Miksi pienet pippelit ei käy?

Mikäon

17v poika ja ihmettelen miks pikku pippelit eivät kelpaa. Itellä semmonen peukun kokonen abaut 5 centtinen penis löysänä ja seisokissa oisko 8cm eikä paljoa peukkua paksumpi oo. Viimekesänä olin uimarannan pukukopissa ja pari meijän luokkalaista tyttöä repäs oven just auki ku olin ilman housuja ni ne repes totaalisesti ja kerto muille että mulla on pikkurillin kokonen kikkeli

21

996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nii i

      Samaa ihmettelee varmasti moni muukin, koska eihän se koko ole tärkein vaan se miten sitä käyttää!

    • irman oppipoika

      Tiedäthän varmaan että täydellinen rakastaja on semmoinen, jolla on iso kulli ja osaa käyttää kieltään ja sormiaan.

      Melkein täydellinen rakastaja on semmoinen, joka osaa käyttää kieltään ja sormiaan.

      Tyydyttävä rakastaja on semmoinen, jolla on iso kulli

    • Maija00

      No kyllä sen pitää olla ainakin 12cm erektiossa ja 3,5cm paksuutta vähintään, koska muuten en ainakaan ite nauti, mutta jos on kireät paikat ja mies osaa käyttää vehjettään niin eiköhän pienempikin riitä

    • Pää pystyyn

      Älä masennu peniksesi vuoksi. Olet toki saanut huonot geenit suvultasi. Kyllä 8 cm on riittävä koko tyydyttää nainen. Toki voit myös käyttää hyväksesi sormia ja kieltäsi. Monesti naiselle on hellyys tärkeämpi. En tiedä yhtäkään tapausta, että tyttö/nainen olisi hylännyt jonkun pojan/miehen peniksen koon vuoksi. Kyllä silloin on ollut muut tekijät mielessä. Eihän kaikki naisetkaan ole suuririntaisia. Pidä itsesi hoikkana sillä vatsan ihra pienentää penistäsi. Sinulla muuten saattaa olla muita avuja, jotka loppupelissä ratkaisee rakastumisen Sinuun. Rakastunut nainen hyväksyy Sinut juuri sellaisena kun olet.

    • _ Asiatietoa _

      Kyllä yleisesti ottaen vähän pienemmätkin käyvät tervejärkisille naisille, mutta 8 cm alkaa olla täysikasvuisen miehen siittimeksi jo hiukkasen turhan pieni, lähentelee kooltaan nimittäin mikropenistä. Oletko varma että mittasit oikein? Toisaalta saattaa myös olla, että olet myöhemmin kehittyvä, eikä peniksesi lopullinen koko ole tuo 8 cm. Joillain vehje saattaa näet kasvaa parikymppiseksi asti. Hauskaa syksyä! :)

    • poika15visollavehkeellä

      En haluaisi vähätellä mutta omaan korvaan tuo kuulostaa aika pieneltä, koska itse olen 15vuotias ja minulla on noin 18cm pitkä penis! ;)

      Ja nyt kateelliset tulee huutelee että ei voi olla noin iso, mutta kuulkaa kyllä voi! :)

      • niinvarmaa

        Mittasitko perseestä saakka vai katsoitko millejä? Tuota kun et usko itsekään.


      • poika15isollavehkeellä
        niinvarmaa kirjoitti:

        Mittasitko perseestä saakka vai katsoitko millejä? Tuota kun et usko itsekään.

        En ole mitannut mistään perseestä! :) ja on ihan cm!!! Minkäs minä sille voin että on iso! :O


      • Mies-21v
        niinvarmaa kirjoitti:

        Mittasitko perseestä saakka vai katsoitko millejä? Tuota kun et usko itsekään.

        Mitä epäuskottavaa jossain 18-senttisessä pelissä muka on? Itsellänikin on sen pituinen enkä usko että on mitenkään edes harvinainen joskin ehkä vähän keskiarvoa pitempi.


    • Poika15feikilvehkeel

      Ja sitten heräsit hikisenä ja päästit kissan ulos.

    • Tiukkatyttö

      Ole iloinen :D mua itkettää jos tuleva poikaystävä omistaakin jonkun paksun halon, hyvä kun itellä mahtuu yks sormi. Eipä auta kun toivoa että poikaystävällä on pieni, mahtu joka reikään ja hyvä ottaa suihin :)

      • hyvin surullista

        No huhhuh jos yks sormi vaan mahtuu nii taidat olla joku 12v pentu. Itellä solahtaa helposti se 3-4 sormea.. Kovia aikoja luvassa sinulle!! :)


      • löysä oot
        hyvin surullista kirjoitti:

        No huhhuh jos yks sormi vaan mahtuu nii taidat olla joku 12v pentu. Itellä solahtaa helposti se 3-4 sormea.. Kovia aikoja luvassa sinulle!! :)

        hyi saatana sulla solahtaa helposti neljä sormea aika revähtäneet paikat nyrkkiki varmaan menee


      • kovia aikoja..
        löysä oot kirjoitti:

        hyi saatana sulla solahtaa helposti neljä sormea aika revähtäneet paikat nyrkkiki varmaan menee

        No en saa venytettyy itteeni nii et voisin kokeilla. Ja pitää munki nyt sentää vähä "venytellä" et saan sen 4. Ja oon muute neitsyt.. :/


    • isompaa meisseliä

      Voit hyvin ostaa itsellesi niin sanotun strap-on vyön jotta saisit isomman kalun. Tosin se kannattaa laittaa huomaamatta ettei tyttöystävä/poikaystävä näe sitä koska saattaa hieman suuttua siitä että et lykikkään omalla kalullasi. Suosittelen

    • singertehosaumuri

      Pienikaluisilla on monia keinoja yrittää valehdella itselleen. Ja myös diplomaattiset ihmiset tekevät sitä. Minäkin aikoinani vannoin sen vanhan fraasin nimeen, "ei se koko vaan miten sitä käyttää". Silti kokemuksesta voin sanoa, että pieni on pieni ja iso on iso ja mitä se koko merkitsee todellisuudessa.

      Kalun koko on tärkeä ensisijaisesti kantajalleen itselleen. Mitä pienempi, sen arempi mies on seksiasioissa, tai nolostelee saunailloissa, tai pukuhuoneissa tms. ja pienimunaista miestä saatetaan pitää piireissä alempiarvoisena tai vastaavana. Pienimunainen mies voi joutua kokemaan traumaattisia tilanteita elämänsä aikana. Se on todellisuutta. Ja kaikki tämä heijastuu miehen koko persoonaan läpi elämän.

      Ollaanpa hetki rehellisiä... mitä nainen ajattelee kalun koosta? Pitääkö hän isoa kalua vain satunnaisena tapauksena ja suvunjatkamiselimenä, eikä välitä onko se iso vai pieni? Vai pitääkö nainen isoa kalua kenties miehekkyyden ja voimakkuuden merkkinä? Leikkiikö ja nautiskeleeko nainen mieluummin ison kuin pienen kanssa? Onko todellisuudessa koko naiselle tärkeä? Diplomaattinen nainen kyllä sanoo, että "se on ihan hyvä" ja yhtyy myös siihen vanhaan fraasiin. Silti lähes kaikki naiset haluavat isoa. On tietty jokaisen oma asia, haluaako olla rehellinen itselleen tai tietää mikä on todellisuus, ja miten se todellisuus vaikuttaa elämänlaatuun.

      Mun nuoruus oli vehkeeni peittelyä, uikkarit jalassa suihkussa ja saunassa jne. Vanhemmiten välttelin yhteisiä saunahetkiä esim. työpaikan porukan kanssa. Miettikää mikä fiilis kun joskus näin vilaukselta työkavereiden "lenkkimakkaroita". Ja itsellä löysänä n. 3 senttinen ja erektiossa alle 14 senttiä. Ja vielä ympärileikattu. En koskaan löytänyt kuitenkaan mitään täydellistä puolustusta enkä perustetta sille, ettenkö olisi minipenisluuseri. Ja sainhan myös kokea sen katkerasti erään yhdenillan jutun parissa ja myöhemmin ex-vaimon suusta. Se satuttaa kyllä.

      38 vuotta kärvistelin, tuskastelin ja elin katkarapuni kanssa ja silloin päätin, etten enää kuseta itseäni ja päätin tehdä elämääni muutoksen. Luin artikkeleita peniksen venyttimistä, pumpuista, ihmepillereistä, jelqingistä jne. ja olin valmis pistämään vaikka kuinka paljon rahaa siihen. Kaikista menetelmistä kuitenkin löytyi paljon huonoja puolia, että sitten luovutin. Kerran minulle ehdotettiin eräässä forumissa Bathmatea. Luin siitä aika innostavia juttuja ja tilasin sen heti. Monet kehui saaneensa nopeasti tuloksia, mutta mun katkarapu ei muuta kuin nahasta turposi muutamaksi tunniksi. Minua kuitenkin kannustettiin, että käytä vain sitkeästi. Lopulta sitten huomasin, että laite toimii sittenkin. Millejä tuli, tuskaisen hitaasti, mutta tuli kuitenkin. Nyt olen 44 vuotias, eli n. 6 vuotta olen käyttänyt Bathmatea. kuudessa vuodessa sain pyöreästi 5/2.5 cm lisää, ja lähdin 12.6/2.8 sentin mitoista. Eli todella hitaasti toimi. Nykyään ei tarvitse enää hävetä ja naisystävänikin on hyvin tyytyväinen. Eron kyllä huomaa kun on elänyt kahta elämää, pienimunaisena ja isomunaisena.

    • horni papa

      Elä poika pelkää, kaikki on mahdollista sinun ikäisenä. Tunge tulitikku sisään ja venytä sitä nahkaa rohkeasti ! Kyllä muijat tykkää

    • Pippelimaisterinsisk

      Kaikki suurenee ajan myötä niin sinun pieni kalusi myös. Minulla olisi ohjetta sen suurenemiseen. Ensiksi tunge se avainluukkuun ja pyöritä sitä 360 astetta 3 kerta vasempaan suuntaan. Siitä sen pitäisi kasvata noin 1,75cm. Myös ilta- ja aamufäpit auttavat asiaa. Harvat tietää mutta monet kysyy miten se toimii? Mutta minulla on siihen vastaus, jos käytät oliiviöljyä fäpin kanssa. Se on kyllä se oikea juttu jota harvat tekee ja harvat kysyy. Myös voit kokeilla tunkea peniksesi omaan mutsiin pilluun ja kysyä mutsilta mitä mieltä hän on siitä. Siinä oli kaikki mun neuvot . Pippelimaisteri96 kiittää.

    • Tiukka minipimppa

      Ei todellakaan tarvi olla 12-vuotias, että mahtuu vain yksi sormi! Olin neitsyenä samanlainen ja se yksikin sormi oli jo suurta liioittelua. Oli hiukan vaikea uskoa, että siellä oli mitään aukkoa ollenkaan. Tamponeja ei todellakaan voinut käyttää ennen kuin neitsyys meni (vasta 19-vuotiaana, olin nirso).

      Otti todella paljon päähän uintitunneilla koulussa, kun liikunnanopettaja ihmetteli, että kyllähän sä voit uida, käytä tamponia. Ois tehny mieli sanoa sille, että kaikki ei ole neitsyenä löysäp*lluja.

      Enkä löysä ole vieläkään. Ehkä aloittajan pitää etsiä joku tällainen minipimppa. Olen aina vihannut isoja peniksiä, kun eihän ne mahdu alkuunkaan ja sattuu melkoisesti, vaikka kuinka olisin kiihottunut ja venytetty ja märkä. Näyttäviähän ne toki on, mutta en voi olla yhtä rennosti, kun koko ajan pitää pyytää toista huomioimaan, että minuun sattuu! Rajoittamaan niitä syviä työntöjä, kun paikat räjähtää! Jos isokullinen mies alkaa naimaan pikkup*llua niin se ei todellakaan ole kummallekaan kivaa niin kuin pornossa yritetään esittää.

      Pieneen lukkoon käy pieni avain! Turha sinne on mitään pölkkyä työntää!

    • Pieni otus

      Miksi niiden naisten, jotka tykkäävät isoista peniksistä on niin vaikea ymmärtää, ettei sillä ole kaikille naisille oikeasti merkitystä? Tai sitten voi olla merkitystä niin päin, että iso onkin epämukava. Miksi pitää väittää, että me valehtelemme itsellemme tai miehillemme, kun sanomme, että pieni penis käy hyvin? Paitsi peniksiä, myös naisten vaginoita on erilaisia. Ilmeisesti tätä on erityisen vaikea ymmärtää. Että joillain naisilla on niin pienet ja timmit paikat, että se suuri penis ei sovi sinne alkuunkaan. Ei loksahda paikalleen. Kaikille on kuitenkin sopiva pari :)

      Mutta sopivan kokoinen menee kuin avain lukkoon. 15 cm on oma maksimikokoni. Sitä isommat tuottavat hankaluuksia. Peppuseksiä ei tulisi sitä isompi ikinä saamaan ja ylipäänsä pihtaisin varmasti enemmän, koska yhdyntä olisi epämukavaa. Kaikkea muuta kivaa voisimme toki puuhata :) Mutta kaikenlainen penetraatio olisi pannassa.

      Ja jos joku haluaa tietää niin kyllä, olen saanut isoa penistä muutamaankin kertaan eri ihmisiltä ja eri muotoisia peniksiä. Ne olivat elämäni kamalimpia seksikokemuksia, vaikka olin kiihottunut ja mies oli todella mukava, huomaavainen ja varovainen. Sekä hyvännäköinen :) Miksi pitikin housuissa olla sellainen valtava halko!

      Vinkki kaikille naisille (ja miksei miehillekin): Älkää näytelkö, ettei teihin satu! Jokaisella on oikeus kivuttomaan seksiin, joten jos se ei suurikullisen kanssa toimi niin sanokaa suoraan! Ikävä kyllä mies ei koolleen mitään voi, olis se sitten pieni tai suuri.

    • Iik a penis!

      Suuri penis herättää lähinnä pelkoa. Aivan kuin olisin 12-vuotias pikkutyttö verrattuna valtavaan elimeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe