Millä hintalaput kiinni - ja kovaa!!

hälyytin

Millä olette kiinnittäneet kirppiksen hintalaput a) tavaroihin b) vaatteisiin, niin että ne pysyy ja niitä ei voi vaihtaa (varastaa)?

Olen täysin kyllästynyt siihen, että pöydän hävikki on joka myynnin jälkeen iso. Tavaroihin kuulemma vaihdetaan hintalappuja eli vaikka siinä on tarrahäly, ei maksu tiliydy oikealle myyjälle.

Nuppineulaviritykset ei pidä, ne on helppoa vaihtaa. Myyn paljon nuorisomuotia, ja en viitsisi ostaa jokaiseen sataan t-paitaan yms sitä kliksi-hälyytintä.

6

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+20

      koitas peräkonttikirppistä vaihteeksi, josko tavarat ei katoilis sitte.

    • Ostan ja myyn

      Takavuosina myin yhdellä kirppiksellä, joka antoi ohjeeksi, että tarra pitää pistää hintalapun läpi, muutoin tuotetta ei myydä. Se oli muutoin hyvä systeemi paitsi että hinnathan elävät jatkuvasti ja aina piti käydä kassalla pyytämässä henkilökuntaa irrottamassa tarra ennen kuin vaihtoi hintalappua, jossa oli alempi hinta.

      Samaa systeemiä voit käyttää, jos pidät koko ajan samoja hintoja, mikä on kyllä aivan älytöntä. Myyntihän perustuu nimenomaan siihen (jos nimittäin haluaa päästä tavarasta eroon) että hinnat elävät.

      Jos yksilöit tuotteen tarkasti hintalapussa, niin vaatii kanttia vaihtaa se lappu. vaikka en tiedä, katsovatko kassat lainkaan sitä, mitä lapussa lukee. Varmaan vaihtelee kirpputoreittain.

      Itse olen havainnut tätä yksityisyritteliäisyyttä kirjojen kohdalla, vaikka en kirjoita lappuun "kirja", mikä olisi älytöntä, vaan kirjoitan tekijän nimen ja kirjankin nimen, jos se mahtuu. Enhän kirjoita nahkatakkiinkaan, että "vaate". No kirjat ovat monelle nykyihmiselle tuntematon asia ja jopa ylpeillään sillä, ettei lueta mitään. Se hintalappujen vaihtelu tarkoittaa sitä, että kun pistän maalarinteipin päälle hintalapun (en tietenkään suoraan kirjaan), niin joku puuhapete on vaihtanut neljän euron kirjaan euron lapun ja sen euron lapun siihen, joka oli tarkoitus myydä neljällä.

      Kirppiksillä on hävikkiä, se on tosiasia. Ihmettelen suuresti surkimuksia, jotka viitsivät varastaa kirppiksiltä. Varmaan hävikki näkyy erityisesti nuorisomuodissa, itselläni ei ole sitä enää myynnissä kun jälkikasvun vaatteet on jo myyty pois. Kirpputorien tavarat ovat ikään kuin ei kenenkään, niitä voi heitellä ja varastaa ja sotkea ja rikkoa. Kirppiksellä voi kiljua ja huutaa. Kirppis on ei kenenkään maata, se on joillekuille talipäille kuutioaivoille vapauden valtakunta, koska heillä ei ole kykyä eikä ehkä varaakaan toteuttaa itseään missään muualla.

    • ommellen

      Ompelen (1 pisto lapun ja vaatteen läpi, langanpäät solmuun) vaatteisiin, valitsen kohdan missä vaate ei näkyvästi vahingoitu jos lappu revitään irti. Tavaroihin teipillä, jos on riittävästi kiinityspintaa tai sitomalla langalla. Lappuun kyllin yksilöity kuvaus tuotteesta, kuten toinen vastaaja jo neuvoikin. Työläämpää kuin nuppineulalla mutta pitävää. Varkaalla pitäisi olla sakset (ei mitään rihmaa!) neula ja lankaa mukana, että vaihtaminen onnistuisi.

      • Muuten kyllä

        Vai yrittääkö se varas kiinnittää hintalapun ommellen myös, miksi? Miksi hän ei vain liimaa uutta lappua?


    • Seijaeija

      Meillä päin ei käytetä liimalappuja,koviin tavaroihin riittää teippikiinnitys,ja vaatteeisiin riittää hakaneulalla kiinnitetty paperilappu.Meillä päin ollaan rehellisiä,hävikki on todella vähäistä,tuote löytyy yleensä,on kulkeutunut väärään pöytään...eikä mitään vilunkipeliä harrasteta!

    • Kirppisfan

      Riippuu varmaan paljon kirpputoreista, millainen niissä on siisteys ja kultuuri. Jos se on hällä väliä, niin tuotteita varmaan varastetaan ja paljon.

      Tosin saattaa olla, ettei huonoilla kirppiksillä ole paljoa varastettavaakaan. Mutta jotkut varastavat ihan muuten vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe