Yksikään pönkätty euromaa ei nouse !

Kreikka ei selviä

On vain eurostoliitto huumaisten ek vaalitaktikointia saarnata esimerkiksi Kreikan selviävän. Totuus on ettei Kreikassa näy pientäkään merkkiä noususta. Kreikkalaiset kymmenet miljoonat tavalliset ihmiset jotka elävät troikan hirmuvallan kuristusotteessa, monet suorassa nälässä ja ilman mitään terveyspalveluja, nämä ovat eläviä esimerkkejä siitä missä mennään. Kreikan pankeille virtaa säänöllisesti tukipaketti rahaa joita Suomikin takaa, samalla suurinta osaa kansaa kuritetaan. Suomessa on tapahtunut Kataisen Brysseliin lähdön jälkeen sellainen muutos että tukipaketeista ei enää puhuta mitään, aiemmin Kokoomus laittoi aina Jutan vakuuttelemaan kansalle " kuinka vastuullista on tukea Kreikkaa". On muistettava että suurin osa kreikkalaisista ei halua enää ottaa vastaan tukipaketeita ja he haluaisivat Kreikan irtaantuvan eurosta, komissaarit ovat estäneet Kreikan eron mutta Kreikan kansa( noin puolet nuorista on työttöminä ilman mitään korvausta) on niin väsynyt ja turhautunut sekä vihainen että seuraavissa Kreikan parlanenttivaaleissa tulevat euron vastustajat ottamaan sellaisen jytkyn ettei Kreikkaa enää ulkomaat määrälle vaan edessä on ero eurosta. Kreikan ulkomaan velka on biljoonia euroja eikä maa saa tuloja juuri muualta kuin eurostoliittomailta tukipaketeina niin miten maa voisi selvitä, ei mitenkään niin kauan kun se on pakotettu olemaan Brysselin määräysvallan alla. Ei ole suuria toiveita muidenkaan pönkättyjen maiden noususta. Islanti nousi mutts se ei olekaan EU eikä euromaa eikä siinä nousussa käytetty eu maiden tukipaketteja. Islanti selvisi muuten. Islanti ei liity koskaan Euroopan unioniin ja se on sen maan pelastus

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valoa näkyvissä

      Kreikka sai jo eurovaaleissa sellaisen tuloksen että samalla tuloksella parlamenttivaaleissa eurovastaiset puolueet saavat mandaatin erota eurosta, tosin euronvastaisuus on Kreikassa vain lisääntynyt eurovaalien jälkeen. Suomikin hyötyy kun Kreikka lähtee eurosta, ei enää tarvitse taata Kreikalle lainoja. Missään tapauksessa emme saa takaisin jo taattuja lainoja vaan ehdoitta ne lankeavat suomalaisten pieni ja keskituloisten maksettaviksi.

    • Tässä on meneillään vaihe, jossa selvitellään lopputuloksia, kunhan saadaan Ukraina pois häiritsemästä. Saksassa on herännyt jo ajatus ottaa setelipaino käyttöön, se vaan kun ei ole oikein järkevä temppu.

      Mitä tulee Kreikkaan, niin se on jo selviö, että Kreikalle on annettava anteeksi paljon sen veloista. Kuitenkin EU:n velkamaaat ovat suurimpiirtein siinä jamassa, että päitä putoilee, jos mitään ei tapahdu.

      Jutta Urpilainen oli niin tyhmä, että ei hokannut kokoomuksen tahtoa, pudottaa demarit johdosta pois. Nyt johdossa on kokoomuksen lempilapsi Stubb, kaikkien aikojen vitsi.

    • markkako???-

      Ruotsalais vaikuttaja totesi että Suomen kannattaisi ottaa markka käyttöön

      • ps eurossa mukana

        Ainakaan perussuomalainen puolue ei tuota eroa aja.

        Perussuomalaiset: Emme aja eroa eurosta
        http://www.hs.fi/politiikka/a1372555560021

        Ps valmistautuu ja yrittää seuraavaa hallitukseen. Eläkeiän nosto kelpaa, leikkaukset sosiaali- ja terveyspalveluihin kelpaa (Soini esittänyt 1,5-2 miljardin leikkauksia http://yle.fi/uutiset/soini_kiristaisi_kunnista_terveydesta_opetuksesta_ja_kehitysavusta/7083234) ja euro kelpaa myös.


    • ei selviä ei

      Ei selviä ilman lisäpönkkäystä joka ei koskaan lopu

    • Luppaus

      Kun persut pääsee valtaan niin ne laittaa painokoneet pyörimään ja sylkemään markkoja ja seteleitä jaetaan kaikille ja varsinkin vähäosaisille ja baarien hemmoille. Tämä on luvattu. Ja Isämmaa nousee.

      • Luppoa luppausta

        Tuossa kai tiivistettynä antipersun käsityskyky. selittää tätä itkupotkuaparkua jota palstalla pitää, ei ole ymmärtänyt koko asiasta mitään, niin tyytymättömyyshän siitä seuraa . . . . johonkin, ja sitten kaikkeen muuhun kuin omaan omituiseen ajatuksenjuoksuun.


      • kysyjä.

        saako ottaa muovipussin mukaan niin saa niillä sitten kantaa? tai miten olisi jos ottaisi mukaan pakun? plus peräkärryn? sopiiko tämä tälläinen???


    • on totta

      totta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe