Somaleista ongelmia Yhdysvalloissakin

Vääräuskoinen1

Usein kuulee väitettävän, että USA:ssa asuvat somalit (ja muslimit yleensä) ovat hyvin integroituneita. Hallitsemattoman maahanmuuton kannattajat perustelevatkin näkemyksiään USA:n kokemuksilla, jossa kotouttaminen on kuulemma hoidettu suorastaan esimerkillisesti ja josta Suomen tulisi ottaa mallia.

(Sivuhuomiona sanottakoon, että USA:n ottaminen mamujen mallimaaksi on ironista, kun se on yleensä mokuttavien vihervasemmistolaisten mielestä kaiken pahan alku ja juuri.)

Mikä sitten on tilanne tuossa lännen ihmemaassa? Kaksoiskaupungit Minneapolis ja St. Paul ovat Pohjois-Amerikan suurin somalikeskittymä. Siellä asuu ainakin 100000 somalimuslimia.

Minneapolisin somalitaustaisista 65 % on työttöminä. Töitä saaneet somalit vaativat saada noudattaa sharia-lain määräyksiä työssään. Taksikuskeina työskentelevät somalit eivät halua kuljettaa opaskoiran kanssa liikkuvia sokeita. Ruokakauppojen kassalla työskentelevät somalit kieltäytyvät käsittelemästä sianlihaa ja muita haraam-tuotteita. Lisää asiasta kertoo FOX -kanavan uutiset: https://www.youtube.com/watch?v=3BVyKPYM2cw

"Yllättäen" myös terrorismiongelma on läsnä: http://www.video.theblaze.com/video/v66311983/erick-stakelbeck

Summa summarum - somaleilla ei ole mitään positiivista annettavaa Suomelle, joten Suomi ei menetä mitään, mutta voittaa paljon, jos se toteaa somalikokeilun epäonnistuneeksi ja palauttaa heidät takaisin oikeaan kotiinsa.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iso-daniel

      Paska on paskaa vaikka sitä kuskaisi mihin maailman kolkkaan tahansa.

    • Turhaapainolastia
      • Yäks

        Onko kepu niin epätoivonen että on ottanut tuon ehdokkaaksi?
        Tämä mies ei pätkääkän tunnu suomalaisia ja suomea kunnioittavan. Vain ja ainoastaan oma mielipide on oikea ja muita ei edes kuunnella.


      • KansanHajottaminen
        Yäks kirjoitti:

        Onko kepu niin epätoivonen että on ottanut tuon ehdokkaaksi?
        Tämä mies ei pätkääkän tunnu suomalaisia ja suomea kunnioittavan. Vain ja ainoastaan oma mielipide on oikea ja muita ei edes kuunnella.

        Haluaisin kysyä tältä ja muilta Somalian maalaisilta: "Kunnioitatko suomalaisten kulttuuria ja heidän maataan yhtä paljon/enemmän/vähemmän kuin he sinun?" Veikkaanpa, että hemmo kieltäytyisi vastaamasta.

        Jos hän sanoisi, 'enemmän', se tuntuisi hänestä nöyristelyltä ja loukkaisi hänen itserakkauttaan. 'Vähemmän' olisi tunnustus, että suomalaisten ennakkoluulot hänestä ovat oikeutettuja. 'Yhtä paljon' veisi pohjaa hänen valituksiltaan siitä, että 'pakolaisia' ei kohdella meidän maassamme tarpeeksi silkkihansikkain ja siltä, että syy kaikkiin ongelmiin on suomalaisissa.

        Hän sanoo olevansa tilanteen mukaan joko muslimi tai afrikkalainen. Niinpä niin. Suomalaisuutta hän ei maininnut. Oma perhe on tärkeä, juu, ja sitä on paljon. Suomen isänmaallisuus ei merkitse hänelle mitään. Hän olisi heti aseissa suomalaisia vastaan, kunhan hänelle ja hänen perheelleen maksettaisiin siitä, eli tarjottaisiin tappamista työnä - työn ollessa hänen kolmas pääarvonsa. Ja tällaisia äänestää varmaan Suomessa moni tänne muuttanut. Tästä se alkaa.


      • Mopo_mies

        Muut afrikkalaiset eivät kyllä valitettavasti halua olla missään tekemisissä somaleiden kanssa saatikka että somaleita kutsuttaisiin afrikkalaisiksi. Somaleita kohdellaan muissa afrikan maissa vähän samaan tapaan kun mustalaisia meillä täällä Suomessa.


    • Kansankynttilä

      FOX on USAn Pravda. iso-Danielia lainaten FOX levittää paskaa joka on paskaa vaikka sitä kuskaisi mihin maailman kolkkaan tahansa.

      • No_mutta

        Mikä tuossa uutispätkässä oli paskaa? Sekö, ettei siinä esille tuodut tosiasiat sovi yhteen maailmankuvasi kanssa?


    • lääplääplääplääp
      • detroitissa_asunut

        Mihin perustat "tietosi"? Oletko ehkä asunut siellä tai jotain? Veikkaanpa, että et ole koskaan käynytkään Yhdysvalloissa.


    • Tästä-lähdetään

      Miksi joku edes kuvittelee, että somalien ongelmat tippuisi taivaasta? Se rotu nyt vaan on rakentunut siten, että se ei voi elää rauhanomaista ja älykästä elämää missään päin maailmaa kenenkään, ei edes itsensä kanssa. Koko somalian sekasortoinen tilanne syntyy SOMALEISTA. Ei eläimistä, Ilmastosta, puista tai pensaista vaan SOMALEISTA. Somali on somalin pahin vihollinen. Joskin myös kaikkien muiden pahin vihollinen.

    • Tässä.mietin

      Kertokaapa mitä hyvää somalit ovat saaneet maailmassa aikaiseksi? Itselle ei tule mitään mieleen. Ei kai mikään kansanryhmä voi olla ainoastaan paha, on heidän ollut jotain hyvääkin joskus tehtävä?

      • brysselin

        No sovittelijasomali Husu esti vihreää ählämiä hyökkäämästä Muutos2011:sta Jari Leinon kimppuun.


    • ruiskaaja

      Somput integroituvat raiskauksiin todella hyvin.

    • Aimboliivibul

      Ainut musta joka on sopeutunut USA:an on Obama, kaikki muut mustat juoksentelevat elätusmaksujaan pakoon saaden luodin selkäänsä.

      • suuri_saatana

      • NObama

    • sgagagtgagnga

      USA on siitä korni että siellä voi ostaa vapauden eli kovempikin konna pääsee vapaille takuuta vastaan

      • PyöveIi

        Takuut ovat kyllä isot, epäillyn teon mukaan määrätyt, eikä törkeimpiä päästetä mistään hinnasta.
        Tuomiot ovat ihan jotain muuta kuin päänsilittelysuomessa, sakoista teloitukseen. Siellä elinkautinen on oikea, eikä mikään lomavisiitti täysihoitoon kuten Suomessa.


      • pantti.vapaudelle

        Takuilla pääsee vapaaksi oikeudenkäyntiin saakka, ei ne tuomiota miksikään muuta.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      MAMUTTAJIEN PÄÄLEHTI KERTOO, ETTÄ KUKKAHATUT UHKAAVAT RAHDATA HOMOJA SUOMEEN http://www.hs.fi/ulkomaat/a1428630793608 Venäjän seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kiristyvä tilanne näkyy turvapaikanhaussa Suomeen ja hakijoiden määrän kasvun on syytä varautua.
      Näin todetaan Maahanmuuttoviraston perjantaina julkaisemassa teemaraportissa Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen nykytilanne Venäjällä. Raporttia varten on käyty läpi turvapaikanhakijoiden puhuttelupöytäkirjoja, joissa teema on noussut yhdeksi yleisimmin esiintyvistä turvapaikanhakuperusteista.

      Kännissä ollut Janajev kaappasi hetkeksi vallan Gorbatshovilta 1991 sattumalta samaan aikaan kun Aeroflot alkoi massiivisesti lenättää somaleita Mogadishusta Moskovaan. Somaleilla oli dollareita, koska he olivat diktaattori Siad Barren kätyreitä eikä maamiessomalilla taviksella ole dollareita kehitysmaissa, diktatuurin tukijoilla on. Niiden oli paettava. Aeroflot tyhjensi somalit dollareista

      ja Janajev heitti ne suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi ja kuikkahatut ja kukkahatut ottivat ne tänne sossuun. VENÄJÄLLÄ ON SIIS KOKEMUSTA SOMALIEN JA PIAN MYÖS HOMOJEN ULOSTAMISESTA SUOMEEN. Patriootti Kari Suomalainen paljasti juonen piirtämällä siitä ja MAMUTTAJIEN PÄÄLEHTI HESARI POTKI KARIN PELLOLLE, potki sinä Hesarin tilaus. Kari oli piirtänyt yli 7000 kuvaa Hesariin, kun hänet potkittiin ulos. Kari kertoo, miten Venäjä ulosti dollareista tyhjennetyt somalit Suomeen, HUOMATKAA KUVAN TEKSTI JOSSA ILMENEE ELIITTISOMALIEN VARAKKUUS (katsokaa myös RKP-läisen kuvaa ja kylttiä) http://tinypic.com/view.php?pic=dxxpnb&s=5#.VSeXcunyVgV

      • somaIi

        Kari lähti kyllä itse hesarin linjan takia.


    • fdfds

      Somalit ovat ongelma omassa kotimaassaankin. Tuntuu siltä, että tuota Afrikan sarven kansaa on kirottu vähäisellä älyllä, löyhällä työmoraalilla, kiihkouskovaisuudella ja ainaisella epäonnella.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6033
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3665
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1945
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1611
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      12
      1430
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      25
      1341
    Aihe