Eläkeikä nousemassa, koskee pahimmillan jo 54 syntyneitä

Ei voi olla !

Piti olla siirtymävaihe ja eläkeiän noston tulevan vähitellen vasta alk.2017 jolloin vuonna 1954 syntyneet täyttäisivät 63vuotta.

Toivottavasti tuo ei nyt vaan mene läpi, mutta se on jonkun tahon vaihtoehto, Ja saa nähdä. jotenkin se olisi niin väärin, etten tohdi uskoa että voisi oikeasti toteutua.

Ellei työväen puolue SDP ja SAK, JHL ja muut liitot pidä nyt meidän puolia, niin menetän uskoni heihin lopullisesti. Nyt nähdään mitä he ovat miehiään ja naisiaan.

Jos kurjistetaan työttömien oloja entisestään niin sen jälkeen äänestän ainoastaan Vasemmistoliittoa, ja se on Fakta

7

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loppuu voimat

      EK:N jOhtajat veisivät kaiken, myös ansiosidonnaisen ikääntyneiden lisäpäivät, Sak on voimakkaasti vastustanut ja näin pitää olla, kohtuutonta jos ei tule pitkää siirtymäaikaa.Kukaan ei ota töihin, ikänsä raatanutt 60 vuotiasta, joka potkittu työttömäksi.Sak pitäkää pintanne, meitä ikämme työtä pienellä palkalla tehneitä on plajon ja meidät on irtisanottu, lisäpäivät ovay ainoa turvamme, muutoin joudumme katuojaan, päiväraha pieni ja eläke pieni, ei naurata, ikinä ei ole sossutukia saanut, töitä tein, kunnes potkittiin kylmästi ulos ja Kokoomus ja EK:n herrat heittäisivät susille kylmästi, kukaan ei palkkatöihin työllistä 59 vuotiasta.

    • 4410

      väärää tietoa taaskin levitetään, tiedätte varsin hyvin jottei se noin tule meneen.

    • Pidetään puoliamme

      Kukaan ei tiedä vielä miten se menee, EK:N johtajien ja Kokoomuslaisten mielestä kaikki pitää ottaa pois ja heti, ihmisistä eivät välitä, vain omista isoista eduistaan ja palkoistaan.
      Sak on ihmisen puolella, siksi joku tolkku pitää olla ja siirtymäika vähintään.

    • 1414

      totta helkutissa on siirtymä aika...eihän sitä edes muuten voi hoitaa....ja tuonne aiemmalle joka 54-syntyneitä pelotteli, että heidän kohdallaan se ei nouse edes teoriassa 2 kuukautta enempää, jos sitäkään.

    • thätsit

      no niin se on selvillä lähes tukoon miten nousee....siis 3kk kerrallaan joka vuosi 8vuoden aikana... eli 54 syntynyt joutuu/saa olla 3 kk pidempään töissä, eli 63v 3kk.

    • Mahagan

      Tähän maahan ollaan luomassa köyhälistö. Jos sinut irtisanotaan 50 -vuotiaana teini-ikäisten vanhempana jolla on lainaa, seurauksena on vararikko. Jäät kitumaan ja odottamaan 67 -vuotiaana eläkkeelle jäämistä. Eläkkeesi on surkea.

      Kun herrat kokoomuslaiset, kepulaiset ja demarit tämän tekevät, on passiivisen vastarinnan aika. "Tyhmä" eläkeläinen ei tunne viitenumeroa, vaan maksaa kaikki julkisen puolen laskunsa viestillä, joskus hieman vajaina, joskus osasuorituksina (talleta pankin arkistointitunnus). Käy paikan päällä maksamassa, jos viranomainen niin sallii (jos ei ilmoitusta missään, niin kylmää käteisträ peliin).. Viestiin voi joskus kirjoitella "mukavia" terveisiä tai tässä osasuritus kiinteistöveroon 3553455. Maksan loput kun sossu antaa lisää rahaa ja saan pullojenkeräystilin.

      Kaikkea muutakin kivaa voi keksiä... Jos viranomainen pyytää sinulta selvityksiä, niitä voi lähettää asiasta ja hiukan asian vierestä vaikkapa 50 sivua.

      Voimme myös sopia kaupungintalolle treffit isommallakin joukolla, pukeutua mustiin. ja ottaa soittimet mukaan - lauletaan hautajaisvirsi hyvinvointiyhteiskunnalle:)

      Kestävyysvajeen ratkaisisi yksi Suomalainen kolmen miljardin omistaja....tai ainakin pari muuta suvun ökyrikasta.

    • Jotain järkeä

      Työttömyys lisääntyy koko ajan, Microsoft irtsanoo 1000 henkeä, ja moni muu koko ajan, mihin nämä työttömät laitetaan, ilmaiseen orjatyöhön?
      Eläkeikää nostetaan ja EK vaatii ansiosidonnaisen lisäpäivien poistoa, mistä näille ikääntyville työttömille töitä, siis palkkatöitä?
      Kokoomus vaatinut työajan pidentämistä, samaan aikaan, kun työttömyys lisääntyy, mistä näitä oman edun tavoittelijoita sikiää, kansa kyykkyyn ja työttömäksi potkitut pinetä päivärahaa vastaan orjatyöhön tekemään, niitä töitä, joista toiset irtsanottu, tätäkö on kokoomuksen ja EK:n päättäjien ihanneyhteiskunta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe