Rädyn ja Männistön puliveivaus tahraa eduskuntaa

likakokkareet

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/radyn-ja-manniston-puliveivaus-tahraa-eduskunnan-mainetta/4279114

20

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosisuomalainen

      Kokkareiden todelliset kasvot paljaina edessämme. Pelottaa näin suomalaisena tällainen näky.

    • TÖRKEÄÄ KÄHMINTÄÄ

      Laura Rädyn (kok) ja Lasse Männistön (kok) piirileikki on hämmentävää jopa Suomen mittakaavassa. (JARNO JUUTI)


      Tehtävät vaihtoon: Männistö sijaistaa Rätyä Helsingin apulaiskaupunginjohtajana

      Nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok) nousi Helsingin kaupunginvaltuustoon vuonna 2004 ja sai sinne neljä vuotta myöhemmin aatekollegakseen ja ystäväkseen Lasse Männistön (kok).

      Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa kaverukset (kok) olivat ehdokkaina, mutta tarkistuslaskennan jälkeen Männistö (kok) kiilasi vain 27 äänen erolla Rädyn (kok) ohi kansanedustajaksi.

      Tätä hyvittääkseen kokoomuksen Helsingin kaupungin valtuustoryhmä runttasi Rädyn (kok) - muiden puolueiden vastustuksesta huolimatta - Helsingin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi.

      Rädyn (kok) pätevyys paikalle oli yksityisvastaanotto veronkierrosta epäillyssä lääkärikeskuksessa, jossa työskennellessään hän kikkaili palkkatulojaan niin, että maksoi yhteiskunnalle mahdollisimman vähän veroja.

      Rädyn (kok) tilalle kokoomuksen ryhmäjohtajaksi nousi Männistö (kok), joka oli ollut aktiivisena työntämässä Rätyä (kok) apulaiskaupunginjohtajaksi.

      Pari vuotta myöhemmin Kuntien eläkevakuutus Kevan hallituksen puheenjohtaja Räty (kok) antoi potkut Merja Ailukselle ja istutti hänen tilalleen - kelpoisuusvaatimuksia alentamalla - Jukka Männistön, joka on Lasse Männistön (kok) isä.

      Uusi pääministeri Alexander Stubb (kok) nosti kesällä Rädyn (kok) uudeksi sosiaali- ja terveysministeriksi, edelleen samalla alan kokemuksella.

      Eilen Rädyn (kok) sijaiseksi Helsingin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi valittiin Lasse Männistö (kok), jonka kokemus alalta on yksityisen lääkäriasemaketjun markkinointipuolelta.

      Männistön (kok) vastaehdokkaana oli mm. sosiaali- ja terveysviraston osastopäällikkö, mutta kaupunginvaltuusto näki yksityisen lääkäriaseman markkinointipäällikön pätevämmäksi päättämään helsinkiläisten terveysasioista.

      Kun Männistö (kok) siirtyy kovapalkkaiseksi apulaiskaupunginjohtajaksi, hänen tilalleen eduskuntaan nousee - oho ja klops - varasijalla ollut Räty (kok), joka on jatkossa siis paitsi ministeri myös kansanedustaja.


      Kaverusten piirileikki on hämmentävää jopa Suomen mittakaavassa, mutta erityisen hauskaa ja mielenkiintoista sekä Helsingin että koko Suomen kannalta on se, että jatkossa sekä Helsingin että edelleen koko Suomen - verorahoilla katettavien - terveyspalveluiden järjestämisestä, uudistamisesta ja niiden mahdollisesta ulkoistamisesta yksityisille lääkäriyhtiöille päättää kaksi kokoomuslaista (kok), joiden työkokemus terveysalalta tulee yksityisistä lääkäriyhtiöistä (kok), joiden suurin tavoite on veronmaksun minimoimisen lisäksi kaapata mahdollisimman paljon kuntien yksityistämiä lääkäripalveluita

    • kysyn vaan?

      Männistö että Räty pyyhkivät äänestäjillä takapuoltaan, niin härskille haiskahtavaa touhua tämä on. Miksi tuon Männistön piti edellisissä eduskuntavaaleissa olla tyrkyllä Arkadianmäellä, kun ei siellä sitten viitsinyt olla koko kautta? Laura Räty ei onneksi äänimäärällään päässyt sinne, mutta kokoomuksen vippaskonsteillahan sitä hänetkin sinne tungettiin ja ministeriksi asti. Toivottavasti äänestäjät seuraavissa vaaleissa ovat fiksumpi ja todella miettivät kenelle äänensä antaa ja kenelle ei. Ainakin nuo kaksi vippaskonstilaista pitäisi hyllyttää. Hyllytettiinhän me äänestäjinä myös tuo Marja Tiurakin, kun hänellä meni liian överiksi hyvien veljien kanssa. Taisi häneltä myös tuo siippakin Olli Ainola saada lentävät lähdöt YLE:n politiikan toimituksen esimiehen tehtävistä. Eli pistetäämpäs nyt tuo Laura Rätykin puun ja kuoren väliin ja vaaditaan häneltä osaamista ja taitoja, joita häneltä näyttää puuttuvan lääkärin koulutuksesta huolimatta. Ei sitä pelkillä rinnoilla noita sosiaali- ja terveysministerin tehtäviä hoideta, kyllä siihen hivenen järkeäkin tarvitaan - ehken.

      • Kannatan, mutta ainakin yhtä hyvin perustein myös Lasse Männistö joutaa mennä politiikasta.


      • Kähmijöitä kerraksee

        Törkeää, niin todella törkeää kotiinpäin vetämistä koko keissi. Ai, että inhottaa Kokkaripuolue. Ainakin tämä vaalikausi on opettanut aivan käytännön kautta, että Kokkareista ei hallituksen johtopuolueeksi ole. Heidän johdollaan Suomen asiat menevät vain pieleen.


      • Kyllä haisee !

        Sekä Laura Räty että Lasse Männistö aliarvioivat törkeästi äänestäjiä ja yleensäkin kansalaisia toiminnallaan.
        Lasse Männistö ei onnistunut pääsemään Eduskunnasta pois eikä Laura Räty ole (toistaiseksi) onnistunut pääsemään Eduskuntaan.
        Räty yritti myös vuoden 2011 vaaleissa tulla valituksi, mutta ei onnistunut. Nyt yritti puliveivata itsensä epäsuorasti Männistön kautta Eduskuntaan, mutta taas jäi ulos. Sanoisin, että laura Räty on yksi maanvaiva äänestäjille, lienee nykyisin puolueelleen lähinnä taakka - eikä tähti.
        Aina sanotaan, että kansanedustajien eduskuntatyöskentelyn tulee olla vakaata ja arvokasta.
        Arvioikaa itse, hyvät lukijat, onko ensinnäkin Kokoomuksen työskentely vakaata ja arvokasta ja toisekseen, onko edellämanittujen Männistön ja Rädyn toimintatapa vakaa ja arvokas. Lähinnä sitä voisi kutsua irvokkaaksi.


    • kysyn tätäkin?

      Nyt taitaa tällä SOTE:lle käydä aika köpelösti, kun tuollainen Laura Rädyn tapainen yksityistä sektoria palvova on pistetty tuon SOTE:n vartijaksi. Eihän tuosta SOTE:sta meinannut tulla yhtään mitään Paula Risikon rusikoimisien takia? Jyrki Katainen pisti Petteri Orpon ja Jouni Backmanin asialle ja valmista tuli muutamassa viikossa opposition ääni huomioituna.

    • Järjestäytynyttä

      Tyypillistä ammattirikollisten toimintaa, lain mukaan.

    • Kerro hinta

      Persut ei myy persettään mutta Räty...

      • Missä on sylttytehda

        Mistä näitä asiat ryssiviä Kokkareita oikein sikiää ? Ei voi kuin ihmetellä....enkä tietenkään äänestä Kokoomusta.


    • taitavat mäännnä

      Hi

    • Härski

      hoora.

    • puliveivaus tahraa

      Eihän siinä Räty ja Männistö puliveivaa vaan koko hallitus.
      Ei yksikään hallituspuolue tuollaiseen suostu ilman ”vaihtaria”. Eli hallitus tässä pas…taa omaan pesäänsä ei eduskunta.

      Tämä on sulle–mulle leikkiä veronmaksajien rahoilla. Päätökset tehdään pääkallopaikalla.

    • yök

      Pirun ruma Räty on.

    • ihannan nainen

      Hei

    • ihannaa mainosta

      Hi

    • Anta Pewrä

      Hi

    • ei näkynt ännistöä

      Hei

    • Ej pulliveivi

      Hej

    • ihmeen jeesusteluu

      On

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe