Elä ala Suomessa yrittäjäksi!!!

Ex yrittäjä

Jos teet konkurssin, johtui se sitten sinusta tai ei niin ei riitä että menetät kansalaisluoton kaikkialle, vaan pitää sinusta vielä rikollinenkin tehdä. Tämä vitun kujanjuoksu on kestänyt jo pian kymmenenvuotta. Ensin kun kaikki menettää (talot, autot ym...) ja lähdet esim. järjestysmiekorttia hakemaan, niin kuulet että sinusta on nostettu monia syytteitä entisestäsi yrityksestä johtuen. Sitten selvitellään kuulusteluaikoja ja kuullaan että menee vuosia ennen kuin ottavat kuulusteluihin ja totta vitussa, et voi saada mitään järjestyksenvalvojakorttia yms.. kun ei ole kansalaisluottamusta.. Kun viimein parivuotta menee ja pääsee kuulusteluihin niin taas syyttäjä harkitsee syytteen nostoa n. kolme vuotta jotta tulee melkein viisivuotta täyteen tutkinnan aloituksesta että melkein ehtii syytteet vanhentua, vain melkein. Taas puolivuotta eteenpäin ja käräjäkäsittely, jossa todetaan syyttömäksi kaikkiin syytteisiin.

Tämä ei syyttäjälle kelpaa ja hakee hoviin. Hoviin kahdenvuoden jono. Kun vihdoin hovioikeus käsittely tulee ja tuomio ei taaskaan muutu, niin syyttäjä hakee korkeimpaan oikeuteen. Nyt odotellaan korkeimman oikeuden käsittelyä varmaan taas vuosi-kaksi.

Tänä aikana ei voi hakea velkajärjestelyihin, ei kansalaisluottamustehtäviin, ei järjestyksenvalvojan yms. tehtäviin. Myöskään ei tiedä myönnetäänkö passia.

Myös kela vaatii konkurssin jälkeen miljoona eri paperia ja selvitystä, sekä työkkäri arpoo, nouseeko kuinka monen kuukauden/vuoden karenssiarpa.

Kyllä konkurssintehnyt yrittäjä on Suomessa lainsuojaton, jolla ei valtion mielestä ole minkäänlaista oikeuksia eikä luottamusta.

Jos et varmuudella tiedä että yrityksesi menestyy, elä ala Suomessa yrittäjäksi!

8

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikset ???

      Toiminut rehellisesti.
      Rehellisesti toimineen yrittäjän konkurssi ei tuo syytteitä.
      Jos on toiminut osakeyhtiönä eikä takaa lainoja yms. ei mene edes oma omaisuus.
      Vanha sanonta tyhmyydestä sakotetaan.

      • Ex yrittäjä

        Mielestäni toimin rehellisesti. Näin myös asian näki käräjäoikeus ja hovioikeus. Syyttäjä vaan on erimieltä. Minun alani vaan vaati investointeja ennen alkuun pääsemistä.
        Järjettömintä tässä on se, että kaikki työntekijäni ja yhteistyökumppanini sai rahansa takaisin, mutta kun verottaja ei saa niin silloin on suurin rikollinen mitä koskaan voi olla.

        Osakeyhtiöiden osakkailla pitäisi olla sama vastuu kuin muissa yhtiö/yritysmuodoissa. On väärin että 2500€ takuulla saa tehdä uhkarohkeitapäätöksiä mistä itse ei joudu koskaan vastuuseen.


    • nnfdsjfdskjjfjkfdjs

      Kyllä se on nin väärin kun yrittäjää noin kiusataan

    • diibadaa

      Yrittäjä on Suomessa ainoastaan verottajaa ja vakuutusyhtiötä varten. Näille jos jätät maksamatta, olet rikollinen. Yrittäjä on Suomessa lainsuojaton ilman konkurssiakin.

    • syntymämulkku

      Tämä syytäjä on varmaan fanaattinen virkamies. Katsoo, että verottajan kustannuksella on suositu muita vekojia ja pitää sitä rikollisena.

      Mikäli olisit maksanut verovelat ja jättänyt muut nuolemaan näppejään, niin tuskin olisi ruvennut tekemään sinusta rikollista, vaikka silloin olisit suosinut verottajaa muitten kustannuksella.

    • kantapäänkautta

      Yrittäjän on tärkeää huolehtia kassavirrasta suunnittelemalla sitä siten, että seuraavan ja mielummin myös sitä seuraavan kuukauden tulos ja menot on mahdolliisimman tarkkaan nähtävissä. Tätä voi harjoitella vaikka kotitaloudessa aluksi jos yrittäminen siintää mielessä. Jos ei sitä tule tehtyä tai se tuntuu äärimmäisen vaikealta...älä ala yrittäjäksi.

    • 616

      Mä en ihan ymmärrä ajatusta, että verottajalle voi olla huoletta velkaa ja että verottaja (eli me suomalaiset) eivät saisi karhuta omiaan pois. Jos olet velkaa toiselle firmalle, niin silloin kyllä maksat velkasi, mutta minulle et halua velkojasi maksaa. Kyse on kuitenkin pääosin sellaisista veroista, jotka olet jo asiakkaalta laskuttanut ja ne rahat ovat olleet tililläsi.

    • tai näin

      Elä, ala Suomessa yrittäjäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe