Pukit kaalimaata vartioimassa,

ei helv..

eräs laura vois aloittaa tavaroiden pakkaamiset, kun ei tuo moraali ei ollutkaan kohdallaan... verokikkailu on todella vastuutonta ja moraalitonta, ei yhteiskuntaa pidetä pystyssä jos vastuuta pakoillaan, luotto on mennyt

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrittäjä

      Tuo Lauran osingoista jankuttaminen on pelkkää kateellisten masinoimaa populistista propagandaa. On ilman muuta selvää, että jokainen yksityinen ammatinharjoittaja jolla on useampia toimeksiantajia tekee juuri noin. Laura siis toimi rehellisesti yrittäjänä samoin kuin tuhannet muut lääkärit,juristit, timpurit, puutarhurit jne. Ärsyttää tuo "verottomista" osingoista puhuminen koska sellaisia ei ole olemassakaan, myös osinkotuloista maksetaan veroa.

      • Nyt riitti!

        Ei tämä ole ainoa asia. Hän on täysin kypsymätön ottamaan vastuuta muusta kuin itsestään. Jo tietämättömyys suomalaisten palkkatasosta yllätti. Hän sanoi, että kuka nyt Suomessa niin vähän ansaitsisi kuin 2100 tai 2600 euroa kuussa. Sellaisia on varmasti puolet palkansaajista ja etenkin pienyrittäjistä, joihin itsekin kuulun. Sitten se perheellisiä koskeva lausunto. Huh-huh! On todella tietämätön tyyppi. Missä pumpulissa lie kasvatettu. ULOS!!!


    • d.. raun

      Jos elää osingoilla , on ilmaiset terveyskes palvelut, itsekkin räty piti verokikkailua moraalittomana

    • Porsaan reikä

      Verolainsäädäntö mahdollistaa veronkierron eli verokikkailun, kun yritystoimintaa ei ole laissa määritelty. Yritystoimintaa ei ole se, jos palkansaaja (tuomari, lääkäri jne) perustaa holding-yhtiön veronkiertoa varten.

      Pääomatulojen ja palkkatulojen eriyttämisessä ei ole järkeä, etenkin kun tiedetään, että pieni- ja keskituloiset palkansaajat maksavat kovan progressiivisen veron ja rikkaat kierrättävät palkkansa tasaverotettuna (28 % ) pääomatulona.

      Vuoden 2014 alustakaan pääomatuloja ja palkkatuloja ei asetettu samalle viivalle vaan eriarvoistava verokohtelu jatkuu.

      Listaamattomien yhtiöiden osinkotulo on vain vähän verotettua tai verovapaata.
      Jos yhtiö jakaa osinkoa enintään 8 % osakkeen arvosta, on 25 % tasaverotettua pääomatuloa ja peräti 75 % VEROVAPAATA tuloa.

      Jos osinkojen yhteismäärä ylittää 150.000, ylimenevästä osasta verotetaan 85 % tasaverona (vain 28 % verotus) ja täysin verovapaata on 15 %.

      Ennakonpidätys listaamattomien yhtiön maksamista osingoista on 7,5 % 150.000 euroon asti. Rajan ylittävästä osasta ennakonpidätys on 27 %.

      Jos osingonsaaja on yrittäjäosakas, vähennetään osakkeiden arvosta myös yhtiön varoihin kuuluvan asunnon arvo, jos asunto on osakkaan omassa tai perheen käytössä.

      Miksi siis emme me kaikki palkansaajat perustaisi holding-yhtiötä ja ottaisi palkkaa yhtiön tilille, jotta saisimme verovapaita tuloja tai joutuisimme maksamaan vain vähän veroja? Onko se vain isotuloisten kokoomuslaisten etuoikeus heidän yhteensovittaessaan työtä ja kotia parhaiten verokikkailulla kuten esimerkiksi ministeri Räty teki.

    • kerto vain,,

      Kokoomuksen moraalista! Stubbikin ylistää..

      • Moraalittomia

        Räty sanoi, että pääministeri tukee häntä. Siis tukee sitä, että Laura Räty voi jatkaa verokikkailuaan. Miten pääministeri voi noin sanoa. Aikoihin on eletetty.


    • verovapaus meillekin

      Ennen eroamista ministeri voisi antaa opastusta pienituloisille työläisille ja eläkeläisille miten voisi siirtyä verovapaaseen tuloon?
      Miksi vain rikkailla on mahdollisuus verovapaisiin etuihin?
      Kertokaa meille pienituloisille miten me voimme saada verovapauden? Miksi meidän on pakko maksaa veroja kun rikkaatkaan ei sitä tee.

      • Uusi laki

        Jos haluamme elää Suomessa tulevaisuudessakin, niin jonkunhan vastuu on kannettava.
        Eikö tällaisille veronkiertäjille pitäisi säätää rangaistus veronkierrosta ja veroparatiisien käytöstä? Rangaistus olisi Suomen kansalaisuuden menetys ja maasta karkoitus. Pääsisivät nauttimaan sen maan maan eduista, minne veronsa maksavat.


    • HHHLHFGDSFD

      MIELENKIINTOISTA

      Kantelija toteaa Laura Rädyn johtaman Kevan hallituksen rikkoneen sekä hallintolakia että kunnallista viranhaltijalaKia usean kohdan osalta painosteessaan Ailusta eroamaan toimitusjohtajan virasta.

      http://www.marjutsassi.fi/

    • tulevaisuus ok

      Säätytalo taas kutsuu näitä sääty-yhteiskunnan kannattajia. Näin se Suomi pelastuu kun hallitus takaa sääty-yhteiskunnan toimivuuden "hallitulla rakennemuutoksella".
      "Sote" saakoon uuden merkityksen eli "Sääty-yhteiskuntaa Ollaan TEkemässä".
      Ylimmälle säädylle säädetään täysi verovapaus jotta heidän ei tarvitse jatkossa turvautua verokikkailuun. Kun ollaan verovapaassa säädyssä ei tarvitse pelätä enää edes kiinni jäämistä epäonnistuneissa verokikoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe