että häntä kaduttaa myöskin vähän se, että aloimme "seurustelemaan". Olimme ystävinä toisillemme parhaita tukijoita ja vietimme päivittäin aikaa yhdessä ja puhuimme paljon. Nyt kumpikaan ei pysty toiselle kunnolla puhumaan ettei riitaa tule. Onhan se eri asia puhua seurustelukumppanille kuin pelkästään ystävälle.

      Mies on myös sanonut ettei tiedä pystyykö koskaan luottamaan minuun, koska tietää millainen olen ollut edellisissä suhteissa ja nähnyt kaverina kaikki toilailunu ja kuulemma vaikea uskoa, että olisin hänelle erilainen kuin olin exälleni. Tämä ehkä eniten vaikuttaa siihen, että suhde ei etene, kun mies pelkää liikaa luottaa minuun ja minä taas haluaisin enemmän.

      • ottais tai jättäis

        mikä idiootti,katuu vai ei että aloitte?jos katuu sehän mitätöi koko suhteen,lemppaa mies. Syyllistää sinua edellisistä toulailuistakin,ei taida oikein halutakaan ymmärtää,vai onko kade tai jotain.Huolestuttaa tollanen syyllistäminen.Onko suhun rakastunut vai mitä selittelee.Annatko miettimisaikaa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe