Valikko
Etsi

Kansallinen Kokoomus

Keskustele Kokoomuksesta ja puolueen harjoittamasta politiikasta. Puoluerajat ylittävää poliittista debattia löydät Iltakoulusta.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Tänään 16.47
Alakoulun "koodaus" on samaa kuin
ostaisi tietokoneen Afrikassa härkien ajajille. Ministeri Lotto Laasonen yrittää saada nimeään koululaitoksen kehittäjien luetteloon. Katsoin tässä eräänä aamuna telkusta, kun esiteltiin hanketta nimeltä "koodaus" alakoulujen matematiikan osaamisen kohottamistoimenpiteenä. Ei pahemmin voi metsään mennä. Luulenpa, että tämän hankkeen piirissä ei todellakaan tiedetä, mitä koodaus tarkoittaa. Se ei ole sormella kuvien raahausta tabletin näytöllä. Mutta vakavampaa on se, että tähän harrasteluun käytetään koulujen aikaa ja näin varsinaisen matematiikan opetukselta se on pois. Kuitenkin sanotaan, että matematiikan osaaminen on heikentynyt. "Koodaus" on väärä ja tyhjänpäiväinen lääke tähän vaivaan. Matematiikan tunteja täytyy lisätä ja opettajien paneutua asiaansa esim. opettamalla sanallisia matematiikan tehtäviä. Näitä lapsemme eivät osaa ja kuitenkin elämässä juuri näitä taitoja tarvitaan. - Kuinka moni lapsi osaa laskea, paljonko pitää saada tietystä setelistä takaisin kassalla kun ostokset vähennetään. Ilman kassakuittia. Kuinka monta prosenttia jokin asia on kokonaismäärästä, jne. Jos kouluissamme halutaan opettaa tietojenkäsittelyä, tapahtukoon se ylä-asteen viimeisillä luokilla, kun matematiikka on hallussa. Ja sittenkin opetettakoon oikeaa ohjelmointia, jota ammattilaiset koodaukseksi kutsuvat. Jonkun OHJELMOINTIKIELEN osaaminen on kiva taito, joskin ilman sitä tulee ihan hyvin toimeen. - Eihän autolla ajamiseenkaan tarvitse mekaanikon tutkintoja suorittaa. Lopuksi yllä mainitussa ohjelmassa haastateltu opettaja totesi, että "koodaaminen" erottaa ihmiset siten, että jos osaa niin kuuluu niihin, jotka menestyvät ja jos ei, niin kuuluu sitten niihin jotka eivät menesty. Eli kokoomus on keksinyt uuden lasten lajitteluperusteen. Tulee mieleen natsiajat ...
0
 
Tänään 14.05
Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä hallitukselta
MVlehti.fi Lukija: Raja alkaa tulla vastaan Miksi irakilaiset eivät matkusta Irakissa sellaiseen kolkkaan, jossa ei sodita? Miksi suomalainen evakko ei matkustanut toisessa maailmansodassa Irakiin ja hakenut sieltä turvapaikkaa? 12.10.2015 21:00, 8235 lukukertaa Tavallisen suomalaisen veronmaksajan rajat alkavat tulemaan vastaan. En tiedä, mikä Jumalan kirous on Suomen ylle taas laskeutumassa. Kukaan ei varmaan olisi uskonut, että 2015 on käynnissä Suomen valloitus, ja vielä sellaisten ihmisryhmien toimesta, jotka eivät ole lähelläkään suomalaista geeniperimää. Pakolaiset Hampuri Suomalainen maailmalla – kuinka moni on jäänyt asumaan aavikolle, vuoristoon tai kehitysmaahan? Suomalaisia asuu paljon ulkomailla, muttei muslimimaissa. Tuskin kukaan suomalainen pystyisi kotoutumaan muslimimaahan, tapoihin, kulttuuriin ja yleiseen elämän menoon. Suomalaiset sentään ovat korkeasti koulutettuja – jopa suomalaisella peruskoululla on varmasti verrattavissa samanlainen tietotaito kuin kehitysmaalaisessa yliopistossa. Suomessa ala-aste vastaa jotain Somalian yliopistotutkintoa. Suomen sodista ei ole niin kauan aikaa, kuin vihervasemmisto antaa ymmärtää, jotta ne voitaisiin unohtaa ja oikea isänmaallisuus laittaa romukoppaan. Suomalaiset kestivät kommunistien valloitusyritykset toisessa maailman sodassa, mutta eivät kestä mukamas yhtä pakolaisaaltoa. evakkotaival Tuntuu, että koko Suomi olisi luovutettu suoraan valloittajien käsiin, ja kaikki se, mikä ollaan saatu aikaan yhteiskunnassa, tullaan tuhoamaan vieraan kulttuurin edustajien toimesta muutamassa vuodessa. Miksi suomalaisille evakoille riitti pääseminen sotaa pakoon vain Suomen sisällä alueille, joissa ei sodittu? Se riitti evakoille, löytää Suomesta paikka, jossa ei sodita, ja odottaa, että rauha palautuu yhteiskuntaan. Kaikista rasittavinta koko pakolaisaallossa on irakilaisten turhanpaikanhakijoiden hyökyaalto. Miksi irakilaiset eivät matkusta Irakissa sellaiseen kolkkaan, jossa ei sodita? Miksi suomalainen evakko ei matkustanut toisessa maailman sodassa Irakiin ja hakenut sieltä turvapaikkaa? Miksi irakilaiset edes kehtaavat vaatia meiltä turvapaikkaa ja estää palautuksia? Tilanne on kestämätön ja sellainen, mitä ei järjellä pysty edes käsittämään. Ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko, että tajuaa koko tilanteen olevan 90% täyttä huijausta ja törkeää sellaista. Ilman MV-lehden tekemää työtä tuskin Suomessa kukaan edes olisi huolissaan Suomen tulevaisuudesta. Kaikki vaan luottaisivat valtamediaan, joka on EU-huumassa mennyt täysin sokeaksi, ja alkanut tehdä pakolaisasiasta “positiivista asiaa” suomalaisille.
1
 

Sivu /4254