Ripsiväri

____________________

Onko kukaan muu sitä mieltä, että useimmat naiset näyttävät kauniimmalta ilman ripsiväriä? Tuntuu että siihen ripsiväriin on jotenkin juututtu, kun se on niin "must-tuote", vaikka se ei tee juuri ketään kauniimmaksi.

Sattumalta törmäsin tuohonkin blogin kuvasarjaan http://big-spender-juuli.blogspot.fi/2012/09/hiusten-kiharrusta-ja-syysmeikkia.html ja siinäkin totesin, että tyttö on minusta kauneimmillaan kohdassa "Kajaali", jossa ripsiväri on vielä laittamatta.

Useimmiten ripsiin riittää minusta pelkkä pyyhkäisy vaseliinia muun meikkauksen jälkeen, jotta niistä saa puuterin ja luomivärit pois. Ripsari tekee useimmat vain halvan ja suttuisen näköiseksi.

3

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eri mieltä ja samaa

      Minä en nähnyt noissa ripsissä mitään eroa. Tytöltä taisivat mennä kuvat sekaisin, kun piti pitää naamalla tuota mikätäällähaisee-irvistystä.

      Ripsiväri tosiaan näyttää halvalta ja suttuiselta, kun sitä käyttää halvalla ja suttuisella tavalla, kuten ihan liian usein näkee. Jälki voi olla hyvin kaunista, jos ei tavoitteenaole "pidentävä ja tuuheuttava" tulos, joka on aina ruma ja luonnoton.

      Vaseliinia meikattuun naamaan? Saattaa olla jännä näky iltapäivän koittaessa, kun ripset levittävät vaseliinin edelleen ja kaikki pöly ja roska tarttuu kiinni!

    • ____________________

      No, en ajanut tällä takaa sitä että ripsivärin levitystyylissä olisi eroja, vaan minusta se ei näytä hyvältä mitenkään käytettynä. Ennen minäkin pidin sitä jotenkin ehdottomana tuotteena, mutta ehkä muoti on menossa ripsivärittömään suuntaan, koska usein nämä mielenmuutokseni ovat ennakoineet tulevaa trendiä.

      Esimerkiksi Hollywood-meikkiinhän ei ripsiväri kuulu ollenkaan, koska kolmen metrin korkuisilla kasvoilla valkokankaalla se näyttäisi todella epäluonnolliselta.

      En nyt tiedä saivartelitko muuten vain, mutta selitän kumminkin: sitä vaseliinia ei levitetä ripsiin mitään kerrosta eikä sitä jätetä ripsiin, vaan sillä pyyhkäistään ripset puhtaiksi ja ne saadaan kiiltäviksi. Siten viimeistellään esimerkiksi juuri elokuvatähtien "meikitön" look, kun tarkoitus on näyttää vastaheränneeltä tai eletään keskiaikaa.

    • ____________________

      Ja siis tuossa linkissä se viimeinen hymytön kuva on ilman ripsiväriä eli kuvan "otsikko" lukee aina kunkin kuvan alla. Hymykuvassa mukana on jo ripsiväri kuten minusta selkeästi näkyy rumasti ylöspäin törröttävistä tönkköripsistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe