Miksei suomessa asuvia jihadeja ja islamisteja ajeta pois!

Jaskaliini

Olen itse suvaitsevainen, mutta nuo rättipää terroristit ei ole. Suomessa pitäisi tehdä niinkuin he haluaa, ja elää heidän tavallaan ( muistakaa uima-halli Helsingissä), Sehän oli avoinna vain muslimi naisille tiettyyn kellonaikaan aina. Oodtan mielenkiinnolla kun nämä muslimit saa käskyn radikalisoitua joltain suurelta imaamilta. Siihenhän islmait pyrkii koko ajan, että mennään turvapaikan hakoijoina jne. eurooppaan jne. Englanti saa maksaa nyt todella kovaa hintaa. Englannissa useita kouluja, minne on johtokuntaan levinyt muslimienemmistö, ja kouluissa noudatetaan muslimien elämää, tavalliset englantilaiset ei saa sananvaltaa omissa kouluissaan. Näin terroristi verkosto pikkuhiljaa leviää ja ulottaa lonkerot joka paikkaan. Samala suomessa vihreet ja mutama muu puhuu, että pitää olla suvaitsevainen ja hyväksyä kaikenlaiset ihmiset. Myös terroristit siis.

27

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomessa hyväksytään

      kaikki muut mutta ei vakaumuksellisia kristittyjä. Jo on aikoihin eletty ...

    • Vilkaiskaa
      • eisomaleitasuomeen

        Kukaan ei uskalla ehdottaa ja ottaa sitä enisimmäistä askelta. Meiltä puuttuu kansalais rohkeus.
        Eduskunta on hurahtanut hulluudessaan kuvittelemaan heidän olevan pelastus. He ovat tuho. Katso vaikka niitä kkuvia Italiasta.


    • Olen siis ajattelen

      Miksi aina kun joku aloittaa "en ole rasisti" tai "olen suvaitsevainen", niin tulee rasistista, ennakkoluuloista ja suvaitsematonta tekstiä?

      Eikö voisi rehellisyyden nimissä aloittaa: "Olen luonteeltani jäykkä, ja minua v*tuttaa seuraava asia:", tai "Rasistisena ihmisenä haluan tuoda esille seuraavaa:"?

      Miksi ihminen joka tietää mielipiteidensä olevan suvaitsemattomia ja/tai rasistisia haluaa kuitenkin esiintyä päinvastaisena? Henkilö siis pitää itse suvaitsevaista ihmistä parempana, muttei pysty muuttumaan itse sellaiseksi?

      Ja mitä itse tekstiin tulee, niin suomessa on muslimiterrorismin vaara vielä liki olematon. Euroopassakin muslimiterrorismi on terrorismista vain muutaman prosentin luokkaa. Esim. äärivasemmisto/oikeisto tai separatistit ovat todellinen uhka. Myös suomessa. Viittaan tietysti "kiakkovieraisiin" ja Helsingin yliopiston terrori-iskun suunnittelijoihin jne.

      • AjatteleEnemmän

        Mitä rasistista oli aloittajan tekstissä, siinähän sanottiin kuten asiat ovat? Kuinka islamin kritisoiminen on rasismia, mutta viha islamin suunnalta kaikkea muuta kuin islamia kohtaan on täysin ok? Juuri sinun kaltaistesi suvaitsevaisuusintoilijoiden takia asioista ei voi edes keskustella, koska kaikki kritiikki on aina vain rasismia.

        Mutta keskusrikospoliisikin on myöntänyt, että Suomessa on ruvennut liikkumaan ihmisiä, joilla on kytköksiä terrorismiin. Se, ettei meillä täällä vielä ole samanlaista uhkaa, kuin muissa maissa, ei tarkoita sitä, etteikö se uhka lisääntyisi kaiken aikaa, kun tätä samaa ainesta tulee tänne jatkuvasti enemmän, joten miksi meidänkin täytyisi seurata muiden maiden esimerkkiä, vaikka nämä kyseiset maat varoittelevat Suomen kaltaisia valtioita siitä, etteivät nämä antaisi tilanteen mennä siihen pisteeseen kuin mikä se niillä itsellään on? Myöskin vähän aikaa sitten tehty saksalaistutkimus sanoi, että puolet Euroopassa olevista muslimeista voidaan katsoa olevan radikaaleja.


    • Aiheesta.....
      • :) :)

        Hieno kirjoitus. Me kristityt olemmekin aina kunnioittaneet toisia uskontoja..


    • Mohammed1234
    • 456
    • Suomalainen Pirjo

      Suomen vastaanottokeskuksissa olleet ja olevat henkilöt ovat 80-90 prosenttisesti nuoria miehiä. Missä ovat hätää kärsivät naiset ja lapset?
      Ovatko nämä salskeat nuorukaiset terroristeja jotka ovat täällä saamassa hoitoa, lepäämässä ja keräämässä varoja järjestölleen?

      Kaikki jihadistit on pantava maahantulokieltoon. Sama pakolaisille jotka lomailevat kotimaassaan josta ovat paenneet. Tämä touhu on meidän kustantamaamme ja meidän härskiä hyväksikäyttämistämme.
      Samoin yli ymmärryksen menee ehdollinen tuomio terroristijärjestön rahallisesta tukemisesta. Jopa -hyväntekeväisyys- nimikkeellä he keräsivät Suomessa rahaa terroristeille. Tällä toiminnallaan he ovat osoittaneet, etteivät he sovellu yhteiskuntaamme.

    • tähänontultu

      AIMOJA SAA VAPAASTI RAISKATA! SAATANAN VELLIHOUSUT!!!!

      Näytä lisää

      TULETTE TÄNNE APUA PYYTÄMÄÄN,- ja APUA SAATUANNE TE OLETTE KUIN SAATANANkyykäärmeitä !!!

      Luuletteko TE,-että TOTUUDEN NYRKKI ei tulisi teitä vastaan, ja passittaisi TEITÄ SINNE-MITÄ OLETTE PAKOON LÄHTENEETsaatananLUUSERIT, ja PELKURIMAISET IDIOOTIT ???

      MILTÄ MAISTUU HELEVETIN LIEKIT , ja TEIDÄN PASKANNE KÄRY:))

      -kun alatte tajuta, että ITSE sen olette ITSELLENNE rakentaneet !!!

    • menolippusomaliaan
    • Erkki7

      Onhan tämä kummallista keskustelua! Aivan kuin vain muistihäiriöiset kirjoittaisi. Suomessa on ollut iät ajat juutalaisia, muslimeita (mm tataarit), mormoneja, lestadiolaisia, budhalaisia, ym, eikä tällaisia keskusteluja kenenkään ole tarvinnut käydä ennen tämän riesan saapumista.

    • rotu-realisti

      5.4.2015 22:10
      Uusi

      Ihmettelen noiden tätien järjenjuoksua vai pelkäävätkö.

      Ensin menee läpi valhe jossa kerrotaan heidän kulttuuriin kuuluvan hankkia joka lapselle uudet lastenvaunut-> Onko kukaan nähnyt somaliassa tai muualla itä afrikassa lasten vaunuja kadulla, kyllä ne lapsensa on kantaneet selässä tai edessä.

      Luettuani sen kuinka fatta antoi yksityslääkärille 8600€ maksusopimuksen kultaisista hammaspaikoista. Jus joo, onkohan sekin tosi tarinaa. Sillä miten, jos heillä on omassa maassaan mahdollisuus hankkia kulta paikat ---tulevat tänne elintasopakolaiseksi.

      Meidän nuoriso, vanhukset, koulutus kaikesta supistetaan jotta loiset saa valita ja ajaa meidät reservaatiin. tämä on totinen tosi.

    • elovena-eeva

      Kotouttaminen / kotiuttaminen sana on saanut kumman selityksen. Nykyään se tarkoitta, että suomeen tulleet yritetään sopeuttaa oman kansansa ja heimonsa tavoille suomessa. Eikös se ole ennemmin sitä että -> Kotoutetaan ne kyläilijät täältä sinne afrikan mantereelle takaisin. Heidän piti viipyä vain hetki.

      Kun olin sairaalassa minut KOTIUTETTIIN Siis kotiin, päästettiin pois. Lähdin sinne mistä olin tullut KOTIIN

      Kauan sitten Aboriginaalit siirrettin reservaattiin. Myös amerikan alkuperäiskansat on saman kohtalon kokeneet. Kohta on meidän vuoro.

      Odotan tuleeko mitään muutyosta uuden eduskunnan lakialoitteiden kautta, meille suomalisille helpotusta somali diktatuuriin. Kansan edustajien pitäisi edustaa kansaa....

      Olen valmis elämään ilman sitä monikulttuuria kunhan vain heidät KOTIUTETAAN.

    • kusessaollaan

      SUOMEA OSAAMATTOMAT LÄHESLUKUTAIDOTTOMAT JA KATUJA TUNTEMATTOMAT PANNAAN BUSSIKUSKEIKSI SYRJÄYTTÄEN SUOMALAISIA

      HELSINGISSÄ ON KREMLINPUNAISILLA JA ISLAMINVIHREILLÄ KANNATUSTA

      https://www.suomenuutiset.fi/helsingissa-kalliossa-muhii-punavihrea-kupla/

      Kremlinpunaisten ja islaminvihreiden sortaessa suomalainen ei pääse bussinkuljettajaksi, koska vallalla on suomalaisvastainen syrjintä. Punavihreät haluavat valehdella, että mamutus on tärkeää ja suomalaiset laiskoja

      Helsinkiläiset taistelevatkin vaaleissa suomalaisvastaista syrjintää vastaan tukemalla Perussuomea

      Matti Putkonen kertoo SUULLISESTI TÄMÄN VIDEON LOPUSSA KOHDASSA 1:01:00 , MITEN KREMLINPUNAISET JA ISLAMINVIHREÄT SYRJIVÄT TYÖHÖNOTOSSA SUOMALAISIA HELSINGISSÄ https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/a1bba0wr

      Suomen kuvalehden toimittaja itähelsinkiläinen Leena Sharma on tehnyt haastattelujensa perusteella kirjan Perussuomalaisista. Leena Sharma oli Arto Nybergin vieraana 9.3.2014 Ylen TV-ohjelmassa. Kesto 11:04

      https://www.youtube.com/watch?v=qWXoJdYW7lU

      Rahat eivät enää riitä mamutukseen https://www.suomenuutiset.fi/terho-maahanmuuton-kustannuksista-keskusteltava-kiihkottomasti/

      Jussi Halla-aho äänestää Nuutti Hyttistä https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-nimesi-suosikkiehdokkaansa-kansanedustajaksi/ http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/

      Nuutti Hyttinen, Helsingin vaalipiiri, numero 160, oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/nuutti-hyttinen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.nuuttihyttinen.fi/ https://www.facebook.com/hyttinen.nuutti https://twitter.com/nuuttihyttinen http://nuuttihyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ Aion eduskunnassa edistää parhaan kykyni mukaan arvomaailmaa ja linjaa, joka ilmenee vaaliteemoistani ja jota olen tähänkin asti ajanut. Asetan yksilönvapaudet ja yksilönvastuun yhteiskunnan holhouksen edelle. Emme tarvitse valtiota tai EU:ta päättämään puolestamme kaikesta. Tullessani valituksi pyrin vaikuttamaan jatkossakin myös paikallistasolla tavallisten helsinkiläisten elämän parantamiseksi.

      Antti Valpas, Helsingin vaalipiiri, numero 177, Jussi Halla-ahon suosittelema

      http://www.halla-aho.com/scripta/lista.html Sama pätee kaikkiin kysymyksiin. Jos helsinkiläinen äänestäjä on erityisen kiinnostunut sosiaalipoliittisista kysymyksistä tai vammaisten oikeuksista, en suosittele hänelle itseäni vaan valtuustokollegaani Antti Valpasta

      Antti Valpas, Helsingin vaalipiiri, numero 177, yo-merkonomi, eduskuntasihteeri, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/antti-valpas https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.valpas.info/blogi/ https://www.facebook.com/pages/Antti-Valpas/294482022826 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/helsinki/ehdokkaat/4585 Teen parhaani edistääkseni työelämästä syrjäytettyjen työelämään pääsyä ja karsiaksemme turhaa työvoimabyrokratiaa. Teen parhaani ohjatakseni valtion vähien rahojen käyttöä ulkomaisten kohteiden sijaan suomalaisten turvallisuuden parantamiseksi. Lupaan olla aina valppaana

      Sampo Terho, Helsingin vaalipiiri, numero 176, europarlamentaarikko, Suomen historian maisteri, Tampereen yliopisto, entinen Maanpuolustuskorkeakoulun tutkija, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/sampo-terho https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.sampoterho.net/ https://www.facebook.com/pages/Sampo-Terho/205004656205052 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/helsinki/ehdokkaat/5182 Autan nostamaan Suomen kilpailukyvyn, työllisyyden ja hyvinvoinnin jälleen kasvuun. Mietin aina päätöksissäni myös pitkän aikavälin vaikutuksia, enkä vain esimerkiksi yhden vaalikauden. Lupaan olla lupaamatta kenellekään uusia yhteiskunnan tarjoamia etuuksia. Sen sijaan rakennan kansalaisille mahdollisuuksia pärjätä itse.
      Ilmianna
      Jaa

      MamutAiheuttaneet

      7.4.2015 12:54

      SUOMI ON TÄYSIN TUHOTTU.

      MIKÄÄN EI ENÄÄ IKINÄ MUUTA TÄTÄ MAATA PAREMPAAN SUUNTAAN, VAAN NYT MENNÄÄN ALAS LOPPUUN SAAKKA.
      Ilmianna
      Jaa

      1ttäistapaus

      7.4.2015 13:01

      Ei niiltä voi paljoa odottaa kun esimerkiksi paikallinen opettaja Muhamed Mohamed, siis lukutaitoinen henkilö, juuri tappoi terrori-iskussa 150 kenialaista apurinsa Abdi Abdin kanssa. Jos opettajien taso on tuo, niin mitä se sitten on niillä lukutaidottomilla?
      Ilmianna
      Jaa

      Sananlasku

      7.4.2015 13:20

      Neguri on neguri vaikka voissa paistais sanoo vanha venäläinen sanalasku.
      Ilmianna
      Jaa

      hähähähähähähäh

      7.4.2015 13:54

      Eihän tuo pidä paikkaansa. Mitähuttua sitä on taas luettu?
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      8 VASTAUSTA:

      älävalehtele

      7.4.2015 15:47

      Kylläpäs pitää. Asia on ollut esillä uutisissakin.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      äläitse

      8.4.2015 08:16

      Missä uutisissa ja koska?
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      hehhehehhe

      8

    • jarileino244

      Somalit Irakilaisten kanssa vastaavat suurimmasta osasta raiskausrikoksista Suomessa väkilukuunsa suhteutettuna. Oikeastaan ei olisi tarvetta edes suhteuttaa, koska kerroin kanta-suomalaiseen on 17.

      Somalit ovat ylimielisiä maalle ja kansalle jotka ovat heille "turvapaikan" ja elämisen kustantaneet. Kukkoilijoita Stadi täynnä, menkääpä suvaitsevaiset naiset rautatieasemalle tai asemattunneliin yöaikaan yksin? Ei taida kantti kestää?

      Yllätysmunaa tulee sikäli yllätyksenä, ettet voi tietää koska se tulee, monta niitä tulee ja et voi tietää tuleeko perinteisesti vai perseeseen. Yllätysmuna on Somalien erikoisuus, sinä et voi siihen vaikuttaa jos liikut iltaisin ulkona. Ja sinun mielipiteelläsi ei ole vaikutusta, muista se.

      Aina syytetään rasismista, mutta minkälaista rasismia suomalaiset ovat kylväneet että se saa "nuorisoporukan"(25-30v) raiskaamaan?

      Jos tuollainen porukka, jota luonnehtisin olioiksi jotka ovat jotakin paskan ja kusen välistä, tekisi jotakin minun lähipiiriin kuuluvalle, olisi entinen nuorisoporukka.
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      1 VASTAUS:

      DoQu

      12.4.2015 00:02

      satu uusi Suomessa syntyvä on...

      https://www.youtube.com/watch?v=hURmOmTrNYA

      .
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      hienoarasistit

      12.4.2015 11:38

      jahas, persut vauhdissa kommenteista päätellen
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      2 VASTAUSTA:
      Uusi

      hoikka-erkki

      15.4.2015 06:38

      Hienoa, Vihreät homorakastajat ja rikastajat vauhdissa kommentistasi päätellen
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa
      Uusi

      hienoahullu

      15.4.2015 11:53

      Jahas, neiti humanist1 pääsi avohoidon piiriin kommentista päätellen.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      HuiHai-Lissu

      15.4.2015 12:33
      Uusi

      Totta!! Somput ovat rottia yhteiskunnassa ja saamattomia vätyksiä.
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      3 VASTAUSTA:
      Uusi

      DoQu

      15.4.2015 13:32

      vaaliehdokkaista kaikki muut puolueet puhuu pelkästään työperäisestä maahanmuutosta. Somaleita haluaa Suomeen ainoastaan kommarit ja vihreät.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa
      Uusi

      appisas

      15.4.2015 13:41

      DoQu kirjoitti:

      vaaliehdokkaista kaikki muut puolueet puhuu pelkästään työperäisestä maahanmuutosta. Somaleita haluaa Suomeen ainoastaan kommarit ja vihreät.

      Näytä lisää

      Ne pitää somaleita työperäisinä, koska on nähneet somalin taksin ratissa.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa
      Uusi

      DoQu

      15.4.2015 13:53

      appisas kirjoitti:

      Ne pitää somaleita työperäisinä, koska on nähneet somalin taksin ratissa.

      taksikuskin homma ei oikeastaan ole työtä, vaan se on elämäntapa.

      Montakohan somalia on taksiyrittäjänä?
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      somali-ongelma

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13533901

      Kummasti suomessa toitotetaan aina että muualla somalit kotoutuvat, sopeutuvat ja menestyvät.

      Ne siat eivät osaa elää ihmisiksi missään.

      5000 merkkiä jäljellä
      Nimimerkki*

      Keskustelu24 Yhteiskunta Rasismi somali-ongelma

      Takaisin ylös
      Luetuimmat

      somalipojille luvassa nuhteita....

      Tapanilan raiskausjuttu siirtyy syyttäjälle Julkaistu: 15.4. 13:59 Joukkoraiskauksesta epäillyistä nuorukaisista yksi on yhä vangittuna. Helsingin poliisi on saamassa valmiiksi Tapanilassa maaliskuussa tapahtuneen joukkoraiskauksen tutkinnan. Rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju kertoo esitutkinnan olevan pääosin valmis, joitain viimeisiä tarkistuksia tehdään vielä. Juttu siirtyy syyteharkintaan loppuviikon kuluessa. – Tapahtumien kulku on poliisille suhteellisen selvä, Koskenmäki-Karaharju sanoo. Törkeästä raiskauksesta epäillään viittä 16–18-vuotiasta nuorukaista. Heistä yksi on yhä tutkintavankina, muut on laskettu vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä. Nuori nainen joutui maaliskuussa raiskauksen uhriksi, kun hän jäi Helsingin Tapanilassa pois lähijunasta ja lähti kävellen kohti kotia. Teko tapahtui melko varhaiseen kellonaikaan, iltayhdeksän jälkeen. Tekijöiksi epäiltyjen nuorten miesten on kerrottu ahdistelleen naista jo junassa. Heidän epäillään lähteneen seuraamaan naista, kun tämä poistui poistui asemalla. Kenelläkään epäillyistä ei poliisin tietojen mukaan ole aiempaa seksuaalirikostaustaa. Tapanilan tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua, koska epäiltyinä on somalialaistaustaisia nuoria miehiä. Rami Mäkinen IltaSanomat

      ROHKEA neguri tosi MIES

      15.4.2015 13:51 Härski varkaus: Mies vei vanhuksen käsilaukun rollaattorista Keskiviikko 15.4.2015 klo 13.21 Helsingin poliisi etsii nuorukaista, joka kyseli vanhukselta tietä kerrostalon pihalla Pukinmäessä. Hieman alle 90-vuotiaalta naiselta vietiin käsilaukku viime perjantaina klo 17.20. Varas iski Eskolantie 8-10 kerrostalon pihalla Pukinmäessä. Vanhus oli ensin neuvonut paikalle ilmestyneelle tuntemattomalle miehelle tietä. Naisen opastaessa mies sieppasi vanhuksen rollaattorin kädensijassa olevan käsilaukun ja poistui paikalta polkupyörällä. Poliisin mukaan tekijän tuntomerkit ovat: yli 20-vuotias mies, tummaihoinen, tummat housut ja tumma takki, pienikokoinen, musta lyhyt kihara tukka. Mies pakeni Eskolantieltä Palsamipolkua pitkin Madetojan polun suuntaan. Varastettu käsilaukku l

    • pioneeri1

      serkuni asu koillis-helsingissa ja aina sano minulle, että nämä muslimijen pentut ei anna rauha,
      soitat ovikelloja,hakkavat seinija ja ikkunuja pallolla,roskiksia on piha täynä aina,roikuvat ulkoovilla kuin kävelet ohi, heitä aina on kuin muurahaisia, roskis paikka on epäsiisti aina, pussit lattijalla ei säiliossa, postiluuku viskavat roina kaikilaista tänään mutta huomenna voi pommi tai faier ja jos mitä sanot niin heti lentää satoja sanoja vastaan ja lopuksi RASISTI.
      tämä on meidän joka päivänen tuska.
      UUSI EDUSKUNTA PÄÄTTÄKÄÄ, JOS KETÄ OTETTEE, NIIN OMILLE PIHOILLE,
      PYYDÄÄ SERKKU.

    • rotu-realisti

      Eurooppalaisia uhkaa intiaanejakin pahempi kohtalo, jos tätä touhua ei panna kuriin.

      Lapset eivät ole turvassa enää kohta missään ja siitä se alkaa vähitellen siirtyä aikuisiinkin, kun tätä sivistymätöntä porukkaa alkaa olla enemmän. Näille on fyysisesti vahvemman oikeus aina ensin kaikkea muuta. Asia ehkä voitaisiiin vielä jotenkin korjata, jos heidät saataisiin jotenkin edes koulutettua, mutta aikuisen kohdalla sekin taitaa olla usein menetetty mahdollisuus. Ei aikuinen, joka on kasvanut raadollisessa yhteiskunnassa, pysty enää sopeutumaan sivistykseen. Ainoa keino on antaa sille kaikki ilmaiseksi, eikä vaatia oikeastaan yhtään mitään vastineeksi. Lahjoa se siis olemaan tekemättä pahaa. Näinhän täällä jo tehdäänkin, joten olenko väärässä?

      Eikä sekään toimi, kun sillä alkaa olla samanlaisia kavereita ympärillään. Laumassa järjen viimeinenkin palava lamppu sammuu ehkä lopullisesti.

      Oikeassa hädässä olevat heikommat yksilöt, kuten lapset ja naiset olisi autettava lähinnä sieltä hädästä aina ensin turvaan. Nyt sieltä lappaa vaan sitä nuorta miestä ja hekin ovat vielä maksaneet siitä salakuljettajalle melkoisen summan. Ennen sitä kutsuttiin raukkamaisuudeksi. Afrikka pitäs pistää tiukan eteen. Kaikki johtajat vaihtaa ja pistää se touhu siellä poikki, koska muuten se leviää Eurooppaankin.

      Australia tekee täysin oikein pistäessään tämän touhun rajoillaan poikki,
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      vei.koko.käden

      25.4.2015 21:15

      Piru, pirumpi, poliitikko.

      hahhahaaaa
      Ilmianna
      Jaa

      VaidetaanVietnamilaisiin

      3.5.2015 15:35
      Uusi

      Onneksi joku tajuaa sen että muslimipakolaiset kaikkine lieveilmiöineen ovat se ongelma. Siksi ei pitäisi niputtaa maahanmuuttajia miksikään yhdeksi ryhmäksi. On totta että vietnamilaiset venepakolaiset eivät juuri erotu valtaväestöstä mitenkään,samaa ei voi todellakaan sanoa somaleista. Niin ja jos se on muka jostain kotoutuksesta kiinni niin milloinhan mannet kotoutuu, eli sama koskee näitä afrikan manneja eivät ikinä.
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Poliitikot puhukoot jo oikeilla nimillä

      Tänään taas, maikkarilla keskustelua maahanmuutosta, mamujen terveydenhoidosta yms. Ilkka Kanerva muunmuassa kertoi, että heillä on turussa upea vietnamilaisten yhteisö ja ongelmia ei ole. Ei ole ei, senhän me tiedämme kaikki..mutta vastapuoli ei saanut tässäkään sanottua keiden kanssa on ongelmia, lähes vain ja ainoastaan. Miksi hitossa se on niin vaikea sanoa ääneen, että 98% maahantulon kotoutusongelmista liittyy somaleihin, irakilaisiin, iranilaisiin tässä järjestyksessä sen jälkeen yleensä lähi-idästä ja afrikasta tuleviin. Nämä eivät kunnioita länsimaisia arvoja ja ovat mielestään oikeutettuja toimimaan röyhkeästi jokaista vaaleaihoista ja varsinkin vaaleita naisia kohtaan. Eivät esim, afrikassa ole miehet koskaan työtä tehneet, naiset siellä työt tekevät. Nigerialaisen naisen sanoin: afrikan suurin ongelma on afrikkalainen mies.

      5000 merkkiä jäljellä
      Nimimerkki*

      Keskustelu24 Yhteiskunta Maahanmuutto Poliitikot puhukoot jo oikeilla nimillä

      Takaisin ylös
      Luetuimpia

      kateelliset

      Mine maahanmuuttajat. .. Te olla kateellinen. Meillä iso kalu, teillä pieni kalu. Me saada nainen, te ette. Se syy, että soomi poika itkeä täällä. Kaikki mahtuu, älkää itkekö. Soomi hyvä kaikille. Make love not wOr!

      Taas "maltillinen muslimi" paljastui radikaaliksi

      Hussein Hamdani on arvostettu lakimies Kanadan Ontariossa, ja hänet tunnetaan "maltillisena muslimina". Häneltä kysytään usein neuvoa siitä, kuinka estää nuoria muslimeja radikalisoitumasta. Kaikki tämä on kuitenkin muuttunut parin viime päivän aikana. Kävi nimittäin ilmi, että tällä radikalisminvastaista työtä tekevällä nk. maltillisella muslimilla on itselläänkin varsin radikaaleja mielipiteitä ja yhteistyökumppaneja. Quebeciläiskanava TVA julkaisi uutisen ensimmäisenä, ja hallitus on tämän seurauksena keskeyttänyt yhteistyönsä Husseinin kanssa. Hussein on puolustautunut sanomalla, että kyse on poliittisesta pelistä, sillä hän kannattaa liberaalipuoluetta, kun taas Kanadan hallituksessa istuu konservatiivipuolue. Tässä pätkä TVA Uutisista, joka koko kohun käynnisti: http://www.liveleak.com/view?i=935_1430440740 Myös kanadalainen islamkriittinen blogi Point de Bascule on kirjoittanut aiheesta: http://pointdebasculecanada.ca/hussein-hamdani-advocated-the-islamization-of-campus-politics-before-being-appointed-public-safety-advisor-by-the-government-of-canada/ http://pointdebasculecanada.ca/public-safety-canada-suspends-its-advisor-hussein-hamdani-after-tva-reported-on-his-call-to-islamize-campus-politics-and-his-relationships-with-terror-funding-organizations/

      Suomipakolainen

      Etnisen suomalaisen, varsinkin yli 35 vuotiaan, on jo melko vaikeata työllistyä Suomessa. Lisäongelmia työllistymiseen tuovat vielä akateeminen koulutus. Sen sijaan ulkomaalaistaustaiset työllistyvät hyvin, vaikka heilltä usein puuttuu kielitaito ja koulutus. Näin saattaa olla muuallakin Euroopassa. Hiukan älytön, mutta hyvinkin perusteltu

    • kalakkinen

      perskules, nehän olis pitäny pysäyttää jo rajalla

    • lukutaitoinen
    • reaalipahuutta

      Sen takia että tämä pelkkamurhajärjestö on Usraelin luoma.
      Tarkoittaa että, suomenkin on alistuttava maailman mahtimaiden usan, israelin ja saudien tahtoon kouluttaa palkkasotureitaan .


      Eläkkeellä oleva turkkilaiskenraali Haldun Solmaztürk on sanonut, että ISIL on suorittanut suurimman osan sille asetetuista tehtävistä, ja vuoden 2016 loppuun mennessä erityisesti Israelia palvellut terroristijärjestö voidaan lopettaa

    • Halla-ahon_äänestäjä

      HALLA-AHO EI OSALLISTUNUT EDUSKUNTAVAALEIHIN MUTTA VOITTI NE. PARHAITEN TÄMÄ NÄKYY RÄSÄSEN JA STUBBIN LAUSUNNOISSA, RÄSÄNEN EI HALUA PAKOLAISIA SUOMEEN EIKÄ STUBB MINNEKÄÄN eli nykyisin Stubb lausunnoissaan ymmärtää Englannin pääministeriä ja Stubb vastustaa pakolaisia ja liittovaltiokehitystä EU:ssa (ts. vaatii vähemmän säätelyä eli liittovaltiota)

      http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/rasanen_turvapaikanhakijat-37359

      Päivi Räsänen: Sisäiset siirrot lisäävät laittoman maahantulon vetovoimaa

      HALLA-AHON PELKO ON VIISAUDEN ALKU, KATSOKAA STUBBIN JA RÄSÄSEN KANTOJA, EI PAKOLAISILLE

      aluksi Räsänen jankutti jopa vuosia mamutuken auvoisuudesta ja netti on täynnä uutisia, joissa RÄSÄNEN VAATII LISÄÄ MAMUTUSTA http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/08/20/rasanen-haluaa-ottaa-suomeen-lisaa-pakolaisia

      Halla-ahon vaalivoiton jälkeen RÄSÄNEN PAKOLAISET OVAT NOIDANKEHÄSSÄ EIKÄ VOIDA OTTAA UUSIA PAKOLAISIA KOSKA SILLÄ RUOKITAAN RIKOLLISTEN TOIMINTAA http://www.kdlehti.fi/2015/05/17/sisaministeri-rasanen-valimereen-hukkuvat-pakolaiset-ovat-noidankehan-uhreja/ Samalla on varottava, ettei uusilla toimenpiteillä ruokita rikollisjärjestöjen toimintaa. Esimerkiksi turvapaikanhakijoiden sisäiset siirrot muihin jäsenmaihin voisivat vahvistaa vetotekijöitä laittomalle ja ihmishenkiä vaarantaville merimatkoille, Räsänen toteaa KD-verkkolehden haastattelussa sunnuntai-iltana.

      STUBB EI PAKOLAISILLE JOTKA TUHOAVAT SOSIAALITURVAN. LISÄKSI STUBB ESITTÄÄ, EI LIITTOVALTIOLLE http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2015/05/22/stubb-pitaa-britannian-eu-uudistusaikeita-ymmarrettavina – Halutaan vähemmän sääntelyä, enemmän vapauksia sisämarkkinoille ja enemmän vapaakauppaa. Meidän talouslinja on samanlainen. Jos siinä pystytään avittamaan Britanniaa, niin hyvä. Talousuudistusten lisäksi Britannialla on erityistoiveita, jotka liittyvät maahanmuuttoon ja työperäisten maahanmuuttajien sosiaaliturvaan. Stubbin mukaan EU:n sisäinen maahanmuutto tuo selvästi paineita Britannian julkisiin palveluihin kuten kouluihin ja terveydenhuoltoon

    • TulevaSuomikuvako

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe